Élmények a világ körül

Keresés

Panama a szörfösök paradicsoma

Panama utazás | szörf - OTP Travel Utazási Iroda
Panama Közép-Amerika legjobb szörfös úti célja. Itt találjuk a legjobb hullámokat, akár kezdőként, akár profi sportolóként akarjuk őket meglovagolni.

Panama a szörfösök paradicsoma

Panama Közép-Amerika legjobb szörfös úti célja. Itt találjuk a legjobb hullámokat, akár kezdőként, akár profi sportolóként akarjuk őket meglovagolni.
A tengerparti zátony- és "point breakek" hihetetlen kavalkádjával Panama a szörfösök mennyországa. Itt nemcsak egész évben szörfözhetünk, de az ország szűk földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően akár ugyanazon a napon az Atlanti- és a Csendes-óceán hullámait is meglovagolhatjuk. 

Playa Venao, Azuero félsziget

Az Azuero-félszigeten, Panama Citytől körülbelül öt órányira található Playa Venao. Panama egyik leghíresebb tengerparti pihenőhelye, amely az ország legnagyobb versenyeinek ad otthont, és a nagyszerű tengerparti partikról is ismert. 

Cambutal, Azuero félsziget

Cambutal strandja kiváló szörfhelyszín, ugyanakkor a tengeri teknősök tojásainak keltetőhelye. A természeti csoda egy órányira található Playa Venaótól, ahol rengeteg szálloda és szállás várja a szörfösöket és az ökoturistákat.

Panama utazás | szörf 1 - OTP Travel Utazási Iroda

Playa Morrillo, Veraguas tartomány

Santa Catalinától nem messze található Playa Morrillo, Panama kedvelt szörfös célpontja. Számos nemzetközi versenynek ad otthont, mivel egész évben meleg vízzel várja a turistákat.

Isla Colón, Bocas del Toro

Isla Colón, a Bocas del Toro szigetcsoport fő szigete ad otthont a Bluff Beachnek, az egzotikus zöld növényzettel körülvett aranyszínű homokos partszakasznak. Az erőteljes, akár 4,5 méteres hullámok miatt itt rengeteg kihívás várja a sportolókra.

Isla Bastimentos, Bocas del Toro

Az Isla Bastimentos szigetén található Red Frog Beach nagyszerű hely Panamában, bár itt nem árt óvakodni a víz alatt gyorsan mozgó, erős áramlatoktól. Nehéz észrevenni őket, és még a legtapasztaltabb úszókat is meglepheti.

Panama utazás | szörf 2 - OTP Travel Utazási Iroda

Morro Negrito, Csendes-óceáni partvidék

Morro Negrito barátságos tengerparti városka a Csendes-óceán partjainál fekvő, mangroveerdők övezte, érintetlen szigeten. A hely gazdag élővilágnak ad otthont. Mivel több sziget is található a közelben point breakek és a beach breakek is szépszámmal várják a sportolókat.

Santa Catalina, Veraguas tartomány

Santa Catalina tengerparti város Veraguas tartományban, Panama csendes-óceáni oldalán. A Coiba Nemzeti Parkkal szemben fekszik és Közép-Amerika egyik leghosszabb tengerpartjával rendelkezik. Tiszta víz és rengeteg egzotikus tengeri élőlény várja itt az utazókat.

Isla Grande, Colón tartomány

Isla Grande egy gyönyörű karibi sziget két és fél órányira Panamavárostól, Colón területén. A Portobelo melletti La Guaira kis kikötőjéből lanchával (fából készült motorcsónakkal) elérhető. A szigetet tiszta víz és buja zöld növényzet veszi körül. 

Kapcsolódó inspirációk:

Panama-csatorna: A kontinenseket összekötő modern csoda | OTP Travel Utazási Iroda
A Panama-csatorna a XX. század egyik legnagyobb mérnöki teljesítménye, létfontosságú csatorna a globális kereskedelem számára. Ismerje meg izgalmas történetét!

A geisha kávé hódítása Etiópiától Panamáig - OTP Travel Utazási Iroda
A geisha kávé ugyanolyan világhírű, mint a kopi luwak vagy a jamaicai blue mountain, de hogyan tört utat magának Etiópiából Panamáig? Fedezze fel velünk ezt a különleges történetet.

Panama utazási - OTP Travel Utazási Iroda
Panama hihetetlenül érdekes ország, rengeteg felfedezni valót tartogat. Van azonban néhány tanács, amelyet minden esetben érdemes megfogadnunk a panamai tartózkodásunk idejére.

Panama gasztro - OTP Travel Utazási Iroda
Tartson velünk a panamai gasztronómia világába. Kóstoljon bele a hamisítatlan panamai ételekbe és italokba, amelyek megismerése nélkül nem lehetne teljes egy közép-amerikai utazás!

Kolumbia kávé - OTP Travel Utazási Iroda

A kolumbiai kávé ikonikus arca Juan Valdez karaktere lett. Ki is ő és hogyan lett kultikus figura az évek során? Tartson velünk és ismerje meg!

Kolumbia kávé - OTP Travel Utazási Iroda
Kolumbia termeli a világ egyik legfinomabb kávéját, Brazília és Vietnám mögött a harmadik legnagyobb globális beszállító. Íme, a legjobb kávés élmények amelyeket Kolumbiában átélhetünk.

Kolumbia gasztro - OTP Travel Utazási Iroda
Kolumbia a gasztronómia szerelmeseinek paradicsoma. Különleges ízek, fenséges desszertek otthona. Íme a 10 legnépszerűbb finomság, amit mindenképpen meg kell kóstolni!

Kolumbia, a természeti csodák hazája - OTP Travel Utazási Iroda
Kolumbia mozgalmas városai és vadregényes tájai olyan energiákkal rendelkeznek, amik megkülönböztetik Dél-Amerika nagy részétől. Bemutatjuk Kolumbia kincseit!

Walt Disney beájulna - OTP Travel Utazási Iroda
Helyek, melyek inkább tűnnek mesekönyv illusztrációnak, mint létező látványosságnak.

Ezért van Guatemala a bakancslistán - OTP Travel Utazási Iroda
David Stuart maja kutató szerint Tikal a világ egyik leglenyűgözőbb régészeti lelőhelye. Tartson velünk az ősi Guatemalába!

Guatemala kis extrákkal - OTP Travel Utazási Iroda
Guatemala a természetimádók és kalandvágyók kedvelt célpontja. Íme néhány dolog, amit Guatemalában érdemes kipróbálni.

Tippek Guatemalához - OTP Travel Utazási Iroda
Néhány fontos információ, amit érdemes tudni, ha Guatemalába indulunk.

Guatemala nemzeti parkjai - OTP Travel Utazási Iroda
Trópusi esőerdők, varázslatos szépségű hegyek, csodálatos tengerpartok és felbecsülhetetlen értékű, ősi romok, és ez csak néhány kincs, amit Guatemala magáénak tudhat.

Ezért van Guatemala a bakancslistán - OTP Travel Utazási Iroda
A gyakran "örök tavasz földjeként" emlegetett Guatemalában rengeteg a látnivaló, életre szóló élményeket szerezhetünk. Tartson velünk!

Guatemala gasztro - OTP Travel Utazási Iroda
Kóstoljon bele Közép-Amerika legszebb országának különleges konyhájába. Guatemala finomságai kerültek ezúttal terítékre.

Mexikó | Mexikó | A mexikói cenoték titkai - OTP Travel Utazási Iroda
Mexikóváros környékén létezik egy hely, amelyet az istenek megáldottak, a turisták viszont elfelejtettek, a Teutli. Itt találjuk az aztékok aranyát, a nopált.

Holtakkal táncoló - Mexikó ünnepe - OTP Travel Utazási Iroda
„Nem érdemes úgy elhagyni ezt a világot, hogy nem volt egy kis szórakozás az életben". – vallotta Mexikó ikonikus festőnője. Ismerje meg különleges életútját!

Walt Disney beájulna - OTP Travel Utazási Iroda
Helyek, melyek inkább tűnnek mesekönyv illusztrációnak, mint létező látványosságnak.

Autómentes városok - OTP Travel Utazási Iroda
Ahol nincs forgalmi dugó és benzingőz.

Varázslatos tengerpartok | OTP Travel Utazási Iroda
Összeállítottunk egy válogatást a világ legszebb vagy legkülönlegesebb tengerpartjaiból.

Holtakkal táncoló - Mexikó ünnepe - OTP Travel Utazási Iroda
Mexikóban egészen másként ünneplik a halottak napját.

A világ leghíresebb karácsonyfái - OTP Travel Utazási Iroda
Összegyűjtöttük a leghíresebb fenyőket, hogy nekünk már csak azt kelljen eldönteni melyik alatt állnánk boldogan az év ezen különleges időszakában.

Mexikó | Mexikó | A Yucatán-félsziget legszebb strandjai - OTP Travel Utazási Iroda
Mexikó rengeteg csodálatos, képeslapra illő partot tartogat azok számára, akik a Yucatán-félszigeten keresnek ideális nyaralóhelyet.

Mexikó | Mexikó | A mexikói cenoték titkai - OTP Travel Utazási Iroda
A varázslatos földalatti karsztképződmények mélyben csillogó víznyelőikkel olyanok, mintha egy civilizáció előtti titkos világ rejtőzködne a felszín alatt.

A mexikói piramisok titkai - OTP Travel Utazási Iroda
Csokorba gyűjtöttük Mexikó leghíresebb piramisait, melyet érdemes bakancslistánkra tűzni, ha erre a különleges kontinensre látogatunk.

Kapcsolódó ajánlatok:


KOLUMBIA ÉS PANAMA – A KÁVÉ ÚTJÁN

Kolumbia
1 599 000 Ft-tól/fő

PANAMA, COSTA RICA, KARIB-TÉRSÉG

Panama
1 640 000 Ft-tól/fő

KOLUMBIA ÉS PANAMA – A KÁVÉ ÚTJÁN

Kolumbia
1 599 000 Ft-tól/fő

ECUADORI KALANDOK ÉS GALÁPAGOS VILÁGA

Ecuador
1 899 000 Ft-tól/fő

ECUADOR, AMAZÓNIA ÉS A GALÁPAGOS-SZIGETEK

Ecuador
2 280 000 Ft-tól/fő

RIO DE JANEIRO – CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS

Brazília
839 000 Ft-tól/fő

ARGENTÍNA ÉS BRAZÍLIA CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Brazília, Argentína
1 499 000 Ft/fő

BRAZÍLIA ARCAI – A DZSUNGELTŐL AZ ÓCEÁNIG

Brazília
1 815 000 Ft-tól/fő

WYNDHAM ALLTRA PLAYA****

Mexikó
679 000 Ft-tól/fő

CATALONIA PLAYA MAROMA*****

Mexikó
690 000 Ft-tól/fő

BAHIA PRINCIPE GRAND PUNTA CANA*****

Dominikai Köztársaság
érdeklődésre

NAGY KÖRUTAZÁS PERUBAN

Peru
1 869 000 Ft-tól/fő