Élmények a világ körül

Keresés

MADAGASZKÁR CSODÁI - EGYÉNI KÖRUTAZÁS

Katalógus ár: 2 000 000 Ft-tól/fő

Ajánlat leírás

Egyéni körutazás angol vagy francia nyelvű idegenvezetővel

Antananarivo – Andasibe – Analamazoatra Nemzeti Park – Diego Suarez – Montagne d’Ambre Nemzeti Park – Vörös Tsingy Természetvédelmi Terület – Ankarana – Nosy Be – Nosy Komba – Nosy Tanikely – Antananarivo

Időpont: szabadon választott időpontban (kivétel: ünnepnapok)

Ugrándozó makik, sűrű esőerdők, kopár síkságok, végeláthatatlan túrák és búvárkodás a koralloktól és halaktól színes óceánban: mindez Madagaszkáron megtalálható, mely igazi álom úti cél az érintetlen természet, a különleges növény-és állatvilág szerelmeseinek. Madagaszkár, ez a Franciaország méretű szigetország semmihez sem hasonlítható. Az itt fellelhető állat- és növényfajok 80-90 %-a endemikus, vagyis a világon csak itt fellelhető. A fantasztikus szépségű, elképesztően változatos, érintetlen tájak, és őszinte, kedves lakóinak vendégszeretete teszi páratlanná az itt tett utazást.

Egyéni körutazásunk Madagaszkár sokféle arcát igyekszik bemutatni, s az élmények sokasága után a világ egyik legszebb szigetén, Nosy Be-n eltöltött napok nyújtanak pihenést. Az utazásra március közepe és december közepe közötti időszak ajánlott, ezen belül is a legjobb április és november között elutazni. A madagaszkári nyár novembertől májusig tart, ilyenkor nagyon meleg, viszont esetenként esős idő a jellemző. Január és március közepe között nem ajánlott az utazás: ekkor elég sok esőre és esetleg ciklonokra is lehet számítani. A “tél” júniustól októberig tart, ez a száraz évszak, kellemesen meleg idővel. A bálnaszezon Nosy Be-n július és október közé esik.

A programra érdeklődés esetén készítünk árajánlatot, forduljon bizalommal munkatársainkhoz! A tényleges utazási időpontban rendelkezésre álló szabad kapacitás és a létszám függvényében az árak változhatnak.


Madagaszkár csodái - egyéni körutazás | OTP TRAVEL Utazási Iroda

1. nap • Budapest – Antananarivo

Elutazás Budapestről Antananarivóba egyénileg, a választott repülőjárattal, érkezés a menetrend függvényében. Madagaszkár dimbes-dombos fővárosában a sziget 22 milliós lakosságából több mint 1 millióan élnek. Találkozás a repülőtéren az angol nyelvű sofőr-idegenvezetővel, majd transzfer a szállodába. A szobák elfoglalása, vacsora és szállás Antananarivóban.

2. nap • Antananarivo – Andasibe

Reggeli után utazás gépkocsival kelet felé, ahol kezdetét veszi a nagy kaland és a felfedező út e csodálatos szigeten. Mandraka faluba érkezve látogatás a francia biológus, Mr. Peyreiras által alapított állatfarmon, ahol krokodilokkal, kaméleonokkal, zöld leguánokkal, gekkókkal, két maki fajjal és különleges lepkékkel is megismerkedhet az utazó. A sziget egyedi állatfajai közül a leghíresebb az itt őshonos gyűrűsfarkú maki, más néven katta (angol nyelven lemur), a csoportokban élő, szaggal, hanggal és vizuálisan is kommunikáló állat, amely intelligenciájáról is híres. A szálláshely elfoglalása, mely Andasibe-ben, az Analamazoatra Nemzeti Park mellett van. Este vacsora, majd sötétedés után éjszakai látogatás a Vakona Forest Lodge magánrezervátumban, ahol éjszakai állatfajok és az erdő titkos éji életének megfigyelésére nyílik lehetőség.

Madagaszkár csodái - egyéni körutazás | OTP TRAVEL Utazási Iroda

3. nap • Andasibe – Antananarivo

Reggeli a szállodában. Az Analamazoatra Nemzeti Park meglátogatása, mely szó szerint hatalmas élményeket ígér, mivel esőerdeje a legnagyobb és legfejlettebb gyűrűsfarkú maki faj, az Indri Indri otthona. Az itt tartózkodás felejthetetlen „műsora” az Indri Indri makik beszélgetését hallgatni, akiknek szirénára hasonlító éneke akár három kilométerre is elhallatszik. A park más különleges állatok otthona is, egyedülálló hangulatát az itt fellelhető állatpopuláció mellett a rengeteg orchidea- és páfrányfajnak köszönheti. Délután visszaindulás Antananarivóba, ahol látogatás a XVII. században épült, és 2001 óta az UNESCO Világörökség részét képező Ambohimanga palotában, mely sokáig a madagaszkári királyok székhelye volt. A palota mellett található kilátóhelyről a főváros panorámája is megcsodálható. Vacsora és szállás Antananarivóban.

4. nap • Antananarivo – Diego Suarez

Reggeli, majd utazás az ország északi részére, Diego Suarez városába helyi repülőjárattal. A megérkezést követően transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása, majd városnézés. Diego Suarez gyarmati-katonai múlttal rendelkezik, a francia haditengerészeti flotta régi, gyarmati stílusban épült kikötővárosa. Az eredeti városfalak és a régi kikötő ma is látható. A Cukorsüveg hegyéről híres, gyönyörű színekben pompázó öböl megtekintése, ahol a partvonal buja, élénkzöld növényzete a türkizkék, csillogó tengerrel és a napsütés ragyogó sárga fényeivel alkot festői kontrasztot. Vacsora és szállás Diego Suarezben.

Madagaszkár csodái - egyéni körutazás | OTP TRAVEL Utazási Iroda

5. nap • Diego Suarez

Reggelit követően kirándulás a Smaragd-tengerhez. Az elnevezés a tenger színére utal: a kis mélységnek és a homokos fenéknek köszönhetően a tenger felső rétege itt csodálatos, a csillogó smaragdhoz hasonlatos színű. Hatalmas, nagyon jó állapotban lévő korallzátony választja el az öblöt az Indiai-óceántól. Az itt található kis szigetek többsége természetvédelmi terület, a turisták számára nem látogatható, kivéve néhány kis lakatlan szigetecskét, ahová halászhajóval vagy kishajóval lehet kikötni. A hely szépsége, a nyugalom és a béke szinte természetfeletti. A kirándulás után szabad program Diego Suarezben, vacsora a szállodában.

6. nap • Diego Suarez – Montagne d’Ambre

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, utazás dél-nyugat felé. Utazás a Diego Suareztől 40 kilométerre található Montagne d’Ambre (Borostyán-hegy) Nemzeti Parkhoz, mely egy esőerdővel, dús növényzettel, sűrű erdőségekkel borított vulkanikus hegy. A park növény- és állatvilága rendkívül gazdag, sok endemikus, azaz csak Madagaszkáron megtalálható faj látható itt, többek között hét gyűrűsfarkú maki- és több mint ezer növényfajt. A buja és változatos táj öt vulkanikus eredetű tavat és több vízesést is rejt. A helyszíni gyalogtúra kb. 2-4 óra időtartamú, az aktuális időjárás és a résztvevők fizikai állapotának és igényeinek függvénye. Vacsora és szállás a nemzeti park területén található öko-hotelben.

7. nap • Montagne d’Ambre – Ankarana

Reggeli a szállodában, majd korai indulás Madagaszkár két fantasztikus, egyedi tájvidékére, a tsingy-khez. A tsingy a trópusi karsztok egy fajtája, ahol a különböző méretű, hasadékokkal feltagolt vidék és a hasadékok között létrejött keskeny gerincek és tornyok szövevényes hálózata adja meg a tájak jellegzetes szépségét. A kés-szerű homokkő, márga és mészkő formációk akár 70 méteres magasságban csúcsosodnak az ég felé. Madagaszkáron kívül mindössze néhány országban, Brazíliában, Új-Guineában, Ausztráliában, Malaysiában, Tanzániában és Kenyában látható a természet eme csodája. A madagaszkári tsingyk első kutatói a franciák voltak. Először utazás a Vörös Tsingy természetvédelmi területre, ahol kb. 30-45 perces kirándulás során ismerkedés ezzel az egyedülálló természeti képződménnyel. A tsingy szó magyar jelentése: “ahol nem sétálhatsz mezítláb”. A vörös tsingy egyfajta bevezetés az igazi, nagy madagaszkári tsingy-k világába, mely a program következő állomása. A két tsingy színét és a hegymászás nehézségi fokát tekintve is különbözik egymástól. Továbbutazás Ankaranába, ahol a hatalmas, szürke madagaszkári tsingy-k felfedezése az Ankarana masszívumban. Karszttájak, felvidéki mészkő alakzatok, lenyűgöző tsingy csúcsok, csipkézett és kilyuggatott, tűhegyes mészkőerdők jellemzik a területet. A túra során számos maki faj, kanyon, érdekes madárfaj és barlang is látható. A gyalogtúra kb. 3-4 óra időtartamú, az aktuális időjárás és a résztvevők fizikai állapotának és igényeinek függvénye. Vacsora és szállás a nemzeti park területén található lodge-ban.

Madagaszkár csodái - egyéni körutazás | OTP TRAVEL Utazási Iroda

8. nap • Ankarana – Ankify – Nosy Be

Reggelit követően a madagaszkári fő szigetet elhagyva az út a világ legszebb szigetei között számontartott Nosy Be szigetcsoportra vezet. Utazás hajóval Ankify faluból a szigetcsoport fő szigetének fővárosába, Hell-Ville-be. A szállás elfoglalása a tengerparti hotelben, ahol pihentető nyaralás vár az utazókra. Nosy Be szigete rendszeresen szerepel a különböző utazási portálok és magazinok által meghirdetett, a világ 10 legszebb szigetét tartalmazó listáin. Puha, fehér homokos, végtelen strandjai a fákon lustálkodó gyűrűs makik látványával páratlan élményt nyújtanak. Itt akár a homokos tengerparton is elfogyasztható az ebéd, melyet az aznap halászott tenger gyümölcseiből, frissen fogott langusztából és egyéb ínycsiklandozó finomságokból készítenek. A kristálytiszta türkizkék vízben a sokszínű, csodálatos korallzátonyok színes lakói csiklandozzák a lábat, a szigetek méltán a világ egyik első számú búvárparadicsomai. Merülőhelyei gyönyörű színes korallokkal borítottak, némely korallvirág a 2-3 méteres átmérőt is elérheti. A korallzátonyok „megszokott” színes halfajtái, nagy halrajai között gyakran látható papagájhal, barrakuda, fűrészes sügér, Picasso-hal, csíkos sügér, de mellettük olyan különleges halak is fellelhetők, mint a leopárd cápa, a szirti cápa, a sasrája, a manta, valamint számos teknős faj, melyek közül hatalmas méretével a zöld teknős a legkülönlegesebb. A fő attrakció mégis a hosszúszárnyú bálna, melynek megfigyelésére augusztus és november között van lehetőség, valamint a májusban és október-novemberben a szigetcsoporthoz látogató cetcápák hada. Bálnaszezonban kihagyhatatlan látnivaló a bálnamegfigyelő túra, mely során a kisborjaikkal játszadozó, vagy szerelmi táncukat bemutató hosszúszárnyú bálnák tekinthetők meg természetes környezetükben. A nap végén megtapasztalható a Nosy Be-i éjszakák varázsa is: az igéző naplemente, a hihetetlen nyugalom és az ylang-ylang ültetvények trópusi illata. Vacsora és szállás a választott szállodában.

Madagaszkár csodái - egyéni körutazás | OTP TRAVEL Utazási Iroda

9. nap • Nosy Be szigettúra

Reggeli után egész napos szigettúra Nosy Be-n, amely során a sziget fantasztikus illatainak, ízeinek és arcainak felfedezése. Nosy Be jelentése: az illatok szigete. Először Hell-Ville, a sziget fővárosának megtekintése, mely a brit Hell tábornokról kapta a nevét. Látogatás jellegzetes, apró halászfalvakban, ahol a sziget lakóinak mindennapi életébe nyerhetnek betekintést az utazók. A helyi kézműves piacon szebbnél szebb portékák kaphatók és helyben készült méz, fűszerek és különböző finomságok kóstolhatók. A kirándulás végén utazás a Passot-hegyre, mely a sziget legmagasabb csúcsa, és ahonnan a teljes vulkáni tó lélegzetelállító panorámája csodálható meg a lemenő nap fényében. A program során ebéd tradicionális, helyi étteremben a madagaszkári konyha remekeivel. Visszautazás Nosy Be szigetére, vacsora és szállás a választott szállodában.

10. nap • Nosy Be – hajókirándulás Nosy Komba és Nosy Tanikely szigetekre

Reggeli a szállodában, majd hajókirándulás Nosy Komba és Nosy Tanikely két kis szigetére. Elsőként kikötés a kicsiny, de annál gyönyörűbb Nosy Tanikely szigetén, nevének jelentése: a kis föld szigete. A Nosy Be szigetcsoport leglátogatottabb szigete egy tengeri rezervátum, egy természetes akvárium, a régió legszebb búvár helyeivel. (Snorkellezés és búvárkodás külön kérés esetén illeszthető be a programba felár ellenében.) Az egészséges korallnak köszönhetően tengeri teknősök és különböző színes halfajták sokasága él itt. Piknik ebéd Tanikely egyik legszebb, fehér homokos strandján. A sziget csúcsán lévő, 1908-ban épült világítótoronyból fantasztikus a kilátás az egész szigetcsoportra. Ebéd után továbbhajózás Nosy Komba szigetére, melynek jelentése: a makik szigete. Neve is mutatja, hogy Nosy Komba számos gyűrűsfarkú maki lakóhelye, akik a helyi „fady”-nak (tabu) köszönhetően a lakosok körében is védettséget élveznek, mert szent állatként tisztelik őket. Nosy Komba szigete azon kevés helyek egyike Madagaszkáron, ahol a makikat etetni és simogatni is szabad. A szigeten megcsodálhatók még a helyi asszonyok kézzel hímzett termékei és a férfiak által készített fafaragványok is. Lehetőség nyílik a gyönyörű strandok egyikén megmártózni a türkizkék vízben, vagy megmászni a sziget legmagasabb, 622 méteres csúcsát. Az élménydús nap után visszatérés hajóval Nosy Be szigetére, vacsora és szállás a választott szállodában.

Madagaszkár csodái - egyéni körutazás | OTP TRAVEL Utazási Iroda

11 – 12. nap • Nosy Be

Szabadprogram az óceán partján. Vacsora és szállás a választott szállodában.

13. nap • Nosy Be – Antananarivo

Reggeli után szabadprogram a tengerparton, majd a járat indulásától függően transzfer Nosy Be fővárosába, Hell-Ville-be, majd onnan utazás az ország fővárosába, Antananarivóba. A helyi idegenvezető és a gépkocsi Antananarivo repülőterén várja az utasokat. Transzfer a szállodába, majd a rendelkezésre álló időtől függően városnézés Antananarivóban: a kulturális látnivalók megtekintése után a színes, mindig nyüzsgő piacok felfedezése. Az „alsó” és „felső” város bejárása után a Benyovszky utca meglátogatása. A XVIII. század nagy magyar utazójáról és földrajzi felfedezőjéről a szigeten több település is őriz utcát, emléktáblát. A program végén a tradicionális kézműves piacon nyílik lehetőség az ország minden részéből származó madagaszkári iparművészet remekeinek megcsodálására és megvásárlására. Vacsora és szállás Antananarivóban.

14. nap • Antananarivo – Budapest

Reggelit követően látogatás az Antananarivótól 25 km-re található Lemur Parkban, ahol kilenc fajtát képviselő gyűrűsfarkú makik élnek teljesen szabadon. Ismerkedés testközelből a hatalmas madagaszkári sziget legjellemzőbb állatfajával. A közvetlenebb makikkal még fotók is készíthetők. A park létrehozói az itt született makik eredeti élőhelyükre, az erdőkbe telepítésével igyekeznek fenntartani a maki populációt. A járat indulásától függően transzfer a repülőtérre, elutazás átszállással Budapestre. Érkezés a menetrend függvényében.

2 fő esetén:

Részvételi díj kétágyas szobában – Nosy Be Hotel & Spa: 2.190.000 Ft-tól/fő
Részvételi díj kétágyas szobában – Manga Soa deluxe lodge: 2.300.000 Ft-tól/fő

4 fő esetén:

Részvételi díj kétágyas szobában – Nosy Be Hotel & Spa: 2.000.000 Ft-tól/fő
Részvételi díj kétágyas szobában – Manga Soa Lodge Beach: 2.100.000 Ft-tól/fő

Az ár 2 vagy 4 fő együttes utazása és kétágyas szobában történő elhelyezése esetén érvényes.

Eltérő létszám esetén az ár módosul! Kérje részletes ajánlatunkat.

Az ár tartalmazza a nemzetközi repülőjáratokat és a belföldi repülőjáratokat (Antananarivo – Diego Suarez és Nosy Be – Antananarivo) is.

Különleges kalandok várják a gyűrűsfarkú makik hazájában!

Madagaszkár maki, lemur - OTP Travel Utazási Iroda
Bemutatjuk Madagaszkár minden kétséget kizáróan egyik legnépszerűbb lakóját, a gyűrüsfarkú makit.

Madagaszkár legjava - OTP Travel Utazási Iroda
A nagyszemű makiktól a "fejjel lefelé álló fák" erdejéig: tagadhatatlan, Madagaszkár olyan különlegességekkel csábít, amelyekhez hasonlókat a világ más úti céljai nem kínálnak.

Madagaszkár strandjai - OTP Travel Utazási Iroda
A Kelet-Afrika partjainál fekvő Madagaszkár igazán lenyűgöző strandokkal büszkélkedhet az Indiai-óceán 5000 km hosszú partvonalán és a környező szigeteken. Bemutatjuk a legjobbakat.

Madagaszkár települései - OTP Travel Utazási Iroda
Bemutatjuk Madagaszkár városait és legnagyobb településeit. Tegyen velünk egy körutazást ezen a fantasztikus szigeten!

Madagaszkár a tények tükrében - OTP Travel Utazási Iroda
Madagaszkár, hivatalos nevén Madagaszkári Köztársaság szigetország az Indiai-óceánban, Délkelet-Afrika partjainál. Ismerje meg Madagaszkárt!

Öt könyv, amely felér egy utazással - OTP Travel Utazási Iroda
Íme öt remekbe szabott olvasmány, melynek lapjai szebbnél szebb tájakra repítik gondolatban az olvasót.

Cullinan gyémántbánya - OTP Travel Utazási Iroda
Cullinan gyémántbánya, amely a világ egyik leghíresebb és legértékesebb gyémántlelőhelye.

A Viktória-vízesés és a felejthetetlen szafarik otthona!

Uganda, a hegyi gorillák hazája páratlan élményekkel várja!

Egyiptom - OTP Travel Utazási Iroda
Balzsamos klíma és sivatagi kalandok várják Önt Tunéziában!

A Kilimandzsáró hava, mesés nemzeti parkok és csodálatos tengerpartok várják Tanzániában!

Marokkó utazás - OTP Travel Utazási Iroda
Ismerje meg a mesék földjét!

Különleges kalandok várják a gyűrűsfarkú makik hazájában!

Legyen részese egy felejthetetlen utazásnak a busmanok földjén!

Legendás állatok és Mauritius - OTP Travel Utazási Iroda
Mauritiuson elszigeteltsége miatt az élővilág nagy része olyan endemikus faj, mely sehol máshol nem fordul elő a világon.

Mauritius | tengerpart - OTP Travel Utazási Iroda
Mauritius az Indiai-óceán egyik gyöngyszeme. A vulkanikus eredetű sziget jóval többet nyújt, mint a fehér homokos strandok, a pancsolás és a napfürdő.

 Kenya legszebb nemzeti parkjai | OTP TRAVEL Utazási Iroda
Ismerje meg Kenya legnépszerűbb védettséget élvező területeit. Tartson velünk! Kalandra fel! Karibuni!

Mauritius legszebb tengerpartjai - OTP Travel Utazási Iroda
Csokorba gyűjtöttük Mauritius 7 olyan karizmatikus látnivalóját, melyet mindenképpen érdemes bakancslistánk élére tűzni.

Egyiptom utazás: Kairó finomságai - OTP Travel Utazási Iroda
Ha Kairóban kalandozunk, érdemes megismerkedni a helyi konyha remekműveivel. Összegyűjtöttük a legautentikusabb fogásokat, amelyeket ott, helyben is ki kell próbálni.

Egyiptom utazás: Kairó látnivalói - OTP Travel Utazási Iroda
Kairó, Egyiptom fővárosa az ezer minaret városaként is ismert. Kairó büszkélkedhet a világ legszebb iszlám építészeti alkotásaival. Fedezze fel velünk!

Képek
A programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot.

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapest – Antananarivo – Budapest útvonalon, turista osztályon (a részvételi díj 350 000 Ft-os repülőjegy árat tartalmaz, illetékekkel együtt)
 • belső repülőjegyeket Antananarivo – Diego Suarez és Hell Ville – Antananarivo között (melynek irányára 120 000 Ft/fő/járat, illetékekkel együtt)
 • a bérelt jármű költségei az utazás teljes időtartamára (üzemanyag, sofőr)
 • 13 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos szállodák, és lodge-ok standard kétágyas szobáiban
 • félpanziós ellátás és 2 ebéd a programleírás szerint
 • a leírás szerinti programok a szükséges belépőkkel
 • angol vagy francia nyelvű sofőr-idegenvezető az utazás teljes időtartamára

  Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szabad kapacitás függvényében a részvételi díj változhat.

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • vízumdíj (15 napot nem meghaladó utazás esetén nincs vízumkötelezettség, de 10 Euro/fő díj fizetendő belépéskor a határátlépés formalitásainak költségeire)
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • borravalók

Elhelyezés

Szállás leírás

HOTEL & SPA PALISSANDRE****

A helyi besorolás szerinti négycsillagos szálloda Antananarivo belvárosában található, szabadtéri medencével, wellnessrészleggel és panorámateraszos étteremmel rendelkezik. Az Ivato Repülőtértől 17 km-re, a Lac Anosy tótól 15 perces sétára helyezkedik el. Légkondicionált szobái televízióval, telefonnal, minibárral felszereltek, hajszárítós fürdőszoba tartozik hozzájuk. A vendégek kényelmét fitneszterem és koktélbár is szolgálja.

VAKONA FOREST LODGE***

Egy festői domboldalon, buja növényzettel körülvéve, az Andasibe Nemzeti Park szélén található a bungalókból álló, középkategóriájú, lodge típusú szálláshely. A helyszínen medence és napozóterasz, pingpongasztal, tv-szoba, társalgó és biliárdasztal szolgálja a vendégek kényelmét. Az egyszerű berendezésű, madagaszkári stílusú bungalók a hegyoldalban szétszórva helyezkednek el, széf, minibár található bennük, az ágyak szúnyoghálóval ellátottak, a fürdőszoba zuhanyzós, a saját teraszról a természet csendje élvezhető. A lodge-ban hitelkártyás fizetés nem lehetséges.

LE SUAREZ HOTEL****

A Diego Suarezben található szálloda 12 bungalóval várja vendégeit Diego Suarezben. Az étteremben helyi alapanyagokból készített nemzetközi fogásokat szolgálnak fel. A szálloda wellnessrészlegén úszómedence és a partján elhelyezkedő bár szolgálja a vendégek kényelmét. Térítés ellenében masszázsok foglalhatók. A légkondicionált szobák szúnyoghálóval, széffel és saját terasszal felszereltek; zavartalan kilátást biztosítanak a Cukorsüveg hegyre, valamint az azt körülvevő Suarez-öbölre.

NATURE LODGE ECOLODGE

30 km-re Diego Suareztől és 7 km-re az Montagne d’Ambre Nemzeti Parktól található a kisméretű, exkluzív öko-lodge, buja erdők mangó és licsi fái között, a természet kellős közepén. A tájba illeszkedő, hangulatos, nádfedeles faházak gyönyörű kilátást biztosítanak a számos makinak is otthont adó esőerdőre, vagy a Diego Suarez-öbölre. A lodge központi területét képező, tágas fa terasz egy csodálatos kertre nyílik, lélegzetelállító kilátással a Mozambiki-csatornára és az Indiai-óceánra. Helyi különlegességeket kínáló étterem, bár és barátságos személyzet gondoskodik az itt eltöltött napok kényelméről. A malagaszi stílusban berendezett faházak fürdőszobával és terasszal rendelkeznek. Az étteremben térítés ellenében Wi-Fi csatlakozási lehetőség van.

ANKARANA LODGE***

Az Ankarana Nemzeti Park területén található lodge típusú szálláshely lenyűgöző mészkő képződmények között fekszik. Az állatbarátoknak igazi paradicsom, hiszen a vendégek több lemúr- és madárfajjal is találkozhatnak. Az étteremben helyi különlegességek, a medence partján fekvő bárban hűsítő italok állnak a vendégek rendelkezésére. A légkondicionált szobák saját fürdőszobával, valamint saját terasszal felszereltek.

Az üdülés alatt választható szállodák

NOSY BE HOTEL&SPA****

A Bellevue Beach egy privát partszakaszán található a helyi besorolás szerinti négycsillagos szálloda. A vendégek kényelmét wellness- és fitneszközpont, szabadtéri medence és helyi, olasz, valamint francia ízeket kínáló étterem szolgálja. A légkondicionált szobák teraszosak, kertre néző kilátást biztosítanak, műholdas televízióval, minibárral, fürdőköpennyel, papuccsal és ingyenes piperekészlettel felszerelt fürdőszobával berendezettek. Térítésmentesen használható Wi-Fi áll a vendégek rendelkezésére.

MANGA SOA LODGE BEACH

A 9 bungalóval rendelkező lodge Nosy Be keleti partján, a Fascene repülőtértől 6 km-re, dús, trópusi kerttel körülölelve, csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el, csodás panorámát kínálva az Indiai-óceánra. A vendégek kényelmét szabadtéri medence, étterem és saját strand szolgálja. Az elegáns, indonéz és helyi stílusban berendezett bungalók tengerre néző, saját terasszal, kis hűtőszekrénnyel, ventilátorral, fürdőszobával felszereltek, minden megtalálható itt, ami egy nomád hangulatú álomnyaraláshoz szükséges. A lodge és környéke számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál, köztük masszázst, kerékpárbérlési, búvárkodási és túrázási lehetőséget, vagy akár a kenuzás élményét. A lodge területén, a közös helységekben térítésmentesen használható WiFi áll a vendégek rendelkezésére.


A programra érdeklődés esetén készítünk árajánlatot, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Szoba szolgáltatások
Szolgáltatások
Természeti látnivalók
Egyéni utazás
Félpanzió
***-****-os szállodában
Helyi angol nyelvű idegenvezető

Segítünk

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00

Inspirációk:


Cullinan gyémántbánya - OTP Travel Utazási Iroda
Cullinan gyémántbánya, amely a világ egyik leghíresebb és legértékesebb gyémántlelőhelye.

Picos de Europa - OTP Travel Utazási Iroda
Legyen szó akár aktív kalandokról, történelmi felfedezésekről vagy egyszerűen csak a természet csodáinak élvezetéről, ez a régió mindenki számára tartogat valami különlegeset.

Baszkföld - OTP Travel Utazási Iroda
Baszkföld Észak-Spanyolországban és Dél-Franciaországban elterülő régió, amely a baszkok ősi otthona.

Nepál és Bhután - a Himalája két gyöngyszeme - OTP Travel Utazási Iroda
A hindu mitológia szerint Siva isten otthona, de ugyanakkor szankszrit jelentése szerint a „hó lakhelye” is a világ legfiatalabb hegyvonulata, a mintegy 70 millió éves Himalája hegység.

Portugália utazás | Portó: több mint borfőváros - OTP Travel Utazási Iroda
Portóban számos kiváló borbár, vinotéka csábítja a vendégeket. A város azonban egyéb kincseket is tartogat. Ezúttal a rejtett gyöngyszemek nyomába eredtünk.

Ajánlatkérés

Az árak és időpontok megtekintéséhez, érdeklődés küldéséhez, vagy azonnali foglaláshoz kattintson ide.