Élmények a világ körül

Keresés

Céges utazás szervezése

Incentive és szakmai utazások az OTP Travel szervezésében

Incentive és szakmai utazások
Egy közeli csapatépítő hétvégére néz helyszínt? Kis létszámú csoportjának keres költséghatékony, de tartalmas utazást? 
Netán több százfős rendezvény szervezésére készül egy távoli országban?

Az incentive, vagyis ösztönző utazások életre szóló élményt nyújtanak a résztvevőknek, és a leghatásosabb eszköz a vállalatoknak, dolgozóik, partnereik, viszonteladóik ösztönzésére és az újabb célok elérésére.

Erősödik a csapatszellem, a vállalat iránti elkötelezettség, javulnak a személyes kapcsolatok és a belső kommunikáció. Mindezek kölcsönhatása a cég hatékonyabb működéséhez vezet.

Miért éppen az OTP Travel?

Több mint 25 év tapasztalatával, magas szintű szakértelemmel, helyismerettel, kreativitással, rugalmassággal és biztos háttérrel szervezzük meg az Ön incentive utazását.

Cége, vállalkozása arculatát, értékeit és igényeit figyelembe véve, a csoport létszámának, összetételének és korosztályának megfelelően javasolunk úti célt, útvonalat, repülési lehetőséget, legyen szó bármely konferenciáról vagy szakmai programról, kulturális látnivalókról, adrenalinszint-emelő kalandokról, csapatépítő játékokról, gasztronómiai élvezetekről, pihenésről vagy szórakozásról.

Az útvonal és a programok kialakításakor a költséghatékonyság, az Ön költségeinek optimalizálása is kiemelt fontosságú számunkra. 

A professzionális idegenvezető vagy tolmács kísérete, az előzetes bejárótúrák megszervezése, az igényekhez igazodó helyszíni technikai felszerelés biztosítása, a búcsúajándékok széles skálája, és a cég profiljához illeszkedő egyedi utazási csomag összeállítása is hozzátartozik az utazások teljes körű lebonyolításához.

Kérje részletes ajánlatainkat incentive és szakmai utak szervezésére!
incentive@otptravel.hu 
Telefon: +36-1-354-7339, +36-1-354-7316
Fax: +36-1-354-7330
 
Az OTP Travel incentive utazásokat tartalmazó kiadványa a világ legszebb tájaira kalauzolja el Önt.

Az úti célok változatosságával arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Az országok között megtalálhatók a közeli, autóbusszal elérhető kirándulóhelyek, és a tengerentúli egzotikumok egyaránt. 

Az adott országok régióit az incentive utazások szempontjából igyekeztünk jellemezni. Programjavaslatainkban a teljesség igénye nélkül kínálunk válogatást egyedi programokból a rugalmasan összeállítható útiterv érdekében. 

Részletes árajánlatunkat személyre szabottan készítjük el. A kiadványunkban nem szereplő országokra és a felsorolásunkban nem említett programokra is készséggel szolgálunk információval és ajánlattal.