Élmények a világ körül

Keresés

Sharm el Sheikh varázslatos világa

Ajánlatok már 189 000 Ft/fő -től

Sharm el Sheikh - Egyiptom - utazási ajánlatok OTP Travel Utazási Iroda
Sharm el Sheikh-i nyaralás, fantasztikus egyiptomi utazások

Fedezze fel Sharm el Sheikh-et!


Életre szóló, varázslatos élményekre vágyik? Szívesen felfedezné a világ egyik legszebb merülőhelyeinek egyikét? Foglaljon most kedvező áron az OTP Travel nyári ajánlatai közül.

Nem kell ehhez egészen Ausztráliáig, az Indonéz szigetvilágba vagy a Karib térségig utaznia. A Vörös-tenger partján fekvő egyiptomi Sharm el Sheikh Önre vár! Ezen az exkluzív, aranyló homokú strandokkal tarkított üdülőhelyen Budapesttől 2500 km-re, mindössze 6 órás repülőúttal elérheti a világ 2. legnagyobb korallzátonyát és leggazdagabb búvárparadicsomát!

Az óceánok víz alatti élővilágával vetekedő szépségű, gigantikus korallkertekkel rendelkező Sharm el Sheikh közeli merülőhelyeken egész évben kellemes időjárás, min. 20 °C-os tengervíz, ezernyi színben pompázó halak, rejtélyes hajóroncsok és barátságos delfinek várják a könnyűbúvárkodás és a sznorkelezés szerelmeseit.

De a festői szépségű öbölben elterülő Sharm el Sheikhben nem csak a vízimádók találják meg számításukat: a biztonságosnak tartott tengerparti nyaralóhely több okból lett Egyiptom legismertebb turistaparadicsoma. Két legjelentősebb városrésze egyrészt az éttermekkel, kávézókkal, bárokkal, zenés-táncos szórakozóhelyekkel és üzletekkel teli újabb építésű Na'ama-öböl, és a zeg-zugos bazársorokban gazdag Old Market, ahol a hagyományos piaci életbe nyerhetünk bepillantást.

Tengerparti nyaralásához válassza a Sínai-félsziget biztonságos déli csücskén található Sharm el Sheikhet! A vörös-tengeri kalandok mellett kényeztesse magát a méltán híres egyiptomi vendégszeretettel és engedje, hogy elcsábítsák a közel-keleti konyha autentikus ízei! Frissüljön fel a tradicionális arab kávézók kínálatával, és kóstolja meg a helyiek híres beduin teáját!

Ha további izgalmakra vágyik, kalandozzon egy jeep túra során a sivatagban, tevegeljen a Sínai-hegy vonulatain és oázisaiban, vagy engedje, hogy elkápráztassák az egyiptomi “mini Grand Canyon” színpompás szurdokai a Színes-kanyonban! De garantáltan megéri megmászni a Mózes-hegyet vagy ellátogatni az UNESCO Világörökségi listáján is szereplő, ősi Szent Katalin kolostorhoz is.

Hasznos tudnivalók

Kérjük hívja utazási szakértőinket. Kollégáink segítségére lesznek az nyaralása előkészítésében! Sharm el Sheikh Önre vár!

Sharm el Sheikh - Egyiptom utazási inspirációk

Sharm el-Sheikh - az üdülőparadicsom - OTP Travel Utazási Iroda
Sharm el-Sheikh felemelkedése egy egyedülálló és turisztikai szempontból példaértékű történet.

Sharm el Sheikh - tengeri kalandok - OTP Travel Utazási Iroda
Sharm el Sheikh a világ egyik legismertebb búvárterepe.

Ras Mohammed: a földi paradicsom - OTP Travel Utazási Iroda
Sharm El Sheikhtől délre, a Sínai-félsziget legdélebbi csúcsánál fekszik a kivételes szépségű Ras Mohammed.

Sármos Sharm - OTP Travel Utazási Iroda
Annyi fantasztikus látni- és tennivaló van itt, hogy nehéz választani!

Sajnos nincs megfelelő találat. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket.