Élmények a világ körül

Keresés

Biztosítások

• Külföldi utasbiztosítás

 

A Groupama Biztosító több termékből álló termékcsaládot dolgozott ki, amelyből a külföldre utazók igényük szerint választhatnak. Ez a biztosítás olyan komplex szolgáltatást nyújt a külföldön bajba került utasnak, amely többek között kiterjed a külföldi sürgősségi orvosi ellátásra, a kórházba szállításra és kezelésre, a beteg hazaszállítására, szükség esetén hozzátartozó kiutazására, felügyelet nélkül maradt gyermek hazaszállítására, közeli hozzátartozó halála vagy súlyos megbetegedése miatti idő előtti hazautazásra, holttest hazaszállítására, baleset- és poggyászbiztosításra.

Biztosítottaink a Föld bármely pontjáról, a nap 24 órájában magyar nyelven hívhatják asszisztencia szolgálatunkat, így külföldön is azonnali, gyors és szakszerű segítséget kapnak.

Társaságunk segélyszolgálatot teljesítő partnere az EuropAssistance asszisztencia társaság, amely a segítségnyújtás kertében felmerülő orvosi/kórházi költségeket is kiegyenlíti, illetve azokra fizetési garanciát ad.

Az Utazási Garancia Biztosítást valamennyi, az OTP Bank által kibocsátott bankkártya birtokosa 10% kedvezménnyel kötheti meg, önmaga részére.

Az Utazási Garancia Biztosítás termékcsalád tagjai: Prémium és Komfort típusú utasbiztosítások, amelyek a szolgáltatások, és ennek megfelelően a biztosítási díj mértékében térnek el egymástól.

Vállalatok részére kedvezményes díjú és egyszerűsített ügyintézésű keretbiztosítás köthető, amely folyamatos fedezetet nyújt a külföldön töltött utasnapokra.

Gazdasági társaságok gyakran utazó alkalmazottja eseti biztosítása helyett ajánljuk az Utazási Garancia névre szóló éves bérletet. Az éves bérlet kényelmi szempontokból, illetve a fizetendő díjak vonatkozásában egyaránt kedvezőbb a szerződő számára, mint az utazásonként történő szerződéskötés. Szolgáltatások, szerződési feltételek


Online biztosításkötés
 

• Külföldi útlemondási-biztosítás

 

GB668 jelű útlemondás-biztosítás szerződési feltételei és ügyféltájékozatója

 

• Repülőjegy-biztosítás

 

GB667 jelű repülőjegy-biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató