Élmények a világ körül

Keresés

Dominikai Köztársaság - Az életre kelt karibi álom
Dominikai Köztársaság - Punta Cana

Az életre kelt karibi álom

A Dominikai Köztársaság valóra váltja a karibi álomnyaralásokról szőtt legtitkosabb ábrándjainkat.
2019 telén a Dominikai Köztársaság egyik legszebb tengerpartján, Punta Canán a helye, íme 6 érv, hogy miért érdemes Dominikára utazni!

PUNTA CANA: A VILÁG EGYIK LEGSZEBB TENGERPARTJA

A Dominikai Köztársaság keleti csücskében húzódó meseszép Punta Cana mintegy 35 km hosszan húzódó partszakasza sokak szerint a világ legszebb strandjaival büszkélkedik. Némelyikük ritka szépségével és védett vegetációjával nemzeti kincsnek számít. A Bavaro Beach, a Playa Blanca, a szörfözéshez is kiváló Macao Beach, a Playa Juanillo vagya családoknak is tökéletes Playa Arena Gorda lélegzetelállító szépségétől, fehér homokú strandjaitól és kristálytiszta, lassan mélyülő vizétől mindenki elámul – hogy csak néhányat említsünk. A legtöbb strand az üdülőkomplexumokon keresztül közelíthető meg, így érdemes ezt figyelembe venni a szálloda kiválasztásakor. ALL INCLUSIVE KÉNYEZTETÉS Punta Cana szállodái a csodás strandok mellett nem szólnak másról, mint a vendégek teljes körű kényeztetéséről. Az All Inclusive ellátás itt a pazar ételek és italok mellett fantasztikus vízi és szárazföldi sportokat, éttermek parádés sokaságát és a szórakozási lehetőségek páratlanul gazdag tárházát jelenti. A vendégeknek nincs más gondja, csak a neki tetsző programok, éttermek kiválasztása.

Dominika utazás, Punta Cana nyaralás - OTP Travel Utazási Iroda

TÉLBŐL A TRÓPUSI NYÁRBA

Kevés annál jólesőbb érzés van, mint amikor megelégelve a hideg és barátságtalan telet, felkerekedünk és elutazunk egy kis trópusi napfény-terápiára. A Dominikai Köztársaság tárt karokkal és nyári idővel: napsütéssel és 26-27 Celsius fokos tengerrel vár. Persze az eső a föld e napsütötte szegletében is szokott esni, ám többnyire rövid ideig tart és ritkán zavarja meg a pihenést.

Dominika utazás, Punta Cana nyaralás - OTP Travel Utazási Iroda

HAMISÍTATLAN KARIBI HANGULAT

Punta Cana megannyi varázslata között van egy olyan, melyet semmi nem pótolhat: a helyi emberek kedvessége és mosolya, az a karibi jókedv, mely mágnesként vonzza az utazókat. A paradicsomi helyszínt a dominikai emberek közvetlen és barátságos viselkedése teszi felejthetetlenné.

Dominika utazás, Punta Cana nyaralás - OTP Travel Utazási Iroda

CSAK SPORTOSAN

Senkinek nem kell tartania attól, hogy az All Inclusive étkezések kínálta trakta visszafordíthatatlan elhízáshoz vezet! A dominikai szállodák gondoskodnak arról, hogy sportosan és fitten teljen a pihenés. A szállodák kínálatában a sportok is rendkívüli választékban is képviseltetik magukat, a különböző medencék és sportpályák mellett táncórák, egyéb csoportos sportfoglalkozások és megannyi vízisport, mint a búvárkodás, windsurf, vitorlázás is kipróbálható. Mindezek mellett gyönyörű golfpályákon hódolhatnak szenvedélyüknek a sport rajongói, akiknek pedig mindez nem elég életre szóló élmény, kipróbálhatják, milyen a delfinekkel úszkálni!

Dominika utazás, Punta Cana nyaralás - OTP Travel Utazási Iroda

NÁSZÚT ÉS ROMANTIKA

Gondban van, hogy hová menjen nászútra? A Dominikai Köztársaság tökéletes választás! Adja át magát a luxusszállodák kényeztetésének és élvezze a mézesheteket Dominikán! A Luxury Bahia Principe Esmeralda***** hotelben például a legapróbb részletekre is odafigyelnek. Meglepetés bekészítésben, kedvezményes páros masszázsban, romantikus tengerparti vacsorában is része lehet annak, aki itt tölti a nászútját.
Dominika utazás, Punta Cana nyaralás - OTP Travel Utazási Iroda
 

További ajánlatok:

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00