Élmények a világ körül

Keresés
 
Engedje át magát Spanyolország csábításának!

Spanyolország

Úti célok Spanyolországban

 

Spanyolország a föld egyik legsokszínűbb országa. A turisták által kevésbé ismert, vadregényes észak, Baszkföld, Kantábria, Asztúria, Galícia tartományai középkori városokban, vallási emlékekben és csodás természeti látnivalókban egyaránt bővelkednek. A spanyol nagyvárosok forgataga megunhatatlan, a művészetek tobzódásával. Barcelona Gaudí és Picasso városa, Madrid a világ egyik legnagyobb szépművészeti múzeumának, a Pradónak otthona. Andalúzia, a bikaviadalok, a flamenco és a sherry hazája, Granada és Córdoba csodáival és mór emlékeivel egy külön világ. Sevilla nemcsak híres művészek (például Murillo, Velázquez) szülővárosa, számos világhírű opera cselekményének helyszíne is. Spanyolország szigetei mesés szépségűek. A Baleár-szigetek gyönyörű strandjairól és a páratlan éjszakai szórakozásról híresek, a Kanári-szigeteken a vízi és szabadtéri sportok szerelmesei szinte egész évben élvezhetik a napsütést. Spanyolországban járva a spanyol életérzés már néhány nap után átragad az emberre, a szebbnél szebb vidékeken barangolva, a világ leghíresebb borvidékeinek nedűit kortyolgatva, a spanyol gasztronómiát élvezve nem is lehet ez másképp!
Spanyolországba bármikor jó elutazni, az évszaktól függően mindig van olyan szeglete, amely feledhetetlen kikapcsolódást ígér. Budapestről Alicantéba, Barcelonába, Ibizára, Madridba, Malagára, Palma de Mallorcára, Tenerifére és Gran Canariára is közlekednek közvetlen járatok. A repülési idő úti céltól függően kb. 2,5 - 5,5 óra között van (átszállási idő nélkül).

Az aktuális beutazási tanácsokról, valamint naprakész információkról a Konzuli Szolgálat oldala nyújt tájékoztatást.
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/spanyolorszag

Csoportos ajánlatok

TENGERPARTI HÉTVÉGE BARCELONÁVAL

Spanyolország
269 000 Ft-tól/fő

SEVILLAI VÁROSLÁTOGATÁS – ANDALÚZ HANGULATOK

Spanyolország
369 000 Ft-tól/fő

MALLORCAI HÉTVÉGE

Spanyolország
399 000 Ft-tól/fő

MEDITERRÁN VALENCIA

Spanyolország
399 000 Ft-tól/fő

KIRÁLYI MADRID

Spanyolország
399 000 Ft-tól/fő

SZILVESZTER BARCELONÁBAN

Spanyolország
449 000 Ft-tól/fő

ANDALÚZIA, ÜDÜLÉSSEL COSTA DEL SOL TENGERPARTJÁN

Spanyolország
679 000 Ft-tól/fő

VILÁGÖRÖKSÉGEK ÉSZAK-SPANYOLORSZÁGBAN

Spanyolország
799 000 Ft-tól/fő

MEDITERRÁN SZÉPSÉGEK BARCELONÁBÓL

Spanyolország
999 000 Ft-tól/fő

 

Egyeni ajánlatok

Üdülőprogramok

Malaga és környéke

EUROSTARS MALAGA****

Spanyolország
389 000 Ft-tól/fő

BARCELO MALAGA****

Spanyolország
419 000 Ft-tól/fő

OCCIDENTAL FUENGIROLA**** - FUENGIROLA, SPANYOLORSZÁG

Spanyolország
449 000 Ft-tól/fő

MELIA COSTA DEL SOL**** - TORREMOLINOS, SPANYOLORSZÁG

Spanyolország
499 000 Ft-tól/fő

GRAN HOTEL MIRAMAR GL***** - MALAGA

Spanyolország
659 000 Ft-tól/fő

Ibiza

IBEROSTAR SELECTION SANTA EULALIA IBIZA **** IBIZA

Spanyolország
619 000 Ft-tól/fő

GRAND PALLADIUM WHITE ISLAND RESORT & SPA ***** IBIZA

Spanyolország
939 000 Ft-tól/fő

GRAND PALLADIUM PALACE IBIZA RESORT & SPA ***** IBIZA

Spanyolország
1 019 000 Ft-tól/fő

Mallorca

ALUA BOCCACCIO****- ALCUDIA, MALLORCA

Spanyolország
489 000 Ft-tól/fő

HOTEL RIU BRAVO****

Spanyolország
549 000 Ft-tól/fő

HOTEL RIU PLAYA PARK****

Spanyolország
579 000 Ft-tól/fő

LINDNER GOLF RESORT****- MALLORCA

Spanyolország
629 000 Ft-tól/fő

HOTEL DE MAR GRAN MELIÁ***** - MALLORCA

Spanyolország
1 019 000 Ft-tól/fő

Kanári-szigetek

KANÁRI-SZIGETEKI SZÁLLÁS AJÁNLATAINK

Spanyolország
210 000 Ft-tól/fő

Tengerparti szállás ajánlatok

SPANYOLORSZÁG - TENGERPARTI SZÁLLÁS AJÁNLATAINK

Spanyolország
257 000 Ft-tól/fő

Fontos információk

 • Vízum

  Spanyolország

  Főváros és legnagyobb város : Madrid
  Nyelv: spanyol, katalán, baszk
  Vallás: római katolikus
  Államforma: alkotmányos monarchia
  Terület: 505 990 km2
  Népesség: 46 800 000 fő (2022-es becslés)
  Népsűrűség: 94/km2
  Egy főre jutó GDP: $ 26 517 (2015-ös becslés)
  Hivatalos pénznem: euro (€) (EUR)
  Időeltérés: 0 óra (CET, UTC+1)
  Közlekedés iránya: jobb
  Hálózati feszültség: 230V
  Csatlakozó és aljzat: C, F
  Országhívószám: +34
  Internet TLD: .es

  Magyar állampolgárok érvényes útlevelükkel vagy kártya típusú személyi igazolványukkal léphetnek be Spanyolország területére. Főszabály szerint bármilyen típusú személyi igazolvánnyal be lehet utazni, ideértve az ideiglenes személyi igazolványt is, azonban számos esetben előfordult, hogy a régi típusú – főként az elhasznált, gyűrött, megrongálódott – kiskönyv alakú személyi igazolványokat a spanyol hatóságok nem fogadták el. Kereskedelmi egységekben, bankokban pedig használhatatlan a régi személyi. Ezért a szükségtelen kellemetlenségek elkerülése végett kifejezetten nem javasoljuk, hogy csupán a régi, kiskönyv alakú magyar személyi igazolvánnyal utazzanak be Spanyolországba.

 • Elérhető külképviselet/ek

  Kattintson ide a külképviselet/ek listájáért!
   
 • Biztonság

  Spanyolországban a közbiztonság semmivel sem rosszabb, mint más nyugat-európai országban, ugyanakkor a turistákra szakosodott bűnözői csoportok aktív jelenléte miatt indokolt a józan óvatosság.
  Az elkövetés jellege és helye jól tipizálható: turisták által frekventált, zsúfolt helyszíneken, figyelemelterelés közben hajtják végre a legtöbb lopást (metróban, turistalátványosság környékén, tengerparton).
  Ha nagyobb értéktárggyal utaznak, javasolt biztosítás megkötése lopásra és egyéb károkra. Szokásos gyógyszerüket ne hagyják otthon, mivel azokat Spanyolországban csak igen magas áron tudják beszerezni. Javasoljuk a szállodai széf bérlését.

   

  Egészségügyi tudnivalók

  Spanyolországban a közegészségügyi helyzet megfelelő, járványoktól nem kell tartani. Az Európai Egészségbiztosítási Kártyával a magyar egészségbiztosítás terhére vehetők igénybe azok az egészségügyi szolgáltatások, amelyek a Spanyolországban való átmeneti tartózkodás során orvosilag sürgősen szükségessé válnak. Ennek ellenére utazási baleset- és poggyászbiztosítás megkötését is javasoljuk. Az EU biztosítási kártya csak az OEP-pel szerződött intézményekben jogosít ellátásra, s ott is – bizonyos esetekben – önrészt kell fizetni a költségesebb és nem feltétlenül sürgős (baleseti) ellátásért. Vészhelyzet esetén viszont előfordulhat, hogy a megfelelő ellátás érdekében a betegnek nem áll módjában kórházat keresgélni, vagy válogatni, és így kénytelen lesz a költséges kórházi kezelést „saját zsebből” finanszírozni.
  A csapvíz kis településeken néha nem alkalmas közvetlen fogyasztásra. Ivóvíz („agua mineral” vagy „agua mineral con gas” - szódavíz) bárhol vásárolható. Nagyvárosokban a csapvíz fogyasztásra alkalmas.Javasoljuk, hogy a szokásos gyógyszereken kívül itthonról úti patikát vigyenek magukkal: gyomorfertőtlenítőt, láz-és fájdalomcsillapítót, naptejet. Tartalék szemüvegüket és szokásos gyógyszerüket ne hagyják otthon, mivel azokat Spanyolországban csak igen magas áron tudják beszerezni. A spanyoloknál a gyógyszerek elnevezése általában teljesen eltér az otthon megszokottól, így a csak név alapján, a gyógyszertárakban nehéz megtalálni megszokott gyógyszert. Tanácsos, hogy krónikus betegségben szenvedők vigyenek magukkal orvosi igazolást a betegségük állapotáról, ill. kezelésük módjáról és a szedett gyógyszerek összetételéről, így egy esetleges rosszullét esetén hatékonyabbá tehető a sürgősségi ellátás.

  Tudnivalók Spanyolországról

  Éghajlat, időjárás: Az ország éghajlata éppoly sokoldalú, mint földrajzi jellemzői. Mediterrán éghajlatú, a keleti és a déli partszakaszokon magas a napos órák száma és minimális a csapadékmennyiség, a tél pedig enyhe. A kontinentális vonásokkal bíró belterületeken nagyobb a hőmérsékletingadozás, a nyarak rendszerint forrók, a tél viszont meglehetősen hideg lehet. Az északi partszakaszra az óceáni éghajlat a jellemző, mérsékeltebb nyárral és csapadékosabb téllel. Az Atlanti-óceán partvidékének időjárása a galíciai régióban leginkább Angliáéhoz hasonlít: csapadékos és hűvös. A nyári napokon is általában jóval 25 fok alatt marad a hőmérséklet. A Costa del Cantabrico asztúriai részén a nyár és a tél is enyhe, de Kantábriában és ezzel együtt Baszkföldön kedvezőtlenebb időjárási viszonyok a jellemzők. A baszkföldi időjárás gyakran csapadékos és nagyjából egyformák a hőmérsékletek, nyáron általában 20 fok körüliek. A legtöbb csapadék ősszel és tavasszal hullik. A reggelek és az esték jellemzően sokkal hűvösebbek, mint a nappalok.
  A Földközi-tenger partvidékén a nappali hőmérséklet a 30 oC -t is elérheti, de a tengeri fuvallatoknak köszönhetően, a nagy melegek jobban elviselhetőek.
  A tengervíz hőmérséklete:A Földközi-tenger általában augusztusban a legmelegebb. Ilyenkor Barcelona környékén a víz hőmérséklete 24 oC – 26 oC. A tengervíz hőmérséklete elsősorban az időjárástól függ, de nagyban befolyásolják az áramlások is, emiatt hűvösebb a tenger például a Malaga környéki Costa del Sol-on, mint az északabbra lévő, katalóniai Costa Braván.

  Öltözködés: A Földközi-tenger partvidékén, nyaraláshoz nappalra a melegnek megfelelő, könnyű ruházat javasolt, esténként, sötétedés után azonban gyorsan hűlhet le a levegő, ezért nyári kabátkára, kardigánra szükség lehet, főleg a kora-és későnyári időszakban. Kiadós nyári zivatar és hirtelen lehűlés bármikor jöhet, így esőkabátra, vízálló cipőre és melegebb ruhára is szükség lehet. A városlátogatásokra normál nyári városi ruházat szükséges, fedetlen vállal és lábbal, rövidnadrágban és ujjatlan trikóban nem lehet bemenni a templomokba és székesegyházakba. Férfiaknak hosszúnadrág, ing, könnyű nyári zakó és nyakkendő, hölgyeknek elegánsabb öltözék is tanácsos az esetleges esti programokhoz. Észak-Spanyolországban az óceáni éghajlat miatt nyáron is javasoljuk a réteges öltözködést, melegebb öltözéket, valamint széldzsekit, esőkabátot és kényelmes, nem csúszós, gumitalpú cipőt. A napszemüveg, kalap, kendő vagy sapka és a naptej is jó szolgálatot tehet.

  Szállodák/Costa Brava: A spanyol tengerparti szállodák kényelmesek, de kategóriától függetlenül egyszerű berendezésűek, kőpadlósak. Hűtőszekrény, minibár általában nincs a szobákban. Strandtörölközőt a szállodák nem biztosítanak, ezért azt is tanácsos hozni (lehetőleg nem fehér színűt, mert a szállodai törölközők is fehérek). A szálloda területén, vagy (ha van) a kertben, ill. a medencénél elhelyezett napernyők, nyugágyak használata általában ingyenes, de a tengerparton már fizetni kell értük.

  Strand/Costa Brava: A tengerpart mindenhol ingyenes szabad strand. A Costa Brava és a Costa Maresme szakaszon durva homokos, apró kavicsos, a víz elég gyorsan mélyül. A tengerparti strandon napozóágyak, napernyők bérelhetők, az igénybevételükért fizetni kell. (Kb. 4 - 5.- EUR/db/nap.)

  Hivatalos fizetőeszköz, bankkártyák, bankok nyitva tartása: A hivatalos fizetőeszköz az EURO. A bankkártyák és hitelkártyák széles körben elfogadottak, még a barcelonai La Boqueria piacon, vagy az ország közepén lévő benzinkútnál is fizethetünk vele. Üzletekben elkérhetik a személyi igazolványt vagy az útlevelet a kártyás fizetéskor. Az ATM-es kártyafelvétel sem okoz problémát, de ehhez a bankok kezelési költséget számolnak fel, amely banktól és kártyatípustól függően változó mértékű. A bankok hétfőtől péntekig 08.30/09.00-14.00/14.30 óra között vannak nyitva.

  Üzletek nyitva tartása: A legtöbb üzlet hétfőtől szombatig 09.30-14.00 és 17.00-20.00 óra között van nyitva. Délután kettő és öt óra között az üzletek a siesta miatt zárva vannak. Szombaton a kisebb üzletek (Estancos) csak kettő óráig vannak nyitva. A bevásárlóközpontok szünet nélkül, késő estig (21.00-22.00 óráig) tartanak nyitva. Az éttermekben ebédet 13.00-16.00 óra között, vacsorát 20.00-23.00 óra között szolgálnak fel. A kisebb éttermekben és bárokban általában fix menü a nap egyéb szakában kapható.

  Vásárlás: Spanyolország sok nemzetközi divatmárkának (Zara, Mango, Bershka, Camper, Desigual) az otthona, de számos helyi, csak itt fellelhető, helyi márka is van, pl. Custo Barcelona, Kowalski. Népszerű és kitűnő bevásárlóközpont hálózat az El Corte Ingles, amely majdnem minden városban megtalálható, üzleteiben az élelmiszeren kívül szinte minden kapható. A minőségi élelmiszer - a jó bor, az extra szűz olivaolaj, a finom sajtok (Queso Manchego, Calabrales, Tetilla, Mahon), a chorizo (kolbász) és a jamón (szárított sonka) - ajándéknak is remek ötlet:

  Borravaló: Az éttermi árak a szervízdíjat általában tartalmazzák, de a IVA-t (helyi Áfa, 10%) nem mindig, ezért ezt ellenőrizni kell az étlapon, mielőtt választunk. A turizmusban dolgozók fizetésének része a borravaló, kb. 10%-os juttatást illik adni, ha elégedettek vagyunk a szolgáltatásokkal.

  Telefon: Az utcai nyilvános készülékek pénzbedobással is működnek, így nem szükséges telefonkártyát vásárolni. Ezekről lehet HUNGARY DIRECT hívást is lebonyolítani. Telefonálni és internetezni az ún. LOCUTORIO-kból is lehet. A szerződéses mobiltelefonok csak akkor használhatóak, ha a szerződésben szerepel a „barangolás/roaming”. Pontos és részletes tájékoztatót
  a saját mobilszolgáltató nyújt. Vészhelyzet esetén a 112-es számot kell hívni.

  Közlekedés: A helyi közlekedés kitűnő. A nagy távolságok és a jó vonatközlekedés miatt inkább a vasút, mint az autó ajánlott. Az ún. Estrella távolsági járat jelentősebb településeken áll meg, Madrid és Barcelona, vagy Andalúzia történelmi városai között, éjszaka is közlekedik, amivel idő spórolható meg. A spanyol vonatok tiszták, kényelmesek, megbízhatóak és sűrűn közlekednek. Bővebb információ: www.renfe.es
  Costa Brava települései között, valamint Costa Brava és Barcelona között busszal vagy vonattal lehet közlekedni. Némely üdülőhely, (például Lloret de Mar vagy Tossa de Mar), nem érhető el vonattal, ezekre a helyekre busszal, vagy a vonatról Blanesben buszra átszállással lehet eljutni. Bővebb információ a Costa Braván belüli busztársaságokról és menetrendekről: Transpujol, Sagalés, Sarfa.
  Bővebb információ a Barcelona és Costa Brava között közlekedő buszokról: https://barcelonanord.barcelona/.

  Gépkocsivezetés: A spanyol utak jó minőségűek, a terepviszonyok miatt nincs túl sok autópálya. Autóval könnyen megközelíthető minden turisztikailag fontos hely, azonban az óvárosok szűk utcácskáiba többnyire nem szabad autóval bemenni. A spanyolok mediterrán temperamentumúak az autóvezetésben is, de fegyelmezettek, városban a zebrán a gyalogosnak abszolút elsőbbsége van. A személyautóval érkezőknek a gépjármű összes hivatalos dokumentumával (forgalmi engedély, nemzetközi GFB-t igazoló zöld kártya, környezetvédelmi igazolás) rendelkeznie kell. Spanyolországban a gépjárművekben kötelező tartozék a fényvisszaverő mellény, melyből utasonként egy darabot kell a gépkocsiban tartani. Használata a közúton a gépkocsit elhagyó utasoknak is kötelező. A bírság mértéke elérheti a 90-100 eurót. A gépjárművel utazóknak nem szükséges a nemzetközi jogosítvány. A spanyol közlekedésrendészet - policía de tráfico - mozgó civil járművekből és taxikból is használ traffipaxot. Büntetés esetén a külföldieknek a bírságot helyben ki kell fizetni, vagy lefoglalják a járművet. A közlekedési bírságok magasak, a 250- 900 eurót is elérhetik. Még öt percre sem javasolt a gépkocsi tilosban történő leparkolása, vagy a parkolási díj meg nem fizetése, mert a járművel azonnal elszállíttatják visszaszerzése hosszú és költséges folyamat. A helyi hatóságok szigorúan büntetik a mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyeket indokolatlanul használatát, valamint az autóban történő mobiltelefon-használatot. A sebességhatár lakott területen 60 km/h-val, lakott területen kívül 80 km/h-val való átlépése már bűncselekmény, szabadságvesztéssel is büntethető. Spanyolországban 0,5 g/l véralkoholszintig (0,25 mg/l légalkohol) megengedett a vezetés. (Kezdő, valamint hivatásos vezetőknél az érték alacsonyabb.) 1,2 g/l-nél magasabb véralkoholszint (0,6 mg/l légalkohol) esetében azonban az ittas vezetés már bűncselekménynek számít, amit börtönnel, vagy közmunkával, illetve a jogosítvány elvételével sújtanak. Spanyolországban útdíjat a fizetős autópályákon kell fizetni, kapurendszer van, vagy a belépéskor, vagy az út elhagyásakor kell díjat fizetni a továbbhaladáshoz.

  Dohányzás: Spanyolországban tilos a dohányzás a publikus helyeken, a munkahelyeken, a kórházak közelében, a játszótereken, a közlekedési járműveken, a bárokban és éttermekben!

  Gasztronómia: Az ínyenc spanyolok nagy hangsúlyt fektetnek az étkezésre. Nincs egységes spanyol konyha, a specialitások tájegységenként változnak. Az Ibériai-félsziget déli részén terem a zöld olívabogyó, ezt használják koktélokhoz, hideg és meleg ételekhez egyaránt. Leveseik a hideg gazpacho és a meleg, húsos cocido, a két levesfajtát sokféleképpen készítik. Spanyolország legismertebb étele a paella, a sáfránnyal sárgára színezett jó minőségű rizs, amelyhez különféle zöldséget, halat, rákot, kagylót és húst adnak. A paellának ugyancsak sok változata kedvelt, a legközismertebb a valenciai paella. Húsételek közül birkát, bárányt, marhát, borjút, sertéshúst, csirkét fogyasztanak. Halakból és tengeri gyümölcsökből a tengerpartokon túlmenően, az egész országban óriási a kínálat. Salátából elterjedt a zöldsaláta, a paprika, a paradicsom, az uborka, a rizs, a karfiol és a gyümölcsök felhasználásával készített saláták. Desszertként gyümölcs, gyümölcssaláta, puding, fagylalt kerül az asztalra. Bárokban kóstolható meg a bor- és sörkorcsolyaként készített ún. tapas.
  Az északi tartományok ételein leginkább az olasz és a francia konyha hatása érződik. Megtalálhatók itt a tészták, pörköltek, a tenger gyümölcsei, az édesvízi halakból és a füstölt húsokból készített fogások egyaránt. A világszerte oly népszerű tapast Baszkföldön pintxos-nak hívják, a fogpiszkálóra szúrt, ínycsiklandozó falatkák San Sebastian és Bilbao számtalan ételbárjában kóstolhatók. Baszkföld a spanyol gasztronómia egyik fellegvára, csak San Sebastian 13 Michelin-csillagos étteremmel büszkélkedhet! Galícia a tenger gyümölcseiről nevezetes, a leghíresebb fogás a polipból készült „pulpo a la gallega”. Asztúria a jó minőségű alapanyagokról és ételekről híres, a kagylók, húsok és sajtok (pl. Cabrales) gazdag választéka található meg ebben a régióban. A fabada jellegzetes asztúriai egytálétel, babból, sertésből készítik. Kedvelt ital errefelé a cider, amely megannyi cider bárban kóstolható. A kantábriai finomságok között vad és hal egyaránt megtalálható, nem beszélve a desszertekről, melyek közül az egyik helyi specialitás a „sobaos pasiegos”, amely külsőre leginkább a mi piskótakockánkra emlékeztet.
  Természetesen a jó spanyol borok és sörök nélkülözhetetlen kellékei a gasztronómiai barangolásoknak. A borok közt főleg könnyű száraz, némileg fanyar ízhatásúakat találunk. A jerez Andalúziában a legjellemzőbb (nálunk sherry néven ismert), a tokaji borok ízvilágára emlékeztet édes és száraz változattal. Speciális spanyol alkoholtartalmú ital a bólészerű sangría, melyet gyümölcsökkel, fanyar vörösborral készítenek. A legjelentősebb bortermő vidékek - a teljesség igénye nélkül: riojai, Penedés környéki, murciai, málagai, Duero-völgyi, navarrai és galíciai borvidékek.

Térkép

Inspirációk

Picos de Europa - OTP Travel Utazási Iroda
Legyen szó akár aktív kalandokról, történelmi felfedezésekről vagy egyszerűen csak a természet csodáinak élvezetéről, ez a régió mindenki számára tartogat valami különlegeset.

Baszkföld - OTP Travel Utazási Iroda
Baszkföld Észak-Spanyolországban és Dél-Franciaországban elterülő régió, amely a baszkok ősi otthona.

Családdal Sevillában | OTP Travel Utazási Iroda
Andalúzia fővárosa számtalan történelmi, kulturális és gasztronómiai kincset mellett a legkisebbeknek is tartogat különös csodákat. Ezeket szedtük most csokorba. Tartson velünk!

Kihagyhatatlan látnivalók Sevillában | OTP Travel Utazási Iroda
Sevilla gazdag történelmi múltja, a mór és a katolikus kulturális öröksége, a nagyszerű tapasbárok, a mozgalmas piacok olyan célponttá teszik, ahova az ember mindig szívesen visszatér. Ismerje meg Andalúzia gyöngyszemének kincseit!

Sevilla titkos folyosói | OTP Travel Utazási Iroda
Sevilla a föld alatt is tartogat látnivalókat. Az andalúz főváros mélységeiben egy összefüggő alagútrendszer-hálózat emlékeztet a letűnt időkre.

Sevilla rejtett kincsei | OTP Travel Utazási Iroda
Sevilla páratlan kalandokat kínál. Andalúzia fővárosa gazdag történelmi múltjával, pezsgő mindennapjaival rabul ejti az utazót. Fedezze fel velünk Sevilla rejtett kincseit!

Gaudí remekműve, a Sagrada Familia | OTP Travel Utazási Iroda

Ismerje meg Valencia hogyan egyesíti a hagyományt és az innovációt, hogy egy élhetőbb és fenntarthatóbb jövő felé haladjon.

A Művészetek és Tudományok Városa | OTP Travel Utazási Iroda

A valenciai művészetet, tudományt és szórakozást ötvöző futurisztikus épületegyüttes az emberi kreativitás és innováció bizonyítéka.

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdésére válaszolnak.
Irodáinkban személyesen állunk az Ön rendelkezésére!