Élmények a világ körül

Keresés

Phuket családi élményei

Phuket családi élményei - OTP Travel Utazási Iroda
Csokorba gyűjtöttük a legklasszabb családi élményeket Phuketen.

Phuket családi élményei

 
Phuketen számos olyan programot találunk, amely az egész család szórakoztató kikapcsolódását szolgálja.
 

Dobjuk fel a tengerparti napokat néhány igazán élvezetes programmal! Csokorba gyűjtöttük a legklasszabb családi élményeket Phuketen.

Phuket Trickeye Múzeum

A Phuket Trickeye Múzeum egy szórakoztató látványosság nem messze Phuket óvárostól, és tökéletes hely arra, hogy eltöltsünk néhány órát egy esős napon a családdal. Múzeumnak hívják, de inkább egy interaktív kiállítás, ahol a kiállított sok nagyméretű festmény egyikébe kell beleolvadni. A gyerekek és felnőttek egyaránt élvezni fogják az itt töltött időt és a rengeteg vicces fényképet, melyet aztán otthon megmutathatnak a barátaiknak.

Szörfözz egy mesterséges hullámon a Surf House Phuketben

Phuket családi élményei - OTP Travel Utazási Iroda
A Surf House-ban egy mesterséges hullámon próbálgathatjuk szárnyainkat az első szörfös élményeinkkel. Előnye, hogy biztonságosan próbálhatjuk ki ezt az izgalmas sportágat, könnyű, szórakoztató és fájdalommentes, ha leesnénk, hiszen gumiborítású medence véd az ütésektől. Emellett nem kell úszni és várni a hullámra, mint ahogyan azt a természetben kellene. Az oktatók segítenek a felnőtteknek és a gyerekeknek is az első lépések megtételében, és hamarosan az egész család igazi hullámlovas lesz.

Splash Jungle Vízipark

Phuket családi élményei - OTP Travel Utazási Iroda

A Splash Jungle egy közepes méretű vízipark csúszdákkal és hullámmedencével a Phuket repülőtér közelében lévő Mai Khao Beachen. A fő attrakció a magas csúszda és az őrült pörgő tölcsér, amitől garantáltan forogni fog velünk a világ. A nagy gyerekmedence rengeteg szórakozást nyújt a legkisebbeknek egy mini csúszdával, ha pedig nem rajongunk a gyors csúszdákért, akkor a 335 méter hosszú Lazy River-en lassan sodródhatunk a hűsítő élménycentrumban.

Látogassuk meg a „fejtetőre állt” házat a Baan Talenka-t

A világ számos pontján nagy népszerűségnek örvendenek az érzékeinket becsapó fejtetőre állított házak. A Baan Talenka - ami thai nyelven fejjel lefelé álló házat jelent – mindhárom szintje egy valódi ház replikája, csak fejtetőre állítva. A nappali, a konyha, az ágy és még egy Tuk Tuk is úgy tűnik, mintha a mennyezetről lógna, ezzel azt az érzetet keltve az agyunknak, hogy mi vagyunk azok, akik a ház „rossz térfelén” vannak. A ház hátsó részében egy kerti labirintus található, mely a gyerekek kedvenc helye.

Minigolfozás a Dino Parkban

Phuket családi élményei - OTP Travel Utazási Iroda
A Kata Beach központjában található Dino Park felejthetetlen szórakozást nyújt a család számára. Az aktív vulkánnal és teljes méretű dinoszauruszokkal kísért, meglehetősen valósághű őskori dzsungel félúton van a Jurassic Park és a kőkorszaki szakik mesevilága között. A 18 lyukú pálya szórakoztató, nem túl nehéz, de nem is túl könnyű, így kicsiknek és nagyoknak is tartogat kihívásokat. Ha befejeztük a játékot, menjünk át a Flintstones bárba egy italra és kóstoljuk meg az egyik népszerű Dino burgert.

Phuketi akvárium

Phuket családi élményei - OTP Travel Utazási Iroda
Tegyünk egy varázslatos víz alatti utazást Phuket legjobb akváriumában, ahol betekintést kaphatunk az óceán csodáiba és a folyók rejtelmeibe. Több, mint 25 000 állatot ismerhetünk meg a város szívében található Central Phuket Florestában. Nézzük meg a profi búvárokat és akvaristákat, akik kézzel etetik a különböző tengeri állatokat és tudjunk meg többet arról, hogy ezek az állatok milyen fontos szerepet töltenek be az élőhelyük egyensúlyban tartásában.

Dubai utazas nyaralás - OTP Travel Utazási iroda
Thaiföld gasztronómiája az egész világon népszerű. Tartson velünk egy felejthetetlen ízutazásra!

Dubai utazas nyaralás - OTP Travel Utazási iroda
A háromnapos fesztivál a hagyományos thai újév kezdetét jelzi és a turisták egyik fő attrakciója.

Dubai utazas nyaralás - OTP Travel Utazási iroda
Melyiket válasszuk? Útmutató Thaiföld lenyűgöző tájaihoz és időjárásához.

Délkelet-Ázsia Világörökségei - OTP Travel Utazási Iroda
Délkelet-Ázsia káprázatos helyeket őriz a világnak.

Huahin, a halászfaluból lett királyi nyaralóhely - OTP Travel Utazási Iroda
Huahin a városi élet és a tengerparti üdülőhely frissítő keveréke, élénk piacokkal, jó golfpályákkal és vízi parkokkal, kiváló gasztronómiával.

Kapcsolódó ajánlatok:


KEEMALA*****– PHUKET

Thaiföld
érdeklődésre

THAIFÖLD - KAMBODZSA KÖRUTAZÁS

Thaiföld
érdeklődésre

THE SHORE AT KATATHANI*****– PHUKET

Thaiföld
érdeklődésre

THE SLATE***** – PHUKET

Thaiföld
érdeklődésre

BANGKOK ÉS SZIÁM KINCSEI, KOH SAMUI-VAL

Thaiföld
érdeklődésre

BEYOND RESORT KRABI

Thaiföld
559 000 Ft-tól/fő

BEYOND RESORT**** – KHAO LAK

Thaiföld
559 000 Ft-tól/fő

BEYOND RESORT KATA**** – PHUKET

Thaiföld
785 000 Ft-tól/fő

BANGKOK ÉS KOH CHANG

Thaiföld
939 000 Ft/fő