OTP Travel direkt: +36 1 486 6600
otptravel@otptravel.hu
Indiai utazás - OTP Travel Utazási Iroda
India az egyetlen ország a világon, ahol még csodák vannak, mert hisznek bennük az emberek.

Ezerarcú India

Germanus Gyula szerint: „India az egyetlen ország a világon, ahol még csodák vannak, mert hisznek bennük az emberek.” És valóban, India hihetetlen csodákat tartogat, érdemes belekóstolnunk!
  • Az arany háromszög

    India első számú „kötelező” látnivalója az egymástól viszonylag közeli távolságra lévő, három csodálatos város. Delhi, a főváros nyüzsgő metropolisza, Agra az örök szerelmet szimbolizáló, lenyűgöző Taj Mahallal és az Amber Erőddel, és Jaipur rózsaszín városa  India három teljesen más arcát mutatják meg, egyaránt kedvezve a kultúra szerelmeseinek és a kalandok kedvelőinek. miért éppen az Arany háromszög? egyhetes utazással bejárható e három csodálatos látnivaló, az agrai tartózkodás kibővíthető a tőle 55 km-re lévő Ranthambore Nemzeti Parkkal, amely október 1. és június 30. között tart nyitva a látogatóknak.

    A leglátogatottabb időszak november – március között van, nyáron nagyon nagy a hőség, de tigriseket ilyenkor könnyebben látni. A mintegy 400 km2 területű, tavakkal, erdőkkel szabdalt nemzeti park bengáli tigrisek otthona, de mellettük leopárd, sakál, sivatagi róka, krokodil, piton és megannyi lenyűgöző állatfaj látható. A park területén található Pugmark Resort 20 szobájával várja a parkkal közelebbről is megismerkedni vágyókat, az itt eltöltött néhány nap méltó megkoronázása az indiai tartózkodásnak. Delhiből közvetlen repülőjáratokkal megközelíthető Goa és Kerala is, ahol tengerpart, napsütés és számtalan élmény egészítheti ki az utazást.

  • Goa és Kerala

    Goa állama, az egykori portugál gyarmat  Delhitől kb. 2 órás repülőútra délre található. Hangulatos kis városkák, gyarmati emlékek, 105 km hosszú, pálmáfákkal szabdalt tengerpart, és egész évben kellemes időjárás jellemzi. A folyamatos napsütést csak a június – szeptember közötti esős évszak töri meg. Vízi sportok gazdag választéka: jet ski, banánhajó, wakeboard, delfintúrák szórakoztatják a kalandra vágyókat.

    India dél-nyugati csücskében húzódik Kerala állama, amely egy neves természeti magazin szerint „a világ 10 paradicsomának” egyike. Erdők, holtágak, tengerpartok, a természet érintetlen szépségéből áradó békesség otthona, az ájurvéda és a jóga hazája, testi és lelki felfrissülésben van része annak, aki ide látogat. 30-100 fős csoportok részére ideális, a szállodák limitált kapacitása miatt. tengerparti szállás ajánlatok: nagy láncok csillogó szállodái, kis, családias hotelek, rusztikus keralai lakóhajók akár luxus színvonalon mind megtalálhatók a tengerpartok gazdag szálláskínálatában.

 

Kapcsolódó ajánlatok:


INDIA ARANYHÁROMSZÖG - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Ország: India
229 000 Ft/fő -től

INDIA - RAJASTHAN CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Ország: India
399 000 Ft/fő -től

BALI WINA HOLIDAY VILLA Kuta

Ország: Indonézia
69 000 Ft/fő -től

PHUKET, THAIFÖLD - HOTEL ANDAMAN SEAVIEW****

Ország: Thaiföld
69 000 Ft/fő -től

BALI MERCURE SANUR Sanur

Ország: Indonézia
129 000 Ft/fő -től

BALI GRAND MIRAGE RESORT Nusa Dua

Ország: Indonézia
149 000 Ft/fő -től

JÁVA KISKÖRÚT - EGYÉNI KÖRUTAZÁS

Ország: Indonézia
162 000 Ft/fő -től

PHUKET, THAIFÖLD - HOTEL JW MARRIOTT PHUKET RESORT & SPA MAI KHAO BEACH*****

Ország: Thaiföld
179 000 Ft/fő -től

BALI HOTEL MELIA BALI VILLAS & SPA Nusa Dua

Ország: Indonézia
184 000 Ft/fő -től

INDIA ARANYHÁROMSZÖG - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Ország: India
229 000 Ft/fő -től

További ajánlatok:

INDIA ARANYHÁROMSZÖG - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Ország: India
229 000 Ft/fő -től

INDIA - RAJASTHAN CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Ország: India
399 000 Ft/fő -től

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdésére válaszolnak.
Irodáinkban személyesen állunk az Ön rendelkezésére!

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
09:00 - 17:30