Élmények a világ körül

Keresés

Szentpétervár nem csak a cárok, a művészetek, Dosztojevszkij és Gogol és a Fehér Éjszakák városa.

Szentpétervár by Night

Szentpétervár lakói örömmel hódolnak az élvezetek oltárán is: számos pub, bár és éjszakai klub csábítja a bulizásra mindig vevő városlakókat. A külföldieket is szívesen látják és a helyiek élvezettel vezetik be az idegent az orosz bulizási szokásokba. Szentpétervár öt ajánlott helyén nagy számban találkozhatunk turistákkal is, a hangulat mégis eredeti, igazi szentpétervári.

Érdemes az estét valami harapnivalóval kezdeni! Szentpéterváron ugyanis képtelenség szomjasan maradni. Esti kalandtúránk során biztosan összeakadunk ugyanis majd valakivel, aki ellenállhatatlan vágyat érez majd arra, hogy meghívjon valamire. Leginkább egy vodkára. "A macskajaj elkerülésének leghatékonyabb módja, a minden feles után elfogyasztott apró falatok erejében rejlik. Minden korty után, csipegess valamit!" - vallják az oroszok. Ne induljunk el üres gyomorral, Szentpétervár legjobb olasz éttermében fejedelmi falatokkal indíthatunk. A Probka kiváló konyhával büszkélkedhet, igazi csemegékkel. De ne pizzát akarjunk itt enni! Nincs az étlapon. Ugyanakkor lenyűgözően széles borválasztékból válogathatunk, a világ szinte minden tájáról vannak itt kiváló nedűk. 
Cím: Prospect Dobrolubova 6. Telefon: 00 7 812 273 4904; www.probka.org nyitva tartás: naponta 1:00-01:00

Szintén remek konyhával és rengeteg vodkával vár a Ruszkaja Rumochnaya No1. Szentpétervár legmenőbb vodka múzeum éttermében a nemzeti ital számtalan fajtájába kóstolhat bele a látogató igazán kulturált környezetben.
Cím: Szentpétervár, Konnogvardeisky Bulvar 4 (Metro: Spasskaya / Sennaya Ploshchad). Telefon: 00 7 812 570 6420; www.vodkaroom.ru nyitva tartás: naponta 12 óráig éjfél

Partihely körképünket a Fish Fabrique-ban kezdhetjük, amely Szentpétervár egyik legmenőbb underground klubja, jó zenékkel, olcsó italokkal, gyorsételekkel és a városi hipszter közönség színe-javával. Keddtől szombatig naponta vannak koncertek, így a legújabb orosz zenei irányzatokba is nyakig merülhetünk.
Cím: Szentpétervár, Ligovsky Prospeky 53 (Metro: Ploshchad Vosstaniya) Telefon: 00 7 812 164 4857 www.fishfabriqu.ru

A Griboedov Szentpétervár rendhagyó helyszínen üzemelő klubja, egy szovjet korszakból fennmaradt és a célnak megfelőlen átalakított bunkerben kapott helyet. Zene minden nap van, a Griboedov éppen ezért rendszerint zsúfolásig van a szentpétervári partiarcokkal. A külföldi fellépők is rendszeresen megfordulnak a színpadon, úgyhogy nem lehetetlen, egy általunk is ismert zenész koncertjébe futunk majd bele.
Cím: Szentpétervár, Voronyezsi Ulitsa 2A (Metro: Ligovsky Prospekt) Telefon: 00 7 812 764 4355; www.griboedovclub.ru nyitva tartás: naponta 5:00-06:00

Szentpétervár egyik legrégebbi bárja, klubja a Money-Honey, ahol a Rock n Roll bűvöletében lehet belekóstolni a nagy fehér éjszakák hangulata mellett számos helyi sörkülönlegességbe és vodkafajtába. Az éjszaka indulási helyének kiváló, de az is elképzelhető, hogy itt ragad az ember és másnap vele együtt távozva zárják felszolgálók a helyet.
Cím: Szentpétervár, Ulitsa Sadovaya 20/30 (metró - Sadovaya) Telefon: 00 7 812 310 05 49; www.money-honey.ru nyitva tartás: az utolsó vendég távozásáig

Kapcsolódó ajánlatok:


Sajnos nincs megfelelő találat. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket.

További ajánlatok:

Sajnos nincs megfelelő találat. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket.

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdésére válaszolnak.
Irodáinkban személyesen állunk az Ön rendelkezésére!

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00