Élmények a világ körül !

 
ÖSSZECSOMAGOLTUK ÖNNEK ÁRAINKAT!

Az OTP Travel 2020. január 1. után induló csoportos útjainak árai már minden felmerülő költséget tartalmaznak!

MADAGASZKÁR CSODÁI - EGYÉNI KÖRUTAZÁS


Katalógus ár: 699 000 Ft/fő-től

Madagaszkár
Antananarivo
Hotel
Egyéni
Reggeli + Vacsora Félpanzió

Összefoglaló

Ajánlat leírás

Madagaszkár csodái

Egyéni körutazás angol vagy francia nyelvű idegenvezetéssel


Antananarivo – Andasibe - Analamazoatra Nemzeti Park - Diego Suarez - Montagne d’Ambre Nemzeti Park - Vörös Tsingy Természetvédelmi Terület – Ankarana – Nosy Be –Nosy Komba - Nosy Tanikely - Antananarivo


Időpont: szabadon választott időpontban (kivétel: ünnepnapok)

Ugrándozó makik, sűrű esőerdők, kopár síkságok, végeláthatatlan túrák és búvárkodás a koralloktól és halaktól színes óceánban: mindez Madagaszkáron megtalálható, mely igazi álom úti cél az érintetlen természet, a különleges növény-és állatvilág szerelmeseinek. Madagaszkár, ez a Franciaország méretű szigetország semmihez sem hasonlítható. Az itt fellelhető állat- és növényfajok 80-90 %-a endemikus, vagyis a világon csak itt fellelhető. A fantasztikus szépségű, elképesztően változatos, érintetlen tájak, és őszinte, kedves lakóinak vendégszeretete teszi páratlanná az itt tett utazást.

Egyéni körutazásunk Madagaszkár sokféle arcát igyekszik bemutatni, s az élmények sokasága után a világ egyik legszebb szigetén, Nosy Be-n eltöltött napok nyújtanak pihenést. Az utazásra március közepe és december közepe közötti időszak ajánlott, ezen belül is a legjobb április és november között elutazni. A madagaszkári nyár novembertől májusig tart, ilyenkor nagyon meleg, viszont esetenként esős idő a jellemző. Január és március közepe között nem ajánlott az utazás: ekkor elég sok esőre és esetleg ciklonokra is lehet számítani. A “tél” júniustól októberig tart, ez a száraz évszak, kellemesen meleg idővel. A bálnaszezon Nosy Be-n július és október közé esik.

A programra érdeklődés esetén készítünk árajánlatot, forduljon bizalommal munkatársainkhoz! A tényleges utazási időpontban rendelkezésre álló szabad kapacitás és a létszám függvényében az árak változhatnak.Madagaszkár csodái - egyéni körutazás | OTP TRAVEL Utazási Iroda
Madagaszkár csodái egyéni körutazás, 1. nap BUDAPEST – ANTANANARIVO
Elutazás Budapestről Antananarivóba egyénileg, a választott repülőjárattal. Megérkezés a menetrend függvényében. Madagaszkár dimbes-dombos fővárosában a sziget 22 milliós lakosságából több mint 1 millióan élnek. Találkozás a repülőtéren az angol nyelvű gépkocsivezető-idegenvezetővel, transzfer a szállodába.
Vacsora és szállás: Palissandre Hotel&Spa ****

Madagaszkár csodái egyéni körutazás, 2. nap: ANTANANARIVO – ANDASIBE, ISMERKEDÉS A NÖVÉNY- ÉS ÁLLATVILÁGGAL
Reggeli után látogatás a XVII. században épült és 2001 óta az UNESCO Világörökség részét képező Ambohimanga palotában, mely sokáig a madagaszkári királyok székhelye volt. A palota mellett található kilátóhelyről a főváros panorámája is megcsodálható. Utazás gépkocsival kelet felé, ahol kezdetét veszi a nagy kaland és a felfedező út e csodálatos szigeten. Mandraka faluba érkezve látogatás a francia biológus, Mr. Peyreiras által alapított állatfarmon, ahol krokodilokkal, kaméleonokkal, zöld leguánokkal, gekkókkal, két maki fajjal és különleges lepkékkel is megismerkedhet az utazó. A sziget egyedi állatfajai közül a leghíresebb az itt őshonos gyűrűsfarkú maki, más néven katta (angol nyelven lemur), a csoportokban élő, szaggal, hanggal és vizuálisan is kommunikáló, roppant aranyos állat híres intelligenciájáról is. A szálláshely elfoglalása, mely Andasibe-ben, az Analamazoatra Nemzeti Park mellett van. Este vacsora, majd sötétedés után éjszakai látogatás a Vakona Forest Lodge magánrezervátumában, ahol éjszakai állatfajok és az erdő titkos éji életének megfigyelésére nyílik lehetőség.
Vacsora és szállás: Vakona Forest Lodge***

Madagaszkár csodái - egyéni körutazás | OTP TRAVEL Utazási Iroda
Madagaszkár csodái egyéni körutazás, 3. nap: ANDASIBE – ANTANANARIVO, A MAKIK NYOMÁBAN
Reggeli a szállodában. Az Analamazoatra Nemzeti Park meglátogatása, mely szó szerint hatalmas élményeket ígér, mivel esőerdeje a legnagyobb és legfejlettebb gyűrűsfarkú maki faj, az Indri Indri otthona. Az itt tartózkodás felejthetetlen „műsora” az Indri Indri makik beszélgetését hallgatni, kiknek szirénára hasonlító éneke akár három kilométerre is elhallatszik. A park más különleges állatok otthona is, egyedülálló hangulatát az itt fellelhető állatpopuláció mellett a rengeteg orchidea- és páfrányfajnak is köszönheti. Délután visszaindulás Antananarivóba.
Vacsora és szállás: Palissandre Hotel&Spa****

Madagaszkár csodái egyéni körutazás, 4. nap: ANTANANARIVO – DIEGO SUAREZ, GYÖNYŐRŰ SZÍNEK, GYARMATI EMLÉKEK
Utazás az ország északi részére, Diego Suarez városába helyi repülőjárattal (kb.754 km, repülési idő kb. 2 óra). A megérkezést követően transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása, majd városnézés. Diego Suarez gyarmati-katonai múlttal rendelkezik, a francia haditengerészeti flotta régi, gyarmati stílusban épült kikötővárosa. Az eredeti városfalak és a régi kikötő ma is látható. A Cukorsüveg hegyéről híres, gyönyörű színekben pompázó öböl megtekintése, ahol a partvonal buja, élénkzöld növényzete a türkizkék, csillogó tengerrel és a napsütés ragyogó sárga fényeivel alkot festői kontrasztot.
Vacsora és szállás: Imperial Hotel***.

Madagaszkár csodái - egyéni körutazás | OTP TRAVEL Utazási Iroda

Madagaszkár csodái egyéni körutazás, 5. nap: DIEGO SUAREZ ÉS KÖRNYÉKE, A SMARAGD-TENGER ÉS KORALLJAI
Reggeli után kirándulás a Smaragd-tengerhez. Az elnevezés a tenger színére utal: a kis mélységnek és a homokos fenéknek köszönhetően a tenger felső rétege itt csodálatos, a csillogó smaragdhoz hasonlatos színű. Hatalmas, nagyon jó állapotban lévő korallzátony választja el az öblöt az Indiai-óceántól. Az itt található kis szigetek többsége természetvédelmi terület, a turisták számára nem látogatható, kivéve néhány kis lakatlan szigetecskét, ahová halászhajóval vagy kishajóval lehet kikötni. A hely szépsége, a nyugalom és a béke szinte természetfeletti. A kirándulás után szabad program Diego Suarezben.
Vacsora és szállás: Imperial Hotel***

Madagaszkár csodái egyéni körutazás, 6. nap: DIEGO SUAREZ – MONTAGNE D’AMBRE: A BOROSTYÁN-HEGY
Reggeli után kijelentkezés a szállodából, utazás dél-nyugat felé. Utazás a Diego Suareztől 40 kilométerre található Montagne d’Ambre (Borostyán-hegy) Nemzeti Parkhoz, mely egy esőerdővel, dús növényzettel, sűrű erdőségekkel borított vulkanikus hegy. A park növény- és állatvilága rendkívül gazdag, sok endemikus, azaz csak Madagaszkáron megtalálható faj látható itt, többek között hét gyűrűsfarkú maki- és több mint ezer növényfajt. A buja és változatos táj öt vulkanikus eredetű tavat és több vízesést is rejt. A helyszíni gyalogtúra kb. 2-4 óra időtartamú, az aktuális időjárás és a résztvevők fizikai állapotának és igényeinek függvénye.
Vacsora és szállás: Nature Lodge Öko-Hotel.

Madagaszkár csodái egyéni körutazás, 7. nap: MONTAGNE D’AMBRE – ANKARANA: A TSINGY-K FELFEDEZÉSE
Reggeli után korai indulás Madagaszkár két fantasztikus, egyedi tájvidékére, a tsingy-khez. A tsingy a trópusi karsztok egy fajtája, ahol a különböző méretű, hasadékokkal feltagolt vidék és a hasadékok között létrejött keskeny gerincek és tornyok szövevényes hálózata adja meg a tájak jellegzetes szépségét. A kés-szerű homokkő, márga és mészkő formációk akár 70 méteres magasságban csúcsosodnak az ég felé. Madagaszkáron kívül mindössze néhány országban, Brazíliában, Új-Guineában, Ausztráliában, Malaysiában, Tanzániában és Kenyában látható a természet eme csodája. A madagaszkári tsingyk első kutatói a franciák voltak. Először utazás a Vörös Tsingy természetvédelmi területre, ahol kb.30-45 perces kirándulás során ismerkedés ezzel az egyedülálló természeti képződménnyel. A tsingy szó magyar jelentése: “ahol nem sétálhatsz mezítláb”. A vörös tsingy egyfajta „bevezetés” az igazi, nagy madagaszkári tsingy-k világába, mely a program következő állomása. A két tsingy színét és a hegymászás nehézségi fokát tekintve is különbözik egymástól. Továbbutazás Ankaranába, ahol a hatalmas, szürke madagaszkári tsingy-k felfedezése az Ankarana masszívumban. Karszttájak, felvidéki mészkő alakzatok, lenyűgöző tsingy csúcsok, csipkézett és kilyuggatott, tűhegyes mészkőerdők jellemzik a területet. A túra során számos maki faj, kanyon, érdekes madárfaj és barlang is látható. A gyalogtúra kb.3-4 órás, az aktuális időjárás és a résztvevők fizikai állapotának és igényeinek függvénye.
Vacsora és szállás: Hotel Relais de l'Ankarana.


Madagaszkár csodái - egyéni körutazás | OTP TRAVEL Utazási Iroda

Madagaszkár csodái egyéni körutazás, 8. nap: ANKARANA – ANKIFY – NOSY BE: MEGÉRKEZÉS A PARADICSOMBA
A madagaszkári fő szigetet elhagyva az út a világ legszebb szigetei között számon tartott Nosy Be szigetcsoportra vezet. Utazás hajóval Ankify faluból a szigetcsoport fő szigetének fővárosába, Hell-Ville-be. A szállás elfoglalása a tengerparti hotelben, ahol pihentető nyaralás vár az utazókra. Nosy Be szigete rendszeresen szerepel a különböző utazási portálok és magazinok által meghirdetett, a világ 10 legszebb szigetét tartalmazó listáin. Puha, fehér homokos, végtelen strandjai a fákon lustálkodó gyűrűs makik látványával páratlan élményt nyújtanak. Itt akár a homokos tengerparton is elfogyasztható az ebéd, melyet az aznap halászott tenger gyümölcseiből, frissen fogott langusztából és egyéb ínycsiklandozó finomságokból készítenek. A kristálytiszta türkizkék vízben a sokszínű, csodálatos korallzátonyok színes lakói csiklandozzák a lábat, a szigetek méltán a világ egyik első számú búvárparadicsomai. Merülőhelyei gyönyörű színes korallokkal borítottak, némely korallvirág a 2-3 méteres átmérőt is elérheti. A korallzátonyok „megszokott” színes halfajtái, nagy halrajai között gyakran látható papagájhal, barrakuda, fűrészes sügér, Picasso-hal, csíkos sügér, de mellettük olyan különleges halak is fellelhetők, mint a leopárd cápa, a szirti cápa, a sasrája, a manta, valamint számos teknős faj, melyek közül hatalmas méretével a zöld teknős a legkülönlegesebb. A fő attrakció mégis a hosszúszárnyú bálna, melynek megfigyelésére augusztus és november között van lehetőség, valamint a májusban és október-novemberben a szigetcsoporthoz látogató cetcápák hada. Bálnaszezonban kihagyhatatlan látnivaló a bálnamegfigyelő túra, mely során a kisborjaikkal játszadozó, vagy szerelmi táncukat bemutató hosszúszárnyú bálnák tekinthetők meg természetes környezetükben. A nap végén megtapasztalható a Nosy Be-i éjszakák varázsa is: a megigéző naplemente, a hihetetlen nyugalom és az ylang-ylang ültetvények bódító, trópusi illata.
Vacsora és szállás a választott szállodában (Nosy Be Hotel**** vagy Manga Soa deluxe lodge).

Madagaszkár csodái - egyéni körutazás | OTP TRAVEL Utazási Iroda
Madagaszkár csodái egyéni körutazás, 9. nap: NOSY BE: A SZIGET FELFEDEZÉSE
A reggeli után egész napos szigettúra Nosy Be-n, amely során a sziget fantasztikus illatainak, ízeinek és arcainak felfedezése. Nosy Be jelentése: az illatok szigete. Először Hell-Ville, a sziget fővárosának megtekintése, mely a brit Hell tábornokról kapta a nevét. Látogatás jellegzetes, apró halászfalvakban, ahol a sziget lakóinak mindennapi életébe nyerhetnek betekintést az utazók. A helyi kézműves piacon szebbnél szebb portékák kaphatók és helyben készült méz, fűszerek és különböző finomságok kóstolhatók. A kirándulás végén utazás a Passot-hegyre, mely a sziget legmagasabb csúcsa, és ahonnan a teljes vulkáni tó lélegzetelállító panorámája csodálható meg a lemenő nap fényében. A program során ebéd tradicionális, helyi étteremben a madagaszkári konyha remekeivel.
Vacsora és szállás a választott szállodában (Nosy Be Hotel**** vagy Manga Soa deluxe lodge).

Madagaszkár csodái egyéni körutazás, 10. nap: NOSY KOMBA ÉS NOSY TANIKELY: A KÖRNYEZŐ SZIGETEK
Reggeli után hajókirándulás Nosy Komba és Nosy Tanikely két kis szigetére. Elsőként kikötés a kicsiny, de annál gyönyörűbb Nosy Tanikely szigetén, nevének jelentése: a kis föld szigete. A Nosy Be szigetcsoport leglátogatottabb szigete egy tengeri rezervátum, egy természetes akvárium, a régió legszebb búvár helyeivel. (Snorkellezés és búvárkodás külön kérés esetén illeszthető be a programba felár ellenében, a maszk, békatalp és pipa bérlés díja kb.5 EUR/fő.) Az egészséges korallnak köszönhetően tengeri teknősök és különböző színes halfajták sokasága él itt. Piknik ebéd Tanikely egyik legszebb, fehér homokos strandján. A sziget csúcsán lévő, 1908-ban épült világítótoronyból fantasztikus a kilátás az egész szigetcsoportra. Ebéd után továbbhajózás Nosy Komba szigetére, melynek jelentése: a makik szigete. Neve is mutatja, hogy Nosy Komba számos gyűrűsfarkú maki lakóhelye, akik a helyi „fady”-nak (tabu) köszönhetően a lakosok körében is védettséget élveznek, mert szent állatként tisztelik őket. Nosy Komba szigete azon kevés helyek egyike Madagaszkáron, ahol a makikat etetni és simogatni is szabad. A szigeten megcsodálhatók még a helyi asszonyok kézzel hímzett termékei és a férfiak által készített fafaragványok is. Lehetőség nyílik a gyönyörű strandok egyikén megmártózni a türkizkék vízben, vagy megmászni a sziget legmagasabb, 622 méteres csúcsát. Az élménydús nap után visszatérés hajóval Nosy Be szigetére, majd a szállodába.
Vacsora és szállás a választott szállodában (Nosy Be Hotel**** vagy Manga Soa deluxe lodge).


Madagaszkár csodái - egyéni körutazás | OTP TRAVEL Utazási Iroda

Madagaszkár csodái egyéni körutazás, 11. – 12. nap: NOSY BE - PIHENÉS A TENGERPARTON
Szabad program az óceán partján. Fakultatív programlehetőség:

BAOBAB BEACH: A MAJOMKENYÉRFÁK OTTHONA 32 000,- Ft/fő (4 fő esetén), 62 000,- Ft/fő (2 fő esetén),
„Egyszer régen volt egy fa, amely büszke volt és többnek képzelte magát az összes többi fánál, ezért Isten, elhatározta, megbünteti: kivette a földből, megfordította, és így ültette vissza őt. A koronája került tehát a földbe és a gyökerei nevetségesen meredeztek az ég felé.” – szól a madagaszkáriak szerint a majomkenyérfa legendája. A majomkenyérfa, más néven baobab egy fenséges fa. Nagyon lassú a növekedése, formája csak 2 év után alakul ki, és csak 7 év után éri el az 50 cm-es magasságot. Akár 1000-1500 évig is elél. Madagaszkár az egyetlen olyan ország, ahol 7-8 faj is megtalálható, ebből 6 faj endemikus, azaz csak itt él. A majomkenyérfa Madagaszkár nyugati és déli területein jellemző. Nosy Be-n egyedül az Ankisomany strand – más néven Baobab Beach – az a hely, ahol baobabfa látható, és ahová a félnapos kirándulás elkalauzol: az itt megtalálható 23 látványos, három különböző fajt képviselő majomkenyérfái közül a legidősebb több mint 700 éves.

A program előzetes jelentkezéssel, minimum 2 vagy 4 fő jelentkezése esetén indul angol nyelvű idegenvezetéssel.

Vacsora és szállás a választott szállodában (Nosy Be Hotel**** vagy Manga Soa deluxe lodge).

Madagaszkár csodái - egyéni körutazás | OTP TRAVEL Utazási Iroda
Madagaszkár csodái egyéni körutazás, 13. nap: NOSY BE – ANTANANARIVO, BENYOVSZKY LÁBNYOMAIN
A reggeli után szabad program a tengerparton, majd a járat indulásától függően transzfer Nosy Be fővárosába, Hell-Ville-be, majd onnan utazás az ország fővárosába, Antananarivóba. A helyi idegenvezető és a gépkocsi Antananarivo repülőterén várja az utasokat. Transzfer a szállodába programok a menetrend függvényében. A rendelkezésre álló időtől függően városnézés Antananarivóban: a kulturális látnivalók megtekintése után a színes, mindig nyüzsgő piacok felfedezése. Az „alsó” és „felső” város bejárása után a Benyovszky utca meglátogatása. A XVIII. század nagy magyar utazójáról és földrajzi felfedezőjéről a szigeten több település is őriz utcát, emléktáblát. A program végén a tradicionális kézműves piacon nyílik lehetőség az ország minden részéből származó madagaszkári iparművészet remekeinek megcsodálására és megvásárlására.
Vacsora és szállás: Royal Palissandre Hotel****

Madagaszkár csodái egyéni körutazás, 14. nap: ANTANANARIVO – BUDAPEST, BÚCSÚ MADAGASZKÁRTÓL
Reggeli után látogatás az Antananarivótól 25 km-re található Lemur Parkban, ahol kilenc fajtát képviselő gyűrűsfarkú makik élnek teljesen szabadon. Ismerkedés testközelből a hatalmas madagaszkári sziget legjellemzőbb állatfajával. A közvetlenebb makikkal még fotók is készíthetők. A park létrehozói az itt született makik eredeti élőhelyükre, az erdőkbe telepítésével igyekeznek fenntartani a maki populációt. Transzfer a repülőtérre, elutazás menetrend szerinti járatokkal, átszállással Budapestre.


BEVEZETŐ ÁR – LIMITÁLT HELYEK!

4 fő esetén:
Részvételi díj kétágyas szobában (a Nosy Be Hotellel): 699 000,- Ft/fő
Részvételi díj kétágyas szobában (a Manga Soa deluxe lodge-al): 799 000,- Ft/fő

2 fő esetén:
Részvételi díj kétágyas szobában (a Nosy Be Hotellel): 829 000,- Ft/fő
Részvételi díj kétágyas szobában (a Manga Soa deluxe lodge-al): 959 000,- Ft/fő

Az ár 4 vagy 2 fő együttes utazása és kétágyas szobában történő elhelyezése esetén érvényes. Eltérő létszám esetén az ár módosul! Kérje részletes ajánlatunkat!


 
Képek

Szállás

Szállás leírás
HOTEL & SPA PALISSANDRE ****

13, Rue Andriandahifotsy Faravohitra, 101 Antananarivo

Antananarivo belvárosában található a szabadtéri medencével, spa-val és panorámateraszos étteremmel rendelkező, helyi osztályba sorolás szerint négycsillagos szálloda. Az Ivato Repülőtér 17 km-re, Lac Anosy 15 perces sétára van. Szobái televízióval, telefonnal, minibárral, légkondicionálóval felszereltek, hajszárítós fürdőszoba tartozik hozzájuk. A vendégek kényelmét fitneszterem és koktélbár is szolgálja.VAKONA FOREST LODGE***

Egy festői domboldalon, buja növényzettel körülölelve, az Andasibe Nemzeti Park szélén található a bungalókból álló, középkategóriájú, lodge típusú szállás. A helyszínen medence és napozóterasz, pingpongasztal, tv-szoba, kis társalgó és biliárdasztal szolgálja a vendégek kényelmét. Az egyszerű berendezésű, madagaszkári stílusú bungalók a hegyoldalban szétszórva helyezkednek el, széf, minibár van bennük, az ágyak szúnyoghálóval ellátottak, a fürdőszoba zuhanyozós, a saját teraszról a természet csendje élvezhető. A lodge-ban hitelkártyás fizetés nem lehetséges.IMPERIAL HOTEL***

65 rue Colbert – Antsiranana

A város szívében található a helyi osztályba sorolás szerint háromcsillagos, közelmúltban épült szálloda, ahonnan pazar kilátás nyílik a Diego-öbölre. A szobák fürdőszobásak, légkondicionáltak, műholdas televízióval, minibárral, széffel, vízforralóval, telefonnal felszereltek.NATURE LODGE ECOLODGE

Nature Lodge Joffreville – Diego Suarez

30 km-re Diego Suareztől és 7 km-re az Amber Mountain National Parktól található a kisméretű, exkluzív öko-lodge, buja erdők mangó és licsi fái között, a nyugalmas természet kellős közepén. A tájba illeszkedő, hangulatos nádfedeles faházak panorámát kínálnak a számos makinak is otthont adó esőerdőre, vagy a Diego Suarez – öbölre. A lodge központi területét képező, tágas fa terasz egy csodálatos kertre nyílik, lélegzetelállító kilátással a Mozambiki-csatornára és az Indiai-óceánra. Étterem helyi ízekkel, bár és barátságos személyzet gondoskodik az itt eltöltött napok kényelméről. A malagasy stílusban berendezett, hangulatos faházak fürdőszobásak, mindegyikhez terasz tartozik. Az étteremben Wi-Fi csatlakozási lehetőség van, térítés ellenében.LE RELAIS DE L’ANKARANA

Madagaszkár északi csúcsán, Diego Suareztől 2 órára, az Ankarana Parkban keleti bejáratától 2 percre fekszik az egyszerű, családias szálloda, gyönyörű, érintetlen természeti környezetben. A környék leghíresebb látnivalói a tsingy-k, ezek a fenséges és lenyűgöző, 160 millió éves mészkő hegyek. A saját fürdőszobás, tágas szobák praktikusan berendezettek. A folyóvíz napenergiával működő vízmelegítővel biztosított. Elektromos áram csak limitáltan van, ezért a nap bizonyos szakában lehet csak feltölteni a digitális fényképezőgépek, kamerák, illetve telefonok akkumulátorát.Az üdülés alatt választható szállodák:

NOSY BE HOTEL & SPA****, Nosy Be

Bellevue Beach, Dzamandzar, 207 Ambondrona

A Bellevue Beach egy privát partszakaszán található a helyi osztályba sorolás szerint négycsillagos szálloda. A vendégek kényelmét spa- és fitneszközpont, szabadtéri medence és helyi, olasz, valamint francia ízeket kínáló étterem szolgálja. A légkondicionált szobák teraszosak, a kertre néznek, műholdas televízióval, minibárral, fürdőköpennyel, papuccsal és ingyenes piperekészlettel felszerelt fürdőszobával berendezettek. Ingyenes Wi-Fi áll a vendégek rendelkezésére.MANGA SOA LODGE BEACH, Nosy Be (deluxe kategóriájú lodge)

Befefika-Fascène, 207 Fascène - Befefika, Madagascar

A 9 bungalóval rendelkező lodge Nosy Be keleti partján, a Fascene repülőtértől 6 km-re, dús trópusi kerttel körülölelve, csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el, csodás panorámát kínálva az Indiai-óceánra. A vendégek kényelmét szabadtéri medence, étterem és saját strand szolgálja. Az elegáns, indonéz és helyi stílusban berendezett bungalók tengerre néző, saját terasszal, kis hűtőszekrénnyel, ventilátorral, fürdőszobával felszereltek, minden megtalálható itt, ami egy nomád hangulatú álomnyaraláshoz szükséges. A lodge és környéke számtalan kikapcsolódási lehetőséget – masszázs, kerékpározás, horgászat, búvárkodás, túrázás, kenu – kínál. A lodge területén a közös helységekben ingyenes WiFi áll a vendégek rendelkezésére.A szállodák azonos kategórián belül változhatnak!
Szoba szolgáltatások

Ár tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
  • transzfer és közlekedés az útvonalnak megfelelően gépkocsival (nagyobb létszám esetén minibusszal vagy autóbusszal)
  • angolul vagy franciául beszélő sofőr-idegenvezető
  • 13 éjszakai szállás az ajánlatban említett, vagy hasonló szállodák és lodge-ok standard kétágyas szobáiban
  • félpanziós ellátás
  • a programban megnevezett látogatások és kirándulások a szükséges belépőkkel
  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  • útlemondási biztosítás

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szabad kapacitás függvényében a részvételi díj változhat.

Ár nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
  • a nemzetközi repülőjegy költsége (melynek irányára 240 000 Ft illetékekkel, de repülőjegy lemondási biztosítás nélkül, s melynek aktuális menetrendjéről és árairól irodáink szolgálnak naprakész tájékoztatással)
  • a belső repülőjegyek Antananarivo – Diego Suarez és Hell Ville – Antananarivo között (melynek irányára 140 000 Ft, az aktuális jegyárról és menetrendről konkrét időpont esetén tudunk pontos árat adni)
  • fakultatív programok vízum díja (kb.31 EUR, a helyszínen fizetendő)

Hasznos információk

Szolgáltatások
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!

Legfrissebb inspirációk:


Brazíliaváros, a hatvan éves főváros | OTP Travel utazási iroda
Hatvan évvel ezelőtt, mindössze négy évnyi építkezés után került átadásra Brazília új fővárosa a 15. és a 20. szélességi fok között.

Kuba, az orvos nagyhatalom | OTP Travel utazási iroda
A kubai orvosok a világ minden táján ott vannak, ahol humanitárius segítségre van szükség.

Hat város – hat film - OTP Travel utazási iroda
Fedezzen fel hat csodaszép világvárost hat felejthetetlen filmmel!

A portugál Madeira Európa egyik legkedveltebb szigete. | OTP Travel utazási iroda
Ismerje meg a portugál Madeirát, Európa egyik legkedveltebb szigetét!

Öt könyv, amely felér egy utazással - OTP Travel utazási iroda
Íme öt remekbe szabott olvasmány, melynek lapjai szebbnél szebb tájakra repítik gondolatban az olvasót.

< VISSZA

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdésére válaszolnak.
Irodáinkban személyesen állunk az Ön rendelkezésére!

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő Chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00