Élmények a világ körül

Keresés

Bora Bora - OTP Travel Utazási Iroda
Francia Polinézia: a szigetek szépsége örökre megbabonázza!

Francia Polinézia: Tahiti, Moorea, Bora Bora

Üdvözöljük a földi paradicsomban! A mondás úgy szól: a szigetek szépsége örökre megbabonázza azt, aki ide ellátogat és valóban így van, Francia Polinézia rabul ejt!
 
  • Tahiti

    A Társaság­-szigetcsoport legnagyobb szigete, és a közigazgatási központ Tahiti, a „Királynő”, kinek koronáját fenséges hegycsúcsok alkotják. Míg a parton trópusi virágok nyílnak, és finom strandok csábítanak fürdésre, a sziget belső része erdőkkel, vízesésekkel, rohanó folyókkal szabdalt. A nyüzsgő főváros, Papeete a polinéz világ központja. Aktív programok széles tárháza megtalálható itt: természetjárás, kulturális látogatások, hajós szigettúrák, bevásárló túrák és gasztronómiai programok, a légi közlekedés lehetővé teszi a több szigetet is átfogó programok kialakítását.

  • Moorea

    Álomszerűen emelkedik ki az óceánból a bársonyos, zöld sziget. A lagúnákkal szabdalt partok befelé hegyekké tornyosulnak, vízesések, ananász­ és vaníliaföldek törik meg a tájat, a partot pedig apró falvak tarkítják. Idillikus környezet egy felejthetetlen utazáshoz. A világoskék lagúnák partjainál világszínvonalú üdülőhotelek találhatók, a Moorea Delfin Központ programjai egyedülállóak, kitűnő, csapatépítő és kreativitást növelő szárazföldi és vízi programok lehetősége, igazi vásárló paradicsom a sziget.

  • Bora Bora

    Sokak szerint Bora Bora nemes egyszerűséggel a világ legszebb szigete. A lagúna kék és zöld színben tündököl, háttérben a kastély alakú Otemanu heggyel. A hófehér homokú strandok a napimádóknak, a smaragdzöld víz a vízisportok szerelmeseinek kedveznek. Legendás, négy-­ és ötcsillagos hotelek hazája, a vízisport lehetőségek és programok igazi paradicsoma: snorkeling, búvárkodás, mély­ tengeri horgászás, jetski lehetőség, galériák, butikok és gyöngy üzletek gazdag választéka jellemzi.
 

Kapcsolódó ajánlatok:


KÖRUTAZÁS KELET-AUSZTRÁLIÁBAN

Ausztrália, Új-Zéland
1 499 000 Ft-tól/fő

További ajánlatok:

THE BRANDO RESORT***** - TETIAROA

Francia Polinézia
érdeklődésre

LE TAHITI BY PEARL RESORT **** - TAHITI

Francia Polinézia
1 249 000 Ft-tól/fő

INTERCONTINENTAL RESORT TAHITI **** - TAHITI

Francia Polinézia
1 569 000 Ft-tól/fő

LE BORA BORA BY PEARL RESORT **** - BORA BORA

Francia Polinézia
1 749 000 Ft-tól/fő

CONRAD BORA BORA NUI***** - BORA BORA

Francia Polinézia
2 279 000 Ft-tól/fő

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00