Élmények a világ körül

Keresés

Több mint 60 élő műsor, bemutató és felvonulás minden nap

A Dubai Expo számokban

A 2020-ra tervezett dubai világkiállítás időpontja 2021. október 1.- 2022. március 31-re módosul, azonban a rendezvény elnevezése - EXPO 2020 – változatlan.

192 elragadó országpavilon
Fedezze fel a 192 országpavilonban a kultúra, a szórakozás, az innovációk és az ötletek világát! A résztvevő nemzetek az Expo 2020 kiállításon saját innovációjukat, elért eredményeiket és törekvéseiket mutatják be, körbejárva a világkiállítás altémáit, melyek a lehetőség, a mobilitás és a fenntarthatóság. Lehetőség, vagyis az egyénekben és közösségekben rejlő lehetőségek kibontakoztatása a jövő formálása érdekében. Mobilitás, azaz áruk, emberek és ötletek okosabb és eredményesebb mozgása. Fenntarthatóság: harmonikus együttélés a Földdel, amely otthont ad nekünk. E három tematikus pavilonban az adott altémát tükröző lenyűgöző és gondolatébresztő élményekben lehet része a látogatóknak.

Több mint 60 élő műsor, bemutató és felvonulás minden nap
A világszínvonalú előadók és művészek lélegzetelállító műsorait nagy történetmesélők és innovátorok egészítik ki, varázslatos pillanatokat szerezve a felvonulások és fesztiválok résztvevőinek. Az Expo 2020 Dubai világkiállításon valami mindig feldobja a hangulatot: a programban egymást érik az élő előadások, világhírű sztárok, a legnagyobb humoristák, helyi tehetségek és utazó látványosságok közreműködésével. A látogatók minden nap több mint 60 élő eseményen vehetnek részt a helyszín több pontján, a naponta megrendezésre kerülő felvonulásoktól kezdve az autentikus és színes nemzeti ünnepekig, amelyek a résztvevő országokra irányítják a figyelmet.
Az éjjeli baglyok szintén megtalálják a számításukat az Expo 2020 eseményen. Naplemente után a világkiállítás helyszínét szemkápráztató pirotechnikai bemutatók, sztárelőadók koncertjei és művészek százai által előadott futurisztikus performanszok keltik életre.

200-nál is több étterem a világ minden tájáról
A világ minden tájáról ideérkező ünnepelt séfek készítenek ételkülönlegességeket ízletes és meglepő hozzávalókból. Fedezze fel a világ országainak konyháját, a jövőformáló ételkészítési technológiákat, és szerezzen kulináris élményeket a klasszikus, az utcai és az ínyenceknek szóló ételkínálattal a 200-nál is több vendéglátóhelyen! Kóstolja meg a különböző országok fogásainak gazdag és autentikus ízvilágát! A világkiállításon bemutatkozó éttermek alig várják, hogy elkápráztathassák a látogatókat izgalmas ételeikkel, legyen szó ebédről, vacsoráról vagy napközbeni falatozásról. 50-nél több ország konyhája és 30-nál is több soha nem látott gasztronómiai koncepció képviselteti magát az Expo 2020 Dubai Világkiállításon! Food truckok, bisztrók, street food, sztárséfek, élő kulináris bemutatók, a fine dining világa, futurisztikus gasztronómiai koncepciók: mindez az EXPO 2020 Dubai Világkiállításon!

Összesen 192 nemzeti nap
Az Expo 2020 Dubai minden napjára jut legalább egy nemzeti nap, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a látogatók napról napra más kultúrával ismerkedhessenek meg.

 

Kapcsolódó ajánlatok:


THAIFÖLD, KOH SAMUI ÉS DUBAI

Thaiföld
érdeklődésre

DOUBLETREE BY HILTON BUSINESS BAY**** DUBAI

Egyesült Arab Emirátusok
349 000 Ft-tól/fő

HABTOOR GRAND RESORT & SPA***** - DUBAI

Egyesült Arab Emirátusok
379 000 Ft-tól/fő

DUKES THE PALM, A ROYAL HIDEAWAY HOTEL*****

Egyesült Arab Emirátusok
379 000 Ft-tól/fő

HAMPTON BY HILTON**** - RAS AL KHAIMAH

Egyesült Arab Emirátusok
389 000 Ft-tól/fő

JA OCEAN VIEW HOTEL***** - DUBAI

Egyesült Arab Emirátusok
419 000 Ft-tól/fő

SHERATON JUMEIRAH BEACH RESORT***** - DUBAI

Egyesült Arab Emirátusok
419 000 Ft-tól/fő

HILTON RAS AL KHAIMAH BEACH RESORT*****

Egyesült Arab Emirátusok
429 000 Ft-tól/fő

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00