OTP Travel direkt: +36 1 486 6600
otptravel@otptravel.hu

KÍNA ÉS HONGKONG CSODÁI - OKTÓBER


Katalógus ár: 619 000 Ft/fő-től

Kína
Peking
Hotel
Repülős
Leírás szerint félpanziós ellátás a programleírás szerint

Összefoglaló

Ajánlat leírás

Kína és Hongkong csodái - körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel


Peking - Xi’an - Sanghaj - Guilin - Hongkong

Időpont: 2018. október 21. - november 3. (11 éjszaka)


Kína, ez a páratlan kulturális örökséggel rendelkező, szélsőségektől sem mentes ország hatalmas, sokszínű és folyamatosan változó. Kínába ezért mindig kihívás és kaland az utazás, akár először, akár többedszer járunk itt. Látnivalóinak száma szinte feldolgozhatatlan. A császárvárosok, a Nagy Fal, a kínai agyaghadsereg régmúlt időkről mesélnek, Sanghaj és Hongkong a modern Kína portréját festik meg, a Dél-Kínai hegyvidék és a Li folyó nyugalmas tájai a természet időtlenségét dicsőítik. A kínai körutazás a legszebb látnivalók mellett Kína igazi arcát is igyekszik megmutatni.


Kína és Hongkong csodái körutazás 1. nap
Elutazás Budapestről Pekingbe menetrend szerinti járatokkal, átszállással.

Kína és Hongkong csodái körutazás 2. nap
Megérkezés délután Pekingbe. Este egy igazi pekingi kacsavacsora élménye vár az utazóra. Szállás Pekingben.

Kína és Hongkong csodái körutazás 3. nap
Ismerkedés Kína második legnagyobb városával; nevének jelentése: „északi főváros”. Látogatás a Tian’anmen téren - a világ legnagyobb terén, valamint a Kumming-tó partján emelkedő Nyári Palota, a Gyöngygyár, és az 1406-1420 között épült Tiltott Város megtekintése, amely a Ming- és a Csing-dinasztia uralkodóinak lakóhelye volt. Látogatás egy hagyományos kínai kórházban, séta Liulichang antik utcáján, végül vásárlási lehetőség a Selyem utca piacain. Esti fakultatív programlehetőség: Kungfu Show. Szállás Pekingben.

Kína és Hongkong csodái körutazás 4. nap
A 2008-as pekingi olimpiai falu – a Madárfészek Stadion és a Pekingi Nemzeti Vízi Központ, a Vizes kocka megtekintése kívülről, majd a Szellemek Útja és a Ming császárok temetkezési helyének meglátogatása. Utazás a Yu Yong-hágóhoz, a kínai nagy fal Pekinghez legközelebb eső részéhez. A lenyűgöző nagy fal egyike a világ hét csodájának, a különböző korszakokban épült falszakaszok, erődítményrendszerek hossza megközelíti a 7200 km-t. Látogatás egy tradicionális teaházban. Szállás Pekingben.

KÍNA - HONGKONG utazás - KÍNA és HONGKONG csodái körutazás - az OTP Travel utazási iroda szervezésében. Kattintson!

Kína és Hongkong csodái körutazás 5. nap
Az Ég templomának – helyesebben az Ég oltárának megtekintése, mely az egyik legnagyobb kínai templomegyüttes. Az Égi Imádságok csarnokát a Vöröslépcső-híd köti össze a Mindenség Istenének templomával és a kőoltárral, ahol a császár mutatott be áldozatot az Égnek és őseinek a téli napforduló idején. Peking további felfedezése Hutong túra keretében, jellegzetes helyi riksákkal a város keskeny sikátorain. Délután transzfer a pályaudvarra, elutazás szuperexpressz vonattal Xi'an városába. Szállás Xi’anban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 6. nap
Xi’an leginkább az agyaghadseregről nevezetes, de innen indult a híres selyemút is. A városnézés rögtön a páratlan terrakotta katonák megtekintésével kezdődik. A kínai agyagkatonákat ie. 209-210-ben temették el az első kínai császárral, Qin Shi Huangdivel, aki a több mint nyolcezer figurából álló terrakotta hadsereget azért formáztatta meg, hogy a lelkek világában is legyen támasza birodalma fenntartásában. A 652-ben épült Nagy Vadlúd Pagoda megtekintése. A Wende császárné emlékének szentelt robusztus téglaépület fa belső szerkezetet rejt, fő csarnokában három Buddha-szobor látható. Este fakultatív programlehetőség: Tang Dinasztia Show. Szállás Xi’anban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 7. nap
Városnézés Xi’anban, Kína egykori fővárosában; nevének jelentése „örök béke”. Városnézés során a régi városfal megtekintése, majd látogatás a Shanxi Történeti Múzeumban. Délután elutazás helyi repülőjárattal Sanghajba. Séta a Bundon - Sanghaj gyarmati korszakából származó méltóságteljes utcáján, és a Nanjing úton, Kína első bevásárló utcáján. Este fakultatív programlehetőség: Akrobata Show. Szállás Sanghajban.

KÍNA - HONGKONG utazás - KÍNA és HONGKONG csodái körutazás - az OTP Travel utazási iroda szervezésében.

Kína és Hongkong csodái körutazás 8. nap
Városnézés Sanghajban, Kína legnagyobb városában: az óváros, a Yu Yuan (Örömök) Kertje, amely a város legnagyobb kertje, a Sanghaj Múzeum, majd látogatás egy selyemfestő üzemben. A csillogó sáfrány falairól felismerhető Jade Buddha Templom megtekintése, amelynek belsejében egy két méter magas, ékszerekkel feldíszített fehér jade Buddha szobor ül. Fakultatív programlehetőség: hajókázás a Huang Pu folyón. Szállás Sanghajban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 9. nap
Transzfer a repülőtérre majd utazás helyi repülőjárattal Kína déli részére, Guilinbe, a Délkínai-hegyvidék jellegzetes mészkőtornyainak lábánál fekvő városba. Városnézés: a Nádas Fuvola cseppkőbarlang, az Elefántormány-hegy, a Fubo-hegy megtekintése. Este fakultatív programlehetőség: kormorán show. Szállás Guilinben.

KÍNA - HONGKONG utazás - KÍNA és HONGKONG csodái körutazás

Kína és Hongkong csodái körutazás 10. nap
Hajózás a Li-folyón a Tű-hegyek mentén Yangshuo-ba. A hajóút során páratlan karsztképződmények, hegyek láthatók, a folyón tutajok úsznak, a parton bivalyok és lovak legelnek, különleges hangulatot áraszt a mesebeli táj. Yangshuo-ba érkezve séta a Nyugati utcán, a város legrégebbi utcáján. Este fakultatív programlehetőség: a Liu San Jie fény show látványos előadása. Szállás Yangshuoban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 11. nap
Transzfer a vasútállomásra, elutazás másodosztályú vonaton Guangzhou érintésével Hongkongba, amely Makaó mellett a Kínai Népköztársaság különleges igazgatású területe. A nyüzsgő metropolisz a világ kereskedelmi és gazdasági központjainak egyike. Felhőkarcolói, esti fényei ámulatba ejtik az utazót. Transzfer a szállodába, szállás Hongkongban.

KÍNA - HONGKONG utazás - KÍNA és HONGKONG körutazás

Kína és Hongkong csodái körutazás 12. nap
Egész napos szabad program Hongkongban vagy fakultatív kirándulás komppal Makaóra, a volt portugál gyarmatra, ahol városnézés: a Makaó Múzeum, a Szent Pál katedrális romjai, Largo do Senado – a portugál városrész főtere, a Lou Lim Lok kert megtekintése, majd látogatás egy kaszinóban. Délután visszautazás komppal Hongkongba, ahol szállás.

KÍNA - HONGKONG utazás - KÍNA és HONGKONG körutazás

Kína és Hongkong csodái körutazás 13. nap
Délelőtt szabad program, vásárlási lehetőség. Délután a városnézés során ismerkedés a főbb nevezetességekkel: a Viktória csúcs siklóval - ahonnan káprázatos panoráma nyílik a városra, a Repulse öböl, az Aberdeen halászfalu, majd hajókázás szampannal, a helyiek jellegzetes közlekedési eszközével. Transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.

Kína és Hongkong csodái körutazás 14. nap
Megérkezés Budapestre a reggeli órákban.

Minimum létszám: 15 fő.

Peking "TOP 5" látnivalója

Egy ázsiai metropolisz, ahol többen laknak, mint Magyarországon. Egy hatalmas város, mely a világ egyik legősibb, s egyben az egyik legdinamikusabban fejlődő fővárosa. Egy város, amely nem hagyja unatkozni látogatóit: több mint 200 látványosságot 7300 történelmi helyet kínál felfedezésre. Peking – Beijing, vagy egyszerűen csak „Jing”, ahogyan lakosai hívják, a kínai utazások „nulladik” kilométerköve, az országnak nem csupán fővárosa, de első számú és kihagyhatatlan látnivalója.
Kína utazás - OTP Travel Utazási Iroda
A császárok egykori pihenőhelye ma a harmónia és szépség szentélye

Kína utazás - OTP Travel Utazási Iroda
Szó szerint óriási élmény

Kína utazás - OTP Travel Utazási Iroda
Falai két császári dinasztia családi titkait és múltját őrzik.

Kína utazás - OTP Travel Utazási Iroda
Régi idők Pekingje

Kína utazás - OTP Travel Utazási Iroda
A legszentebb császári templom valóságos építészeti remekmű

Képek

Szállás

Szállás leírás
11 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban.
Szoba szolgáltatások

Ár tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Peking / Hongkong – Budapest útvonalon turista osztályon
 • közlekedés az országon belül Peking – Xi'an között szuperexpressz vonattal és Yangshuo – Guangzhou – Hongkong útvonalon vonattal
 • közlekedés helyi repülőjáratokkal Xi'an – Sanghaj – Guilin útvonalon turista osztályon
 • utazás a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
 • 11 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
 • félpanziós ellátás (ebéd vagy vacsora a programok függvényében)
 • programok belépőjegyekkel
 • magyar idegenvezető

Ár nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • illetékek
 • fakultatív programok ára
 • vízumdíj
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • borravalók
Időpont és csomag kijelölése

Legfrissebb inspirációk:


Csobbanjon a csodáért! - OTP Travel
Elképesztő víz alatti látnivalók

Dubai nyáron, tengernyi újdonság 2018 - OTP Travel Utazási iroda
A varázslatos Dubai nyáron is tengernyi újdonsággal vár

VILÁGVÉGE ÉS USHUAIA - OTP Travel Utazási iroda
A világvégét Tűzföldön, egész pontosan Ushuaia-ban kell keresni

Argentína-Tűzföld - OTP Travel Utazási iroda
Patagónia déli részén egy varázslatos szigetvilág

Perito Moreno-gleccser - OTP Travel Utazási iroda
Dél-Patagónia jég szabdalta vidékén, a Los Glaciers Nemzeti Parkban kápráztatja el csodálóit

< VISSZA

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdésére válaszolnak.
Irodáinkban személyesen állunk az Ön rendelkezésére!

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő Chat
hétfőtől - péntekig
09:00 - 17:30

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdése
kapcsán állnak rendelkezésére!

Keressünk együtt!

Személyes Utazási Szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Találkozzunk!

Irodáinkban
személyesen állunk
az Ön rendelkezésére!

  Kövessen minket: