OTP Travel direkt: +36 1 486 6600
otptravel@otptravel.hu
ÖSSZECSOMAGOLTUK ÖNNEK ÁRAINKAT!

Az OTP Travel 2020. január 1. után induló csoportos útjainak árai már minden felmerülő költséget tartalmaznak!

MALAJZIA - SZINGAPÚR - INDONÉZIA KÖRUTAZÁS JÁVA ÉS BALI SZIGETÉVEL


Katalógus ár: 948 000 Ft/fő-től

Malajzia
Kuala Lumpur
Hotel ***
Repülős
Csak reggeli

Összefoglaló

Ajánlat leírás

Csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

Kuala Lumpur – Melaka – Szingapúr – (Sentosa) – Jogjakarta – Borobudur – Prambanan – Keraton – Denpasar – Ubud – Taman Ayun – Tanah Lot – Beratan tó – Pura Luhur Batukaru – Benoa – (Nusa Penida)


Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 1. nap: Budapest – Kuala Lumpur
Este elutazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Malajziába.

Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 2. nap: Kuala Lumpur
Megérkezés a délutáni órákban Kuala Lumpurba. Transzfer a szállodába, majd pihenés. Szállás Kuala Lumpurban.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével - OTP Travel Utazási iroda

Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 3. nap: Kuala Lumpur
Reggel városnézés Kuala Lumpurban, mely 1896 óta Malajzia fővárosa, az ország kereskedelmi és gazdasági központja, mely a maláj, kínai és indiai kultúra jegyeit hordozza magán. Kuala Lumpur a kontrasztok városa: az ultramodern üvegpalotákon, tágas, rendezett parkokon kívül brit gyarmati emlékek is találhatóak a városban. Látogatás a Royal Selangor ónbányászati látogatóközpontban, ahol ismerkedés a város korai történtével, majd az autóbuszos városnézés során az alábbi látnivalók megtekintése kívülről: a Függetlenség tere (Merdeka Square), Kuala Lumpur Városi Galéria, a Nemzeti Emlékmű, az Abdul Szamad szultán épület, a Dzsamek Mecset, a Régi Vasútállomás, a Sri Mahamariamman templom, a Negara Mecset, a Királyi Palota. Később a Petronas- tornyok felkeresése. Szállás Kuala Lumpurban.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével - OTP Travel Utazási iroda

Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 4. nap: Kuala Lumpur
Reggeli, majd kirándulás Bukit Lagongba, séta az Erdészeti Intézet közel 600 hektáros gyönyörű parkjában, ismerkedés a helyi flóra és faunával a helyi arborétum területén. A parkban megfigyelhető a „koronafélénkség” jelenség, mely során bizonyos fafajták legfelsőbb ágai sosem érnek össze a szomszédos fák ágaival. Később a Batu barlang felfedezése, majd látogatás a 276 méter magas Menara Kuala Lumpur toronyban és a helyi kézműves piacon. Szállás Kuala Lumpurban.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével - OTP Travel Utazási iroda

Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 5. nap: Kuala Lumpur – Putrajaya – Melaka
Reggeli, majd indulás Putrajayába, mely a 1990-es években gondosan megtervezett és felépített iszlám építészet remek példája, ahol törekedtek a természet és az épületek harmóniájára. A város több, mint 40%-át park és egy mesterséges tó foglalja el. Jelenleg Putrajaya a szövetségi kormány székhelye, az ország közigazgatási központja. Rövid hajókirándulás a Putrajaya tavon, majd továbbutazás a Világörökség részét képező Melakában, mely az egyik legkorábbi maláj szultanátus helyszíne volt, amelyet előbb a portugálok, majd a hollandok később a britek gyarmatosítottak. A Porta de Santiago, a Szent Pál-templom, a „Stadthuys” avagy a régi városháza, a holland Krisztus-templom, a Cheng Hoon Teng-templom és a Jonker utca antikvitásainak felkeresése. Szállás Melakában.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével - OTP Travel Utazási iroda

Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 6. nap: Melaka – Szingapúr
Továbbutazás Szingapúrba, félnapos városnézés: a közigazgatási negyed, a Raffles tér, a Merlion Park, a Marina-öböl ahol impozáns épületek sora található, mint a Fullerton Hotel, az Esplanade park, a Marina Bay Sands Hotel, a Helix-híd, a buddhista- taoista Thian Hock Keng templom és a Nemzeti Orchidea Kert megtekintése, majd látogatás a kínai negyedben. Szállás Szingapúrban.

Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 7. nap: Szingapúr – Sentosa
Reggeli, majd szabadprogram Szingapúrban, a város egyéni felefedezése, mely rengeteg szórakozási lehetőséget nyújt. Szállás Szingapúrban.

Délelőtti félnapos fakultatív programlehetőség: Gardens by the Bay.
A Marina Bay környékének felfedezése, a Gardens by the Bay ökoturisztikai park meglátogatása, melyet a fenntartható fejlődés jegyében alakították ki. A park több részből áll, itt található a 18 mesterséges szuperfa, melyek napelemmel működnek és több funkciót látnak el a park és a két üvegház (Cloud Forest, Flower Dome) működtetésében. Két szuperfát egy speciális SkyWalk híd köt össze 22 méteres magasságban. A látogatást követően szabadprogram.

Délutáni félnapos fakultatív programlehetőség: Sentosa kirándulás esti fény show-val. Kora délután indulás a hotelből a közeli Sentosa szigetre, mely során kabinos felvonóval utazás a Mount Faber hegyre, majd a 23 méteres félig hal, félig oroszlán alakot öltött Merlion toronyból 360 fokos pazar kilátás nyílik Szingapúr déli partjaira. Később a világ legnagyobb óceáni akváriumának felfedezése, a S.E.A. Aquarium meglátogatása. Este a látványos Wings of Time fény- és vízi show megtekintése. Később visszatérés a hotelbe.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével - OTP Travel Utazási iroda

Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 8. nap: Szingapúr – Jáva, Jogjakarta
Reggeli, majd szabadprogram Szingapúrban, később transzfer a repülőtérre és utazás átszállással Indonéziába, Jáva-szigetére. Indonézia több, mint tizenháromezer szigetéből az egyik legjelentősebb szigete Jáva, mivel itt található a fővárosa is, Jakarta, valamint a népesség több mint fele. Transzfer a szállodába, pihenés és szállás Jogjakartában.

Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 9. nap: Jáva, Jogjakarta – Borobudur – Prambanan
Reggeli, majd egész napos kirándulás az UNESCO Világörökség részét képező Borobudur templomhoz, mely az egyik legnagyobb buddhista épületegyüttes. A négyszögletű teraszok a földi létet jelképezik, a fölöttük elhelyezkedő három kör alakú, pedig a szellemi világ szimbóluma. A felső teraszokon sztúpák sorakoznak, közepükben Buddha szobrokkal. Később rövid megállás a közelben található kisebb, de szintén fontos Pawon és Mendut templomoknál, melyek azonos mértani vonalon fekszenek Borobudurral, melynek szakrális funkciót feltételeznek. Ezt követően utazás a sziget legérdekesebb hindu sírjához, a Prambanan nevű templomegyütteshez. A IX. században épült sívaista stílusú épületek hat szentélyből állnak, melyből a három főépület Sívának, Visnunak és Brahmának tiszteleg. A Prambanant körülvevő terület Közép-Jáva talán legszebb, templomokkal övezett parkja. Szállás Jogjakartában.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével - OTP Travel Utazási iroda

Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 10. nap: Jáva, Jogjakarta – Keraton – Bali, Ubud
Reggeli után látogatás Keratonban, a szultán palotájának megtekintése, mely az első jogjakartai szultán, Hamengkubuwono számára épült 1756-ban. Később látogatás a helyi kézműves bazárban, majd a Maliboro sugárúton, vásárlási lehetőség. A késő esti órákban transzfer a repülőtérre és utazás Bali szigetére. A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a finom homokos strandok, valamint a vendégszeretetükről és kultúrájukról híres balinéz hindu szigetlakók varázslatos kikapcsolódást nyújtanak az ide érkező turisták számára. Transzfer Ubudba, Bali kulturális központjába, szállás elfoglalása. Szállás Ubudban.

Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 11. nap: Ubud – Taman Ayun – Tanah Lot – Beratan tó – Pura Luhur Batukaru – Benoa
Reggeli után Ubud felfedezése, majd kirándulás a gyönyörű kerttel rendelkező Pura Taman Ayun templomhoz, melyet mengwi királyság uralkodója építtetett 1634-ben. Majd a Tanah Lot sziklatemplom felkeresése, melynek jelentése föld a tengerben. Továbbutazás az 1239 méter magasan fekvő festői Beratan tóhoz, később a 2270 méter magas Mount Batukaru lábánál fekvő, harsányzöld mohával benőtt ősi épületekből álló Pura Luhur Batukaru templomnál. Később látogatás egy helyi kávéfarmon és egy fűszerfarmon. Transzfer a sziget déli részén található Benoa félszigetre szállás elfoglalása.


Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével - OTP Travel Utazási iroda

Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 12. nap: Benoa
Szabadprogram, pihenés a tengerparton reggelis ellátással. Szállás Benoán. Egész napos fakultatív programlehetőség: Nusa Penida szigettúra. Reggel transzfer sanuri kikötőben, majd hajókirándulás és sznorkelezési lehetőség a szomszédos Nusa Penida szigeten. A gyönyörű tengerpartjairól és sziklaformációiról híres sziget felfedezése fürdési lehetőséggel: a Kelingking-öböl, Angel Billabong, Crystal Bay & Broken Beach. Később visszatérés hajóval Sanurba, majd transzfer a szálláshelyre. A fakultatív program során ebéd.

Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 13. nap: Benoa
Szabadprogram, pihenés a tengerparton reggelis ellátással. Szállás Benoán. Fakultatív programlehetőségként Kintamani szépségeinek felfedezése: egész napos kirándulás során Batubulanban a Ramayana hercegnő történetét elmesélő tradicionális barong és keris tánc megtekintését követően látogatás egy fafaragásairól ismert faluban. Útközben megálló a Batur vulkán közelében, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a krátertóra és a környező vulkánokra, majd látogatás a Szent Fiatalság Forrásához. A fakultatív program során ebéd.

Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 14. nap: Benoa – Budapest
Szabadprogram, pihenés a tengerparton reggelis ellátással. Délben kijelentkezés a szobákból, majd délután transzfer a repülőtérre és hazautazás egy átszállással.

Malajzia–Szingapúr–Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 15. nap
Megérkezés Budapestre a reggeli órákban.


Minimum létszám: 15 fő.Délkelet-Ázsia összes szépsége egy országban!

Délkelet-Ázsia káprázatos helyeket őriz a Világnak.

Képek

Szállás

Szállás leírás
helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
Szoba szolgáltatások

Ár tartalmazza

Az ajánlat ára tartalmazza
 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Kuala Lumpur és Denpasar – Budapest útvonalon, turista osztályon, továbbá helyi repülőjáratokkal Szingapúr – Jakarta – Jogjakarta – Denpasar útvonalon
 • utazás a körutazás során légkondicionált autóbusszal
 • illetékek
 • 12 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
 • reggelis ellátás, 3 ebéd és 3 vacsora a program során
 • a leírás szerinti programok belépőkkel
 • magyar idegenvezető 

Ár nem tartalmazza

Az ajánlat ára nem tartalmazza
 • borravalók (cca. 90 USD/fő)
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • fakultatív programok ((minimum létszám: 10 fő))
  Bali - egész napos Kintamani szépségei
  Bali - egész napos Nusa Penida
  Szingapúr – félnapos Gardens by the Bay
  Szingapúr – félnapos Sentosa

Hasznos információk

Szolgáltatások
Adatok betöltése folyamatban...

Legfrissebb inspirációk:


Tel Aviv top - OTP Travel
Szubjektív TOP listánk

Mexikóban egészen másként ünneplik a halottak napját..

Indiai utazás - OTP Travel Utazási Iroda
Egy kontinensnyi ország elképesztő élményekkel!

Grand Canyon kortalan szépség - OTP Travel
100 éves a Grand Canyon

< VISSZA

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdésére válaszolnak.
Irodáinkban személyesen állunk az Ön rendelkezésére!

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő Chat
hétfőtől - péntekig
09:00 - 17:30