Élmények a világ körül

Keresés

Családi élmények Hurghadán

Családi élmények - OTP Travel Utazási Iroda
Fantasztikus élményeket rejteget Egyiptom!

Családi élmények Hurghadán

Hurghada számtalan családbarát programlehetőséget tartogat, amely felhőtlen kikapcsolódást nyújt a család minden tagjának. Legyen szó akár vízi élményparkról, szabadtéri homokmúzeumról vagy lélegzetelállító delfin showról a Vörös-tenger kedvenc üdülőhelyén egyetlen nap sem telhet el izgalmak nélkül. Összegyűjtöttük azokat a helyszíneket, amelyeket mindenképpen érdemes bakancslistánkra tűzni.

Dolphin World

Családi élmények - OTP Travel Utazási Iroda
Az egyiptomi Dolphin World delfináriumban testközelből leshetjük a delfineket, oroszlánfókákat és tengeri vidrákat. Az 1288 férőhelyes lelátó első soraiban készüljünk fel arra, hogy a delfin show közben bizony frissítő vízpermetet fröcskölhetnek ránk ezek az akrobatikus állatok a lenyűgöző ugráskombinációk közepette. A bátrabb gyerekek testközelbe is kerülhetnek ezekkel a csodálatos lényekkel egy különleges 30 perces foglalkozás keretein belül, ahol állattrénerek, pszichológusok és rehabilitációs szakemberek közösen biztosítják a különleges delfin terápia hatékonyságát.

Hurghada Grand Aquarium

Családi élmények - OTP Travel Utazási Iroda
A Hurghada Grand Aquarium minden ide érkező látogatót arra szeretne inspirálni, hogy megbecsüljék a víz alatti élővilág sokszínűségét, népszerűsítsék a környezetvédelmi kampányokat és jobban bemutassák az óceánok pótolhatatlan és felbecsülhetetlen szerepét ökoszisztémánkban. Filozófiájuk, hogy ha megtanítjuk a gyerekeket és felnőtteket egyaránt a természetvédelem és ökológia fontosságára, akkor tudatos döntésekkel és életmóddal fenntartható jövőt építhetünk. A tengeri élővilág változatos élővilágán kívül elmerülhetünk az esőerdők és ásványok világába, valamint egy mini állatkert is színesíti a programlehetőségeket. Az adrenalin függők és a tengeri élővilág szerelmesei cápákkal is merülhetnek, hogy testközelből lássák a tengeri élővilág legszebb ragadozóit.

Mini Egypt Makett Park

Kisgyerekekkel nehezebb nagy távolságokat bejárni, azonban Egyiptom nevezetességeit és történelmi nevezetességeit így sem kell kihagyni. A Makett Parkban bejárhatjuk a Nílus menti városokat Kairótól Luxorig, a Földközi-tengertől egészen a Vörös-tengerig kalandozhatunk. A legendás Karnaki templom árnyékából egyenes a Gizai piramisokhoz ugorhatunk, Egyiptom legszebb építészeti csodáit fedezhetjük fel kicsinyített verzióban.

Makadi Water World

Családi élmények - OTP Travel Utazási Iroda
A Makadi Water World-öt a Közel-Kelet 10 legjobb vízi parkja között tartják számon, továbbá a világranglista 25 legjobb élményparkjába is helyet kapott. Egyiptom legnagyobb vízi parkja 40 000 négyzetméteren terül el, 50 vízi csúszdát tartogat a család minden tagja számára, beleértve 19 szabadeséses csúszdát is az adrenalin szerelmesei számára.

Sand City

Családi élmények - OTP Travel Utazási Iroda
A Közel-Kelet egyetlen szabadtéri múzeumában lélegzetelállító szoborkölteményeket láthatunk homokból. Történelmi nevezetességeket és mesefigurákat egyaránt találunk a kézzel készített remekművek között. A 42 szobor között olyan híres személyiségek is felbukkannak, mint Kleopátra vagy éppen Napóleon és Julius Caesar.

Kapcsolódó inspirációk:


Egyiptom utazás: Kairó finomságai - OTP Travel Utazási Iroda
Ha Kairóban kalandozunk, érdemes megismerkedni a helyi konyha remekműveivel. Összegyűjtöttük a legautentikusabb fogásokat, amelyeket ott, helyben is ki kell próbálni.

Egyiptom utazás: Kairó látnivalói - OTP Travel Utazási Iroda
Kairó, Egyiptom fővárosa az ezer minaret városaként is ismert. Kairó büszkélkedhet a világ legszebb iszlám építészeti alkotásaival. Fedezze fel velünk!

Sharm el-Sheikh - az üdülőparadicsom - OTP Travel Utazási Iroda
Sharm el-Sheikh felemelkedése egy egyedülálló és turisztikai szempontból példaértékű történet.

Sharm el Sheikh - tengeri kalandok - OTP Travel Utazási Iroda
Sharm el Sheikh a világ egyik legismertebb búvárterepe.

Ras Mohammed: a földi paradicsom - OTP Travel Utazási Iroda
Sharm El Sheikhtől délre, a Sínai-félsziget legdélebbi csúcsánál fekszik a kivételes szépségű Ras Mohammed.

Sármos Sharm - OTP Travel Utazási Iroda
Annyi fantasztikus látni- és tennivaló van itt, hogy nehéz választani!

Egyiptom - Alexandria varázslatos városa - OTP Travel Utazási Iroda
Alexandria városa a történelemrajongók fellegvára. Tartson velünk és fedezze fel Egyiptom különleges szegletét, mely egykor a híres Alexandriai világítótoronynak adott otthont.

Egyiptom - Nílus menti csodák - OTP Travel Utazási Iroda
A Nílus mentén megelevenednek a történelemkönyv oldalai, káprázatos régészeti kincsek és templomok várják a kalandorokat. Tartson velünk és fedezze fel Egyiptom legszebb szegleteit.

Kapcsolódó ajánlatok: