Élmények a világ körül

Bécsi gasztrokalandok

Ausztria | Bécs | ételek - OTP Travel Utazási Iroda
Az osztrák főváros kulturális sokszínűségéhez nem férhet kétség, így van ez a gasztronómiájában is. Bemutatunk néhány fantasztikus bécsi éttermet és kávéházat.

Bécsi gasztrokalandok

Az osztrák főváros kulturális sokszínűségéhez nem férhet kétség, így van ez a gasztronómiájában is. Bécsben jól megférnek egymással a kifinomult nemzetközi fúziós konyhával működő éttermek és a bisztró hangulatú kisebb kifőzdék. Egy valami közös bennük, világszínvonalú ínyencségekkel csábítanak. Ezúttal öt fantasztikus helyet mutatunk be, tartsanak velünk!

Silvio Nickol Gourmet Restaurant

A Coburg palota közelében találhatjuk meg a két Michelin-csillagos Silvio Nickol séf éttermét. Ínyenc, modern konyhája város szerte népszerű, a konyha kreativitása páratlan. Különleges finomságként jelenik meg az étlapon a királyrák, a vízitorma és csicsóka ételek sora, valamint a kaviár répával, tárkonnyal és juhsajttal. A különféle ételsorok mellé kitűnő borok és pezsgők közül választhatunk kísérőket.
www.palais-coburg.com

At Eight

A bécsi The Ring Hotelben működő At Eight a hagyományos bécsi konyha egyik szentélye. A menü az évszakonként változik, és szinte minden hónapban megújul, így biztosítva a változatosságot. Az At Eight a borlapjáról is jól ismert, amelyen kiváló kísérőket találhatunk az olyan klasszikusok mellé, mint a rántott rántott borjú vagy a vadas őzgerinc.
www.ateight-restaurant.com

Walter Bauer

Bécs egyik csendes, mellékutcájában találjuk meg ezt a bájos, családi kézben lévő éttermet. Igazi gyöngyszem, amely egy Michelin-csillagot kiérdemelt magának. Több mint 20 éve a bécsi ínyencek egyik kedvenc gyülekezőhelye. Pincéiben a legjobb osztrák borok sorakoznak. Az étterem tulajdonosa, Walter Bauer Ausztria kulináris életének meghatározó alakja.
https://bit.ly/RestaurantWalterBauer

Steirereck

A két Michelin-csillagos étterem a Stadtparkban található és klasszikus bécsi ételeket kínál. Az étlapon természetesen megtalálhatóak a nemzetközi konyha fogásai is. Az étterem pincészetéből mindezek mellett 35 000 palackos borkínálatból válogathatunk.
www.steirereck.at

Fabios

A közkedvelt étterem, innovatív mediterrán konyhája város szerte híres. A Fabios a klasszikus ételek kreatív újraértelmezésében is élen jár. A napfényes és elegáns, fából és bőrből készült modern belső tér elegáns hátteret biztosít a bécsi gasztronómiai kalandokhoz.
www.fabios.at

Kapcsolódó inspirációk:


Ausztria | Bad Ischl - OTP Travel Utazási Iroda
A festői szépségű Bad Ischl, az osztrák fürdőváros egykor Európa egyik hatalmi centruma volt.

Ausztria | Karintia | Hochosterwitz vár - OTP Travel Utazási Iroda
Karintia bővelkedik természeti szépségekben, de az épített öröksége is egyedülálló.

Ausztria | Salzburg | 5 meglepő tény a Mozartról - OTP Travel Utazási Iroda
Salzburg lakói tudják, hogyan lehet legjelesebb szülöttük, Mozart köré kultuszt építeni.

Városi strandok - OTP Travel
ahol a városnézés és a vízparti nyaralás tökéletesen összekapcsolható

Csobbanjon a csodáért! - OTP Travel
Elképesztő víz alatti látnivalók

Kapcsolódó ajánlatok:


KARINTIAI ÉLMÉNYEK

Ausztria
189 000 Ft/fő -től

WACHAU, SALZBURG ÉS A SALZKAMMERGUTI TÓVIDÉK

Ausztria
229 000 Ft/fő -től