Élmények a világ körül

Keresés

MARTINIQUE – GUADELOUPE

Katalógus ár: 1 427 000 Ft-tól/fő

Ajánlat leírás

Csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel

Tartson velünk a Karib-térség különleges szigeteire egy felejthetetlen utazással! A Karib-tenger szívében fekvő Martinique a francia kultúra, az érintetlen strandok és a buja esőerdők lenyűgöző ötvözetét kínálja, míg Guadeloupe olyan magával ragadó úti cél, ahol azúrkék vizek, vulkanikus tájak és élénk kreol kultúra találkozik. Basse-Terre drámai vízeséseitől Pointe-à-Pitre nyüzsgő piacaiig Guadeloupe a kaland és a pihenés egyedülálló keverékét ígéri.

1. nap • Budapest - Párizs – Fort de France

Elutazás a menetrend szerint Párizsba, majd tovább utazás Martinique szigetére. érkezés az esti órákban, transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása, vacsora.

2. nap • Les Trois Ilets

Szabad program félpanziós ellátással a szállodában.

3. nap • Balata – Saint Pierre

Reggeli után egész napos kirándulás a sziget északi részére. Utazás autóbusszal Balatába, ahol látogatás a Sacré-Coeur bazilikában, mely miniatűr másolata a párizsi bazilikának. A megtekintés után túra az esőerdőben, a „Jardin de Balata” növényparkban, ahol csodálatos virág- és növényválaszték található a világ minden tájáról. Ebéd egy helyi kreol étteremben, majd transzfer a Karib-tenger partján található Saint Pierre-be, ahonnan tiszta időben látható a Montagne Pelé vulkán. Látogatás a vulkanológiai múzeumban, majd a városban található egykori színház romjainak megtekintésével zárul a program. Visszautazás a szállodába, vacsora.

4. nap • Les Trois Ilets / Le Francois

Szabad program a szállodában félpanziós ellátással. Fakultatív programlehetőség: egész napos kirándulás Martinique déli részén - Öblök útja, Habitation Clément és a „Salines” strand. Utazás Diamant irányába, majd tovább a "Öblök útjára", ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a tájra. Rövid megálló a „Rocher du Diamant”-nál (gyémántszikla) és a „110-es sapka”, a rabszolgák emlékművének megtekintése. Továbbutazás Le Francois halászfaluba, ahol látogatás a 18. századi "Habitation Acajou", egy régi gyarmati kúriában, amely festői helyen található. Az ültetvényen és a pálmaligeten átsétálva látogatás és kóstolás a szeszesital feldolgozóban és a rum múzeumban. Továbbutazás banánültetvények és cukornádföldek mellett a sziget egyik legszebb strandjára, Sainte Anne közelében található „Grande Anse des Salines”-ra, ahol ebéd egy helyi étteremben a tengerparton. Ebéd után fürdési lehetőség, majd visszautazás a szállodába, ahol vacsora.


Martinique – Guadeloupe csoportos körutazás - OTP Travel Utazási Iroda

5. nap • Martinique – Guadeloupe

Reggeli a szállodában, szabad program, a szobák elhagyása, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Guadeloupe szigetére repülőgéppel. Érkezés után transzfer a szállodába, vacsora és szállás.

6. nap • Les Saintes szigetek

Reggeli után egész napos kirándulás Les Saintes szigetre, mely Guadeloupetól 12 km-re található. Les Saintes kilenc szigetből áll, melyből kettő lakott – Terra de Haut és Terre de Bas. Transzfer Trois-Riviéres kikötőbe, majd hajóval átkelés Les Saintes szigetre, érkezés Terre-de-Hautba, mely gyönyörű türkiz vizű öbléről és a bájos faluról ismert, ahol a csendes utcákat szép házak szegélyezik. A program során a Napóleon-erőd megtekintése, amely egy múzeumnak add otthont, s egy egzotikus kertben található. Látogatás egy helyi művész műtermében, majd strandolás és ebéd Pompierre tengerpartján, szabad idő és vásárlási lehetőség.

7. nap • Bas Vent / Basse-Terre

Szabad program félpanziós ellátással a szállodában. Egész napos fakultatív programlehetőség: A Basse-Terre-i Guadeloupe Nemzeti Park a Kis-Antillák legnagyobb esőerdőit foglalja magában, és biológiai sokfélesége miatt elismert, köztük több mint 300 fafaj, 270 páfrányfajta és 90 fajta orchidea és vadon élő állatok 11 emlősfajból és 28 madárfajból állnak (köztük az őshonos fekete farkas). Látogatás a botanikus- és állatkertben és egy kakaó múzeumban kostolási lehetőséggel, majd ebéd egy helyi étteremben, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a nemzeti parkra.

8. nap • Bas Vent

Szabad program félpanziós ellátással.

9. nap • Bas Vent – Pointe á Pitre

Reggeli után szabad program késői kijelentkezéssel, transzfer a repülőtérre az esti órákban, hazautazás.

10. nap

Érkezés Párizsba a délutáni órákban, majd hazautazás Budapestre.


Minimum létszám: 10 fő

Martinique szigetén a Karib-tenger szépsége teljes pompájában tárul fel, a francia elegancia és a trópusi vonzerő tökéletes ötvözetével igazi menedékhely az utazók számára.

Martinique legszebb strandjai - OTP Travel Utazási Iroda

A francia Karib-térségben található Martinique szigete híres a gyönyörű strandjairól. A családokat teljes mértékben kiszolgáló strandoktól az érintetlen partszakaszokig mindent megtalálhatunk.

Martinique legjobb rumlepárlói - OTP Travel Utazási Iroda

Martinique szigete elválaszthatatlan a rumtól, az itt készült italokat világszerte nagyra értékelik. A szigeten elsősorban Rhum Agricole-t állítanak elő, amelyet cukornádlé lepárlásával nyernek.

Martinique varázslata - OTP Travel Utazási Iroda

A Karib-tenger virágaként emlegetett Martinique szigetén a nyár soha nem ér véget, miközben a francia és a karibi kultúra ellenállhatatlan keveréke felejthetetlen élményeket tartogat.

Martinique 10 csodája - OTP Travel Utazási Iroda

Martinique szigete számos kalandot kínál. Fedezze fel velünk a varázslatos sziget kincseit!

Kirándulások Martinique szigetén - OTP Travel Utazási Iroda

A fehér homokos strandokkal és mangrovefás rejtekhelyekkel tarkított partvidék és a különleges természeti környezet mindenkit kalandokra csábít.

Guadeloupe legérdekesebb látnivalói - OTP Travel Utazási Iroda

Hófehér, fekete és rózsaszín homokos strand is várja önt Guadeloupe-n. Ismerje meg a legszebb strandjait.

Guadeloupe legérdekesebb látnivalói - OTP Travel Utazási Iroda

Tudjon meg minden érdekességet Guadeloupe szigetéről.

Guadeloupe gasztro - OTP Travel Utazási Iroda

A Karib-tenger szívében fekvő Guadeloupe nemcsak lenyűgöző strandjai és zöldellő tájai, hanem gazdag kulináris öröksége miatt is kiemelkedő.

Guadeloupe legérdekesebb látnivalói - OTP Travel Utazási Iroda

Guadeloupe lélegzetelállító természeti és kulturális kincsek otthona. Fedezze fel velünk ezt a karibi gyöngyszemet.

Képek
Adatok betöltése folyamatban...

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
  • utazás repülőjáratokkal Budapest – Párizs - Fort de France – Pointe-á-Pitre – Párizs – Budapest útvonalon átszállással, feladható 1 db poggyász
  • 8 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
  • félpanziós ellátás, a kirándulások alkalmával ebéd
  • a leírás szerinti transzferek
  • programok belépőkkel
  • magyar idegenvezető

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  • útlemondási biztosítás
  • fakultatív programok
  • borravalók

Elhelyezés

Szállás leírás

8 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

Szoba szolgáltatások
Szolgáltatások
Természeti látnivalók
Repülős utazás
Félpanzió - kirándulások alkalmával ebéd
****-os szállodában
Repülőtéri transzfer
Belépőjegyek
Magyar nyelvű idegenvezető

Segítünk

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00

Inspirációk:


Gaudí remekműve, a Sagrada Familia | OTP Travel Utazási Iroda

Ismerje meg Valencia hogyan egyesíti a hagyományt és az innovációt, hogy egy élhetőbb és fenntarthatóbb jövő felé haladjon.

Tibet csillaga, a Potala palota - OTP Travel Utazási Iroda
A Potala palota a tibeti Vörös-hegyen áll, 3750 méter tengerszint feletti magasságon, Lhászában, Kína Tibeti Autonóm Területének fővárosában. A dalai lámák egykori téli palotája, Tibet szimbóluma.

Tibet csodái - OTP Travel Utazási Iroda
Tibet a világ teteje, számos utazó álma. A hosszú évekig elzárt régió őrzi ezredéves hagyományait, titokzatos vallási szokásait és érintetlen, tiszta természeti szépségeit. Fedezze fel Tibet csodáit!

Tibet a tények tükrében - OTP Travel Utazási Iroda
A Tibeti Autonóm Terület egyedülálló természeti és kulturális kincsek otthona. Összeállításunkból most kiderül, mennyire ismerjük vagy sem Tibet varázslatos világát. Tartson velünk!

Top tippek Tibethez - OTP Travel Utazási Iroda
Minden utazás új vidékek és új kultúrák felfedezésével jár. Minden kulturális közegnek megvannak a maga sajátos szabályai, szokásai, amelyeket nem csak illik, de ildomos is betartani. Így van ez Tibetben is.

Ajánlatkérés

Az árak és időpontok megtekintéséhez, érdeklődés küldéséhez, vagy azonnali foglaláshoz kattintson ide.