Élmények a világ körül

Keresés

KÍNAI NAGYVÁROSOK SZILVESZTERKOR

Katalógus ár: 875 000 Ft-tól/fő

Ajánlat leírás

Sanghaj – Suzhou – Peking – kínai nagy fal

Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel

 

Peking, Sanghaj és Suzhou Kína kihagyhatatlan városai és olyan lenyűgöző látnivalók otthona, mint a Tiltott város, vagy a kínai nagy fal. Az itt tett látogatást a nyugati újév köszöntése fűszerezi meg, melyet mindig izgalmas élmény megélni egy távoli országban.

1. nap • Budapest – Peking – Sanghaj

Elutazás délben közvetlen repülőgéppel Budapestről Pekingbe.

2. nap • Peking – Sanghaj

Megérkezés a hajnali órákban, majd átszállás és továbbutazás Sanghajba. Érkezés a délelőtti órákban. A városnézés során a csillogó sáfrány falairól felismerhető Jade Buddha templom meglátogatása, amelynek belsejében egy két méter magas, ékszerekkel feldíszített fehér jade Buddha szobor ül. Később séta a Nanjing úton, és a Bundon, majd a futurisztikus Pudong negyedben és látogatás a Kelet Gyöngye tv-toronyban. Szállás Sanghajban.


Pekingi szilveszter - az OTP Travel utazási iroda szervezésében.

3. nap • Sanghaj

Reggeli után a városnézés folytatása: séta az óvárosban, a Yu Yuan (Örömök) kertjében, amely a város legnagyobb kertje, majd a francia koncessziós negyedben és a hagyományokat tükröző, de újonnan épített, elegáns Xintiandi bevásárlónegyedben. Este vacsora a hotelben. Ezt követően fakultatív lehetőség egy sétára a belvárosban (fogyasztás a bárokban a helyszínen fizetendő). Szállás Sanghajban.

4. nap • Sanghaj – Suzhou – Peking

Délelőtt transzfer Suzhou városába, Jiangsu tartomány délkeleti részébe, mely gyönyörű kertjeiről, selyemtermeléséről, csatornáiról nevezetes. A mintegy hétezer éves múltú városban a Szerény hivatalnok kertjének megtekintése, mely a város egyik legnagyobb és legszebb kertje, ahol csarnokok, pavilonok, folyosók, harsány növényzet által szegélyezett tavak, mesterséges szigetek sokasága tárul a látogatók szeme elé. Később a Selyemmúzeum megtekintése, majd vásárlási lehetőség egy selyemüzemben. A hagyomány szerint i.e. 2640-ben Xi Ling császárné szorgalmazta először a kiterjedt selyemhernyó tenyésztést. Közel háromezer évig a selyemtermelés Kína monopóliuma volt. Délután transzfer a vonatállomásra és elutazás szuperexpressz vonattal Pekingbe (menetidő vonattól függően kb. 4-5,5 óra). Érkezést követően transzfer a hotelbe. Szállás Pekingben.


Pekingi szilveszter - az OTP Travel utazási iroda szervezésében.

5. nap • Peking

Reggeli, majd ismerkedés Kína fővárosával, látogatás a világ legnagyobb terén, a Tian’anmen téren. Itt található a Mao Mauzóleum, az Országos Népi Gyűlés csarnoka, valamint a Palotamúzeum bejárata. Az 1406-1420 között épült Tiltott Város megtekintése, mely a Ming- és a Csing-dinasztia uralkodóinak lakóhelye volt és 24 császár uralkodott itt csaknem 500 éven keresztül. A császári udvarnak és előkelőségeknek fenntartott palotaegyüttest hatalmas belső udvarok, paloták, pavilonok, csarnokok, kertek tagolják, és magas fal veszi körül, melynek minden sarkán emeletes tetőszerkezetű nyíltorony áll. Ezután a tibeti buddhista kolostor, a Láma-templom, avagy a Yonghegong megtekintése. Szállás Pekingben.


Pekingi szilveszter - az OTP Travel utazási iroda szervezésében.

6. nap • Peking – kínai nagy fal

Délelőtt félnapos kirándulás a kínai nagy falhoz, mely több ezer kilométer hosszan kígyózik hegyeken, síkságokon, sivatagokon át. A világ legnagyobb ember által alkotott létesítménye közel kétezer évig épült Kína északi határán, célja az északi nomád törzsek távoltartása volt. Útközben a 2008-as pekingi olimpiai falu, a Madárfészek Stadion és a Pekingi Nemzeti Vízi Központ – más néven a Vizeskocka látható. Ebéd, majd délután szabadprogram, vásárlási lehetőség. Szállás Pekingben.


Pekingi szilveszter - az OTP Travel utazási iroda szervezésében.

7. nap • Peking

Reggel a Nyári Palota felfedezése, mely az uralkodók menedékeként szolgált a nyári hőségek idején. Cixi anyacsászárné kétszer is újjáépíttette, mára a kiterjedt területen fekvő parkban templomok, pavilonok, díszesen megfestett fedett folyosó, és egy Márványhajó is található. Később látogatás Peking legszentebb császári templomához. A taoista Ég temploma egy hatalmas park közepén terül el, amelyet reggelenként tai ji quan gyakorlók töltenek meg és a császárok 600 éven át járultak ide minden évben rituális szertatásaikkal őseik tiszteletére, valamint a jó termésért imádkozni. Este egy zamatos pekingi kacsavacsorát követően transzfer a repülőtérre.

Pekingi szilveszter - az OTP Travel utazási iroda szervezésében.

8. nap • Peking – Budapest

Az éjjeli órákban hazautazás közvetlen repülőjárattal Budapestre, megérkezés Budapestre a reggeli órákban.Minimum létszám: 15 fő

Kína utazás - OTP Travel Utazási Iroda
Kína feltárja Ön előtt minden titkát.

Kína különleges régiói - OTP Travel Utazási iroda
Hong Kong és Macao, Kína különleges közigazgatási területei olyan egykori gyarmati birtokok, amelyek a XX. század során tértek vissza az anyaországhoz.

Kína természeti csodái - OTP Travel Utazási iroda
Kína a világ második legnagyobb országa. Területe hihetetlen változatosságot mutat. Fedezze fel velünk Kína legizgalmasabb vidékeit!

Xi'an, a Selyemút végállomása - OTP Travel Utazási iroda
Xi'an, a közép-kínai Shaanxi tartomány fővárosa, gyakran a kínai civilizáció szülőhelyeként emlegetik.

Kína a tények tükrében - OTP Travel Utazási iroda
Kína hatalmas ország, óriási természeti értékkel, szinte végtelen forrásokkal. Egyszerre ősi és ultramodern.

A 15 legjobb pekingi étel, amit ki kell próbálni - OTP Travel Utazási iroda
Megmutatjuk, mit érdemes megkóstolni Pekingben. Értékes lista, hiszen Kínában megszámlálhatatlan finomság között válogathatunk.

A kínai Nagy Fal - OTP Travel Utazási iroda
A több mint 6000 kilométer (majdnem két Budapest-Tenerife távolság) hosszan elnyúló Kínai Nagy Fal kétségtelenül az emberiség egyik leglenyűgözőbb alkotása.

Határtalan élmények | OTP Travel Utazási Iroda
Határok, melyek fantasztikus turisztikai látványosságok.

Ázsia, Top10 tea - OTP Travel Utazási Iroda
Ismerje meg a legnépszerűbb ázsiai teafajtákat!

Igazi kalandokra vágyik? Nem elég a városok vagy a tengerpartok szépsége? Van 5 utazási tippünk az Ön számára!

Meleget ajánlunk - OTP Travel Utazási Iroda
A Föld legforróbb helyei - hőmérsékleti rekordok.

Ázsia kávé világa - OTP Travel Utazási Iroda
Tekintsen be Ázsia izgalmas kávé világába!

Képek

Elhelyezés

Szállás leírás
5 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
Szoba szolgáltatások
Szolgáltatások
Repülős utazás
Félpanzió

Ajánlatkérés

Az árak és időpontok megtekintéséhez, érdeklődés küldéséhez, vagy azonnali foglaláshoz kattintson ide.

Segítünk

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00

Inspirációk:


Coimbra – a híres egyetemváros - OTP Travel Utazási Iroda

Az óceánba nyíló termálvizes öböl vagy a trópusi páfrányerdő között megbúvó fürdő, esetleg egy botanikus kert, ahol megmártózhatunk - ez São Miguel.

Coimbra – a híres egyetemváros - OTP Travel Utazási Iroda

Az Azori-szigeteket sokszor csak Európa Hawaii-jaként emlegetik. Ismerje meg legnagyobb szigetét São Miguel-t, mely a természetszeretők igazi fellegvára.

Panama-csatorna: A kontinenseket összekötő modern csoda | OTP Travel Utazási Iroda
A Panama-csatorna a XX. század egyik legnagyobb mérnöki teljesítménye, létfontosságú csatorna a globális kereskedelem számára. Ismerje meg izgalmas történetét!

A geisha kávé hódítása Etiópiától Panamáig - OTP Travel Utazási Iroda
A geisha kávé ugyanolyan világhírű, mint a kopi luwak vagy a jamaicai blue mountain, de hogyan tört utat magának Etiópiából Panamáig? Fedezze fel velünk ezt a különleges történetet.

Lagom – a svéd boldogság kulcsa - OTP Travel Utazási Iroda

Bár Svédország a látnivalók gazdag tárházát kínálja, a lagom fogalma az, ami igazán összeköti az utazókat ennek az északi országnak a szívével.

Adatok betöltése folyamatban...

Hasznos információk

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • utazás repülőgéppel Budapest – Peking – Sanghaj és Peking – Budapest útvonalon, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal
   
 • Suzhou – Peking között szuperexpressz vonattal, másodosztályon, valamint a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
   
 • 5 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
   
 • félpanziós ellátás
 • a leírás szerinti programok belépőkkel
   
 • magyar idegenvezető

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • vízumdíj
 • borravalók (javasolt mértéke 8-10 USD/fő/nap)
   
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
   
 • útlemondási biztosítás