OTP Travel direkt: +36 1 486 6600
otptravel@otptravel.hu

VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN - NAGY KÖRUTAZÁS


Katalógus ár: 836 000 Ft/fő-től

Japán
Tokió
Hotel ***
Repülős
Csak reggeli

Összefoglaló

Ajánlat leírás

Világörökségek Japánban - nagy körutazás


Tokió – Kamakura – Kawaguchi-tó – Fuji – Matsumoto – Takayama – Shirakamwa - Kanazawa – Kiotó – Hirosima – Miyajima – Oszaka - Nara


Időpont: 2018. szeptember 30. - október 13. (11 éjszaka)


Japán kultúrája csodálatos és sokarcú. Egyrészt mélyen és évezredekre visszanyúlóan tradicionális, másrészt a modern, fiatal és mai. A nagyvárosok hihetetlen tempóját, a vidék szépségét és harmóniáját mind megtapasztalhatja az utazás során. A programot nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkező, japánul kiválóan beszélő magyar idegenvezető kíséri!
Fedezze fel Japán csodáit a gyönyörű színekben pompázó őszi utazáson!

Világörökségek Japánban - nagy körutazás 1. nap
Elutazás Budapestről Tokióba a menetrend szerint.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás 2. nap
Megérkezés Tokióba, transzfer a szállodába. Délután séta a kontrasztokkal teli, nyüzsgő japán fővárosban magyar idegenvezetővel: az első élmények. Szállás Tokióban.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás - OTP Travel utazási iroda

Világörökségek Japánban - nagy körutazás 3. nap
Reggeli, majd városnézés Tokióban. A varos mindig meg tud újulni es soha nem alszik, naponta új bárok, éttermek, szórakozóhelyek nyílnak utcáin. Hatalmas metropolisz, gazdag, csillogó, hagyományos és ultramodern egyben. A Sensoji templom - Tokió legrégebbi és legjelentősebb buddhista temploma Asakuséban, a Nakamise bevásárló utca, a Ginza negyed, a Meiji Jingu szentély és az Omotesando megtekintése, majd a Tokyo Metropolitan torony a 202 méter magas kilátóval, ahonnan tiszta időben a Fuji csúcsa is látszik. Szállás Tokióban.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás 4. nap
Reggeli a szállodában, szabad program Tokióban a metropolisz egyéni felfedezésére. Fakultatív programlehetőség magyar idegenvezetővel (felár ellenében - minimum létszámhoz kötött): kirándulás Nikkóba, a Tokiótól 140 km-re, Tocsigu prefektúra hegyei között fekvő városba, ahol az ősi és az új látnivalók ötvöződnek és a sógunok korának világa elevenedik meg. A város felfedezése: a Toshogu kegyhely - 400 éves szent hely az Edo periódusból, a Nantai hegy vulkanikus kráterében létrejött Chuzenji tó és felette Japán egyik legnagyobb vízesése, a 97 méter magas Kegon-vizesés. Szállás Tokióban.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás 5. nap
Reggeli után elutazás Kamakurába autóbusszal. A város és egykori politikai központ Tokiótól 50 km-re, alig egy órányi utazásra található Kanawaga prefekturátusban. A templomok, szent helyek és történelmi épületek sokasága miatt a turisták kedvelt úticélja. Városnézés: Tsurugaoka Hachiman szentély, Hase Kannon templom, Kotokuin templom és a Nagy Buddha – a több, mint 13 méter magas bronz Buddha szobor, mely a XIII. században készült, eredetileg egy templom belsejében volt elhelyezve. Transzfer a Kawaguchi-tóhoz, ahonnan tiszta idő esetén szépen láható a Fuji csúcsa és a hegység egyik legszebb tava, valamint a forró vízű forrására épült üdülőhely. Vacsora és szállás Fujikawaguchikóban.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás - OTP Travel utazási iroda

Világörökségek Japánban - nagy körutazás 6. nap
Reggeli, majd látogatás az Itchiku Kubota Szépművészeti Múzeumban. Itchiku Kubota a XIV. századi kimonófestészet - vagy selyemfestészet- világát hozta vissza modern korba és a múzeumban sok gyönyörű alkotása látható. Elutazás Matsumotóba, ahol látogatás egy miso készítő üzemben. Matsumoto hegyekkel körülvett városa népszerű a turisták körében nem csupán kulturális látnivalói, hanem értékes termékei: hőforrásai, wasabi farmja miatt is, A program közben a Matsumoto kastély meglátogatása, mely a XVI. századból való és Japán egyik legértékesebb műemléke. Szállás Takayamában tradicionális japán ryokanban – vendégházban (egyszerű szálláshely folyosói zuhannyal).

Világörökségek Japánban - nagy körutazás 7. nap
Takayama a hegyvidéki Hida régióban fekszik, óvárosa az egyik legszebben megőrzött hagyományos negyed Japánban. Épületei a középkor legkiemelkedőbb munkájú ácsainak műveit őrzik. Reggeli után gyalogos városnézés Takayamában, a reggeli piac és egy szaké üzlet meglátogatása. Végezetül séta az óvárosban a Kami Sannomachi utcán és a Takayama Jinya XVII. századi hivatali épületek megtekintése. Elutazás Kanazawába, útközben rövid megálló Shirakawában. Szállás Kanazawában.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás - OTP Travel utazási iroda

Világörökségek Japánban - nagy körutazás 8. nap
Reggeli, majd városnézés gyalogosan Kanazawában, belépővel a Kenrokuen parkba, mely Japán három legszebb parkjának egyike és a XIX. században nyílt meg a nagyközönség előtt. Séta a városi teaházak utcáján, mely az Edo időben keletkezett és a Kanazawában lévő három tea utca egyike. Ebéd a program közben egy sushi étteremben, a sushi készítés élményével. Elutazás Kiotóba, szállás.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás - OTP Travel utazási iroda

Világörökségek Japánban - nagy körutazás 9. nap
Kiotó: főváros és uralkodói székhely volt a VIII-XIX. század között, ma az ország hetedik legnagyobb városa. Történelme során számtalan háború, rombolás dúlta szét, de szerencsére a XX. században megmenekült a további csapástól, így számtalan templom, szent hely és felbecsülhetetlen értékű műemlék maradt meg az utókornak. Reggeli után egésznapos kirándulás: a Kinkakuji templom, Sagano bambuszerdő, Togetsu híd, Nijo kastély, Kiyomizu templom, séta Gionban. Visszautazás Kiotóba, szállás.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás 10. nap
Reggeli, majd transzfer a pályaudvarra, elutazás Shinkanzen szuperexpresszel Hirosimába. Megérkezés után továbbutazás helyi vonattal Miyajimaguchiba és komppal Miyajimába. Látogatás az Itsukushima kegyhelyen. Visszautazás Hirosimába: a Béke Emlék Múzeum és az Atombomba Dóm meglátogatása, melynek váza az 1945. augusztus 6-án Hirosimát ért atomtámadásban megmaradt, s azóta is romosan áll örökké emlékeztetve az utókort a tragédiára. Vacsora és szállás Hirosimában.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás - OTP Travel utazási iroda

Világörökségek Japánban - nagy körutazás 11. nap
Reggeli után elutazás Kurashikibe, útközben Sanyo Jidosyado látható. Kurashikiben a XVI-XIX. századi Edo periódusból való kanálisok romantikus hangulatot árasztanak. A város egykor rizselosztó hely volt, és neve is a kereskedő házakra utal, ahol a terményt tárolták. Ezek a házak ma múzeumok vagy kiállításoknak adnak otthont. Séta az óvárosban - Bikan városrész. Elutazás Himejibe, látogatás a Himeji kastélyban (a vártorony látogatást a program nem tartalmazza), majd a Kokoen kertek megtekintése. Transzfer Oszakába, megérkezés után szállás.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás 12. nap
Oszaka Japán második legnagyobb metropolisza, egykori régiós székhely és politikai központ. Manapság sok látványossága mellett gasztronómiájáról is híres. Reggeli, majd egésznapos kirándulás Narába és városnézés Oszakában. Narában, Japán ősi fővárosában a Nara park meglátogatása és belépő a Kasuga-Taisha búcsújáróhelyre. Oszakában látogatás a Dotonbori negyedben. A negyed kanális köré épült, híres gasztronómiájáról és középkori hangulatáról. A neonnal kivilágított kanális sétányán rengeteg turista és helyi látogató élvezi a kellemes hangulatot. A program közben belépő a Umeda Sky épületébe, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás - OTP Travel utazási iroda

Világörökségek Japánban - nagy körutazás 13. nap
Reggeli után szabad program, vagy fakultatív programlehetőség: kirándulás Isébe. Ise Jinguban 125 shinto szentély található Amaterasu napistennek ajánlva, ahol évente 1500 rituálét tartanak a királyi család jólétéért, a világbékéért és a gazdag termésért. Séta a szállodából a pályaudvarra (a hotelben csomagszoba áll rendelkezésre 10 óra után), elutazás a kb. 2 órányira lévő Ise helyiségbe. Megérkezés után gyalogos városnézés belépővel az Ise Jingu szentélybe és séta a hangulatos Okage Yokocho eredeti házai között. Vvisszautazás Oszakába a szállodához kb.délután 4 órakor. Transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.

Világörökségek Japánban - nagy körutazás - OTP Travel utazási iroda

Világörökségek Japánban - nagy körutazás 14. nap
Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.

Minimum létszám: 15 fő.

Fakultatív kirándulások (A programok minimum 10 fő jelentkezése esetén indulnak!)

Egésznapos kirándulás Nikkóba
Ár: 59 000 Ft/fő privát autóbuszos transzferekkel, helyi és magyar idegenvezetővel, ebéddel és a szükséges belépőkkel (Toshogu szentély és Kegon-vízesés).

Egésznapos kirándulás Isébe
Ise Jinguban 125 shinto szentély található Amaterasu napistennek ajánlva, ahol évente 1500 rituálét tartanak a királyi család jólétéért, a világbékéért és a gazdag termésért. Séta a szállodából a pályaudvarra (a hotelben csomagszoba áll rendelkezésre 10 óra után), elutazás a kb. 2 órányira lévő Ise helységbe. Megérkezés után gyalogos városnézés belépővel az Ise Jingu szentélybe és séta a hangulatos Okage Yokocho eredeti házai között. 16 óra körül visszautazás Oszakába a szállodához.
Ár: 45 000 Ft/fő vonatjegyekkel, helyi és magyar idegenvezetővel, belépővel az Ise Jingu szentélybe.
 Repüljön Ázsia egyik legsokszínűbb turistaparadicsomába, Tokióba Moszkván keresztül az Aeroflottal!

Becsengettek
A világ legszebb egyetemei

A szusi nem más, mint egy darabka nyers hal (esetleg más vízi állat) egy kis adag ecetes rizsre pakolva.

A világ tele van lenyűgöző, varázslatos, olykor meglepő, gyakran meghökkentő helyekkel.

Létezik néhány fantasztikus hely a világon, ahol az állatok teljességgel átvették az uralmat az emberektöl.

Repüljön Ázsia egyik legsokszínűbb turistaparadicsomába, Hongkongba Moszkván keresztül az Aeroflottal!

Kína utazás - OTP Travel Utazási Iroda
A császárok egykori pihenőhelye ma a harmónia és szépség szentélye

Kína utazás - OTP Travel Utazási Iroda
Szó szerint óriási élmény

Kína utazás - OTP Travel Utazási Iroda
Falai két császári dinasztia családi titkait és múltját őrzik.

Kína utazás - OTP Travel Utazási Iroda
Régi idők Pekingje

Képek

Szállás

Szállás leírás
Középkategóriájú (helyi háromcsillagos) szállodák kétágyas szobáiban, Takamayában 1 éjszaka tradicionális japán ryokanban – vendégházban (egyszerű szálláshely folyosói zuhannyal)
Szoba szolgáltatások

Ár tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Tokió / Oszaka – Budapest útvonalon, valamint a Shikanzen szuperexpresszel Kiotó – Hirosima útvonalon másodosztályon, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
 • 10 éjszakai szállás középkategóriájú (helyi háromcsillagos) szállodák kétágyas szobáiban, Takamayában 1 éjszaka tradicionális japán ryokanban – vendégházban (egyszerű szálláshely folyosói zuhannyal)
 • 11 alkalommal reggeli, 1 alkalommal ebéd és 3 alkalommal vacsora a leírás szerint
 • programok és kirándulások belépőjegyek nélkül
 • magyar idegenvezető

Ár nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • illetékek
 • a látványosságok belépői
 • fakultatív programok
 • helyi borravalók
 • baleset-, betegség és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás

Hasznos információk

Szolgáltatások
Időpont és csomag kijelölése

Legfrissebb inspirációk:


Mini a golf, maxi a buli - OTP Travel Utazási iroda
A világ legjobb minigolf fantáziapályái

Repüljön Ázsia egyik legsokszínűbb turistaparadicsomába, Hongkongba Moszkván keresztül az Aeroflottal!

Városi strandok - OTP Travel
ahol a városnézés és a vízparti nyaralás tökéletesen összekapcsolható

Csobbanjon a csodáért! - OTP Travel
Elképesztő víz alatti látnivalók

< VISSZA

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdésére válaszolnak.
Irodáinkban személyesen állunk az Ön rendelkezésére!

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő Chat
hétfőtől - péntekig
09:00 - 17:30

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdése
kapcsán állnak rendelkezésére!

Keressünk együtt!

Személyes Utazási Szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Találkozzunk!

Irodáinkban
személyesen állunk
az Ön rendelkezésére!

  Kövessen minket: