Élmények a világ körül

Keresés

MALAJZIA - SZINGAPÚR - INDONÉZIA KÖRUTAZÁS JÁVA ÉS BALI SZIGETÉVEL

Katalógus ár: 948 000 Ft-tól/fő

Ajánlat leírás

Malajzia - Szingapúr - Indonézia, Jáva és Bali szigetével csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

Kuala Lumpur – Melaka – Szingapúr – (Sentosa) – Jogjakarta – Borobudur – Prambanan – Keraton – Denpasar – Ubud – Taman Ayun – Tanah Lot – Beratan tó – Pura Luhur Batukaru – Benoa – (Nusa Penida)


1. nap: Budapest – Kuala Lumpur

Este elutazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Malajziába.

2. nap: Kuala Lumpur

Megérkezés a délutáni órákban Kuala Lumpurba. Transzfer a szállodába, majd pihenés. Szállás Kuala Lumpurban.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével - OTP Travel Utazási iroda

3. nap: Kuala Lumpur

Reggel városnézés Kuala Lumpurban, mely 1896 óta Malajzia fővárosa, az ország kereskedelmi és gazdasági központja, mely a maláj, kínai és indiai kultúra jegyeit hordozza magán. Kuala Lumpur a kontrasztok városa: az ultramodern üvegpalotákon, tágas, rendezett parkokon kívül brit gyarmati emlékek is találhatóak a városban. Látogatás a Royal Selangor ónbányászati látogatóközpontban, ahol ismerkedés a város korai történtével, majd az autóbuszos városnézés során az alábbi látnivalók megtekintése kívülről: a Függetlenség tere (Merdeka Square), Kuala Lumpur Városi Galéria, a Nemzeti Emlékmű, az Abdul Szamad szultán épület, a Dzsamek Mecset, a Régi Vasútállomás, a Sri Mahamariamman templom, a Negara Mecset, a Királyi Palota. Később a Petronas- tornyok felkeresése. Szállás Kuala Lumpurban.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével - OTP Travel Utazási iroda

4. nap: Kuala Lumpur

Reggeli, majd kirándulás Bukit Lagongba, séta az Erdészeti Intézet közel 600 hektáros gyönyörű parkjában, ismerkedés a helyi flóra és faunával a helyi arborétum területén. A parkban megfigyelhető a „koronafélénkség” jelenség, mely során bizonyos fafajták legfelsőbb ágai sosem érnek össze a szomszédos fák ágaival. Később a Batu barlang felfedezése, majd látogatás a 276 méter magas Menara Kuala Lumpur toronyban és a helyi kézműves piacon. Szállás Kuala Lumpurban.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével - OTP Travel Utazási iroda

5. nap: Kuala Lumpur – Putrajaya – Melaka

Reggeli, majd indulás Putrajayába, mely a 1990-es években gondosan megtervezett és felépített iszlám építészet remek példája, ahol törekedtek a természet és az épületek harmóniájára. A város több, mint 40%-át park és egy mesterséges tó foglalja el. Jelenleg Putrajaya a szövetségi kormány székhelye, az ország közigazgatási központja. Rövid hajókirándulás a Putrajaya tavon, majd továbbutazás a Világörökség részét képező Melakában, mely az egyik legkorábbi maláj szultanátus helyszíne volt, amelyet előbb a portugálok, majd a hollandok később a britek gyarmatosítottak. A Porta de Santiago, a Szent Pál-templom, a „Stadthuys” avagy a régi városháza, a holland Krisztus-templom, a Cheng Hoon Teng-templom és a Jonker utca antikvitásainak felkeresése. Szállás Melakában.

6. nap: Melaka – Szingapúr

Továbbutazás Szingapúrba, félnapos városnézés: a közigazgatási negyed, a Raffles tér, a Merlion Park, a Marina-öböl ahol impozáns épületek sora található, mint a Fullerton Hotel, az Esplanade park, a Marina Bay Sands Hotel, a Helix-híd, a buddhista- taoista Thian Hock Keng templom és a Nemzeti Orchidea Kert megtekintése, majd látogatás a kínai negyedben. Szállás Szingapúrban.

7. nap: Szingapúr – Sentosa

Reggeli, majd szabadprogram Szingapúrban, a város egyéni felefedezése, mely rengeteg szórakozási lehetőséget nyújt. Szállás Szingapúrban.

Délelőtti félnapos fakultatív programlehetőség: Gardens by the Bay.
A Marina Bay környékének felfedezése, a Gardens by the Bay ökoturisztikai park meglátogatása, melyet a fenntartható fejlődés jegyében alakították ki. A park több részből áll, itt található a 18 mesterséges szuperfa, melyek napelemmel működnek és több funkciót látnak el a park és a két üvegház (Cloud Forest, Flower Dome) működtetésében. Két szuperfát egy speciális SkyWalk híd köt össze 22 méteres magasságban. A látogatást követően szabadprogram.

Délutáni félnapos fakultatív programlehetőség: Sentosa kirándulás esti fény show-val. Kora délután indulás a hotelből a közeli Sentosa szigetre, mely során kabinos felvonóval utazás a Mount Faber hegyre, majd a 23 méteres félig hal, félig oroszlán alakot öltött Merlion toronyból 360 fokos pazar kilátás nyílik Szingapúr déli partjaira. Később a világ legnagyobb óceáni akváriumának felfedezése, a S.E.A. Aquarium meglátogatása. Este a látványos Wings of Time fény- és vízi show megtekintése. Később visszatérés a hotelbe.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével - OTP Travel Utazási iroda

8. nap: Szingapúr – Jáva, Jogjakarta

Reggeli, majd szabadprogram Szingapúrban, később transzfer a repülőtérre és utazás átszállással Indonéziába, Jáva-szigetére. Indonézia több, mint tizenháromezer szigetéből az egyik legjelentősebb szigete Jáva, mivel itt található a fővárosa is, Jakarta, valamint a népesség több mint fele. Transzfer a szállodába, pihenés és szállás Jogjakartában.

9. nap: Jáva, Jogjakarta – Borobudur – Prambanan

Reggeli, majd egész napos kirándulás az UNESCO Világörökség részét képező Borobudur templomhoz, mely az egyik legnagyobb buddhista épületegyüttes. A négyszögletű teraszok a földi létet jelképezik, a fölöttük elhelyezkedő három kör alakú, pedig a szellemi világ szimbóluma. A felső teraszokon sztúpák sorakoznak, közepükben Buddha szobrokkal. Később rövid megállás a közelben található kisebb, de szintén fontos Pawon és Mendut templomoknál, melyek azonos mértani vonalon fekszenek Borobudurral, melynek szakrális funkciót feltételeznek. Ezt követően utazás a sziget legérdekesebb hindu sírjához, a Prambanan nevű templomegyütteshez. A IX. században épült sívaista stílusú épületek hat szentélyből állnak, melyből a három főépület Sívának, Visnunak és Brahmának tiszteleg. A Prambanant körülvevő terület Közép-Jáva talán legszebb, templomokkal övezett parkja. Szállás Jogjakartában.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével - OTP Travel Utazási iroda

10. nap: Jáva, Jogjakarta – Keraton – Bali, Ubud

Reggeli után látogatás Keratonban, a szultán palotájának megtekintése, mely az első jogjakartai szultán, Hamengkubuwono számára épült 1756-ban. Később látogatás a helyi kézműves bazárban, majd a Maliboro sugárúton, vásárlási lehetőség. A késő esti órákban transzfer a repülőtérre és utazás Bali szigetére. A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a finom homokos strandok, valamint a vendégszeretetükről és kultúrájukról híres balinéz hindu szigetlakók varázslatos kikapcsolódást nyújtanak az ide érkező turisták számára. Transzfer Ubudba, Bali kulturális központjába, szállás elfoglalása. Szállás Ubudban.

11. nap: Ubud – Taman Ayun – Tanah Lot – Beratan tó – Pura Luhur Batukaru – Benoa

Reggeli után Ubud felfedezése, majd kirándulás a gyönyörű kerttel rendelkező Pura Taman Ayun templomhoz, melyet mengwi királyság uralkodója építtetett 1634-ben. Majd a Tanah Lot sziklatemplom felkeresése, melynek jelentése föld a tengerben. Továbbutazás az 1239 méter magasan fekvő festői Beratan tóhoz, később a 2270 méter magas Mount Batukaru lábánál fekvő, harsányzöld mohával benőtt ősi épületekből álló Pura Luhur Batukaru templomnál. Később látogatás egy helyi kávéfarmon és egy fűszerfarmon. Transzfer a sziget déli részén található Benoa félszigetre szállás elfoglalása.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével - OTP Travel Utazási iroda

12. nap: Benoa

Szabadprogram, pihenés a tengerparton reggelis ellátással. Szállás Benoán. Egész napos fakultatív programlehetőség: Nusa Penida szigettúra. Reggel transzfer sanuri kikötőben, majd hajókirándulás és sznorkelezési lehetőség a szomszédos Nusa Penida szigeten. A gyönyörű tengerpartjairól és sziklaformációiról híres sziget felfedezése fürdési lehetőséggel: a Kelingking-öböl, Angel Billabong, Crystal Bay & Broken Beach. Később visszatérés hajóval Sanurba, majd transzfer a szálláshelyre. A fakultatív program során ebéd.

13. nap: Benoa

Szabadprogram, pihenés a tengerparton reggelis ellátással. Szállás Benoán. Fakultatív programlehetőségként Kintamani szépségeinek felfedezése: egész napos kirándulás során Batubulanban a Ramayana hercegnő történetét elmesélő tradicionális barong és keris tánc megtekintését követően látogatás egy fafaragásairól ismert faluban. Útközben megálló a Batur vulkán közelében, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a krátertóra és a környező vulkánokra, majd látogatás a Szent Fiatalság Forrásához. A fakultatív program során ebéd.

14. nap: Benoa – Budapest

Szabadprogram, pihenés a tengerparton reggelis ellátással. Délben kijelentkezés a szobákból, majd délután transzfer a repülőtérre és hazautazás egy átszállással.

15. nap: Budapest

Megérkezés Budapestre a reggeli órákban.


Minimum létszám: 15 fő.Ázsia kávé világa - OTP Travel Utazási Iroda
Tekintsen be Ázsia izgalmas kávé világába!

Nyaraljon az év bármely időszakában luxuskörülmények között!

Indonézia utazás - OTP Travel Utazási Iroda
Bali, a fantasztikus indonéz sziget feledhetetlen élményeket tartogat!

Délkelet-Ázsia összes szépsége egy országban!

A páratlan szépségű, Indonéziához tartozó Balin a természet és az ember harmónikus együttélése is megvalósul.

Indonézia- Bali az Istenek földje - OTP Travel Utazási Iroda
Bali hosszú idők óta a visszavonulni, feltöltődni vágyók egyik kedvelt célpontja.

Namaste - OTP Travel utazási iroda
Fedezze fel a legjobb spirituális úti célok valamelyikét!

OTP Travel Utazási Iroda
A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja.

Délkelet-Ázsia káprázatos helyeket őriz a Világnak.

OTP Travel Utazási Iroda
Keletre készül? Íme tíz fantasztikus hely, amit feltétlenül látnia kell!

reptéri transzferek - OTP Travel Utazási Iroda
Taxi!! – vagy inkább…

OTP Travel Utazási Iroda- Legjobb NÁSZUTAK - Inspiráló nászutazások
A közösségi médiában legtöbbet szereplő nászutazások helyszíneit gyűjtötték amerikai újságírók csokorba, kattintson!

Hajóról jó - OTP Travel
Varázslatos helyek, amelyek igazán a víz felől, hajóról élvezhetők a leginkább.

Képek

Elhelyezés

Szállás leírás
Helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban.

Ellátás: reggeli, valamint 3 ebéd és 3 vacsora a leírás szerint.
Szoba szolgáltatások
Szolgáltatások

Ajánlatkérés

Az árak és időpontok megtekintéséhez, érdeklődés küldéséhez, vagy azonnali foglaláshoz kattintson ide.

Segítünk

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00

Inspirációk:


 Florida, a napsugar allam | USA | OTP Travel Utazási Iroda
Florida az art deco építészet, a kubai kultúra és fehér homokos strandok otthona! Fedezze fel velünk a napsugár állam legizgalmasabb látnivalóit.

10 érdekesség Jordániáról - OTP Travel Utazási Iroda
Jordánia gazdag kultúrája és történelme tele van érdekességekkel. Csokorba gyűjtöttünk 10 olyan különleges tényt, melyet kevesen ismernek.

Jordánia ínyencségei - OTP Travel Utazási Iroda
Jordánia gasztronómiai olvasztótégelye minden érzékünket elvarázsolja. Tartson velünk egy kulináris utazásra!

Róma - családi nyaralás - OTP Travel Utazási Iroda
Róma ezernyi kincset, páratlan látnivalót tartogat. Végig járjuk az örök város kincseit úgy, hogy az a legkisebbek számára is élvezhető, fogyasztható legyen.

5+1 romantikus hely és élmény Cipruson | OTP TRAVEL Utazási Iroda
A szerelemhez a világ minden táján számos legenda kötődik, nincs ez másként Cipruson sem. Fedezze fel velünk a sziget legromantikusabb helyszíneit.

Adatok betöltése folyamatban...

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Kuala Lumpur és Denpasar – Budapest útvonalon, turista osztályon, továbbá helyi repülőjáratokkal Szingapúr – Jakarta – Jogjakarta – Denpasar útvonalon
   
 • utazás a körutazás során légkondicionált autóbusszal
   
 • illetékek
 • 12 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
   
 • reggelis ellátás, 3 ebéd és 3 vacsora a program során
   
 • a leírás szerinti programok belépőkkel
 • magyar idegenvezető 

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • borravalók (cca. 90 USD/fő)
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • fakultatív programok ((minimum létszám: 10 fő))

  Bali - egész napos Kintamani szépségei
  Bali - egész napos Nusa Penida
  Szingapúr – félnapos Gardens by the Bay
  Szingapúr – félnapos Sentosa