Élmények a világ körül

Keresés

KUBA ARCAI: HAVANNA ÉS VARADERO, ALL INCLUSIVE ÜDÜLÉSSEL

Katalógus ár: 1 049 000 Ft-tól/fő

Adatok betöltése folyamatban...

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • utazás repülőgéppel, átszállással Budapest – Havanna – Budapest útvonalon, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal, a körutazás során légkondicionált autóbusszal
 • Havannában 3 éjszakai, Varaderón 4 éjszakai szállás helyi négy- és ötcsillagos kategóriájú szállodák kétágyas szobáiban
 • Havannában reggelis ellátás és egy ebéd a havannai városnézés alatt
 • Varaderón all inclusive ellátás
 • magyar idegenvezető

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • kubai turistakártya (vízum) díja,
 • a helyszínen kötelező szervizdíj (kb. 40 EUR/fő)
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • fakultatív programok (minimum létszám 10 fő)
  • Vinales-völgy ebéddel
  • Cienfuegos – Trinidad ebéddel
   
Ajánlat leírás

Csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetővel

Havanna – (Vinales-völgy) – Varadero – (Cienfuegos – Trinidad)

Kuba egy külön fogalom és életérzés, egy élő legenda, melynek varázsa megfoghatatlan. Fedezze fel Havanna szívét, az ország magával ragadó fővárosát, ahol elmerülhet a salsa ritmusában, a régi autókban és a gyarmati bájban. Tartson velünk nyugat felé a festői Vinales-völgybe, egy buja vidéki oázisba, ahol a dohányföldek lenyűgöző világába kaphatnak betekintést. A fáradalmakat Varaderon, Kuba első számú tengerparti célpontján pihenheti ki, mely kristálytiszta türkizkék vizével és púderlágy homokjával csalogat.
A part mentén tovább haladva fekszik Cienfuegos, a "Dél gyöngyszeme" néven ismert város, amely francia építészeti hatásokkal, nyüzsgő vízparttal és UNESCO Világörökségi helyszínekkel büszélkedhet. És végül, de nem utolsósorban, merészkedjen el Trinidad UNESCO Világörökségi helyszínére, ahol macskaköves utcák kanyarognak gyönyörűen megőrzött gyarmati épületek között, olyan hangulatot teremtve, amely visszarepíti Önt az időben.
Készüljön fel egy magával ragadó utazásra Havanna, a Vinales-völgy, Varadero, Cienfuegos és Trinidad magával ragadó csodáin keresztül, ahol Kuba minden sarkon új arcát tárja az utazó elé.

Időpontok:
2023. november 29. – december 7. (9 nap / 7 éjszaka)
2024. január 24. – február 1. (9 nap / 7 éjszaka)


1. nap • Budapest - Havanna

Elutazás Budapestről Kubába, egy átszállással. Megérkezés Havannába a késő esti órákban. Transzfer a repülőtérről a szálláshelyre. Három éjszakai szállás reggelivel Havannában.

Kuba arcai: Havanna és all inclusive üdülés Varaderón - OTP Travel utazási iroda

2. nap • Havanna

Reggeli után panoráma városnézés Havannában: a Capitolium, a Paseó villái, a Malecón tengerparti sétánya, a Plaza San Francisco, a Tőzsde palota, az Assisi Szent Ferenc-templom. A Havanna Club Rum Múzeumban ismerkedés a rumkészítéssel, a cukornád termesztés és -feldolgozás lépeseivel, kóstolási lehetőséggel. Később gyalogos felfedező túra az óvárosban: a Plaza de Armas, a Kormányzói palota, a Katedrális tér, a Plaza Vieja megtekintése, továbbá a Hotel Ambos Mundos és a La Bodeguita del Medio – Hemingway törzshelyei is lencsevégre kaphatók. Később old timer autókkal a város további látnivalóinak felfedezése: a Forradalom tere, a Jose Marti emlékmű, a Forradalmi Múzeum kívülről, ahol a híres Granma hajó található, melyről 1956-ban Fidel Castro partra szállt a Disznó-öbölben, hogy forradalmi gerillaharcot indítson. A nap során ebéd egy tipikus, helyi kubai étteremben.

3. nap • Havanna – (Vinales-völgy)

Reggeli a szállodában és egész napos szabadprogram, a város felfedezése egyénileg vagy fakultatív program: kirándulás ebéddel az UNESCO Világörökség részévé nyilvánított festői Vinales-völgybe. Elutazás az ország nyugati részére, Pinar del Rio tartományba (kb. 170 km), ahol a világ legjobb dohányát termő ültetvények zöldellenek és amely boglya alakú szikláival és természeti szépségével páratlan látványt nyújt, majd ismerkedés a világhírű kubai szivar készítésével egy dohányültetvényen. Később a Mural de la Historia gigantikus sziklafestmény megtekintése, majd ebéd és szabadidő az egyedülálló környék felfedezésére. Késő délután visszautazás Havannába.

Kuba arcai: Havanna és all inclusive üdülés Varaderón - OTP Travel utazási iroda

4. nap • Havanna – Varadero

Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból és továbbutazás a két és fél órára fekvő Varaderóba, ahol hófehér homokos strandok és all incusive szállodák kényeztetik az utazót. Négy éjszakai szállás all inclusive ellátással Varaderón.

5. nap • Varadero

Pihenés a tengerparton, sportolási lehetőségekkel, a szállodák napközben animációs programokat, esténként szórakoztató műsorokat szerveznek a vendégeknek.

6. nap • Varadero – (Cienfuegos – Trinidad)

Pihenés a tengerparton vagy fakultatív program: Cienfuegos és Trinidad kirándulás ebéddel (kb. 14 órás program). Cienfuegos, Kuba déli oldalának elbűvölő gyarmati városkája, mely az UNESCO Világörökség része. Rövid panoráma városnézés: a Palacio de Valle palota, a katedrális, a Jose Marti tér a régi Thomas Terry színházzal. Továbbutazás Trinidadba, mely a Karib-tenger partjára épült. Városnézés a szűk utcácskáival, kovácsoltvas kapus, színes házaival lenyűgöző látványt nyújtó, több mint ötszáz éve alapított kubai városban, amely egykor cukorültetvényeinek köszönhette gazdagságát. A koloniális kisváros szinte változatlanul maradt fönn az eltelt több száz év alatt, Kuba egyik igazi ékköve. Trinidad főbb látnivalóinak megtekintése: a La Santissima Trinidad tér, a Plaza Mayor, a Contra Bandido-torony, a Canchanchara bár. Később visszatérés Varaderóra, érkezés a késő esti órákban.

Kuba arcai: Havanna és all inclusive üdülés Varaderón - OTP Travel utazási iroda

7. nap • Varadero

Pihenés a tengerparton.

8. nap • Varadero – Havanna

Reggeli, majd kijelentkezés a szobákból, később utazás Havannába. Amennyiben a menetrend és a nyitvatartási idő lehetőséget ad rá, útközben Hemingway házának meglátogatása. A Finca Vigia régi szépségében tündököl, szobái az eredeti berendezést megőrizve idézik meg a Nobel-díjas író életének talán legszebb időszakaszát. A program kb. 1 hónappal utazás előtt kerül pontosításra. Utazás a havannai repülőtérre, este hazautazás Budapestre egy átszállással.

9. nap • Budapest

Megérkezés Budapestre a délutáni órákban.


Minimum létszám: 13 fő.

A kubai zene nyomában | OTP Travel utazási iroda
A zene a kubai mindennapok lüktető ütőere. Ismerje meg izgalmas gyökereit!

Mesélő épületek Havannában | OTP Travel utazási iroda
Kubában az építészeti stílusok vibrálóan színes kavalkádja jelenik meg. Tudjon meg többet arról, milyen építészeti jegyek hatottak Havanna gyönyörű lakóházaira és híres épületeire!

Kuba, az orvos nagyhatalom | OTP Travel utazási iroda
A kubai orvosok a világ minden táján ott vannak, ahol humanitárius segítségre van szükség.

Karib-tegeri kaland-kalózkodás - OTP Travel Utazási Iroda
A Karib-térség sokkal többet kínál, mint csupán kristályvizű tengerpartot.

Két keréken szép az élet - OTP Travel Utazási Iroda
Reneszánszát éli a kerékpározás, egyre többen töltik szabadságukat két keréken. Jogos a lelkesedés, így lehet egy országot a legjobban megismerni!

Kuba, Hemingway mesebirodalma – a Finca Vigía Havannában | OTP Travel utazási iroda
Hemingway számos műve Kubában született és egy különlegesen szép havannai birtokhoz kötődik.

Kubai utazás - Kuba 5 arca - OTP Travel Utazási Iroda
Kuba az az úti cél, melyet egyszer az életben látni kell!

Öt könyv, amely felér egy utazással - OTP Travel Utazási Iroda
Íme öt remekbe szabott olvasmány, melynek lapjai szebbnél szebb tájakra repítik gondolatban az olvasót.

5 bakancslistás hely Kubában - OTP Travel Utazási Iroda
A szórakoztató, titokzatos és rendkívül szép Kuba olyan desztináció, mely minden világjáró bakancslistájának élén szerepel.

Szivarfüstbe burkolózva - OTP Travel Utazási Iroda
A szivarozás szerelmesei biztosan ismerik azt az érzést, amikor a hétköznapok mókuskerekéből kiszakadva hátradőlnek a székben és a fényűző szivarfüstbe burkolózva mélyednek el gondolataikban

8 érdekes és kevéssé ismert tény Kubáról - OTP Travel Utazási Iroda
Kuba híres klasszikus autóiról, tengerpartjairól, zenéjéről és szivarjáról, de a következő tényeket kevesen ismerik.

Cuba Libre - a szabadság íze - OTP Travel Utazási Iroda
Jellegzetes ital, melyet Havannától Helsinkiig lelkesen kortyolgatnak, ez pedig nem más, mint a Cuba Libre.

Képek

Elhelyezés

Szállás leírás

Havannában 3 éjszakai, Varaderón négy éjszakai szállás helyi négy- és ötcsillagos kategóriájú szállodák kétágyas szobáiban.

 

Az utazásra speciális utazási feltétel vonatkozik!

Szoba szolgáltatások
Szolgáltatások
Körutazás és tengerpart
Repülős utazás
Reggeli + 1 ebéd, Varaderón all inclusive ellátás
****-*****-os szállodában
Magyar nyelvű idegenvezető

Segítünk

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00

Inspirációk:


Egyiptom utazás: Kairó finomságai - OTP Travel Utazási Iroda
Ha Kairóban kalandozunk, érdemes megismerkedni a helyi konyha remekműveivel. Összegyűjtöttük a legautentikusabb fogásokat, amelyeket ott, helyben is ki kell próbálni.

Egyiptom utazás: Kairó látnivalói - OTP Travel Utazási Iroda
Kairó, Egyiptom fővárosa az ezer minaret városaként is ismert. Kairó büszkélkedhet a világ legszebb iszlám építészeti alkotásaival. Fedezze fel velünk!

Portugália utazás: Porto ételei - OTP Travel Utazási Iroda
Hagyományos ételek, amit Portóban, természetesen fenséges borok kíséretében, feltétlenül ki kell próbálni! Tartson velünk!

Portugália utazás: Porto - OTP Travel Utazási Iroda
Portó Portugália második legnagyobb városa. Számos történelmi, kulturális és gasztronómiai kincs otthona. Ismerje meg a világhírű portói bor szülőhelyét!

Franciaországi utazás: Bordeaux gasztronómia - OTP Travel Utazási Iroda
A franciaországi Bordeaux minden kétséget kizáróan a bor egyik világvárosa. Gasztronómiai kincsei között azonban akad még néhány, amelyet a városban járva meg kell kóstolnunk!

Ajánlatkérés

Az árak és időpontok megtekintéséhez, érdeklődés küldéséhez, vagy azonnali foglaláshoz kattintson ide.