Élmények a világ körül

Keresés

Kihagyhatatlan ajánlatunk: USA és Kanada

Amerikai Egyesült Államok - USA - utazási ajánlatok OTP Travel Utazási Iroda

Amerikai Egyesült Államok és Kanada

Az észak-amerikai kontinens két legnagyobb országa közel 20 millió négyzetkilométeren sorakoztatja fel a föld legváltozatosabb tájait-városait és a világ talán legszínesebb kultúrájú társadalmát. Bárhová is utazunk, felejthetetlen élményeket ígér az itt eltöltött idő. New York és Las Vegas fényei, a keleti part nagyvárosai, Toronto forgataga és a Niagara lélegzetelállító vízesése, Kalifornia legszebb városai, a csodálatos kanyonok és nemzeti parkok, a legendás 66-os út kalandjai és Florida felejthetetlen élményei mind megtalálhatók az OTP Travel változatos körutazásainak útvonalában. Fedezze fel az USA és Kanada nevezetességeit csoportos programjainkkal, nagy szaktudású idegenvezetőink kíséretével. Ha körutazásaink között nem talál elképzeléseinek megfelelőt, tekintse meg egyéni városlátogató programjainkat és fly-and-drive ajánlatainkat, vagy forduljon bizalommal utazási szakértőinkhez, akik segítségére lesznek az egyedi útitervek elkészítésében is! Az USA és Kanada csak Önre vár!

A pontos beutazási feltételek a linkre kattintva olvashatók.

Amerikai Egyesüt Államok
Kanada

Amerikai Egyesült Államok és Kanada - kihagyhatatlan csoportos utazási ajánlataink

USA - A TITOKZATOS DÉL

Usa
1 879 000 Ft-tól/fő

USA - KELETI PART

Usa, Kanada
1 249 000 Ft-tól/fő

USA - NAPFÉNYES KALIFORNIA

Usa
1 899 000 Ft-tól/fő

Egyéni ajánlatok az Amerikai Egyesült Államokba és Kanadába

Amerikai Egyesült Államok - USA utazási inspirációk

Miami Beach ikonikus „Baywatch” tornyai | USA | OTP Travel Utazási Iroda
Ami Párizsnak az Eiffel-torony, New Yorknak a szabadságszobor, az Miami Beachnek a hófehér tengerparton sorakozó, színes életmentő tornyok sokasága. Merüljön el a színkavalkádba velünk!

Miami Beach Art Deco történelme | USA | OTP Travel Utazási Iroda
Az Art Deco Miami Beach egyik meghatározó építészeti stílusa, kialakulása izgalmas múltra tekint vissza. Merüljön el érdekességeiben Ön is!

A legjobb adventi programok New York-ban - OTP Travel Utazási Iroda
Korcsolyázás a műjégpályán, a város karácsonyfájának ünnepi kivilágítása vagy a botanikus kert időszakos kiállításainak meglátogatása csak néhány a számos izgalmas adventi program közül.

Meleget ajánlunk - OTP Travel Utazási Iroda
A Föld legforróbb helyei - hőmérsékleti rekordok.

További 25 furcsa tény az USA-ról - OTP Travel Utazási Iroda
Fedezzük fel együtt ezt a csodálatos országot!

US Route 66 - OTP Travel Utazási Iroda
Mítosznak született, legendává vált.

10 érdekesség a Niagara-vízesésről - OTP Travel Utazási Iroda
A Niagara-vízesés két ország határán fekszik, az USA és Kanada legnépszerűbb látványossága. Ismerje meg a 10 legérdekesebb tényt erről a lélegzetelállító természeti remekműről.

Kanada városai II. - OTP Travel Utazási Iroda
A Kanada legérdekesebb városait bemutató sorozatunk második részében is különleges helyekre, izgalmas, felfedezésre váró településekre invitáljuk önöket. Tartsanak velünk!

Kanada városai I. - OTP Travel Utazási Iroda
Kanada különleges ország. Hatalmas - méretét tekintve a második legnagyobb a világon. Mégis ritkán lakott. Városai számtalan csodát rejtenek.