Élmények a világ körül

Keresés

Családdal Sevillában

Családdal Sevillában | OTP Travel Utazási Iroda
Andalúzia fővárosa számtalan történelmi, kulturális és gasztronómiai kincset mellett a legkisebbeknek is tartogat különös csodákat. Ezeket szedtük most csokorba. Tartson velünk!

Családdal Sevillában

Sevilla, Andalúzia fővárosa számtalan történelmi, kulturális és gasztronómiai kincset rejt, amelyeket életre szóló élmény felfedezni. A spanyol város azonban a legkisebbeknek is tartogat különös csodákat. Ezeket szedtük most csokorba. Tartson velünk!

Sevilla Aquarium

A sevillai akvárium 2014-ben nyitotta meg a kapuit, összesen 35 medencével. A mesterséges élőhely hétezer érdekes, olykor meghökkentő tengeri élőlény és hüllő otthona. A lakók közül az itt élő két bikacápára kíváncsiak a legtöbben, egy kilenc méteres üvegmedencében, egészen közelről figyelhetjük meg a ragadozókat. A gyerekek számára különösen izgalmas lehet, hogy egyes lakókat akár meg is érinthetnek, így a tengeri csillagokat, az uborkákat és a tengeri sünöket is meg lehet simogatni.
További információ: https://www.acuariosevilla.es/

Bioparc Fuengirola

A Malaga és Marbella között fekvő, Sevillához közeli Fuengirola a családok kedvenc úti célja. A park területén hatalmas vadállatok élnek az eredeti élőhelyükhöz hasonló környezetben. A Bioparc különlegessége, hogy éjszaka is nyitva tart, így lehetőség nyílik a sötétben aktív fajok megfigyelésére is. A túra során különleges ízeltlábúak, kétéltűek, halak, hüllők, madarak és emlősök mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. A legkisebbeket miniatűr farm és egy hatalmas játszótér is csábítgatja.
További információ: https://www.bioparcfuengirola.es/

Isla Magica és Agua Magica

Az Isla Magicát az 1992-es Expo területén találjuk meg. A létesítmény egy tó köré épült és hét különböző tematikus területre oszlik, melyek mindegyikén különböző nehézségű kihívások várják a kis kalandorokat. A feladatok nem nehezek, a teljesítésükhöz olykor azonban kell némi bátorság. A játékok építői azonban valóban minden korosztályra gondoltak, így a legkisebbektől a kamaszokig minden korcsport megtalálhatja a számára legizgalmasabbnak ígérkező kalandot. Az Isla Magica része az Agua Magica is, ami nem más, mint egy hatalmas aquapark. Itt akár napokat el lehet tölteni, úszómedencék, hullámmedencék, csúszdák, mesterséges folyók és egyéb vízi attrakciók várják a kis kalandorokat.
További információ: https://www.islamagica.es/

Guadalpark Sevilla

Sevilla másik vizes attrakciója az Guadalpark Sevilla, ahol az egész család számára kínálnak programokat. Míg a legkisebbekkel animátorok foglalkoznak, a felnőttek részt vehetnek aquagym, aqua zumba vagy aqua arabic órákon. A számos medence, csúszda és egyéb attrakció mellett vízilabda, vízi kosárlabda, vízi röplabda, íjászat, darts, habágyú és ugrálóvár is várja a kicsiket. 
További információ: https://guadalpark.com/

Kapcsolódó inspirációk:


Kihagyhatatlan látnivalók Sevillában | OTP Travel Utazási Iroda
Sevilla gazdag történelmi múltja, a mór és a katolikus kulturális öröksége, a nagyszerű tapasbárok, a mozgalmas piacok olyan célponttá teszik, ahova az ember mindig szívesen visszatér. Ismerje meg Andalúzia gyöngyszemének kincseit!

Sevilla titkos folyosói | OTP Travel Utazási Iroda
Sevilla a föld alatt is tartogat látnivalókat. Az andalúz főváros mélységeiben egy összefüggő alagútrendszer-hálózat emlékeztet a letűnt időkre.

Sevilla rejtett kincsei | OTP Travel Utazási Iroda
Sevilla páratlan kalandokat kínál. Andalúzia fővárosa gazdag történelmi múltjával, pezsgő mindennapjaival rabul ejti az utazót. Fedezze fel velünk Sevilla rejtett kincseit!

Sevilla - Andalúzia - vendégszeretet | OTP Travel Utazási Iroda
Aki járt már Sevillában, azt minden bizonnyal rabul ejtette a város és csak szuperlatívuszokban tud beszélni róla.

Sevilla - Húsvét és flamenco fiesta | OTP Travel Utazási Iroda
Többszörösen is érdemes Húsvét táján érkezni Sevillába.

Picos de Europa - OTP Travel Utazási Iroda
Legyen szó akár aktív kalandokról, történelmi felfedezésekről vagy egyszerűen csak a természet csodáinak élvezetéről, ez a régió mindenki számára tartogat valami különlegeset.

Baszkföld - OTP Travel Utazási Iroda
Baszkföld Észak-Spanyolországban és Dél-Franciaországban elterülő régió, amely a baszkok ősi otthona.

Gaudí remekműve, a Sagrada Familia | OTP Travel Utazási Iroda

Ismerje meg Valencia hogyan egyesíti a hagyományt és az innovációt, hogy egy élhetőbb és fenntarthatóbb jövő felé haladjon.

A Művészetek és Tudományok Városa | OTP Travel Utazási Iroda

A valenciai művészetet, tudományt és szórakozást ötvöző futurisztikus épületegyüttes az emberi kreativitás és innováció bizonyítéka.

Valenciai gótikus örökségei | OTP Travel Utazási Iroda

A valenciai gótikus épületek a régió művészi és mérnöki képességeit bizonyítják.

Gaudí remekműve, a Sagrada Familia | OTP Travel Utazási Iroda

Az ősi történelem és a modern innováció lenyűgöző keverékével ez a magával ragadó város minden utazó számára felejthetetlen élményeket tartogat.

Gaudí remekműve, a Sagrada Familia | OTP Travel Utazási Iroda

Amikor a spanyol konyha ikonikus ételeit emlegetjük, kevés fogás hasonlítható a híres valenciai paella ínycsiklandó élvezetéhez.

Andalúzia csillagai - OTP Travel Utazási Iroda
Andalúzia vagy ahogy sokan nevezik, Spanyolország nagyasszonya. Andalúziában utazni annyi, mint belelátni Spanyolország lelkébe.

Barcelona csemegéi - OTP Travel Utazási Iroda
Madridot öröm felfedezni, mert a történelmi gyöngyszemektől és a világszínvonalú művészeti alkotásokig a különleges gasztronómiai élményekig ezernyi csodát kínál.

Bacelona, te bájos! - OTP Travel Utazási Iroda
Barcelona tökéletes úti cél. Ha először látogat el ide, a következő látnivalók feltétlenül kerüljenek fel a megnézendők listájára.

Spanyolország a tények tükrében - OTP Travel Utazási Iroda
Összegyűjtöttünk néhány érdekes, olykor meglepő tényt Spanyolországról, amelyek talán kevesek előtt ismertek. Tartson velünk az Ibériai-félsziget felfedezésében!

Barcelona csemegéi - OTP Travel Utazási Iroda
Barcelona Katalónia fővárosa eltérő gasztronómiai hagyományokkal büszkélkedhet, mint Spanyolország többi része.

Spanyolország fenséges ízei - OTP Travel Utazási Iroda
A finom tapasoktól kezdve a kiváló tenger gyümölcseiig és a hagyományos sültekig, a spanyol ételek a legjobb helyi termékek felhasználásával készülnek.

Dallamos desztinaciók, nyári utazás - OTP Travel Utazási Iroda
A nyár az utazás mellett a zenei fesztiválok ideje is.

Kapcsolódó ajánlatok:


KANÁRI-SZIGETEKI SZÁLLÁS AJÁNLATAINK

Spanyolország
210 000 Ft-tól/fő

SPANYOLORSZÁG - TENGERPARTI SZÁLLÁS AJÁNLATAINK

Spanyolország
257 000 Ft-tól/fő

TENGERPARTI HÉTVÉGE BARCELONÁVAL

Spanyolország
269 000 Ft-tól/fő

SEVILLAI VÁROSLÁTOGATÁS – ANDALÚZ HANGULATOK

Spanyolország
369 000 Ft-tól/fő

EUROSTARS MALAGA****

Spanyolország
389 000 Ft-tól/fő

MALLORCAI HÉTVÉGE

Spanyolország
399 000 Ft-tól/fő

MEDITERRÁN VALENCIA

Spanyolország
399 000 Ft-tól/fő

KIRÁLYI MADRID

Spanyolország
399 000 Ft-tól/fő

BARCELO MALAGA****

Spanyolország
419 000 Ft-tól/fő

KANÁRI-SZIGETEKI SZÁLLÁS AJÁNLATAINK

Spanyolország
210 000 Ft-tól/fő