Élmények a világ körül

Keresés

SEVILLAI VÁROSLÁTOGATÁS – ANDALÚZ HANGULATOK

Katalógus ár: 369 000 Ft-tól/fő

Ajánlat leírás

Csoportos városlátogatás magyar idegenvezetéssel

Sevilla Andalúzia fővárosa, emellett Dél-Spanyolország kulturális és gazdasági központja. A város gazdag történelemmel büszkélkedik, több, mint 2000 éves múltra tekint vissza. Az évezredek során számos civilizáció birtokolta a várost, akiknek a mai napig fennmaradtak az építészeti emlékei, mint például a rómaiaknak, a móroknak és a spanyoloknak. A várost meghatározza a mediterrán éghajlat, a gyönyörű építészeti emlékek, a kiváló gasztronómia, a pezsgő mediterrán életérzés és az autentikus flamenco. Sevilla sokszínűségéből adódóan mindenki számára izgalmas lehet.

Sevillai városlátogatás – Andalúz hangulatok - OTP Travel utazási iroda

1. nap • Budapest - Sevilla

Utazás Budapestről Sevillába. A megérkezést követően panoráma városnézés: többek között a bikaviadal-aréna (Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla), a Torre de Oro, az Expo 1992 területe, a Plaza de Espana megtekintése (kívülről). Sevilla Spanyolország egyik bikaviadal fővárosa, arénáját az ország legrangosabbjai között tartják számon. A Torre de Oro, magyarra fordítva Arany Torony, a XII. században épült, nevét a spanyol kolóniákról ideszállított aranyról kapta. A város 1992-ben világkiállítást rendezett, az eseményre felépített épületek az Expo 1992 területén tekinthetők meg. A Plaza de Espana Sevilla egyik legnépszerűbb látványossága, a teret neo-mudejar stílusú épületek veszik körül, szépsége miatt több film forgatási helyszíneként is szolgált. Ezután transzfer a szállodába, négy éjszakai szállás háromcsillagos szállodában reggelivel.

2. nap • Sevilla

Félnapos városnézés Sevillában. Sevilla kanyargós utcáival, a mór stílusjegyeket magukon viselő házaival, műemlékeivel, gyönyörű kertjeivel egyike Spanyolország legérdekesebb városainak. Székesegyháza a világ legnagyobb gótikus katedrálisa. A városnézés során a gótikus katedrális, az Alcazar és a Santa Cruz negyed megtekintése. Estefelé a Guadalquivir folyón 1 órás hajós városnézés. A városnézést követően visszatérés a szállodába.

Sevillai városlátogatás – Andalúz hangulatok - OTP Travel utazási iroda

3. nap • Sevilla – Cádiz és Jerez de la Frontera

Szabadprogram. Fakultatív program: Cádiz és Jerez de la Frontera felfedezése. A nap első megállója Cádiz. A kikötőváros egykor a spanyol flotta székhelye volt és Kolumbusz Kristóf is innen indult felfedezőútjára. Építészeti emlékei mellett strandjai és tengeri ételei is kiemelkedőek. A fakultatív program második állomása Jerez de la Frontera, a sherry őshazája. A település építészeti emlékeinek megtekintése, egy lovas műsor meglátogatása, illetve egy sherry pincészet bejárása kóstolóval. A sherry eredetileg Jerez de la Frontera-ból származik, a likőrbort a környék fehér szőlőiből készítik. Jerez-en a lovaskultúra is kiemelkedő, itt található az Andalúz Királyi Lovas Művészeti Iskola, emellett évente rendeznek lovas fesztivált és a lovak táncoltatása is népszerű látványossága a településnek. A program után transzfer a szállodához.

4. nap • Sevilla

Szabadprogram. Fakultatív program: Főzőtanfolyam Sevillában egy helyi séffel. A fakultatív program a Triana piac meglátogatásával kezdődik, majd a piacon vásárolt alapanyagokból helyi séf segítségével egy teljes spanyol ételsort készítenek el a résztvevők. A közös főzés során a résztvevők sangriát és olívabogyót kóstolhatnak, a program végén az elkészített ételeket elfogyasztják két ital kíséretében. Este fakultatív program: egy sevillai flamenco show megtekintése. A Tablao flamenco Las Setas előadásában megismerhető az Andalúziából származó híres flamenco, amit a ritmus, taps, gyors lábmunka és a szenvedély határoz meg.

5. nap • Sevilla – Budapest

Transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre repülőgéppel.Minimum létszám: 15 fő

Picos de Europa - OTP Travel Utazási Iroda
Legyen szó akár aktív kalandokról, történelmi felfedezésekről vagy egyszerűen csak a természet csodáinak élvezetéről, ez a régió mindenki számára tartogat valami különlegeset.

Baszkföld - OTP Travel Utazási Iroda
Baszkföld Észak-Spanyolországban és Dél-Franciaországban elterülő régió, amely a baszkok ősi otthona.

Engedje át magát Spanyolország csábításának!

Családdal Sevillában | OTP Travel Utazási Iroda
Andalúzia fővárosa számtalan történelmi, kulturális és gasztronómiai kincset mellett a legkisebbeknek is tartogat különös csodákat. Ezeket szedtük most csokorba. Tartson velünk!

Kihagyhatatlan látnivalók Sevillában | OTP Travel Utazási Iroda
Sevilla gazdag történelmi múltja, a mór és a katolikus kulturális öröksége, a nagyszerű tapasbárok, a mozgalmas piacok olyan célponttá teszik, ahova az ember mindig szívesen visszatér. Ismerje meg Andalúzia gyöngyszemének kincseit!

Sevilla titkos folyosói | OTP Travel Utazási Iroda
Sevilla a föld alatt is tartogat látnivalókat. Az andalúz főváros mélységeiben egy összefüggő alagútrendszer-hálózat emlékeztet a letűnt időkre.

Sevilla rejtett kincsei | OTP Travel Utazási Iroda
Sevilla páratlan kalandokat kínál. Andalúzia fővárosa gazdag történelmi múltjával, pezsgő mindennapjaival rabul ejti az utazót. Fedezze fel velünk Sevilla rejtett kincseit!

Sevilla - Húsvét és flamenco fiesta | OTP Travel Utazási Iroda
Többszörösen is érdemes Húsvét táján érkezni Sevillába.

Sevilla - Andalúzia - vendégszeretet | OTP Travel Utazási Iroda
Aki járt már Sevillában, azt minden bizonnyal rabul ejtette a város és csak szuperlatívuszokban tud beszélni róla.

Gaudí remekműve, a Sagrada Familia | OTP Travel Utazási Iroda

Ismerje meg Valencia hogyan egyesíti a hagyományt és az innovációt, hogy egy élhetőbb és fenntarthatóbb jövő felé haladjon.

A Művészetek és Tudományok Városa | OTP Travel Utazási Iroda

A valenciai művészetet, tudományt és szórakozást ötvöző futurisztikus épületegyüttes az emberi kreativitás és innováció bizonyítéka.

Családi nyaralás: irány Barcelona! - OTP Travel Utazási Iroda
Barcelona igazi családbarát úti cél. Bemutatjuk kedvelt látványosságait, amelyek a gyerekek érdeklődésére is joggal tarthatnak számot.

Képek
Adatok betöltése folyamatban...

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Utazás repülőgéppel Budapest – Sevilla – Budapest útvonalon, turista osztályon, 1 db fedélzeti poggyásszal és 1 db kézipoggyásszal, a körutazás során légkondicionált autóbusszal
 • 4 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban
 • reggelis ellátás
 • a leírás szerinti programok a szükséges belépőkkel
 • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartamára

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • borravalók
 • fakultatív programok (minimum létszám 10 fő)
  - Cádiz és Jerez de la Frontera kirándulás
  - Főzőtanfolyam Sevillában
  - Flamenco show

Elhelyezés

Szállás leírás
4 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban
 
Szoba szolgáltatások
Szolgáltatások
Kultúra és látnivaló
Repülős utazás
Reggeli
***-os szállodában
Repülőtéri transzfer
Belépőjegyek
Magyar nyelvű idegenvezető

Segítünk

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00

Inspirációk:


Cullinan gyémántbánya - OTP Travel Utazási Iroda
Cullinan gyémántbánya, amely a világ egyik leghíresebb és legértékesebb gyémántlelőhelye.

Picos de Europa - OTP Travel Utazási Iroda
Legyen szó akár aktív kalandokról, történelmi felfedezésekről vagy egyszerűen csak a természet csodáinak élvezetéről, ez a régió mindenki számára tartogat valami különlegeset.

Baszkföld - OTP Travel Utazási Iroda
Baszkföld Észak-Spanyolországban és Dél-Franciaországban elterülő régió, amely a baszkok ősi otthona.

Nepál és Bhután - a Himalája két gyöngyszeme - OTP Travel Utazási Iroda
A hindu mitológia szerint Siva isten otthona, de ugyanakkor szankszrit jelentése szerint a „hó lakhelye” is a világ legfiatalabb hegyvonulata, a mintegy 70 millió éves Himalája hegység.

Portugália utazás | Portó: több mint borfőváros - OTP Travel Utazási Iroda
Portóban számos kiváló borbár, vinotéka csábítja a vendégeket. A város azonban egyéb kincseket is tartogat. Ezúttal a rejtett gyöngyszemek nyomába eredtünk.

Ajánlatkérés

Az árak és időpontok megtekintéséhez, érdeklődés küldéséhez, vagy azonnali foglaláshoz kattintson ide.