Élmények a világ körül

Keresés

KÍNAI KÖRUTAZÁS ÜDÜLÉSSEL HAINAN-SZIGETEN

Katalógus ár: 1 499 000 Ft-tól/fő

Ajánlat leírás

Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel

Kína látnivalóinak száma szinte feldolgozhatatlan. Míg a császárvárosok, a kínai nagy fal és az agyaghadsereg régmúlt időkről mesélnek, Sanghajban a múlt és a jövő találkozik. Kína legdélebbi csücske, a Hainan-félsziget homokos partjai és trópusi klímája pihentető nyaralást nyújt egy élményekkel teli körutazás lezárásaként.

Kínai körutazás üdüléssel Hainan-szigeten - csoportos körutazás üdüléssel - OTP Travel

1. nap • Budapest – Peking

Elutazás repülőgéppel Budapestről Pekingbe közvetlen járattal.

2. nap • Peking

Megérkezés a hajnali órákban a kínai fővárosba. Rövid pihenő, majd látogatás a Tian’anmen térre, a Mennyei Béke kapujának terére; itt található a Mao Mauzóleum, az Országos Népi Gyűlés csarnoka, és a Tiltott Város bejárata, melyben a Palotamúzeum van. A császári palotaegyüttes megtekintése, mely egy igazi építészeti remekmű, mely minden részletében a kínai vallás és filozófia elveit, s a császári hatalmat és örökkévalóságot közvetíti. Délután az Ég templomának felkeresése, mely több épületet foglal magában: az Égi Imádságok csarnoka, a Vöröslépcső-híd, a Visszhang fal, a Mindenség Istenének temploma és a kerek kőoltár. Két éjszakai szállás reggelivel Pekingben.

Kínai körutazás üdüléssel Hainan-szigeten - csoportos körutazás üdüléssel - OTP Travel

3. nap • Peking – kínai nagy fal

Reggel a városközponttól távolabb eső Nyári Palota felkeresése, mely a Kunming-tó partján fekszik. Később utazás a kínai nagy falhoz, mely a világ legnagyobb ember által alkotott létesítménye és közel kétezer évig épült Kína északi határán, célja az északi nomád törzsek távoltartása volt. Útközben az olimpiai falu, a Madárfészek Stadion és a Pekingi Nemzeti Vízi Központ is látható.

4. nap • Peking – Xi’an

Reggel séta a Wangfujingon, mely a város legismertebb bevásárlóutcája, később a tibeti buddhista kolostor, a Láma-templom, avagy a Yonghegong megtekintése. Ezután riksákkal látogatás a Tiltott Város környékén található szűk, kanyargós utcákból és régi udvarházakból álló hutongokban, ahol ismerkedés a helyiek mindennapjaival. Késő délután elutazás szuperexpressz vonattal Xi’an városába. Egy éjszakai szállás reggelivel Xi’anban.

Kínai körutazás üdüléssel Hainan-szigeten - csoportos körutazás üdüléssel - OTP Travel

5. nap • Xi’an – Sanghaj

Reggel utazás és a terrakotta agyagkatonák felkeresése. A három földalatti kamrában elterülő agyaghadsereget i. e. 246-ban készítették, hogy megvédjék az egyesített Kína első császárát, Csin Si Huang a túlvilágon. Később visszatérés Xi’anba, mely egykor erődített város volt, falait 1370-ben építették Zhu Yuanzhang, a Ming-dinasztia első császárának uralkodása alatt. A régi városfal megtekintése, mely Kína legjobban megőrzött városfala. Később a VII. századi buddhista szent iratok tanulmányozására szolgáló Nagy Vadlúd Pagoda, majd szabadidő a muszlim negyedben és a bazárban. Este elutazás repülővel Sanghajba, ahol transzfer és két éjszakai szállás reggelivel.

6. nap • Sanghaj

Városnézés a tradíciók és fejlődés városában. A lüktető Pudong negyedben álló üveg-acél felhőkarcolók mögött ott húzódnak az 1920-as 1930-as évek art deco épületei, a katedrálisok, a zsinagógák és a buddhista szentélyek is. Az óváros, a Yu Yuan (Örömök) kertje, a francia koncessziós-negyed megtekintése után séta a Pudongon és látogatás a Kelet Gyöngye tv-toronyban. Két éjszakai szállás reggelivel Sanghajban. Fakultatív program: hajókirándulás a Huang Pu folyón.

7. nap • Sangha – Sanya (Hainan - sziget)

Délelőtt a Sanghaj Múzeum és a Jade Buddha templom megtekintése. Séta a Bundon és a Nanjing úton vásárlási lehetőséggel. Délután vagy este a menetrendtől függően elutazás helyi belföldi járattal Sanyára, mely Hainan-szigeten található. Transzfer a szállodába. Négy éjszakai szállás reggelivel a festői Yalong-öbölben található szállodában.

Kínai körutazás üdüléssel Hainan-szigeten - csoportos körutazás üdüléssel - OTP Travel

8-10. nap • Hainan – sziget

Szabadprogram és pihenés a tengerparton. A Sanyától 20 km-re fekvő Yalong-öblöt buja zöld hegyek veszik körül, híres páratlan szépségű homokos tengerpartjáról.
Fakultatív program: egész napos kirándulás Sanyába és környékére, ebéddel. Látogatás a divatos éttermeiről és boltjairól híres Sanyába, majd a Luhuitou parkba és a sziget buddhista központjába, a Nanshan Culture Zone-ba, melynél egy 108 méteres óriási szobor őrzi a tengerpartot, továbbá látogatás a Világvége sziklákhoz (Tianyahaijiao), mely hasonlatos a Seychelles-szigeteken található jellegzetes sziklaformációkra.

11. nap • Sanya – Peking

Reggeli, majd délután transzfer a repülőtérre és hazautazás egy átszállással Budapestre.

12. nap • Peking – Budapest

Megérkezés Budapestre a reggeli órákban.


Minimum létszám: 15 fő


Kína utazás - OTP Travel Utazási Iroda
Kína feltárja Ön előtt minden titkát.

Kína természeti csodái - OTP Travel Utazási iroda
Kína a világ második legnagyobb országa. Területe hihetetlen változatosságot mutat. Fedezze fel velünk Kína legizgalmasabb vidékeit!

Tibet csillaga, a Potala palota - OTP Travel Utazási Iroda
A Potala palota a tibeti Vörös-hegyen áll, 3750 méter tengerszint feletti magasságon, Lhászában, Kína Tibeti Autonóm Területének fővárosában. A dalai lámák egykori téli palotája, Tibet szimbóluma.

Tibet csodái - OTP Travel Utazási Iroda
Tibet a világ teteje, számos utazó álma. A hosszú évekig elzárt régió őrzi ezredéves hagyományait, titokzatos vallási szokásait és érintetlen, tiszta természeti szépségeit. Fedezze fel Tibet csodáit!

Tibet a tények tükrében - OTP Travel Utazási Iroda
A Tibeti Autonóm Terület egyedülálló természeti és kulturális kincsek otthona. Összeállításunkból most kiderül, mennyire ismerjük vagy sem Tibet varázslatos világát. Tartson velünk!

Top tippek Tibethez - OTP Travel Utazási Iroda
Minden utazás új vidékek és új kultúrák felfedezésével jár. Minden kulturális közegnek megvannak a maga sajátos szabályai, szokásai, amelyeket nem csak illik, de ildomos is betartani. Így van ez Tibetben is.

Tibeti csemegék - OTP Travel Utazási Iroda
A tibetiek többsége a több mint 3000 méter magasan fekvő Qinghai-Tibet fennsíkon él. A nagy földfelszíni magasság miatt sajátos ételeik és étkezési szokásai vannak. Kóstoljon bele Tibet ízeibe!

Tibet és a fekete hit - OTP Travel Utazási Iroda
Tibet spirituális és kulturális öröksége páratlan. A lenyűgöző természeti szépségek díszletei között az ősi és a modern kultúra keveredik itt, csodálatot és tiszteletet ébresztve mindenkiben.

Kína különleges régiói - OTP Travel Utazási iroda
Hong Kong és Macao, Kína különleges közigazgatási területei olyan egykori gyarmati birtokok, amelyek a XX. század során tértek vissza az anyaországhoz.

Xi'an, a Selyemút végállomása - OTP Travel Utazási iroda
Xi'an, a közép-kínai Shaanxi tartomány fővárosa, gyakran a kínai civilizáció szülőhelyeként emlegetik.

Kína a tények tükrében - OTP Travel Utazási iroda
Kína hatalmas ország, óriási természeti értékkel, szinte végtelen forrásokkal. Egyszerre ősi és ultramodern.

A 15 legjobb pekingi étel, amit ki kell próbálni - OTP Travel Utazási iroda
Megmutatjuk, mit érdemes megkóstolni Pekingben. Értékes lista, hiszen Kínában megszámlálhatatlan finomság között válogathatunk.

Képek
Adatok betöltése folyamatban...

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • utazás repülőgéppel Budapest – Peking és Sanya – Peking – Budapest útvonalon,
  valamint helyi repülőjárattal Xi’an – Sanghaj – Sanya útvonalon, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal,
  Peking – Xi’an között szuperexpressz vonattal másodosztályon,
  a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal,
 • 9 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban reggelivel
 • 6 alkalommal ebéd vagy vacsora
 • a leírás szerinti programok belépőkkel
 • magyar idegenvezető.

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • borravalók
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • fakultatív programok

Elhelyezés

Szállás leírás
9 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban reggelivel
Szoba szolgáltatások
Szolgáltatások
Kultúra és látnivaló
Repülős utazás
Reggeli + Vacsora
****-os szállodában
Repülőtéri transzfer
Belépőjegyek
Magyar nyelvű idegenvezető

Segítünk

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00

Inspirációk:


Cullinan gyémántbánya - OTP Travel Utazási Iroda
Cullinan gyémántbánya, amely a világ egyik leghíresebb és legértékesebb gyémántlelőhelye.

Picos de Europa - OTP Travel Utazási Iroda
Legyen szó akár aktív kalandokról, történelmi felfedezésekről vagy egyszerűen csak a természet csodáinak élvezetéről, ez a régió mindenki számára tartogat valami különlegeset.

Baszkföld - OTP Travel Utazási Iroda
Baszkföld Észak-Spanyolországban és Dél-Franciaországban elterülő régió, amely a baszkok ősi otthona.

Nepál és Bhután - a Himalája két gyöngyszeme - OTP Travel Utazási Iroda
A hindu mitológia szerint Siva isten otthona, de ugyanakkor szankszrit jelentése szerint a „hó lakhelye” is a világ legfiatalabb hegyvonulata, a mintegy 70 millió éves Himalája hegység.

Portugália utazás | Portó: több mint borfőváros - OTP Travel Utazási Iroda
Portóban számos kiváló borbár, vinotéka csábítja a vendégeket. A város azonban egyéb kincseket is tartogat. Ezúttal a rejtett gyöngyszemek nyomába eredtünk.

Ajánlatkérés

Az árak és időpontok megtekintéséhez, érdeklődés küldéséhez, vagy azonnali foglaláshoz kattintson ide.