Élmények a világ körül

Keresés

Kihagyhatatlan ajánlatunk: Egyiptom

Kihagyhatatlan ajánlatunk: Egyiptom - OTP Travel Utazási Iroda

Egyiptom

A fenséges Nílus folyó mentén fekvő Egyiptom az ősi civilizáció csodáinak és a kulturális örökségek időtlen tanúbizonysága. A misztikus múltat őrző, ikonikus gízai piramisoktól a történelem és a modernitás találkozásának színhelyéül szolgáló Kairó nyüzsgő piacáiig Egyiptom gazdag örökségével, lenyűgöző műemlékeivel és a fáraók rejtélyes vonzerejével hívogat. A Níluson tett hajókirándulás ősi csodák és festői tájak mellett halad el. Merüljön el Egyiptom történelmének varázsában, elhaladva Kom Ombo, Philae és Edfu legendás templomai, nyüzsgő piacok és időtlen falvak mellett vagy pihenjen a Vörös-tenger legszebb részein.

Részletes, személyre szabott árajánlatért forduljon bizalommal munkatársainkhoz

Egyiptomi utazási ajánlataink

HOSSZÚ HÉTVÉGE KAIRÓBAN

Egyiptom
529 000 Ft/fő

EGYIPTOM KINCSEI ÉS A NÍLUS

Egyiptom
1 299 000 Ft/fő

Utazási inspirációk

Egyiptom - Alexandria varázslatos városa - OTP Travel Utazási Iroda
Alexandria városa a történelemrajongók fellegvára. Tartson velünk és fedezze fel Egyiptom különleges szegletét, mely egykor a híres Alexandriai világítótoronynak adott otthont.

Egyiptom - Nílus menti csodák - OTP Travel Utazási Iroda
A Nílus mentén megelevenednek a történelemkönyv oldalai, káprázatos régészeti kincsek és templomok várják a kalandorokat. Tartson velünk és fedezze fel Egyiptom legszebb szegleteit.

Egyiptom - Kairó kincsei - OTP Travel Utazási Iroda
Kairó nyüzsgő nagyvárosának forgatagában lenyűgöző építészeti csodákra bukkanhatunk. A várossal szinte összefonódva a gízai piramisok őrzik a régi kultúrák megfejthetetlen titkait.