Élmények a világ körül

Keresés

BORDEAUX - CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS

Katalógus ár: 355 000 Ft-tól/fő

Ajánlat leírás

Csoportos városlátogatás magyar idegenvezetéssel

Bordeaux, Saint-Émilion és Arcachon együttesen alkotnak egy lenyűgöző utazási célpontot Franciaországban, ahol a bor, a történelem és a tengerparti élet összeolvad. A Garonne folyó partján fekvő Bordeaux híres a kiváló borairól, amelyeket a környező szőlőültetvényekről szállítanak ide. Saint-Émilion egy varázslatos középkori város, amely a világörökség része, szűk utcáit átjárja a múlt idők hangulata. Arcachon a tengerparti paradicsom, ahol Európa legmagasabb homokdűnéjét találjuk, a Dune de Pilat-ot. Tartson velünk és fedezze fel Franciaország esszenciáját.

1. nap • Budapest-Bordeaux

Elutazás Budapestről Bordeaux-ba repülőgéppel a délutáni órákban. Érkezés után transzfer a szállodába, szállás.

Bordeaux - Franciaország utazás - OTP Travel utazási iroda

2. nap • Bordeaux

Reggeli után városnéző séta során látogatás a Kapucinusok piacán, melynek épületében már a XVII. században is tartottak piacnapokat. Friss zöldségek, gyümölcsök, halak, olívabogyók, rákok, kagylók kaphatók és kostolhatók. Majd városnéző séta az Unesco Világörökség részét képező óvárosban, mely során Európa legtágasabb belvárosi tere az Esplanade des Quinconces, és XVIII. századi épületek: a Szent András-katedrális, a püspöki palotaként épült későbbi városháza a Rohan Palota, és a XIV. Lajos által építtetett Börzepalota, a Palais de Bourse, a Grand Theatre és a környező árkádos házak, a La Miroir d’Eau, a víztükrős ház látható. Fakultatív programlehetőség: Este látogatás tömegközlekedéssel a város jelképévé vált La Cite du Vin bormúzeumba, ahol a borkultúra és a borkészítés rejtelmei láthatók egy állandó kiállítás keretében.

3. nap • Saint Emilion

Reggeli után szabad program. Fakultatív programlehetőség: Látogatás autóbusszal a közeli Saint-Emilion borvidékre, és a Unesco Világörökség részét képező a mészkőbarlagra alapított középkori hegyközségbe. A bájos, macskaköves, szűk kis utcákat homokkőből épült középkori hangulatú épületek szegélyeznek. A központban látható a XII. századi, Európa legnagyobb monolitikus temploma, mely a föld alatt található, és számos legenda és csoda fűződik hozzá. A felszínen csak a 68 méter magas harangtorony látható. Továbbutazás a környező borvidékre, ahol ismerkedés a borkészítés kultúrájával. Látogatás az 1702-ben épült Chateau De Ferrand kastélyban, melynek birtokán termesztett szőlőből készült Ferrand bor elnyerte 2012-ben a Grabd Cru Classé minősítést. Borkostoló után visszautazás Bordeuxba, ahol szállás.

Bordeaux - Franciaország utazás - OTP Travel utazási iroda

4. nap • Arcachon

Reggeli után szabad program. Fakultatív programlehetőség: Kirándulás autóbusszal az Atlanti óceán partján fekvő Arcachonba, amely különleges mikroklímájának, és az öbölben az óceánba ömlő Eyra folyó édesvizének köszönhetően az osztrigák egyik legkedveltebb élőhelye. az ár-apály jelenség formálta homokos parton található a 3 km hosszú, Európa legnagyobb homokdűnéje, a Dune de Pilat, melyről gyönyörű kilátás nyílik az óceánra. Hajókázás az Arcachon öbölben, mely során az öböl madarai, az Ile aux Oiseaux sziget, osztrigaágyások, és a Cap Ferret félsziget apró osztrigatenyésztő falvai, és a XIX. századi tengerparti villák láthatók. Visszautazás Bordeauxba, ahol szállás.

5. nap • Bordeaux-Budapest

Reggeli után kijelentkezés a szállodából. Szabadprogram, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre repülőgéppel a délutáni órákban.


Minimum létszám: 20 fő

Pezsgő nagyvárosok, hangulatos vidékek, varázslatos tengerpart.

4 kihagyhatatlan európai város 2022-re - OTP Travel Utazási Iroda
Íme kedvenc négy európai nagyvárosunk 2022-re, ahol életre szóló élményekkel töltekezhet fel egy hosszú hétvégén.

Párizs titkos szegletei - OTP Travel Utazási Iroda
A titkos parkoktól, kertektől és átjáróktól kezdve a régi kolostorokig összegyűjtöttük a „tömegturizmustól” mentes különleges párizsi látnivalókat.

Franciaországi utazás: Bordeaux kincsei - OTP Travel Utazási Iroda
A franciaországi Bordeaux a borok Mekkája: rangos château-k, pincészetek és még számtalan egyéb látnivaló felfedezésre vár. Bemutatjuk a város lés környéke csodáit!

Franciaországi utazás: Bordeaux gasztronómia - OTP Travel Utazási Iroda
A franciaországi Bordeaux minden kétséget kizáróan a bor egyik világvárosa. Gasztronómiai kincsei között azonban akad még néhány, amelyet a városban járva meg kell kóstolnunk!

Provence-­i ízorgia - OTP Travel Utazási Iroda
Három izgalmas, hamisítatlan provence­-i receptet mutatunk be.

Provence varázslatos vidékein
Provence szél borzolta levendulamezői, elbűvölő városai és az elegáns francia Riviéra Franciaország legjavát kínálják. Íme 7 kihagyhatatlan hely a varázslatos Provence vidékén.

Képek
Adatok betöltése folyamatban...

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Utazás repülőgéppel Budapest – Bordeaux – Budapest útvonalon átszállással, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal
 • illetékek
 • 4 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban
 • reggelis ellátás
 • repülőtéri transzferek autóbusszal
 • egésznapos panoráma városnézés Bordeaux-ban
 • a leírás szerinti programok
 • magyar idegenvezető

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • fakultatív programok
  (minimum létszám: 10 fő)
  - La Cite du Vin
  - Saint Emilion
  - Arcachon

Elhelyezés

Szállás leírás
4 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban
Szoba szolgáltatások
Szolgáltatások
Kultúra és látnivaló
Repülős utazás
Reggeli
***-os szállodában
Repülőtéri transzfer
Magyar nyelvű idegenvezető

Segítünk

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00

Inspirációk:


Baszkföld - OTP Travel Utazási Iroda
Baszkföld Észak-Spanyolországban és Dél-Franciaországban elterülő régió, amely a baszkok ősi otthona.

Nepál és Bhután - a Himalája két gyöngyszeme - OTP Travel Utazási Iroda
A hindu mitológia szerint Siva isten otthona, de ugyanakkor szankszrit jelentése szerint a „hó lakhelye” is a világ legfiatalabb hegyvonulata, a mintegy 70 millió éves Himalája hegység.

Portugália utazás | Portó: több mint borfőváros - OTP Travel Utazási Iroda
Portóban számos kiváló borbár, vinotéka csábítja a vendégeket. A város azonban egyéb kincseket is tartogat. Ezúttal a rejtett gyöngyszemek nyomába eredtünk.

Görögország | Athén rejtett gyöngyszemei - OTP Travel Utazási Iroda
Ha Athénról esik szó legtöbbször az Akropolisz és ókori múlt mesés hagyatéka a jut az eszünkbe. Athén azonban a legismertebb látnivalókon túl számos egyéb kincset is rejt.

Családdal Sevillában | OTP Travel Utazási Iroda
Andalúzia fővárosa számtalan történelmi, kulturális és gasztronómiai kincset mellett a legkisebbeknek is tartogat különös csodákat. Ezeket szedtük most csokorba. Tartson velünk!

Ajánlatkérés

Az árak és időpontok megtekintéséhez, érdeklődés küldéséhez, vagy azonnali foglaláshoz kattintson ide.