Élmények a világ körül


Dominikai Köztársaság fakultatív kirándulások - OTP Travel Utazási iroda
Egész napos program

Samana kirándulás

Punta Canától északra található a Samana-félsziget, melynek öblében minden év decembere és márciusa között hosszúszárnyú bálnák tucatjai gyűlnek össze nászidőszakra. A program reggel 6 órakor indul, utazás repülővel. A part mentén haladva csodálatos panoráma nyílik a szigetre a 30 perces sétarepülés alatt.

A leszállást követően safari teherautókkal folytatódik az utazás a Sierra de Samana hegylánchoz. Az út érintetlen esőerdőkön és kis falvakon keresztül vezet El Limon falucskáig. El Limon-ban helyi gyümölcs, kakaó és kávé kóstoló.

A program lovas túrával folytatódik az Arroyo Hondo folyó mentén. A túrához nincs szükség lovaglási tapasztalatra. Félórás lovas túra után érkezés az El Limon vízeséshez, ahol a Jurassic Park egyes jeleneteit forgatták. A vízesésben meg lehet mártózni, mielőtt a farmra visszatérve elfogyasztják a helyi alapanyagokból készült ebédet.

Ezt követően tovább utazás Sanat Barbara de Samana kikötője, ahonnan hajóval indul a csoport Cayo Levantado szigetére, híresebb nevén a Bacardi szigatre. A türkizkék víz, hófehér púderhomok és a pálmafák nyújtottak hátteret több Bacardi reklámnak is. A visszaúton lehetőség fürdőzésre a Piscina Natural homokpadján, ahol lehorgonyoz a hajó és a sekély vízben snorkelezés felejthetetlen élményt jelent, elsősorban az itt élő tengericsillagok miatt. Visszautazás repülővel Punta Canara, érkezés a szállodába a késői órákban.


RÉSZVÉTELI DÍJ:  300 USD/fő


 

Dominika sava borsa - OTP Travel Utazási Iroda
Cikkünkben összegyűjtöttük a legnépszerűbb ételeket, hogy már rutinosan válogathassunk a menüből, ha ide látogatunk.

Dominikai Köztársaság - OTP Travel Utazási Iroda
A Dominikai Köztársaság az állatok és a természet szerelmeseinek mekkája is. Több mint 7500 állatfaj él az ország egész területén.

Kubai kisokos - OTP Travel Utazási Iroda
A Dominikai Köztársaság a Karib-térség egyik legsokoldalúbb országa. Buja trópusi erdők, hegyek, tiszta vizű patakok és csodálatos vízesések csábítják felfedezésre az utazót.

10 érdekesség a Dominikai Köztársaságról - OTP Travel Utazási Iroda
Gazdag történelmével, élővilágával és kultúrájával számtalan különlegességet tartogat, amiért megéri utazási bakancslistánk élére tűzni.

További ajánlatok:

GRAND BAHIA PRINCIPE BAVARO*****

Dominikai Köztársaság
519 000 Ft/fő -től

LUXURY BAHIA PRINCIPE AMBAR*****

Dominikai Köztársaság
640 000 Ft/fő -től

GRAND PALLADIUM PUNTA CANA RESORT& SPA*****

Dominikai Köztársaság
730 000 Ft/fő -től

PARADISUS PALMA REAL*****

Dominikai Köztársaság
820 000 Ft/fő -től

TAVASZI SZÜNET DOMINIKÁN

Dominikai Köztársaság
1 160 000 Ft/fő -től

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdésére válaszolnak.
Irodáinkban személyesen állunk az Ön rendelkezésére!

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00