Élmények a világ körül

Keresés

Kihagyhatatlan ajánlatunk: Dél-Amerika

Dél-Amerika  - OTP Travel Utazási Iroda

Dél-Amerika

Az amerikai kontinens déli részére utazni nem csupán élmény, igazi életöröm! Hatalmas területe olyan változatos és színes, akár az élénkre festett indián szőttesek. Távoli tájain varázslatos természeti látnivalók: az Amazónia érintetlen világa, az Andok égbe szökő csúcsai, kristály tükrű tavak, csodálatos tengerpartok váltják egymást. A nagyvárosok nyüzsgése és az apró "világvégi" falvak kontrasztja, a ritka állatvilág, az egy utazáson belül megtapasztalható változatos időjárás adta kalandok földön, vízen vagy akár levegőben ejtik itt ámulatba az utazókat. Különleges világ ez, ahol az ősi kultúrák emlékei és mai napig ápolt hagyományai legalább annyira hozzájárulnak a felejthetetlen emlékekhez, mint az ízekben gazdag, változatos gasztronómia.

Dél-Amerika 2022-ben is Önre vár! Fedezze fel utazásainkat!
 

Kihagyhatatlan ajánlat: Dél-AmerikaInspirációk

Az inka Szent völgy legszebb települései II. - OTP Travel Utazási Iroda
Cikksorozatunk második részében ismét elmerülhetünk Peru egyik legszebb és leglátványosabb régiójába.

Peru, a gasztro-meglepetés II. - OTP Travel Utazási Iroda
Lima Latin-Amerika gasztronómiai fővárosa, az autentikus piacoktól a Michelin-csillagos éttermekig fantasztikus étkezési lehetőségekkel. 

Peru, a gasztro-meglepetés I. - OTP Travel Utazási Iroda
Merüljünk el az andoki konyhaművészet titkaiban és Arequipa vidéki ízeiben!

A Titicaca-tó titkai - OTP Travel Utazási Iroda
Az inkák szent völgye egy szűk hasadékban kígyózik az Urubamba folyó mentén. A központja Urubamba városa, a fő látványossága pedig a hihetetlen táj és a szédítő hegyek.

A Titicaca-tó titkai - OTP Travel Utazási Iroda
A 3800 méteres tengerszint feletti magasságával a Titicaca-tó a világ legmagasabb fekvő hajózható vize. Emellett Dél-Amerika legnagyobb tava is, a maga 8372 négyzetkilométeres területével.

A Machu Pichu felfedezése - OTP Travel Utazási Iroda
Peruban június 24-én ünneplik az inka Napfesztivált az Inti Raymi-t, mely a napisten, Inti előtt tiszteleg. Napjainkban a fesztivál helyi és nemzetközi látogatók ezreit vonzza az ősi inka fővárosba Cuscóba.

A Machu Pichu felfedezése - OTP Travel Utazási Iroda
Az inkák elveszett városának felfedezése kalandregénybe illő fordulatokban bővelkedett.

Mikor szeretne utazni?