Élmények a világ körül

Keresés

USA - KELETI PART

Katalógus ár: 1 199 000 Ft-tól/fő

Ajánlat leírás

A Niagara-vízesés és Toronto

Csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

Washington DC – Philadelphia – New York / Manhattan – Niagara-vízesés - Toronto

Az USA keleti partjának történelmi városai, égbeszökő felhőkarcolói és természeti csodái páratlan körutazásra hívogatnak. A „Nagy Almából” nem lehet elég nagyot harapni, hogy beteljünk vele. Manhattan éjszakai fényei és az Empire State Building tetejéről nyíló panoráma semmihez sem fogható. New York nyüzsgése éles kontrasztot alkot a Finger Lakes gyönyörű tóvidékével és a csodálatos szépségű Niagara-vízeséssel, ahonnan még egy torontói látogatásra is lehetőség nyílik az amerikai keleti-parti körutazás során. Washington, a főváros, Philadelphia macskaköves sikátorai mind a keleti part palettájának egy színe - és a körutazás egy-egy állomása.

1. nap: Budapest – Washington DC

Elutazás Budapestről az Egyesült Államok fővárosába repülőgéppel, átszállással. Érkezés a délutáni, vagy esti órákban, majd transzfer a szállodába, szállás Washington DC-ben.

2. nap: Washington DC

Egész napos városnézés a fővárosban: Capitolium, Fehér Ház, a Washington emlékmű, a Vietnámi Veteránok Emlékműve, a Jefferson emlékmű, a Lincoln emlékmű, a II. Világháborúban elesett katonák emlékére állított Iwo Jima emlékmű és az Arlington Temető megtekintése, ahol többek közt John Fitzgerald Kennedy nyugszik. Szállás Washingtonban.

USA utazás - USA KELETI PART körutazás

3. nap: Washington DC – Philadelphia – New York

Elutazás autóbusszal a nemzet bölcsőjének is nevezett Philadelphiába, ahol az alapító atyák egykor aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot és az Alkotmányt. Autóbuszos és gyalogos városnézés: Independence Hall, Liberty Bell, Városháza. Szállás New Yorkban.

4. nap: New York / Manhattan

Egész napos autóbuszos városnézés Manhattanben: Times Square, Metropolitan Opera, Central Park, Fifth Avenue, St. Patrick katedrális, Rockefeller Center, Greewich Village, Soho, Kínai negyed, Little Italy, Wall Street, 9/11 Emlékhely. Manhattan híres panorámája megtekinthető egyénileg az Empire State Building tetején lévő kilátóból. Pillantás a Szabadság szoborra a Battery Parkból, hajóval átkelés a Szabadság szigetre. Szállás Manhattanben.

USA utazás - USA KELETI PART körutazás

5. nap: New York

Szabad program a „Nagy Almában”. Fakultatív programlehetőség: 12-15 perces helikoptertúra Manhattan felett és belépés a város fölé magasodó Summit One Vanderbilt kilátóba, amely a város egyik legújabb tornya. Páratlan panoráma tárul a látogató elé a város többi ikonikus felhőkarcolójára, többek között az Empire State Buildingre és a Rockefeller Centerre is. Szállás Manhattanben.

6. nap: New York - Seneca-tó / Watkins Glen – Niagara-vízesés

Reggeli után utazás autóbusszal északi irányba a Finger Lakes tóvidéken át. Első állomás a Seneca-tó, ahol rövid pihenő és borkóstolási lehetőség Watkins Glenben. Az utazás folytatása a világ egyik természeti csodájához a Niagara-vízeséshez. Szállás a vízesés közelében.

USA utazás - USA KELETI PART körutazás

7. nap: Niagara-vízesés - Toronto

Reggeli után a vízesés felfedezése egyénileg vagy részvétel az idegenvezető által ajánlott fakultatív programon: a „Hornblower” elnevezésű hajós programon, mely keretében hajókázás a dübörgő Patkó-zuhataghoz és ebéd a Skylon Tower panoráma éttermében, ahonnan szép látvány tárul a Niagarára. Délután utazás autóbusszal Torontóba, ismerkedés a kanadai város látnivalóival: Yonge Street, Parlament, Eaton Center, CN Tower (kívülről) Szállás Torontóban.

8. nap: Toronto - Budapest

Délelőtt szabadidő és vásárlási lehetőség a kozmopolita városban, majd kijelentkezés a szállodából. Transzfer a repülőtérre, utazás átszállással Budapestre.

9. nap: Budapest

Megérkezés a menetrend függvényében.

Mimimum létszám: 20 fő.


Figyelem!A beutazáshoz az Egyesült Államokba ESTA engedély szükséges, melynek ügyintézését irodánk vállalja 14 000 Ft/fő/engedély áron.

Vízum: az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni. Bővebb tájékoztatást irodáinkban, vagy az usembassy.gov/hu/visas-hu weboldalon kaphat.USA-beli útjaink csak Önt várják!

Bali - a legjobb programok családdal - OTP Travel Utazási Iroda
A turisztikai ágazat jövőjét meghatározó újítások az akkumulátorral működő óceánjáróktól a mikroalgákból előállított repülési bioüzemanyagig.

Bali - a legjobb programok családdal - OTP Travel Utazási Iroda
Az évek során sok ikonikus személy változtatta meg az utazásról alkotott képünket, a felfedezőktől a vállalkozókig.

New York gasztronómiai különlegességei | OTP Travel Utazási Iroda
New York a kultúrák olvasztótégelye, mely gasztronómiájában is megjelenik. A világ egyik legnagyobb metropolisza tálcán kínálja a kulináris élvezeteket. Íme a legínycsiklandóbb fogások!

Az USA felfedezésre váró nemzeti parkjai | OTP Travel Utazási Iroda
A Grand Canyon, Yellowstone neve ismerősen csenghet, azonban az USA számos eldugott, megzabolázatlan nemzeti parkot is tartogat. Kalandozzon velünk!

USA nyugati parti csodák - OTP Travel Utazási Iroda
A vadnyugat szerelmeseinek ajánljuk Calico szellemvárosát, Los Angeles és Las Vegas között.

USA nyugati parti csodák - OTP Travel Utazási Iroda
A kaliforniai San Diegot sokan csak Los Angeles kistestvéreként emlegetik, egész évben kedvező időjárása vonzza a turistákat.

USA nyugati parti csodák - OTP Travel Utazási Iroda
A floridai Orlando egy hatalmas szórakoztató központ, ahol az egész család felhőtlenül kikapcsolódhat.

San Francisco fényei - OTP Travel Utazási Iroda
San Francisco sokkal több érdekességet tartogat, mint gondolná. Fedezze fel velünk a Golden Gate hídnak otthont adó híres várost!

Képek

Elhelyezés

Szállás leírás
7 éjszakai szállás középkategóriájú (helyi három- és négycsillagos) szállodák és kétágyas szobáiban

Gyermek elhelyezése: legfeljebb két 6-16 éves gyermek két teljes árat fizető felnőttel egy szobában. 3 vagy 4 fő esetén a szobákban 2 db kisebb franciaágyon történik az elhelyezés gyermekek és felnőttek esetén is!
 
Szoba szolgáltatások
Szolgáltatások
Kultúra és látnivaló
Repülős utazás
Reggeli (kontinentális)
***-****-os szállodában
Magyar nyelvű idegenvezető

Ajánlatkérés

Az árak és időpontok megtekintéséhez, érdeklődés küldéséhez, vagy azonnali foglaláshoz kattintson ide.

Segítünk

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00

Inspirációk:


Coimbra – a híres egyetemváros - OTP Travel Utazási Iroda

Az óceánba nyíló termálvizes öböl vagy a trópusi páfrányerdő között megbúvó fürdő, esetleg egy botanikus kert, ahol megmártózhatunk - ez São Miguel.

Coimbra – a híres egyetemváros - OTP Travel Utazási Iroda

Az Azori-szigeteket sokszor csak Európa Hawaii-jaként emlegetik. Ismerje meg legnagyobb szigetét São Miguel-t, mely a természetszeretők igazi fellegvára.

Panama-csatorna: A kontinenseket összekötő modern csoda | OTP Travel Utazási Iroda
A Panama-csatorna a XX. század egyik legnagyobb mérnöki teljesítménye, létfontosságú csatorna a globális kereskedelem számára. Ismerje meg izgalmas történetét!

A geisha kávé hódítása Etiópiától Panamáig - OTP Travel Utazási Iroda
A geisha kávé ugyanolyan világhírű, mint a kopi luwak vagy a jamaicai blue mountain, de hogyan tört utat magának Etiópiából Panamáig? Fedezze fel velünk ezt a különleges történetet.

Lagom – a svéd boldogság kulcsa - OTP Travel Utazási Iroda

Bár Svédország a látnivalók gazdag tárházát kínálja, a lagom fogalma az, ami igazán összeköti az utazókat ennek az északi országnak a szívével.

Adatok betöltése folyamatban...

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapest – Washington és Toronto – Budapest útvonalon, turista osztályon, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
   
 • 7 éjszakai szállás középkategóriájú (helyi három- és négycsillagos) szállodák és kétágyas szobáiban
   
 • kontinentális reggelis ellátás
 • a leírás szerinti programok
   
 • magyar idegenvezető

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • ESTA engedély
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • borravalók
 • fakultatív programok
  (minimum létszám: 15 fő)

  - New York - helikopterezés
  - Summit One Vanderbilt kilátó
  - Niagara - hajózás és ebéd a kilátóban