Élmények a világ körül

Keresés

Kirándulások Martinique szigetén

Kirándulások Martinique szigetén - OTP Travel Utazási Iroda

A fehér homokos strandokkal és mangrovefás rejtekhelyekkel tarkított partvidék és a különleges természeti környezet mindenkit kalandokra csábít.

Kirándulások Martinique szigetén

 
A fehér homokos strandokkal és mangrovefás rejtekhelyekkel tarkított partvidék és a különleges természeti környezet mindenkit kalandokra csábít. A legjobb, egynapos kirándulások többsége Les Trois-Îlets környékéről indul, mutatjuk a legjobbakat!

Kajakkal Trois-Îlets-ben

Les Trois Îlet keleti oldalát sűrű mangroveerdők borítják, amelyek mágnesként vonzzák az érintetlen természet kedvelőit. Béreljünk kajakot vagy csatlakozzunk egy vezetett túrához a Kayak Nature Evasionnál! A kirándulás során különleges élményekben lesz részünk, a vörös mangrove erdők számos élőlénynek szolgálnak otthonául. A túra végén érdemes egy sétát tenni a Village de la Potterie-ben is, ahol különleges kisboltokban vásárolhatunk helyi emléktárgyakat.


Martinique utazás, búvárkodás - OTP Travel Utazási Iroda


Búvárkodás Grande Anse D’Arlet-nél

A víz alatti világ csodáinak felfedezéséhez Grande Anse D'Arlet fehér homokos strandjáról érdemes elindulni. Az Alpha Plongée útjai Martinique legjobb zátonyaihoz vezetnek. Az ebédet a Ti Sable étterem tengerparti teraszán kellemesen elkölthetjük, majd a délutánt egy hideg koktél társaságában a meseszép parton tölthetjük. 

Kagylóvadászat az Anse à l’Âne-on

Anse à l'Âne csendes, pálmákkal szegélyezett strandjának homokjában nagy eséllyel fellelhetjük az óceán legszebb kincseit. Üres kézzel és legfőképpen élmények nélkül bizonyosan nem távozunk.

Túra a Morne Larcher-hegységben

A kalandvágyóbb utazóknak kihagyhatatlan kihívás a meredek, sziklás, másfél órás, a Morne Larcher csúcsára vezető túra, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a partvidékre és a Diamond Rockra. 


Martinique kirándulás, Case Pilote - OTP Travel Utazási Iroda

Case-Pilote felfedezése

Case-Pilote, a bájos tengerparti település a sziget egyik legrégebbi városa. Itt található Martinique legrégebbi temploma is. A XVII. századi falu fekete homokos tengerpartjának meglátogatása mellett érdemes körbenézni a helyi a piacon is, ahol a környékbeliek friss gyümölcsöt, zöldséget és kézműves termékeket árunak.

Kulturális csemegék

A La Savane Des Esclaves múzeumban a helyi rabszolga kereskedelem történetébe nyerhetünk bepillantást. A múzeumtól mindössze 10 perces autóútra találhatjuk Joséphine császárnő szülőházát, a Musée de la Pagerie-t, ami szintén kihagyhatatlan állomása minden Martinique szigetén töltött nyaralásnak. 

Kapcsolódó inspirációk:


Martinique legjobb rumlepárlói - OTP Travel Utazási Iroda

Martinique szigete elválaszthatatlan a rumtól, az itt készült italokat világszerte nagyra értékelik. A szigeten elsősorban Rhum Agricole-t állítanak elő, amelyet cukornádlé lepárlásával nyernek.

Martinique legszebb strandjai - OTP Travel Utazási Iroda

A francia Karib-térségben található Martinique szigete híres a gyönyörű strandjairól. A családokat teljes mértékben kiszolgáló strandoktól az érintetlen partszakaszokig mindent megtalálhatunk.

Érdekes tények Martinique szigetéről - OTP Travel Utazási Iroda

Érdekes tények Franciaország tengeren túli tartományáról. Ismerte őket?

Martinique varázslata - OTP Travel Utazási Iroda

A Karib-tenger virágaként emlegetett Martinique szigetén a nyár soha nem ér véget, miközben a francia és a karibi kultúra ellenállhatatlan keveréke felejthetetlen élményeket tartogat.

Martinique 10 csodája - OTP Travel Utazási Iroda

Martinique szigete számos kalandot kínál. Fedezze fel velünk a varázslatos sziget kincseit!

Guadeloupe legérdekesebb látnivalói - OTP Travel Utazási Iroda

Hófehér, fekete és rózsaszín homokos strand is várja önt Guadeloupe-n. Ismerje meg a legszebb strandjait.

Guadeloupe legérdekesebb látnivalói - OTP Travel Utazási Iroda

Tudjon meg minden érdekességet Guadeloupe szigetéről.

Guadeloupe legérdekesebb látnivalói - OTP Travel Utazási Iroda

Guadeloupe lélegzetelállító természeti és kulturális kincsek otthona. Fedezze fel velünk ezt a karibi gyöngyszemet.

Guadeloupe gasztro - OTP Travel Utazási Iroda

A Karib-tenger szívében fekvő Guadeloupe nemcsak lenyűgöző strandjai és zöldellő tájai, hanem gazdag kulináris öröksége miatt is kiemelkedő.

Kapcsolódó ajánlatok:


MARTINIQUE – GUADELOUPE

Martinique,
1 427 000 Ft-tól/fő
Sajnos nincs megfelelő találat. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket.