Élmények a világ körül

Mauritius várja Önt!

A Maldív-szigetek Önre várnak! - OTP Travel Utazási Iroda
A paradicsomi indiai-óceáni sziget tökéletes helyszín pihenésre, kalandozásra, romantikázásra, családi nyaralásra egyaránt. Így tud most Mauritiusra utazni!

Mauritius várja Önt!

Az Indiai-óceán paradicsomi szigete természeti szépségeivel, homokos tengerpartjaival a párok és családok, nászutasok és romantikára vágyók egyik kedvenc úti célja. Szebbnél szebb szállodák gondoskodnak itt a pihentető nyaralásról, színvonalas szolgáltatásaikkal, vendégszeretetükkel.

Mauritus 2021. július 15-től bizonyos korlátozó intézkedések mellett újra megnyitotta határait a nemzetközi utazók számára. 2021. szeptember 30-ig „buborék” formában, kizárólag az arra kijelölt szállodákban történő tartózkodással lehet a szigetre utazni, mely idő alatt a vendégek szabadon használhatják a medencét és a szálloda strandját. 2021. október 1-től a sziget teljesen nyitva áll a turisták előtt, mely során a sziget látnivalói is felfedezhetők. Így tud most utazni, ha a meseszép Mauritiusra vágyik!
Mauritius legszebb tengerpartjai - OTP Travel Utazási Iroda

Az elutazás előtt

• A turista célú beutazás feltétele a teljes oltottság angol nyelvű igazolása, valamint egy, a belépést megelőző 72 órán belül elvégzett negatív COVID-19 PCR teszt felmutatása angol nyelven.

• 2021. július 15.- szeptember 30. között kizárólag a szálloda területén tartózkodhatnak a vendégek. A szálloda medencéjét és strandját szabadon használhatják. https://mauritiusnow.com/where-to-stay-in-mauritius/

• Az utazóknak egy előzetesen, online kitöltött nyilatkozattal kell rendelkezniük, melyet nyomtatott formában kell bemutatni check-in előtt és Mauritiusba érkezéskor.

• A repülőtéren az utasokat hőmérésnek vetik alá. Amennyiben koronavírusra utaló tüneteket észlelnek, a légitársaságok megtagadhatják a beszállást.

• Minden utazónak érvényes nemzetközi utasbiztosítással (BBP biztosítás) kell rendelkeznie, mely fedezetet nyújt a COVID-19-ből eredő felmerülő költségekre.

A megérkezéskor


• A 2021. július 15.- szeptember 30. között utazók számára az országba belépéskor újabb PCR teszt elvégzése szükséges, valamint a tartózkodás hosszától függően a 7. és a 14. napokon is végeznek tesztelést.

• A teszteredmény megérkezéséig a szállodai szobában kell tartózkodni. (Az eredményt SMS-ben küldik meg 6-12 órán belül.)

Hazautazáskor és Budapestre érkezéskor

• A légitársaságok az indulást megelőző 72 óránál nem régebbi negatív COVID-19 PCR teszthez, valamint sebészeti, vagy FFP2-es maszk viseléséhez köthetik az utazást.

• Az illetékes magyar hatóságok által kiállított érvényes védettségi igazolvány, s érvényes személyazonosító igazolvány birtokában annak tulajdonosa, illetve a vele együtt utazó, felügyelete alá tartozó, 18 évet be nem töltött személyek korlátozás nélkül hazatérhetnek/beutazhatnak Magyarország területére. A védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőkre továbbra is 10 napos karanténkötelezettség vár külföldről hazatérve. A karanténkötelezettség 2 negatív COVID-19 PCR teszttel váltható ki.


Mauritius legszebb tengerpartjai - OTP Travel Utazási Iroda
A beutazási szabályok az aktuális járványügyi helyzettől függően változhatnak! Bővebb információ weboldalunkon olvasható.

Egészségügyi és biztonsági intézkedések a mauritiusi tartózkodás alatt

A szállodák egyes szolgáltatásai szünetelnek. A strandon és a medencéknél, 2 méteres távolság betartása kötelező. Az éttermekben előzetes asztalfoglalás javasolt. A közös helyiségekben, liftben a maszk viselése kötelező. A szálloda területén kihelyezett kézfertőtlenítők állnak az utasok rendelkezésére.

Kapcsolódó inspirációk:


Mauritius vízalatti világa - OTP Travel Utazási Iroda
Gasztronómiájuk pont annyira színes és összetett, mint az itt élők változatos kulturális háttere.

Mauritius vízalatti világa - OTP Travel Utazási Iroda
"Először Mauritius készült, aztán a Mennyország; és a Mennyországot Mauritius után másolták" – írta Mark Twain 1896-ban.

Mauritius legszebb tengerpartjai - OTP Travel Utazási Iroda
Csokorba gyűjtöttük Mauritius 7 olyan karizmatikus látnivalóját, melyet mindenképpen érdemes bakancslistánk élére tűzni.

Legendás állatok és Mauritius - OTP Travel Utazási Iroda
Mauritiuson elszigeteltsége miatt az élővilág nagy része olyan endemikus faj, mely sehol máshol nem fordul elő a világon.

Mauritius legszebb tengerpartjai - OTP Travel Utazási Iroda
8 felfedezésre váró paradicsomi tengerpart a csodálatos Mauritiuson.

Mauritius | 10 tény - OTP Travel Utazási Iroda
Mauritius a világ minden tájáról vonzza a turistákat. Mielőtt azonban rászánnánk magunkat az utazásra ezt a 10 érdekes tényt érdemes megismerni.

Mauritius | tengerpart - OTP Travel Utazási Iroda
Mauritius az Indiai-óceán egyik gyöngyszeme. A vulkanikus eredetű sziget jóval többet nyújt, mint a fehér homokos strandok, a pancsolás és a napfürdő.

Az Indiai-óceán közepén fekvő kis sziget a vulkanikus korallszigetek festői szépségét kínálja az odaérkezőknek.

Mauritius, látkép | OTP Travel utazási iroda
Az ázsiai, afrikai és európai konyhák keveredéséből létrejött mauritiusi konyhában mindenki megtalálja az ízlésének valót.

Mesélő Mauritius - OTP Travel Utazási Iroda
Gazdag történelmű ország megannyi mesélnivalóval.

Csobbanjon a csodáért! - OTP Travel
Elképesztő víz alatti látnivalók

Ismerkedjen meg a fantasztikus Mauritiusszal!

Kapcsolódó ajánlatok:


COIN DE MIRE ATTITUDE***

Mauritius
419 000 Ft/fő -től

SUNRISE ATTITUDE ****

Mauritius
469 000 Ft/fő -től

LAGOON ATTITUDE HOTEL****

Mauritius
479 000 Ft/fő -től

AMBRE RESORT & SPA****

Mauritius
539 000 Ft/fő -től

THE RAVENALA ATTITUDE ALL SUITE HOTEL ****

Mauritius
549 000 Ft/fő -től

HILTON MAURITIUS RESORT & SPA*****

Mauritius
679 000 Ft/fő -től

WESTIN TURTLE BAY RESORT & SPA*****

Mauritius
699 000 Ft/fő -től

SUGAR BEACH RESORT*****

Mauritius
729 000 Ft/fő -től

PARADISE COVE BOUTIQUE HOTEL*****

Mauritius
739 000 Ft/fő -től

MAURITIUS, AZ INDIAI-ÓCEÁN CSILLAGA

Mauritius
769 000 Ft/fő -től

THE ST. REGIS MAURITIUS RESORT*****

Mauritius
809 000 Ft/fő -től

CONSTANCE PRINCE MAURICE***** POSTE DE FLACQ

Mauritius
869 000 Ft/fő -től

ONE & ONLY LE SAINT GERAN*****

Mauritius
979 000 Ft/fő -től

SZILVESZTER MAURITIUSON

Mauritius
1 499 000 Ft/fő -től