OTP Travel direkt: +36 1 486 6600
otptravel@otptravel.hu

AUSZTRÁLIA - ÚJ-ZÉLAND CSOPORTOS KÖRUTAZÁS


Katalógus ár: 1 499 000 Ft/fő-től

Ausztrália
SYDNEY
Hotel ***
Repülős
Csak reggeli

Összefoglaló

Ajánlat leírás

Csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel


Sydney – Kék-hegység – Cairns – Nagy Korallzátony – Kuranda – Christcurch – Arthur-hágó – Franz Jozef Glacier – Queenstown – Milford Sound - Arrowtown – Auckland

Időpont: 2019. október 31. - november 14.

A távoli Ausztrália és a varázslatos Új-Zéland a világutazók bakancslistáinak gyakori szereplői – nem véletlenül. Legendás városok és nem kevésbé híres látnivalóik, lélegzetelállító vonatutak, a Nagy Korallzátony, az aboriginalok élete, valamint a drámai szépségű természeti látnivalókban felülmúlhatatlan Új-Zéland világa tárul fel a körutazás során, akár egy színpompás album.

Ausztrália - Új-Zéland csoportos körutazás - OTP Travel utazási iroda

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 1. nap: Budapest – Sydney
Elutazás kora délután Budapestről menetrend szerinti járatokkal, átszállással Sydney-be.

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 2. nap: Sydney
Megérkezés az esti órákban Sydney-be, transzfer a szállodába. Szállás Sydney-ben.

Ausztrália - Új-Zéland csoportos körutazás - OTP Travel utazási iroda

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 3. nap: Sydney
Reggelit követően egész napos városnézés Sydney látnivalóinak felfedezésével. Egy órás látogatás a város ikonikus jelképében, az Operaházban, mely 2007 óta az UNESCO Világörökség része. Autóbuszos városnézés során a Mrs Macuaries Chair kilátóról és a The Gap szikláról gyönyörködhetnek a város panorámájában, majd a Hyde Park, a St Mary Katedrális, a Parlament, a Művészeti Galéria, a Paddington negyed, a világhírű Bondi Beach megtekintése. A városnézés folytatásaként másfél órás panoráma hajókirándulás ebéddel. Szállás Sydney-ben.

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 4. nap: Kék-hegység – Sydney
Egész napos kirándulás az UNESCO Világörökség részét képező Kék-hegységbe. A hegység a nevét onnan kapta, hogy az eukaliptusz fák olajos kipárolgása miatt alkalmanként kékes ködbe borul. A Featherdale Wildlife park felefedezése, majd utazás a Jamison- völgybe a Scenic Raliwayen, amely a világ egyik legmeredekebb vasúti pályáján közlekedő vasúti szerelvénye. Ezt követően átkelés a völgy fölött 270 méter magasan, drótkötélpályán közlekedő felvonóval az Echo kilátóponthoz. Az utazás során lehetőség nyílik az eukaliptusz erdők, vízesések, szakadékok fényképezésére a teljes panorámát nyújtó kabinból. A hegység jelképe a „Három nővér” sziklaformáció, melyre az Echo pontról nyílik a legszebb kilátás. A Sydney-be vezető úton a Sydney Olimpiai Park megtekintése. Szállás Sydney-ben.

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 5. nap: Sydney
Reggeli és egész napos szabadprogram Sydney-ben.

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 6. nap: Sydney – Cairns – Kuranda – Cairns
Kora reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Cairns-be. Érkezést követően transzfer Kurandába, az esőerdőben található kézműves és művészeti központ, ahol lehetőség nyílik ajándékok vásárlására. Ebédet követőene a Caravonica Lakes Station állomáson felszállás a Skyrail felvonókba és panorámás kirándulás következik az UNESCO Világörökség részét képező esőerdő felett. Az utazás során lehetőség nyílik a Red Peak és a bővizű Barron-folyó 260 méterről lezúduló vízesésének megtekintésére. A végállomásról transzfer a szállodába. Este folklór műsorral egybekötött vacsora a Tjapukai Aboriginal Cultural parkban, ahol ismerkedés az ausztrál őslakosok mindennapi életével, táncával, vadászati szokásaival. Szállás Cairns-ben.

Ausztrália - Új-Zéland csoportos körutazás - OTP Travel utazási iroda

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 7. nap: Cairns – Nagy Korallzátony
Reggeli után egész napos hajókirándulás az UNESCO világörökség részét képező Nagy Korallzátonyhoz, mely 900 szigetnek, 2500 zátonynak, 200 madárfajnak, 1500 halfajnak, 400 fajta korallnak, 130 fajta cápa és rájafajnak, 30 féle delfin- és bálnafajnak adnak otthont. Hajózás a Cairnstől 47 km-re található Moore zátonyhoz. A tenger közepén található Marine World Pontoon fedélzetén snorkelezési, fürdési lehetőség, továbbá kirándulási lehetőség fél-tengeralattjáróval vagy üvegfenekű hajóval. Büfé ebéd, majd visszatérés a kikötőbe. Szállás Cairns-ben.

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 8. nap: Cairns – Christcurch
Reggeli után rövid szabadprogram, majd délben transzfer a repülőtérre, elutazás átszállással Új-Zélandra, Christchurch városába. Érkezés a késő éjjeli órákban, transzfer a szállodába. Szállás Christchurch-ben.

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 9. nap: Arthur-hágó – Franz Jozef Glacier
Reggeli után rövid informatív városnézés Christchurchben, majd indulás Új-Zéland két fő szigete közül a nagyobb sziget, a Déli-sziget nyugati partvidékére. Az út a Déli-Alpok híres panorámaútján, az Arthur-hágón keresztül vezet. A nap során az egykori bányásztelepüléseken ismerkedés a korabeli telepesek életével. Látogatás a jáde feldolgozásáról híres Hokitika faluban. Kora este érkezés Franz Josef Glacier faluba. Szállás Franz Josef Glacierben.

Ausztrália - Új-Zéland csoportos körutazás - OTP Travel utazási iroda

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 10. nap: Franz Jozef Glacier – Queenstown
A falu szomszédságában található a Franz Josef- és a Fox-gleccser. A különleges klímának köszönhetően a több ezer méter magasságban képződő jégfolyamok a tengerszint felett 240 méterig nyúlnak le. Az időjárástól függően fakultatív programlehetőség: 20 perces helikoptertúra a gleccserek felett. Délelőtt gyalogos kirándulás a Fox-gleccserhez, majd látogatás a Matheson-tónál. Délután utazás a Haast-hágón keresztül a Mount Aspiring Nemzeti Park területére. Megálló a Wanaka-tónál, kora estére érkezés Queenstownba. Szállás Queenstownban.

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 11. nap: Milford Sound
Egész napos kirándulás az Új-Zélandi fjordvidékhez. A Milford Sound fjordban piknik ebéddel egybekötött sétahajózás, mely során a jég által kivájt sziklaformákon kívül a különleges állatvilág is megfigyelhető. A vízben delfinek, medvefókák élnek, néha bálnák is felkeresik. Itt van a fészkelőhelye leghíresebb madarának, a fjordlandi pingvinnek is. Szállás Queenstownban.

Ausztrália - Új-Zéland csoportos körutazás - OTP Travel utazási iroda

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 12. nap: Arrowtown, Auckland
Délelőtt kirándulás Arrowtownba az egykori aranymosók településére, valamint Queenstown nevezetességéhez, a Kawarau folyón átívelő hídhoz, ahonnan az első bungee jumping ugrást végrehajtották. Transzfer a repülőtérre, és elutazás helyi repülőjárattal Aucklandbe. Megérkezést követően transzfer a hotelbe. Szállás Aucklandben.

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 13. nap: Auckland
Reggeli után félnapos városnézés keretében ismerkedés a másfél millió lakosú Auckland városával, mely az ország kereskedelmi és kulturális központja. A belváros, a Ponsonby negyed, a Harbour Bridge, a viadukt, az Auckland Domain park, mely egy kialudt vulkáni mezőn és az azt körülvevő tufagyűrűn kapott helyet. Majd a hangulatos Parnell Village, a gyönyörű Tamaki Drive sétány és a Michael Joseph Savage emlékmű megtekintése. Délután szabadprogram. Szállás Aucklandben.

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 14. nap: Auckland – Budapest
Reggeli után félnapos városnézés keretében ismerkedés a másfél millió lakosú Auckland városával, mely az ország kereskedelmi és kulturális központja. A belváros, a Ponsonby negyed, a Harbour Bridge, a viadukt, az Auckland Domain park, mely egy kialudt vulkáni mezőn és az azt körülvevő tufagyűrűn kapott helyet. Majd a hangulatos Parnell Village, a gyönyörű Tamaki Drive sétány és a Michael Joseph Savage emlékmű megtekintése. Délután szabadprogram. Szállás Aucklandben.

Ausztrália - Új-Zéland csoportos körutazás - OTP Travel utazási iroda

Ausztrália – Új-Zéland csoportos körutazás 15. nap: Budapest
Megérkezés Budapestre a kora délutáni órákban.


Minimum létszám: 20 főUtazzon velünk a világ végére!

 Ayers Rock OTP Travel Utazási Iroda
1000 színű Uluru 10 módon.

Hajóútjainkon fejedelmi luxusban látogathat el a világ távoli tájaira.

Összeállítottunk egy válogatást a világ legszebb vagy legkülönlegesebb tengerpartjaiból.

Ausztrália, a távoli csodák országa csak Önt várja!

Képek

Szállás

Szállás leírás
helyi háromcsillagos szállodák kétágyas szobáiban
Szoba szolgáltatások

Ár tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Sydney / Auckland – Budapest útvonalon turista osztályon, helyi repülőjáratokkal Sydney – Cairns – Christchurch, valamint Queenstown – Auckland útvonalon
 • utazás a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
 • 12 éjszakai szállás helyi háromcsillagos szállodák kétágyas szobáiban
 • reggelis ellátás, valamint 5 ebéd és 1 vacsora
 • a leírás szerinti programok belépőjegyekkel
 • magyar idegenvezető

Ár nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • illetékek
 • vízumdíj
 • borravalók (javasolt mértéke: 8 USD/fő/nap)
 • egyéb ellátás
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • fakultatív program (időjárástól függ)
  helikoptertúra a gleccserek felett, helyszínen fizetendő: kb. 360 NZD/fő
Időpont és csomag kijelölése

Legfrissebb inspirációk:


Grand Canyon kortalan szépség - OTP Travel
100 éves a Grand Canyon

Repül az idő - OTP Travel
hosszabb repülőtéri átszállások, mint a felfedezés kitűnő lehetőségei

Hamburg - OTP Travel Utazási Iroda
ötcsillagos élmény

Kreatív városok - OTP Travel Utazási Iroda
az UNESCO exkluzív listájáról szemezgettünk

Horvátország - OTP Travel Utazási Iroda
szemrevaló szomszéd

< VISSZA

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdésére válaszolnak.
Irodáinkban személyesen állunk az Ön rendelkezésére!

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő Chat
hétfőtől - péntekig
09:00 - 17:30