OTP Travel direkt: +36 1 486 6600
otptravel@otptravel.hu
ÖSSZECSOMAGOLTUK ÖNNEK ÁRAINKAT!

Az OTP Travel 2020. január 1. után induló csoportos útjainak árai már minden felmerülő költséget tartalmaznak!

VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN


Katalógus ár: 1 190 000 Ft/fő-től

Japán
Tokió
Hotel ***
Repülős
Csak reggeli

Összefoglaló

Ajánlat leírás

Nagy körutazás Japánban

Japán kultúrája csodálatos és sokarcú. Egyrészt mélyen és évezredekre visszanyúlóan tradicionális, másrészt modern, fiatal és mai. A nagyvárosok hihetetlen tempóját, a vidék szépségét és harmóniáját mind megtapasztalhatja az utazás során.
A programot nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkező, japánul kiválóan beszélő magyar idegenvezető kíséri!


Világörökségek Japánban 1. nap: Budapest - Tokió
Elutazás Budapestről Tokióba a délutáni órákban, átszállással.

Világörökségek Japánban 2. nap: Tokió
Megérkezés Tokióba késő délután, transzfer a szállodába. Szállás Tokióban.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás - OTP Travel utazási iroda

Világörökségek Japánban 3. nap: Tokió
Reggeli, majd városnézés Tokióban. A város mindig meg tud újulni és soha nem alszik, naponta új bárok, éttermek, szórakozóhelyek nyílnak utcáin. Hatalmas metropolisz, gazdag, csillogó, hagyományos és ultra modern egyben. A Sensoji templom Asakusában, a Nakamise bevásárló utca, a Ginza negyed, a Meiji Jingu szentély és az Omotesando megtekintése, majd a Tokyo Metropolitan torony a 202 méter magas kilátóval, ahonnan tiszta időben a Fuji csúcsa is látszik. Szállás Tokióban.

Világörökségek Japánban 4. nap Tokió (Nikko)
Reggeli a szállodában, szabad program Tokióban a metropolisz egyéni felfedezésére. Fakultatív programlehetőség: kirándulás Nikkóba, a Tokiótól 140 km-re, Tocsigu prefektúra hegyei között fekvő városba, ahol az ősi és az új látnivalók ötvöződnek és a sógunok korának világa elevenedik meg. A város felfedezése: a Toshogu kegyhely - 400 éves szent hely az Edo periódusból, a Nantai hegy vulkanikus kráterében létrejött Chuzenji tó és felette Japán egyik legnagyobb vízesése, a 97 méter magas Kegon-vízesés. Szállás Tokióban.

Világörökségek Japánban 5. nap: Kamakura
Reggeli után elutazás Kamakurába autóbusszal. A város és egykori politikai központ Tokiótól 50 km-re, alig egy órányi utazásra található. A tempolomok, szent helyek és történelmi épületek sokasága miatt a turisták kedvelt úticélja. Városnézés: Tsurugaoka Hachiman szentély, Hase Kannon templom, Kotokuin templom és a Nagy Buddha – a több, mint 13 méter magas bronz Buddha szobor, mely a XIII. században készült, eredetileg egy templom belsejében volt elhelyezve. Transzfer a Kawaguchi tóhoz, ahonnan tiszta idő esetén szépen láható a Fuji csúcsa és a hegység egyik legszebb tava, valamint forró vizű forrására épült üdülőhely. Vacsora és szállás Narusawa-Murában.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás - OTP Travel utazási iroda

Világörökségek Japánban 6. nap: Matsumoto
Reggeli, majd látogatás az Itchiku Kubota Szépművészeti Múzeumban. Itchiku Kubota a XIV. századi kimonófestészet - vagy selyemfestészet- világát hozta vissza modern korba és a múzeumban sok gyönyörű alkotása látható. Elutazás Matsumotóba, ahol látogatás egy miso készítő üzemben. Matsumoto hegyekkel körülvett városa népszerű a turisták körében nem csupán kulturális látnivalói, hanem értékes termékei: hőforrásai, wasabi farmja miatt is. A program közben a Matsumoto kastély meglátogatása, mely a XVI. századból való és Japán egyik legértékesebb műemléke. Vacsora és szállás Takayamában, japán stílusú szálláshelyen.

Világörökségek Japánban 7. nap: Takayama - Shirakawa
Takayama a hegyvidéki Hida régióban fekszik, óvárosa az egyik legszebben megőrzött hagyományos negyed Japánban. Épületei a középkor legkiemelkedőbb munkájú ácsainak műveit őrzik. Reggeli után gyalogos városnézés Takayamában, a reggeli piac meglátogatása. Végezetül séta az óvárosban a Kamisannomachi utcán és a Takayama Jinya XVII. századi hivatali épületek megtekintése. Elutazás Kanazawába, útközben rövid megálló Shirakawában. Megérkezés után látogatás egy szaké üzletben és szállás Kanazawában.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás - OTP Travel utazási iroda

Világörökségek Japánban 8. nap: Kanazawa
Reggeli, majd városnézés gyalogosan Kanazawában, belépővel a Kenrokuen parkba, mely Japán három legszebb parkjának egyike és a XIX. században nyílt meg a nagyközönség előtt. Séta a városi teaházak utcáján, mely az Edo időben keletkezett és a Kanazawában lévő három tea utca egyike. Elutazás Kiotóba, a megérkezés után rövid séta a szálláshelyre. Szállás Kiotóban.

Világörökségek Japánban 9. nap: Kiotó
Kiotó: főváros és uralkodói székhely volt a VIII-XIX. század között, ma az ország hetedik legnagyobb városa. Történelme során számtalan háború, rombolás dúlta szét, de szerencsére a XX. században megmenekült a további csapástól, így számtalan templom, szent hely és felbecsülhetetlen értékű műemlék maradt meg az utókornak. Reggeli után egésznapos kirándulás: a Kinkakuji templom, Nijo kastély, Kiyomizu templom (forgalom függvényében a Sagano bambuszerdő és a Togetsu híd) megtekintése, séta Gionban. Visszautazás Kiotóba, szállás.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás - OTP Travel utazási iroda

Világörökségek Japánban 10. nap: Hirosima - Itsukushima
Reggeli, majd transzfer a pályaudvarra, elutazás Shinkanzen szuperexpresszel Hirosimába. Megérkezés után továbbutazás helyi vonattal Miyajimaguchiba és komppal Miyajimába. Látogatás az Itsukushima kegyhelyen. Visszautazás Hirosimába: a Béke Emlék Múzeum és az Atombomba Dóm meglátogatása, melynek váza az 1945. augusztus 6-án Hirosimát ért atomtámadásban megmaradt, s azóta is romosan áll örökké emlékeztetve az utókort a tragédiára. Vacsora és szállás Hirosimában.

Világörökségek Japánban 11. nap: Kurashiki - Himeji
Reggeli után elutazás Kurashikibe, útközben Sanyo Jidosyado látható. Kurashikiben a XVI-XIX. századi Edo periódusból való kanálisok romantikus hangulatot árasztanak. A város egykor rizselosztó hely volt, és neve is a kereskedő házakra utal, ahol a terményt tárolták. Ezek a házak ma múzeumok vagy kiállításoknak adnak otthont. Séta az óvárosban - Bikan városrész. Elutazás Himejibe, látogatás a Himeji kastélyban (a vártorony látogatást a program nem tartalmazza), majd a Kokoen kertek megtekintése. Transzfer Oszakába, megérkezés után szállás.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás - OTP Travel utazási iroda

Világörökségek Japánban 12. nap: Oszaka - Nara
Oszaka Japán második legnagyobb metropolisza, egykori régiós székhely és politikai központ. Manapság sok látványossága mellett gasztronómiájáról is híres. Reggeli, majd egésznapos kirándulás Narába és városnézés Oszakában. Narában, Japán ősi fővárosában a Nara park meglátogatása és belépő a Kasuga-Taisha búcsújáróhelyre. Oszakában látogatás a Dotonbori negyedben. A negyed kanális köré épült, híres gasztronómiájáról és középkori hangulatáról. A neonnal kivilágított kanális sétányán rengeteg turista és helyi látogató élvezi a kellemes hangulatot. Ebéd a program közben egy szusi étteremben, a szusi készítés élményével. A program közben belépő a Umeda Sky épületébe, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra. Szállás Oszakában.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás - OTP Travel utazási iroda

Világörökségek Japánban 13. nap: Oszaka (Uji)
Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív program keretében félnapos kirándulás Ujiba. Az ország második legfontosabb történelmi és kulturális központja Kiotó és Nara között fekszik. Városnézés és részvételi egy igazi japán tea ceremónián. Szállás Oszakában.


Világörökségek Japánban - nagy körutazás - OTP Travel utazási iroda

Világörökségek Japánban 14. nap: Oszaka (Ise)
Reggeli után szabad program, vagy fakultatív programlehetőség: kirándulás Isébe. Ise Jinguban 125 shinto szentély található Amaterasu napistennek ajánlva, ahol évente 1500 rituálét tartanak a királyi család jólétéért, a békéért és a gazdag termésért. Séta a szállodából a pályaudvarra (a hotelben csomagszoba áll rendelkezésre 10 óra után), elutazás a kb. 2 órányira lévő Ise helységbe. Megérkezés után gyalogos városnézés belépővel az Ise Jingu szentélybe és séta a hangulatos Okage Yokocho eredeti házai között. Visszautazás Oszakába - lehetőség szerint a csomagok elhelyezése csomagmegőrzőben és kis szabadidő -, majd transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre átszállással.


Világörökségek Japánban 15. nap: Budapest
Megérkezés Budapestre a menetrend szerint, a déli órákban.

Minimum létszám: 21 fő.


 Kapcsolódó inspirációk:


Repüljön Ázsia egyik legsokszínűbb turistaparadicsomába, Tokióba Moszkván keresztül az Aeroflottal!

Új világörökségek - OTP Travel Utazási Iroda
Új helyszínek az UNESCO világörökségi listáján.

Becsengettek
A világ legszebb egyetemei

Husky-taxi, hálózsák, északi fény, jégszobrok...

KYOTO utazás - OTP Travel Utazási Iroda
A könyvespolc hotelt önnek találták ki!

Tokio utazás - OTP Travel Utazási Iroda
Íme néhány alternatív látnivaló:

Létezik néhány fantasztikus hely a világon, ahol az állatok teljességgel átvették az uralmat az emberektöl.

OTP Travel Utazási Iroda
Keletre készül? Íme tíz fantasztikus hely, amit feltétlenül látnia kell!

Hajóútjainkon fejedelmi luxusban látogathat el a világ távoli tájaira.

A világ tele van lenyűgöző, varázslatos, olykor meglepő, gyakran meghökkentő helyekkel.

A szusi nem más, mint egy darabka nyers hal (esetleg más vízi állat) egy kis adag ecetes rizsre pakolva.

Japán utazás - OTP Travel Utazási Iroda
A Távol-Kelet minden szépsége Önre vár.

Képek

Szállás

Szállás leírás
középkategóriájú szállodák kétágyas szobáiban
Szoba szolgáltatások

Ár tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Tokió / Oszaka – Budapest útvonalon, valamint a Shikanzen szuperexpresszel Kiotó – Hirosima útvonalon másodosztályon
 • illetékek
 • utazás a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
 • 12 éjszakai szállás középkategóriájú szállodák kétágyas szobáiban
 • 12 alkalommal reggeli, 1 alkalommal ebéd és 3 alkalommal vacsora a leírás szerint
 • programok és kirándulások a szükséges belépőkkel
 • magyar idegenvezető

Ár nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • borravalók
 • baleset-, betegség és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • fakultatív programok (minimum létszám: 10 fő)
  Nikko
  Uji
  Ise
Adatok betöltése folyamatban...

Legfrissebb inspirációk:


Tel Aviv top - OTP Travel
Szubjektív TOP listánk

Mexikóban egészen másként ünneplik a halottak napját..

Indiai utazás - OTP Travel Utazási Iroda
Egy kontinensnyi ország elképesztő élményekkel!

Grand Canyon kortalan szépség - OTP Travel
100 éves a Grand Canyon

< VISSZA

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdésére válaszolnak.
Irodáinkban személyesen állunk az Ön rendelkezésére!

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő Chat
hétfőtől - péntekig
09:00 - 17:30