Élmények a világ körül

Keresés

Hawaii 5 legjobb strandja

USA | Hawaii 5 legjobb strandja | OTP Travel Utazási Iroda
Nem egyszerű feladat kiválasztani Hawaii legjobb strandjait, hiszen a szigetcsoport képeslapra illő tengerpartok végeláthatatlan listájáról ismert. Mutatjuk a legjobbakat!

Hawaii 5 legjobb strandja

Nem egyszerű feladat kiválasztani Hawaii legjobb strandjait, hiszen a szigetcsoport képeslapra illő tengerpartok végeláthatatlan listájáról ismert. Egyszerűen túl sok a káprázatos tengerpart ahhoz, hogy könnyen dönthessünk. A HAWAIʻI Magazine bennfentes olvasói azonban megtették. Íme a lista, mutatjuk Hawaii öt legfestőibb partszakaszát!

1. Waikīkī Beach, O'ahu

USA | Hawaii | Waikīkī Beach, O'ahu - OTP Travel Utazási Iroda
Waikīkī varázsa mindenkit elbűvöl. Az Oʻahu-i nyár szinonimája, és évtizedek óta a látogatók és a helyiek legnagyobb kedvence is. A szelíd, hívogató hullámok és az itt sorakozó luxusszállodák meghatározó jellemzői ennek az idilli homokos partszakasznak, amelyről gyakran mondják, hogy Hawaii legjobbja. Igazi szörfös paradicsom. Ahol akár a kezdők is belevághatnak ebbe a népszerű, de némi vagányságot azért igénylő sportba. Számos szörfiskola kínálja a szolgáltatását, a kezdőtől a profi szintig.

2. Hanalei-öböl, Kaua'i

USA | Hawaii | Hanalei-öböl, Kaua'i - OTP Travel Utazási Iroda
Kauaʻi legkedveltebb partszakasza a Hanalei-öböl. A félhold alakú és lenyűgöző szépségű Hanalei-öböl rácáfol arra az állításra, hogy a strandok esetében választani kell a méret és a minőség között. Itt nem kell számolnunk a kompromisszumokkal. A Hanalei Kauaʻi északi partjának egyik legnagyobb öble több kilométer hosszan elterülő stranddal csábít, amely bőséges helyet biztosít mindenkinek. Még az ikonikus Hanalei móló közelében is, ahonnan, Hawaii-n járva, legalább egyszer mindenkinek le kell ugrania!

3. Po'ipū Beach, Kaua'i

USA | Hawaii | Po'ipū Beach, Kaua'i - OTP Travel Utazási Iroda
Az ötös lista egyik meglepetése, a Poʻipū Beach. Szépségéhez nem fér kétség, de a magazin szerkesztői rácsodálkoztak az olvasóik döntésére. A partszakasz népszerűsége ezek szerint azonban megkérdőjelezhetetlen. Nem kétség, a Poʻipū Beach Kauaʻi ideális helyszín a tengeri búvárkodáshoz, akár teknősökkel is, a szörfhöz vagy akár a fókaleshez. Családok számára is ideális, hiszen a nyugodt, part menti medencékben biztonságban vannak a legkisebbek is. Mindennek tetejébe a Poʻipū Beach az egyik legjobb hely Hawaii látványos naplementéinek megtekintésére.

Kā'anapali Beach, Maui

USA | Hawaii | Kā'anapali Beach, Maui - OTP Travel Utazási Iroda
Ha csak egyetlen strandot látogathatnánk meg Mauin, amire még gondolni sem szeretnénk, a Kāʻanapali Beach lenne a legjobb döntés. Az ember alkotta építmények és a természet csodálatos mesterműveinek harmóniája itt igazán szembeötlő. A Kāʻanapali Beach kristálytiszta tiszta vize tökéletes búvárkodáshoz. A különlegesen szép partvonal hosszan húzódik, és a sziget legelőkelőbb üdülőhelyeivel és szállodáival határos. A tengerparttal párhuzamosan egy sétány fut, ennek mentén kihelyezett függőágyak, bevásárló kioszkok és árnyékos bungalók váltják egymást. Ha itt járunk nem szabad kihagynunk, a minden nap megtekinthető lele kawa-t (sziklaugrás), amelyet a Puʻu Kekaʻa-n (Fekete szikla) tartanak.

Lanikai Beach, Oʻahu

USA | Hawaii | Lanikai Beach, Oʻahu - OTP Travel Utazási Iroda
Nem csoda, hogy a Lanikai Beach, Oʻahu koronaékszere felkerült a listára. Ez ugyanis Oʻahu egyik legkékebb vizével és legpuhább homokjával rendelkező strandja, amely a sziget keleti partvidékén terül el. Két part menti szigetecskéje is közkedvelt, amelyek a Nā Mokulua nevet viselik, de általában "Mokes"-ként emlegetik őket. A szigetecskékhez akár kajakkal is ki lehet jutni, hogy elkészíthessük életünk vélhetően egyik legparadicsomibb környezetbe komponált selfie-ét.

Kapcsolódó inspirációk:


New York gasztronómiai különlegességei | OTP Travel Utazási Iroda
New York a kultúrák olvasztótégelye, mely gasztronómiájában is megjelenik. A világ egyik legnagyobb metropolisza tálcán kínálja a kulináris élvezeteket. Íme a legínycsiklandóbb fogások!

New York titkos gyöngyszemei | OTP Travel Utazási Iroda
Titokzatos metróállomás, képeslapra illő kis piros világítótorony vagy a Central Park titkos barlangja? Tartson velünk és ismerje meg a Nagy Alma kevéssé ismert látványosságait!

Las Vegas a kaszinókon túl - OTP Travel Utazási Iroda
„Ami Vegasban történt, az Vegasban marad.” – tartja a népszerű mondás. Las Vegas azonban a kaszinók világán túl, jóval több érdekességet tartogat. Ismerje meg velünk „a bűnös város” másik arcát!

San Francisco fényei - OTP Travel Utazási Iroda
San Francisco sokkal több érdekességet tartogat, mint gondolná. Fedezze fel velünk a Golden Gate hídnak otthont adó híres várost!

AZ USA legszebb nemzeti parkjai - OTP Travel Utazási Iroda
Az Amerikai Egyesült Államok természeti kincsestára kimeríthetetlen lehetőségeket tartogat. Tartson velünk az USA legszebb nemzeti parkjaiba!

USA, Los Angeles, az angyalok városa - OTP Travel Utazási Iroda
Honnan kapta a város ikonikus nevét? Melyek a fő látványosságai? Ismerje meg velünk Amerika egyik legnépszerűbb városának titkait.

10 érdekesség a Niagara-vízesésről - OTP Travel Utazási Iroda
A Niagara-vízesés két ország határán fekszik, az USA és Kanada legnépszerűbb látványossága. Ismerje meg a 10 legérdekesebb tényt erről a lélegzetelállító természeti remekműről.

USA | Hawaii a tények tükrében II. | OTP Travel Utazási Iroda
Hawaii számtalan természeti szépséggel, kulturális és történelmi érdekességgel csábít. Összeállításunkban ezúttal újabb rendkívüli tényeket gyűjtöttünk össze az Egyesült Államok 50. államáról.

USA | Hawaii a tények tükrében | OTP Travel Utazási Iroda
Hawaii az Egyesült Államok 50 állama közül a 40. legnépesebb méretét tekintve a 43. Hawaii az egyetlen olyan amerikai állam, amely Észak-Amerikán kívül található.

USA | Hawaii csemegék | OTP Travel Utazási Iroda
Gasztronómiai sorozatunk Hawaii szigetein kalandozik, bemutatva egy különleges konyha, sokszínű ízvilágát. Kóstoljon bele a hawaii szakácsművészet remekeibe!

Kapcsolódó ajánlatok:


CHICAGO VÁROSLÁTOGATÁS

Usa
érdeklődésre

NEW YORK - EGYÉNI VÁROSLÁTOGATÁS

Usa
299 000 Ft-tól/fő

LAS VEGAS - EGYÉNI VÁROSLÁTOGATÁS

Usa
459 000 Ft-tól/fő

MIAMI - EGYÉNI VÁROSLÁTOGATÁS

Usa
559 000 Ft-tól/fő

NEW YORK - A VÁROS, AMI SOHA NEM ALSZIK

Usa
589 000 Ft-tól/fő

KELETI PARTI EXPRESSZ - REPÜLJ ÉS VEZESS! - EGYÉNI

Usa
589 000 Ft-tól/fő

FLORIDAI VAKÁCIÓ - EGYÉNI KÖRUTAZÁS BÉRAUTÓVAL, SZÁLLÁSSAL

Usa
690 000 Ft-tól/fő

USA - A TITOKZATOS DÉL

Usa
769 000 Ft-tól/fő

KALIFORNIAI KÉPESLAPOK - REPÜLJ ÉS VEZESS! - EGYÉNI

Usa
819 000 Ft-tól/fő

USA - NAPFÉNYES KALIFORNIA

Usa
839 000 Ft-tól/fő

USA - KELETI PART

Usa, Kanada
939 000 Ft-tól/fő

USA - NYUGATI PART - A NAGYVÁROSOK FÉNYEI ÉS A GRAND CANYON

Usa
999 000 Ft-tól/fő

A 66-OS ÚT - REPÜLJ ÉS VEZESS! - EGYÉNI

Usa
1 099 000 Ft-tól/fő