Élmények a világ körül

Keresés

A KLASSZIKUS NYUGAT - REPÜLJ ÉS VEZESS! - EGYÉNI

Katalógus ár: 1 199 000 Ft-tól/fő

Ajánlat leírás

Egyéni körutazás repülőjeggyel, bérautóval, 13 éjszaka szállással

 

Fedezze fel az USA nyugati partjának természeti és kulturális kincseit egy emlékezetes kaland keretében. Az út Los Angelesből indul, majd olyan ikonikus helyeket érint, mint a Grand Canyon, a Monument Valley és a Yosemite Nemzeti Park. A program során utazzon a Mojave sivatagon, csodálja meg a Bryce és a Zion Nemzeti Parkok egyedülálló geológiáját, és pihenjen a nyüzsgő Las Vegasban. Az utazás San Francisco felfedezésével zárul, ahol megismerheti a város nevezetességeit és különleges hangulatát.

A programra érdeklődés esetén készítünk árajánlatot, forduljon bizalommal munkatársainkhoz! A tényleges utazási időpontban rendelkezésre álló szabad kapacitás és a létszám függvényében az ár változhat. A kiemelt nyári szezonban a helyek telítettek, így a foglalás mielőbbi megtétele szükséges.

Ajánlott program

1. nap • Megérkezés Los Angelesbe

Megérkezés a Los Angeles Nemzetközi Repülőtérre, majd a transzferautó felvétele a repülőtéren. Utazás a szállodába. Szállás Los Angelesben.

2. nap • Los Angeles – Mojave Desert – Laughlin (kb. 510 km)

Reggel utazás kelet felé a Mojave sivatagon keresztül egészen a nevadai Laughlin-ba, amely egy zord sivatag és a Colorado folyó által határolt oázis. Laughlin széles választékkal rendelkezik programok terén, a Colorado folyón lévő kalandoktól kezdve a beltéri szórakoztató programokig mindenki megtalálhatja a számára való kikapcsolódást. Szállás Laughlinban.

A klasszikus Nyugat – Repülj és vezess! egyéni körutazás az OTP Travel szervezésében

3. nap • Laughlin – Kingman – Grand Canyon (kb. 335 km)

Utazás kelet felé Kingmanbe, ahol a 66-os úthoz csatlakozva továbbutazás Seligman-ig a történelmi 66-os út leghosszabb szakaszán. Innen északra a Grand Canyon Nemzeti Park található, mely olyan természeti szépség, amit egyszer az életben látni kell. A nap további részének eltöltése a különleges South Canyon felfedezésével. A számtalan kilátó kiváló fotótémákat, a Rim Trailen vagy a történelmi Hermit Roadon tett séták izgalmas élményeket ígérnek. Szállás a Grand Canyon környékén.

4. nap • Grand Canyon – Painted Desert – Monument Valley/Kayenta (kb. 570 km)

Javasolt korán kelni ezen a napon, mivel így megcsodálható a napfelkelte a Grand Canyon felett. Később a nap folyamán utazás a Painted-(Festett-)sivatagon keresztül Arizona vad szépségű tájain. Utazás a Navajo Nation Indian Rezervátumon át a Monument Valley Navajo Tribal Parkig, ahol homokkő csúcsok, vörös és narancssárga ívek és táblahegyek emelkednek ki a kopár homokos tájból. Szállás Kayenta környékén.


A klasszikus Nyugat – Repülj és vezess! egyéni körutazás az OTP Travel szervezésében

5. nap • Monument Valley/Kayenta – Page/Lake Powell (kb. 205 km)

Utazás tovább keletre a Black Mesa fennsíkja felé, ami egy hatalmas táblahegy-komplexum és több száz négyzetkilométert ölel fel a Navajo és Hopi nemzetek területéből. Utazás egészen Powell-tóig. A hatalmas mesterséges kék vizű tavat gyönyörű homokkő falak veszik körül. Szállás a Lake Powell környékén.

6. nap • Page/Lake Powell - Kanab – Bryce Canyon (kb. 250 km)

Reggel indulás nyugat felé Kanab irányába, ahol zsálya és cédrus üdítő illata tölti meg a tiszta délnyugati levegőt. Ezután utazás észak felé a Utah-ban található Bryce National Park-ig. A park híres egyedülálló geológiájáról, a Bryce Canyon több patkó alakú amfiteátrumból áll, ahol a szél és a geológiai erők formázták a rózsaszín sziklákat és több ezer tornyot formáltak a „hoodoos”-nak nevezett színes mészkősziklákból. Szállás a Bryce Canyon környékén.

7. nap • Bryce Canyon – Zion National Park – Las Vegas (kb. 405 km)

Reggel a Bryce Canyon felfedezése, majd indulás nyugat felé a Zion National Parkba. Utah állam legidősebb nemzeti parkja az elképesztő kanyonokról és a lenyűgöző kilátásról ismert. Séta az őslakosok útjain, a hatalmas krémszínű mészkősziklák felfedezése. Később a nap folyamán utazás nyugat felé a nevadai Las Vegas irányába, melyet nem kell bemutatni az utazóknak. Szállás Las Vegasban.

A klasszikus Nyugat – Repülj és vezess! egyéni körutazás az OTP Travel szervezésében

8. nap • Las Vegas

Egész napos kikapcsolódás Las Vegasban. Séta a neonfényekkel és mega-szállodákkal szegélyezett, méltán híres Stripen, kaszinók, világklasszis éttermek és helyi show-k látogatása, vásárlás és pihenés… a lehetőségek határtalanok. Szállás Las Vegasban.

9. nap • Las Vegas – Death Valley (kb. 240 km)

Utazás Észak-Amerika legalacsonyabb pontjához, a Death Valley National Parkhoz. Itt a legérdekesebb a Mojave és geológiai története, itt figyelhető meg legjobban Kalifornia ezen zord, de csodálatos része. Megállás a híres Zabriskie Pointnál, ahonnan csodálatos kilátás tárul erre az erodált és színes vidékre. Szállás a Death Valley környékén.

10. nap • Death Valley – Yosemite** (kb. 800 km)

Reggel utazás észak felé a High Sierrán keresztül a Tioga Roadon haladva, amely Kalifornia legmagasabban fekvő, vezethető útvonala. Megérkezés a Yosemite National Parkba. A nemzeti parkban séta közben megtekinthetők a gránitsziklákon átbukó csodálatos vízesések, a vadőrök által vezetett sétákon megismerhetők a park csodái. A világ legnagyobb fái, a kaliforniai óriásfenyők is itt találhatók. Este akár a csillagos égbolt alatt is pihenhetünk egyet. A Yosemite National Park nagyszerű túrázás szempontjából is, megközelítőleg 1300 km túraútvonal érhető el a látogatók számára.
**Kora novembertől késő májusig a Tioga Pass zárva lehet a rossz időjárási és útviszonyok miatt, ez esetben délről, Bakersfield és Fresno irányából közelíthető meg Yosemite.

A klasszikus Nyugat – Repülj és vezess! egyéni körutazás az OTP Travel szervezésében

11. nap • Yosemite – Lake Tahoe (kb. 405 km)

Utazás észak felé Bridgeporton és a Devil’s Gate Passon keresztül egészen Lake Tahoe-ig. Itt találkozik Nevada és Kalifornia állam, ezen az érintetlen és festői vidéken, amelyet minden oldalról a Sierra Nevada hegységvonulata vesz körül. Sok lehetőség van a tó felfedezésére: lehet motorcsónakot bérelni a kikötőben, vagy a part mellett sétálva akár a lábunkat is belemárthatjuk a hegyi tó vizébe. Szállás a Lake Tahoe környékén.

12. nap • Lake Tahoe – Sacramento – San Francisco (kb. 330 km)

Nyugat felé indulva az Aranyláz korának látnivalói ejtenek ámulatba. Érkezés Kalifornia állam fővárosába, Sacramentóba, majd utána San Franciscóba, mely a világ egyik legizgalmasabb városa, tele egyedülálló látnivalókkal. Szállás San Franciscóban.

13. nap • San Francisco

A 49 négyzetmérföldnyi területen fekvő, csodálatos látnivalókkal és kilátásokkal rendelkező San Francisco felfedezése ígérkezik erre a napra. Az egész nap eltöltése a városban. Javasolt a város felfedezése az öböl városrészeinek megtekintésével: Fisherman’s Wharf, Chinatown, Union Square, Nob Hill, Embarcadero/Financial District, Glen Park. A különlegesebb élményre vágyók végig sétálhatnak a Golden Gate Brigde-en, vagy felszállhatnak az ikonikus villamosra. Szállás San Franciscóban.

14. nap • San Francisco – elutazás

Utazás a repülőtérre, a bérelt autó leadása a San Francisco Nemzetközi Repülőtéren. Hazautazás Budapestre átszállással, a választott repülőjárattal.

A klasszikus Nyugat – Repülj és vezess! egyéni körutazás az OTP Travel szervezésében

További tudnivalók:

 • Az Egyesült Államokba történő utazáshoz ESTA belépési engedély vagy vízum szükséges.
 • A gépkocsi átvételekor depozitot kérnek, melyhez a foglaláskor megadott gépkocsivezető nevére kiállított, megfelelő fedezettel rendelkező dombornyomású hitelkártya szükséges.
 • Magasabb kategóriájú szállás foglalása felár ellenében lehetséges.
Vízum: az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni. Bővebb tájékoztatást az OTP Travel Kft. irodáiban, vagy az USA Nagykövetsége Magyarországon weboldalon kaphat.

USA-beli útjaink csak Önt várják!

Ezért imádják New York-ot a gyerekek | OTP Travel Utazási Iroda
New York nem csak a felnőtteknek szól. A Nagy Alma olyan izgalmas programokat kínál, amiktől még a gyereknek – kicsiknek és tiniknek – is leesik az álluk.

Az amerikai vadon ünnepe | OTP Travel Utazási Iroda
Járja be velünk Amerika vad, lenyűgöző, méltán világhírű nemzeti parkjait!

Kalifornia, Sonoma-völgy, borászat | OTP Travel Utazási Iroda
Különösen izgalmas élete volt Haraszthy Ágostonnak a pesti nemesnek, aki Kaliforniába vitte a borászat kultúráját.

New York - felhőkarcolók | OTP Travel Utazási Iroda
Útmutatónk azokat a gyakori hibákat gyűjti csokorba, amelyeket sokan elkövetnek, amikor először látogatnak el New Yorkba.

New York gasztronómiai különlegességei | OTP Travel Utazási Iroda
New York a kultúrák olvasztótégelye, mely gasztronómiájában is megjelenik. A világ egyik legnagyobb metropolisza tálcán kínálja a kulináris élvezeteket. Íme a legínycsiklandóbb fogások!

Bali - a legjobb programok családdal - OTP Travel Utazási Iroda
A turisztikai ágazat jövőjét meghatározó újítások az akkumulátorral működő óceánjáróktól a mikroalgákból előállított repülési bioüzemanyagig.

Bali - a legjobb programok családdal - OTP Travel Utazási Iroda
Az évek során sok ikonikus személy változtatta meg az utazásról alkotott képünket, a felfedezőktől a vállalkozókig.

Az USA felfedezésre váró nemzeti parkjai | OTP Travel Utazási Iroda
A Grand Canyon, Yellowstone neve ismerősen csenghet, azonban az USA számos eldugott, megzabolázatlan nemzeti parkot is tartogat. Kalandozzon velünk!

USA nyugati parti csodák - OTP Travel Utazási Iroda
A vadnyugat szerelmeseinek ajánljuk Calico szellemvárosát, Los Angeles és Las Vegas között.

USA nyugati parti csodák - OTP Travel Utazási Iroda
A kaliforniai San Diegot sokan csak Los Angeles kistestvéreként emlegetik, egész évben kedvező időjárása vonzza a turistákat.

USA nyugati parti csodák - OTP Travel Utazási Iroda
A floridai Orlando egy hatalmas szórakoztató központ, ahol az egész család felhőtlenül kikapcsolódhat.

San Francisco fényei - OTP Travel Utazási Iroda
San Francisco sokkal több érdekességet tartogat, mint gondolná. Fedezze fel velünk a Golden Gate hídnak otthont adó híres várost!

10 érdekesség a Niagara-vízesésről - OTP Travel Utazási Iroda
A Niagara-vízesés két ország határán fekszik, az USA és Kanada legnépszerűbb látványossága. Ismerje meg a 10 legérdekesebb tényt erről a lélegzetelállító természeti remekműről.

New York - Nagy Alma kis költséggel - OTP Travel Utazási Iroda
Ingyenes programok, látnivalók.

Hajóról jó - OTP Travel Utazási Iroda
Varázslatos helyek, amelyek igazán a víz felől, hajóról élvezhetők a leginkább.

USA nyugati parti csodák - OTP Travel Utazási Iroda
Az USA nyugati partján megszámlálhatatlan csoda várja az utazót.

Miami Beach ikonikus „Baywatch” tornyai | USA | OTP Travel Utazási Iroda
Ami Párizsnak az Eiffel-torony, New Yorknak a szabadságszobor, az Miami Beachnek a hófehér tengerparton sorakozó, színes életmentő tornyok sokasága. Merüljön el a színkavalkádba velünk!

USA, Los Angeles, az angyalok városa - OTP Travel Utazási Iroda
Honnan kapta a város ikonikus nevét? Melyek a fő látványosságai? Ismerje meg velünk Amerika egyik legnépszerűbb városának titkait.

A legjobb adventi programok New York-ban - OTP Travel Utazási Iroda
Korcsolyázás a műjégpályán, a város karácsonyfájának ünnepi kivilágítása vagy a botanikus kert időszakos kiállításainak meglátogatása csak néhány a számos izgalmas adventi program közül.

Képek
A programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot.

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • utazás repülőgéppel Budapest - Los Angeles / San Francisco - Budapest útvonalon, átszállással, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal
 • illetékek
 • bérautó: Midsize kategória (5 férőhelyes, automata sebességváltóval, légkondicionálóval, 2 nagy bőrönd + 2 kis bőrönd számára elegendő csomagtérrel), a gépkocsi repülőtéri felvétele és leadása, alap törés- és lopáskár elleni biztosítás, felelősségbiztosítás kiegészítés
 • 13 éjszakai szállás helyi középkategóriájú szállodákban az útvonal szerint
 • elhelyezés kétágyas szobában (1 éjszaka Los Angeles, 1 éjszaka Laughlin, 1 éjszaka Grand Canyon környéke, 1 éjszaka Kayenta, 1 éjszaka Page, 1 éjszaka Bryce Canyon környéke, 2 éjszaka Las Vegas, 1 éjszaka Death Valley környéke, 1 éjszaka Yosemite Nemzeti Park környéke, 1 éjszaka South Lake Tahoe, 2 éjszaka San Francisco)
 • térkép és angol nyelvű utazási segédanyag

Az irányár 2 fő egy autóval történő utazása és egy szobában történő elhelyezése esetén érvényes. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szabad kapacitás és az utazási szezon függvényében a részvételi díj változhat!

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • ESTA engedély
 • a gépkocsihoz kapcsolódó extra szolgáltatások, az üzemanyag költsége, útdíjak, parkolási díjak
 • ellátás és étkezések
 • kirándulások, programok és belépők
 • baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás díja
 • útlemondási biztosítás díja

Elhelyezés

Szállás leírás
13 éjszakai szállás helyi középkategóriájú szállodákban az útvonal szerint
Szoba szolgáltatások
Szolgáltatások
Repülős utazás
Nincs
Gépkocsibérlés
Nincs belépőjegy
Nincs idegenvezető

Segítünk

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00

Inspirációk:


Cullinan gyémántbánya - OTP Travel Utazási Iroda
Cullinan gyémántbánya, amely a világ egyik leghíresebb és legértékesebb gyémántlelőhelye.

Picos de Europa - OTP Travel Utazási Iroda
Legyen szó akár aktív kalandokról, történelmi felfedezésekről vagy egyszerűen csak a természet csodáinak élvezetéről, ez a régió mindenki számára tartogat valami különlegeset.

Baszkföld - OTP Travel Utazási Iroda
Baszkföld Észak-Spanyolországban és Dél-Franciaországban elterülő régió, amely a baszkok ősi otthona.

Nepál és Bhután - a Himalája két gyöngyszeme - OTP Travel Utazási Iroda
A hindu mitológia szerint Siva isten otthona, de ugyanakkor szankszrit jelentése szerint a „hó lakhelye” is a világ legfiatalabb hegyvonulata, a mintegy 70 millió éves Himalája hegység.

Portugália utazás | Portó: több mint borfőváros - OTP Travel Utazási Iroda
Portóban számos kiváló borbár, vinotéka csábítja a vendégeket. A város azonban egyéb kincseket is tartogat. Ezúttal a rejtett gyöngyszemek nyomába eredtünk.

Ajánlatkérés

Az árak és időpontok megtekintéséhez, érdeklődés küldéséhez, vagy azonnali foglaláshoz kattintson ide.