Élmények a világ körül

Keresés

ADVENTI CSILLAGTÚRA DÉL-TIROLBAN

Katalógus ár: 165 000 Ft-tól/fő

Ajánlat leírás

Utazás Kaposvárról autóbusszal

1. nap • Kaposvár – Braies-tó – Brixen

Elutazás autóbusszal Kaposvárról a kora reggeli órákban. Utazás a Dráva völgyében rövid pihenőkkel. Hosszabb pihenő a festői Pragser Wildseenél, melynek nagysága fele akkora, mint a Balaton, festői szépségű, a Dolomitok ékkövének nevezik. Séta a tó körül, majd továbbutazás. Érkezés a késő délutáni órákban, a város központjában található szállás elfoglalása, majd vacsora.


Adventi csillagtúra Dél-Tirolban - OTP Travel utazási iroda

2. nap • Brixen – St. Ulrich – Karrersee – Bolzano – Brixen

Brixen Dél-Tirol harmadik legnagyobb és egész Tirol legősibb városa, volt püspöki székhely. Reggelit követően rövid séta a városban: a Hercegérseki palota (Hofburg), a Palotakert (Hofgarten), a Városháza, a modern díszkút, a dóm, a kereskedők árkádos utcáinak megtekintése kívülről. Majd utazás a Dolomitok legszebb csúcsai között Sankt Ulrichba. A fafaragásáról híres bájos városka 1236 m magasan fekszik, lakói még beszélik a ladin nyelvet. A Szent Ulrik plébániatemplom megtekintése kívülről. Majd a Sella hágón utazva pihenő a 2240 méter magasságban, mely a Gardena és a Fassa völgyet választja el. A következő megálló a Karrer-tó/Lago di Carezza, mely a Dolomitok jelképe: egy 1519 m magasan fekvő tengerszem. Szivárvány-tónak is nevezik, Sissi gyakran sétált a partján. A tó melletti séta után visszautazás a szállásra, majd vacsora.


Adventi csillagtúra Dél-Tirolban - OTP Travel utazási iroda

3. nap • Brixen – Merano – Bolzano – Brixen

Reggelit követően utazás Meranóba, a 3000 m magas hegyekkel körülvett, mediterrán növényzetű, középkori városba, mely modern gyógyfürdőről is ismert. Séta a folyóparti promenádon és az árkádos óvárosban. Szabadidő ebédre, majd délután Bolzano felfedezése. Dél-Tirol székhelyén gyalogos városnézés során a Waltherplatz, a dóm, a Laubengasse, a gyümölcspiac megtekintése.
Fakultatív program: a Dél-Tiroli Régészeti Múzeum megtekintése. A köznyelvben Ötzi-múzeumként ismert tárlaton a közel 5300 éves Ötzi, a rézkori gleccsermúmia életéről és haláláról szóló leletek tekinthetők meg. Visszautazás a szállásra, majd vacsora.
Este séta az adventi vásárban: a dóm előtt, a mesés épületekkel körülvett téren állítják fel a hangulatos fabódékat, ahol jellegzetes helyi fafaragások, ételek, italok, ajándéktárgyak vásárolhatók. Magával ragadó illatok, ízek, fények, muzsika – tökéletes a karácsonyra hangolódáshoz.


Adventi csillagtúra Dél-Tirolban - OTP Travel utazási iroda

4. nap • Brixen – Vipiteno – Heinfels – Kaposvár

Reggeli, majd kijelentkezés a szállodából. Utazás Vipitenóba: Olaszország legészakibb városa a Brenner-hágótól nem messze található, műemlékekben gazdag, egész Tirol legszebb városképével büszkélkedhet. Séta a késő középkori épületek között: a Főtér, a Zwölferturm és a Városháza megtekintése kívülről. Tovább utazás a Puster-völgyben található Heinfels nápolyi- és csokoládégyárba, ahol lehetőség lesz vásárlásra. Utazás pihenőkkel Kaposvárra, érkezés a késő esti órákban.


Minimum létszám: 35 fő

A világ legizgalmasabb szilveszteri úti céljai - OTP Travel Utazási Iroda
Köszöntse az új évet a világ egzotikus tájain! Csokorba gyűjtöttük a legizgalmasabb szilveszteri helyszíneket szerte a világban.

A világ leghíresebb karácsonyfái - OTP Travel Utazási Iroda
Összegyűjtöttük a leghíresebb fenyőket, hogy nekünk már csak azt kelljen eldönteni melyik alatt állnánk boldogan az év ezen különleges időszakában.

Különös szilveszter - OTP Travel Utazási Iroda
Dobáljon TV-t, üljön meg 7 hullámot, húzzon piros bugyit...

Adventi szokások és hagyományok - OTP Travel Utazási Iroda
Advent elvarázsol mindenkit!

Így eszik a világ szilveszterkor - OTP Travel Utazási Iroda
Induljunk egy képzeletbeli utazásra és nézzünk szét a különböző kultúrák milyen gasztronómiai különlegeségekkel ünnepelnek szerte a világon.

Képek

Elhelyezés

Szállás leírás
3 éjszakai szállás helyi háromcsillagos kategóriájú szálloda kétágyas szobáiban félpanzióval (reggeli és vacsora italfogyasztás nélkül)
Szoba szolgáltatások
Szolgáltatások
Kultúra és látnivaló
Buszos utazás
Félpanzió
***-os szállodában
Magyar nyelvű idegenvezető

Ajánlatkérés

Az árak és időpontok megtekintéséhez, érdeklődés küldéséhez, vagy azonnali foglaláshoz kattintson ide.

Segítünk

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00

Inspirációk:


Észtország csemegéi | OTP Travel Utazási Iroda
Bemutatunk tíz finomságot, amelyeket Észtországban járva feltétlenül meg kell kóstolni. Tartsanak velünk a gasztro-kalandunkban!

Terceira – a béke szigete - OTP Travel Utazási Iroda

Fedezzen fel vulkanikus barlangokat és kóstoljon helyi finomságokat Terceirán, mely felejthetetlen élményt ígér.

Flores – a vízesések otthona - OTP Travel Utazási Iroda

Az azori sajt több mint kulináris élvezet; az Azori-szigetek gazdag kulturális örökségéről és természeti gazdagságáról tanúskodik.

Flores – a vízesések otthona - OTP Travel Utazási Iroda

Flores szigete esik a legtávolabb az európai kontinenstől, szinte félúton Amerika és Európa között fekszik az Atlanti-óceánban. Fedezze fel velünk!

Az Azori-szigetek híres szélmalmai - OTP Travel Utazási Iroda

Magasra törő vulkáni csúcsaival, buja szőlőültetvényeivel és élénk tengeri életével Pico szigete a kaland, a pihenés és a kultúra egyedülálló keverékét kínálja.

Adatok betöltése folyamatban...

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • utazás autóbusszal Kaposvár – Brixen – Kaposvár útvonalon
   
 • 3 éjszakai szállás helyi háromcsillagos kategóriájú szálloda kétágyas szobáiban félpanzióval (reggeli és vacsora italfogyasztás nélkül)
   
 • a felsorolt programok, magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
   
 • audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézések során
   

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • fakultatív program
  megrendeléskor történő jelentkezés szükséges
  Látogatás az Ötzi Múzeumban: 6.200 Ft/fő
   
 • Útlemondási biztosítás megrendeléskor köthető, mely a részvételi díj 2 %-a.