Élmények a világ körül

Keresés

ECUADORI KALANDOK ÉS GALÁPAGOS VILÁGA

Katalógus ár: 1 899 000 Ft-tól/fő

Ajánlat leírás

Az Egyenlítőtől az Amazonasig, a vulkánoktól az óriásteknősök földjéig

Egyéni körutazás angol nyelvű idegenvezetéssel

A világ egyik legkülönlegesebb országa Ecuador és a hozzá tartozó Galápagos-szigetek. Az Egyenlítő menti, dél-amerikai viszonylatban kicsiny Ecuador tájain az amazonasi esőerdő, az Andok vonulata, csodálatos, tekintélyt parancsoló vulkánok, csillogó tavak és vízesések hívogatnak életre szóló kalandra. A Galápagos-szigeteken az elszigeteltségnek köszönhetően az itt fellelhető élővilág háborítatlan fejlődési utat járt be, ezzel a Földön egyedülállóvá téve ökoszisztémáját. A mintegy 9000 galápagosi állatfaj közül az emlősök, hüllők, madarak túlnyomó része endemikus faj, vagyis sehol máshol a világon nem él.
Egyéni körutazásunkat a természet iránt rajongó kalandoroknak és nagyobb gyerekekkel utazó családoknak egyaránt ajánljuk.

1. nap Budapest – Quito

Elutazás reggel Budapestről Quitóba repülőgéppel, átszállással. Megérkezés Quitóba az délutáni órákban. Privát transzfer a quitói szállodába, ahol szállás.

2. nap Quito – Mitad del Mundo

Városnézés Quitóban és a Világ Közepe Emlékműhöz helyi idegenvezetővel és privát közlekedéssel. Quitót 1534. december 6-án alapították; 1978-ban Krakkóval együtt elsőként lett az UNESCO világörökség része. Quito a világ legmagasabban fekvő fővárosa: főtere, a Plaza de La Independencia a tengerszint felett 2850 méter magasan található. Az Andok láncai között megbúvó város kellemes klímájával, hangulatával, nyugodt légkörével, az ecuadori Sierra kultúra hagyományaival, színes piacaival, különleges gasztronómiájával az egyik legizgalmasabb dél-amerikai főváros. Reggeli után utazás privát gépkocsival a szállodából az óvárosba, mely gyönyörű szűk utcáival, a San Francisco és a La Compañia gyarmati templomaival és számtalan érdekes látnivalóval ejti ámulatba a látogatókat a koloniális központban. A látogatást rövid megálló követi az El Panecillo-hegy tetején, ahol Szűz Mária lenyűgöző szobra található és lélegzetelállító panoráma nyílik a városra. Délután látogatás az Egyenlítői Emlékműhöz, a Mitad del Mundo-hoz Quitótól kb.35 km-re. Az Egyenlítő helyét egy francia-spanyol misszió mérte le a XVIII. században. Az Egyenlítőt jelölő vonalon végig sétálni nem mindennapi élmény, itt valóban a Világ közepén van az utazó. Az emlékmű mellett található Néprajzi Múzeum Ecuador őslakos kultúráját és néprajzát tárja a látogatók elé. A tartalmas nap után visszautazás a szállodába. Szállás Quitóban.

Ecuadori kalandok és Galápagos világa - OTP Travel utazási iroda
3. nap Quito – Amazónia

Korai reggeli a szállodában. Reggeli után utazás az Amazóniai esőerdő felé, Tenába (kb.6 órás utazás megállókkal), majd Santa Rosába, ahol motoros kenuba szállva kb. 20 perces út után megérkezés a dzsungelben található ecolodge típusú szálláshelyre. Megérkezéskor a házigazdák egy helyi specialitással, a „Guayusa” nevű itallal köszöntik az új vendégeket, mely olyan, akár egy természetes energiaital. Rövid eligazítást követően a szoba elfoglalása, majd izgalmas pirañah-halászat. Később ízletes, helyben készített vacsorát szolgálnak fel. Vacsora után fakultatív 45 perces éjszakai séta (a helyszínen fizetendő), mely során az éjszaka titokzatos állatai, rovarok és kígyók is megfigyelhetők. Szállás a dzsungelben, ecolodge típusú szálláshelyen.

4. nap Amazónia – dzsungel-kalandok

Reggeli után 2 órás gyalogtúra gyógyító növények nyomában az esőerdőben, mely során a helyi túravezető számos érdekes információval szolgál a helyiek által használt gyógynövényekről és azok eltérő felhasználásáról. Kajakozás az időjárás függvényében, majd visszatérés a lodge-ba, ahol ebéd. Rövid pihenés után izgalmas piranha halászat a közeli lagúnában, majd a helyi chontayacu közösség néhány tagjával az aranymosás is kipróbálható. A program után a fánkozás (tubing) élménye próbálható ki a Napo-folyón, az időjárás függvényében. Visszatérés a lodge-ba. Vacsora, majd búcsú-tábortűz a távozó vendégek tiszteletére.

Ecuadori kalandok és Galápagos világa - OTP Travel utazási iroda
5. nap Amazónia – Baños

Hajnali madárles vagy gyalogtúra. Reggeli, majd kijelentkezés az ecolodge-ból. Visszatérés motoros kenukkal Santa Rosába, ahonnan továbbutazás Bañosba (kb.3 óra), melyet a dzsungel kapujának is neveznek. Útközben Ecuador legszebb vízesései közül is látható néhány, köztük az Ördög üstje. Utazás a Tarabita felvonóval, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a szépséges tájra. A nap végén megérkezés Bañosba. A rendelkezésre álló idő függvényében látogatás a La Casa Del Árbolhoz – a Faházhoz, mely egy szeizmikus megfigyelőállomásként működő lombház 2660 méteres magasságban a tengerszint felett, egy szakadék szélén, gyönyörű panorámát kínálva. Szállás Bañosban.

6. nap Baños – Quilotoa

Korai reggeli után utazás a gyönyörű Quilotoa-lagúnához (kb. 3-4 órás út), amely a kialudt Quilotoa-vulkán kráterében található. Séta a tónál, kajakbérlési lehetőség helyszíni fizetéssel. A gyalogtúra odafelé kb.1 órát, visszafelé kb.1,5 órát vesz igénybe. Transzfer a szállodába, majd pihenés, vacsora és szállás Quilotoában.

7. nap Quilotoa – Cotopaxi – Quito

Reggeli után utazás Quitó irányába. Útközben megálló a kb.3,5 órás útra található, híres Cotopaxi Nemzeti Parkban, melynek nevezetessége a ma is aktív Cotopaxi, Ecuador legmagasabb, egyetlen hófödte csúcsú vulkánja. Az egyedülálló növényzettel borított terület kivételes fotótémát kínál. Kb. 1,5 órás túrázás a Limpiopungo-lagúna körül; az időjárás függvényében akár hóeséssel is találkozhatnak az utazók. Továbbutazás Quitóba (kb. 1,5 órás autóút). A szálláshely elfoglalása.

Ecuadori kalandok és Galápagos világa - OTP Travel utazási iroda
8. nap Baltra – Santa Cruz: hegyvidék és óriásteknős farm – Puerto Ayora

Reggel transzfer Quito repülőterére, utazás helyi repülőjárattal Galápagosra. (A Quito repülőtéren tranzitkártya megváltása szükséges, melynek díja USD 20/fő. A Baltra Repülőtéren belépő fizetendő a Galápagos-szigetekre, melynek ára a USD 100/fő. A tranzitkártya és a nemzeti parki belépő készpénzben fizetendő, áruk előzetes bejelentés nélkül változhat!) Megérkezés után a helyi idegenvezető asszisztenciájával utazás a Santa Cruz-szigetre, mely kb. 5 perces kompútra van az Itabaca-csatornán. Santa Cruz az óriásteknősök szigete, kikötőjének jellegzetes képe a tengeri leguánok és oroszlánfókák lustálkodó látványa. Kirándulás a Santa Cruz hegyvidékre, kora délutáni ebéddel egy helyi farmon. A program során megfigyelhetők az óriásteknősök természetes környezetükben. Az állatokat megérinteni vagy etetni tilos! A hegyvidéket elhagyva indulás Puerto Ayora városába. A délutáni hátralévő idejében szabadidő. Szállás Puerto Ayorában.

9. nap Bahia (Bay) félnapos csoportos kirándulás

Reggeli, majd délelőtt szabad program pihenésre, kikapcsolódásra. Egyéni felfedezésre ajánlott a tengeri oroszlánfókáiról, iguánáiról nevezetes, séta távolságra található Tortuga Bay Beach, vagy a Charles Darwin Kutatóállomás. Itt élt 2012-ig a híres óriásteknős, „Magányos George”, alfajának utolsó példánya. Ebéd egyénileg. Kora délután indulás a szállodától: csatlakozás egy csoportos túrához, mely a Puerto Ayora-öböl (Bahia) látnivalóit mutatja be. A látogatás során megfigyelhetők az itt élő állatok és snorkelingre is lehetőség nyílik. A látogatás során látható a Loberia – egy kb.2 mérföldre lévő apró sziget, ahol barátságos oroszlánfókák úszkálnak; a Cápa-csatorna – egy hasadék, mely az ártalmatlan kék cápák pihenőhelye; a Szerelem-csatorna, természeti képződménye, amely festői szépségével kiváló fotótéma; a Franklin-öböl, ahol tengeri teknősök, arany- és sasráják, valamint a mangrove-növényzetben fészkelő, az évszaktól függően különböző vízi madarak, mint pelikán és kócsag figyelhető meg; a Las Grietas, ahol Darwin-pintyek, változatos madárfajok élnek őshonos növényzettel körülvéve. A Las Grietas a Szerelem-csatorna és a Cápa-csatorna folytatása, mely kevésbé sós vizével remek hely úszásra és snorkelingre. A kirándulás által érintett helyszínek, valamint az évszaktól függően a megfigyelhető állatok változhatnak. Snorkeling felszerelést a szigorított egészségügyi előírások miatt nem tartalmaz a program; csak saját felszerelés használható. Szállás Puerto Ayorában.

Ecuadori kalandok és Galápagos világa - OTP Travel utazási iroda
10. nap Egész napos szabadprogram pihenésre

Reggeli a szállodában. Egész nap szabad program pihenésre, strandolásra, bicikli- vagy kajakbérlésre, a lenyűgöző természet felfedezésére.
Érdekes látnivalók a szálloda közelében:
Las Ninfas-lagúna: a szállodától 5 percre található sós vizű lagúna manta ráják, teknősök és madarak nyugodt és békés otthona.
Puerto Ayora kikötője: a szállodától 5 percre lévő kikötő nem csak a szigettúrák érkezési és indulási pontja, de ideális hely cápák, teknősök megfigyelésére, éjjeli állat-lesre is.
Halászok mólója: a szállodától 10 percre lévő Fishermen’s Pier hajnalban vagy alkonyatkor a helyi halászoktól népes, akik aznapi fogásaikat a mólóra hozzák, a huncut oroszlánfókák és fregattok pedig elcsenni próbálják a friss halakat.
Tortuga Bay: kb. 10 perces sétára található a szállodától. A fehér homokos, mangrove fákkal szabdalt természetes strandok közül az első strand nagy hullámokkal rendelkezik, úszásra veszélyes. A második strand (Tortuga lagoon) vize nyugodtabb, merülésre is alkalmas. A strandon lehetőség van kajak- és szörfbérlésre is, valamint snorkelingre saját felszereléssel (bérlés nem lehetséges). Elegendő ivóízzel, snackkel, fényvédő krémmel javasolt készülni. Szállás Puerto Ayorán, az Ikala Galapagos szállodában.

Ecuadori kalandok és Galápagos világa - OTP Travel utazási iroda
11. nap Csoportos szigettúra Bartolome, Santa Fe, Plazas vagy North Seymour szigetére ebéddel

Egész napos túra helyi csoportos kiránduláshoz csatlakozva a szigetcsoport valamelyik lakatlan szigetére hajóval, angolul/spanyolul beszélő idegenvezetővel, ebéddel. A sziget a pontos utazási dátumtól függ: Plazas, Bartolomé, Seymour vagy Santa Fé. Mindegyik szigeten testközelből fedezhető fel egyedi az egyedi növényzet, a lélegzetelállító érintetlen természet és az egyes szigetekre jellemző, különleges állatvilág. A programok során a felfedező séták mellett fürdőzésre, snorkelingre is lehetőség nyílik. 

Bartolome: A délnyugatra fekvő csupán kb. 1,2 km2 nagyságú kis sziget vulkanikus kúpjának köszönhetően a szigetcsoport egyik legszebb tájait és panorámáját tudhatja magáénak. 114 méter magas vulkánja csúcsához egy kb. 380 fokból álló fa lépcsősor vezet. A sziget legfontosabb természeti látnivalója a Pinnacle Rock, egy nagy, hegyes, óceánból kiemelkedő, erodálódott lávaszikla. Bartolome két gyönyörű, félhold alakú, arany homokos stranddal is rendelkezik. A kirándulás során kis szerencsével fürdőző oroszlánfókák, tengeri teknősök és Galápagos-pingvinek is láthatók.

South Plaza: A természetes „vörös szőnyeggel” (sesuvium) és kaktuszokkal borított, csupán 130 méter széles sziget Santa Cruz-tól keletre helyezkedik el, és a North Plaza szigettől csupán egy kis türkizkék csatorna választja el.  A szigetre érkezéskor Galápagos-oroszlánfókák csoportja fogadja az utazókat. A látogatás során megfigyelhető az itt élő tengeri madarak halászata és repülése a nyomvonaluk részét képező szikla közelében. A szigeten szárazföldi és tengeri iguána-faj is él, sőt, ez az egyetlen olyan sziget, ahol a kettő keveréke, hibrid iguána is megtalálható.

Santa Fe: A Santa Cruz-tól kétórás távolságra lévő sziget számos különleges állatfaj felfedezésére nyújt lehetőséget: endemikus, csak ezen a szigeten élő földi iguánákat, a fehér homokos tengerparton sütkérező oroszlánfókákat, rákokat, éjszakai gémeket, tengeri leguánokat, sokszavú poszátákat, galápagosi galambokat láthatnak az ide látogatók. A türkizkék, kristálytiszta vizű öböl ideális helyszín úszásra és snorkelingre a vízi állatokról nyüzsgő sziklás zátonyban.

North Seymour: A kis sziget csodálatos és változatos szárazföldi és tengeri élővilágának köszönhetően kedvelt az utazók körében, számtalan ikonikus galápagosi állatfaj lelhető fel itt. North-Seymour elsősorban ritka madárpopulációjáról, nagy tengeri madártelepekeiről nevezetes. Él itt pompás fregattmadár és szalagos fregattmadár, kéklábú szula szép számmal. North Seymouron található a Galápagos-szigetek legnagyobb oroszlánfóka-populációja is.
A kirándulások által érintett helyszínek, valamint az évszaktól függően a megfigyelhető állatok változhatnak. A kirándulások tartalmazzák a törölközőket és az ebéded, csoportos túra, az utazás más turistákkal együtt történik. Snorkeling felszerelést a szigorított egészségügyi előírások miatt nem tartalmaz a program; csak saját felszerelés használható.
Visszatérés Puerto Ayorára, ahol szállás.

12. nap Baltra - Quito

Reggeli majd transzfer a Baltra repülőtérre. Átkelés komppal az Itabaca-csatornán, majd utazás helyi buszjárattal a repülőtérre. Elutazás helyi repülőjárattal egy átszállással Quitóba. Transzfer a quitói szállodába, ahol szállás.

13. nap Szabadprogram vagy fakultatív látogatás Otavalo indián piacára

Az utolsó napon Quitóban szabad program nyújt lehetőséget a színes ecuadori főváros további felfedezésére egyénileg, vagy fakultatív kirándulás keretében Otavalo varázslatos indián piaca ismerhető meg, ahol az ajándékok és szuvenírek is beszerezhetők. Otavaló városának a „tavak tartománya”, Imbabura ad otthont, mely festői tájakkal, a San Pablo-tóra és az Imbabura-vulkán magas csúcsára nyíló kilátással kápráztatja el a látogatókat. Otavalo Dél-Amerika legnagyobb őshonos indián piacáról híres. Semmihez sem hasonlítható élmény elvegyülni a színek és illatok kavalkádjában, alkudozni a gyönyörű kárpitokra, helyi festményekre, kézzel kötött gyapjúpulóverekre, fafaragásokra, ezüst ékszerekre és megannyi indián kézműves termékre. Szabadidő ebédre, majd utazás Cotacachi felé, mely kézműves bőráruiról híres. Visszautazás Quitóba, útközben megálló Cayambe városában, ahol olyan helyi édességek kóstolhatók, mint a Biscochos és a karamellás Dulce de Leche. Szállás Quitóban.

14. nap Quito - Budapest

Délelőtt transzfer a repülőtérre. Elutazás menetrend szerinti járattal, átszállással Budapestre.

15. nap Budapest

Megérkezés Budapestre a tervezett menetrend szerint, az esti órákban.

A programok sorrendje és tartalma az időjárás függvényében változhat!

Minimum létszám: 2 fő.
Fanasztikus kalandok várják az Egyenlítőnél Ecuadorban és a Galapagos-szigeteken!

A panamakalap időtlen eleganciája - OTP Travel Utazási Iroda

Sokan nem is gondolnák, hogy a panamakalap nem is Panamából, hanem Ecuadorból származik. Ismerje meg ennek az ikonikus kézműves terméknek az eredetét.

Adrenalinfröccs | OTP Travel Utazási Iroda
A váratlanra várva, kalandortippek világutazóknak.

Quito Ecuador utazás - OTP Travel Utazási Iroda
ahol 23 óra 56 perc és 04 másodperc egy nap.

Ecuador - Mitad del Mundo | OTP Travel utazási iroda
Ecuador leglátogatottabb turista attrakciója a Mitad del Mundo, ami (elvileg) a világ közepe.

Galápagos világa: Santa Cruz-sziget - OTP Travel Utazási Iroda
Santa Cruz a második legnagyobb sziget a Galápagos-szigetek közül. Számos lenyűgöző pontja van, melyet érdemes bakancslistánkra tűzni.

Galápagos világa: San Cristóbal-sziget - OTP Travel Utazási Iroda
A gyönyörű San Cristóbal a Galápagos-szigetek egyik ékköve, ahol pufók oroszlánfókák napoznak a korallos strandokon és remeterákok cikáznak a lagúnák mentén.

Tudjon meg mindent a varázslatos Costa Ricáról!

Fedezze fel Dél-Amerika egyik legkülönlegesebb országát!

Kuba utazás - OTP Travel Utazási Iroda
Utazzon a hófehér homokú karibi álomstrandok hazájába!

10 érdekesség a Machu Picchuról - OTP Travel Utazási Iroda
A Machu Picchu a leglátogatottabb turisztikai célpont Peruban, melyet a világ hét új csodájának egyikévé választottak.

A lehengerlő Iguazú-vízesés - OTP Travel Utazási Iroda
A Brazília és Argentína határán fekvő Iguazú-vízesés kétségtelenül bolygónk egyik legszebb természeti jelensége, mely számos különleges állat otthona. Fedezze fel velünk!

Kolumbia éke: Cartagena - OTP Travel Utazási Iroda
A kolumbiai Cartagenában rengeteg minden vár felfedezésre, tegye meg velünk! Irány Kolumbia ékköve!

Kolumbia gyöngye: Cartagena - OTP Travel Utazási Iroda
Cartagena igazi álom. A várost tenger veszi körül; úgy érezhetjük magunkat mintha egy paradicsomi szigeten lennénk, a nagyvárosok kényelmével körbevéve.

Kolumbia látványosságai - OTP Travel Utazási Iroda
Kolumbia fantasztikus ország, egyike azoknak az úti céloknak, amelyeket ha az ember egyszer a szívébe zár, bizonyosan többször is felkeresi. Ezúttal a legismertebbeket jártuk be.

Kolumbia rózsaszín tengere - OTP Travel Utazási Iroda
A Salinas de Galerazamba egészen egyedülálló: gyönyörű és teljesen rózsaszínű. A Cartagena és Barranquilla között húzódó partszakasz Kolumbia egyik attrakciója.

Képek
A programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot.

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • utazás repülőgéppel Budapest – Quito – Budapest útvonalon átszállással, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal, valamint Quito – Baltra – Quito útvonalon helyi repülőjárattal turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal
 • transzferek és kirándulások privát gépkocsival illetve motorcsónakkal vagy hajóval a programleírásnak megfelelően
 • 13 éjszakai szállás a leírásban szereplő, vagy hasonló, helyi középkategóriájú szállodák szobáiban, a dzsungelben középkategóriájú eco lodge-ban (természetközeli, egyszerű szálláshely bungaló típusú épületekkel)
 • a programleírás szerinti étkezések (13 alkalommal reggeli, 3 alkalommal ebéd, 3 alkalommal vacsora)
 • Ecuadorban egyéni, a dzsungelben és Galápagoson kis csoportos kirándulások a programleírás szerint a szükséges belépőkkel (kivétel a belépő a Galápagos Nemzeti Parkba, mely a helyszínen, a belépéskor, készpénzben fizetendő)
 • az ecuadori kirándulások alatt helyi spanyolul-angolul beszélő idegenvezető, Galápagoson spanyolul-angolul beszélő természettudós-idegenvezető

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • tranzitkártya a Galápagos-szigetekre (USD 20/fő, a repülőtéren készpénzben fizetendő, mértéke változhat!)
 • belépő a Galápagos-szigetekre (USD 100/fő, a Baltra Repülőtéren készpénzben fizetendő, mértéke változhat!)
 • fakultatív kirándulás Otavalóba
 • a programban nem szereplő étkezések
 • italfogyasztások az étkezések alatt
 • borravalók

Elhelyezés

Szállás leírás

Helyi középkategóriájú (három- vagy négycsillagos) szállodákban, illetve a dzsungelben középkategóriájú lodge-ban történik. Az osztályba sorolás a helyi kategorizálás szerint értendő, mely eltérhet az európaitól. A szállodák azonos kategórián belül változhatnak. Egyes szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe, mely szállodánként eltérő lehet. Wi-Fi nem mindenhol áll rendelkezésre. 6 év alatti gyermek elhelyezése a szülőkkel egy ágyon (külön ágyneművel) történik.

Étkezések:

13 alkalommal reggeli, 3 alkalommal ebéd, 3 alkalommal vacsora a programleírás szerint (az italfogyasztás a helyszínen fizetendő).

Fontos tudnivaló:

A Galápagos-szigetek teljes területe a Galápagos Nemzeti Park része, mely a Föld egyik legkülönlegesebb élővilágú természeti csodája. Érintetlen strandjain az itt fellelhető ritka állatvilág tagjaival is találkozhatnak az utazók, ezért a nemzeti park területére vonatkozó szigorú szabályok betartása kötelező a turisták számára. Többek között tilos megérinteni és etetni az állatokat, tilos szemetelni és letérni a kijelölt utakról. A galápagosi tengerpartokon nincsenek kiépített strandok, éttermek vagy nyilvános WC-k. Az érintetlen természeté a főszerep. Amit a turisták bevisznek a strandokra, azt saját maguknak kell elvinniük, ott hagyni semmit nem szabad. A szabályokat megszegőket pénzbüntetés sújtja. A COVID-19 járvány miatt a szigetek egészségügyi és higiénés szabályai jelentősen szigorodtak. A nemzeti park weboldala az alábbi linken érhető el, ahol park szabályairól is részletes információ olvasható: http://www.galapagos.gob.ec/en/

Az Amazónia térségébe utazóknak a sárgaláz elleni védőoltás felvétele javasolt!

A részvételi díj az utazás időpontjától és az utazók számától függően változhat!
Szoba szolgáltatások
Szolgáltatások
Természeti látnivalók
Repülős utazás
Reggeli + Vacsora
Helyi angol nyelvű idegenvezető
La Casa Del Árbol - lombház

Segítünk

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00

Inspirációk:


Gaudí remekműve, a Sagrada Familia | OTP Travel Utazási Iroda

Ismerje meg Valencia hogyan egyesíti a hagyományt és az innovációt, hogy egy élhetőbb és fenntarthatóbb jövő felé haladjon.

Tibet csillaga, a Potala palota - OTP Travel Utazási Iroda
A Potala palota a tibeti Vörös-hegyen áll, 3750 méter tengerszint feletti magasságon, Lhászában, Kína Tibeti Autonóm Területének fővárosában. A dalai lámák egykori téli palotája, Tibet szimbóluma.

Tibet csodái - OTP Travel Utazási Iroda
Tibet a világ teteje, számos utazó álma. A hosszú évekig elzárt régió őrzi ezredéves hagyományait, titokzatos vallási szokásait és érintetlen, tiszta természeti szépségeit. Fedezze fel Tibet csodáit!

Tibet a tények tükrében - OTP Travel Utazási Iroda
A Tibeti Autonóm Terület egyedülálló természeti és kulturális kincsek otthona. Összeállításunkból most kiderül, mennyire ismerjük vagy sem Tibet varázslatos világát. Tartson velünk!

Top tippek Tibethez - OTP Travel Utazási Iroda
Minden utazás új vidékek és új kultúrák felfedezésével jár. Minden kulturális közegnek megvannak a maga sajátos szabályai, szokásai, amelyeket nem csak illik, de ildomos is betartani. Így van ez Tibetben is.

Ajánlatkérés

Az árak és időpontok megtekintéséhez, érdeklődés küldéséhez, vagy azonnali foglaláshoz kattintson ide.