OTP Travel direkt: +36 1 486 6600
otptravel@otptravel.hu
Az 5 kihagyhatatlan körutazás, városnéző kirándulás, országjáró túra.

Top 5 körutazás, ahol mindent felfedezhet!

Ezerarcú Portugália

Ezerarcú Portugália csoportos körutazás - OTP Travel utazási iroda
Kattintson a képre az út részleteiért!

Portugália varázsával még többszöri utazás alkalmával sem lehet betelni, ide mindig nagyszerű elutazni és visszatérni. Az ezerarcú országot bemutató körutazás a nagyvárosok, mint Lisszabon, Portó, Braga, Coimbra mellett az ország titkos szegleteit, kevésbé ismert vidékeit is megmutatja. Tengerparti halászfalvak és rejtett kis falucskák engednek bepillantást a vidéki élet mindennapjaiba Portugália csodálatos tájain.
 

Szicíliai körutazás tengerparti üdüléssel

Szicíliai körutazás tengerparti üdüléssel, Olaszország - OTP Travel utazási iroda
Kattintson a képre az út részleteiért!

Olaszország, sőt a Földközi-tenger legnagyobb szigete, Szicília tájain mintha megállt volna az idő: eldugott, középkori falvacskák és bájos tengerparti városkák várják, hogy bejárják őket, érett gyümölcsök súlya alatt roskadozó citromfák illatoznak lépten-nyomon. A szicíliai körutazás során bebarangolt látnivalók: Siracusa, Agrigento és Taormina ókori görög emlékei, a csodás barokk kisvárosok, az érintetlen szépségű tájak, az Etna pöfögő kráterei páratlan élményeket ígérnek. A Taormina és Cefalú környéki tengerparti pihenések során pedig az igazi "dolce far nientébe" (édes semmittevés) is belekóstolhat az utazó.
 

Izrael

Izrael csoportos körutazás - OTP Travel utazási iroda
Kattintson a képre az út részleteiért!

Izraelt körbeutazni könnyűnek tűnik, pedig a látnivalók sokfélesége miatt egy hét aligha elég felfedezéséhez. A körutazás mégis megpróbálkozik a lehetetlennel: Izrael legszebb és kihagyhatatlan tájait igyekszik csokorba gyűjteni. Míg Jeruzsálem az ország történelmi és vallási központja, addig a Földközi-tenger partján fekvő Tel-Aviv a gazdasági élet centruma. A vibráló, európai hangulatú városban gondozott tengerparti sétányok, gyönyörű Bauhaus épületek, árnyas utcák és Jaffó művészvárosának girbegurba utcácskái várják, hogy felfedezzék őket. A Biblia szent helyei: Názáret, a Genezáreti-tó, a Jordán-folyó és Betlehem is része többek között a gazdag programú izraeli körutazásnak.
 

A balti országok, Tallinn, Riga, Vilnius és Szentpétervár

Tallinn, Riga, Vilnius és Szentpétervár körutazás - OTP Travel utazási iroda
Kattintson a képre az út részleteiért!

A balti országok varázslatos hármasa: Észtország, Lettország és Litvánia között történelmileg sok a közös vonás, azonban kulturális hagyományaikban igen különbözőek. Észak-Európa e három gyönyörű országa más és más szépségeket rejt, ezért érdemes egyszerre felfedezni a barokk szépségű Vilniust, a gazdag építészetű Rigát és Tallinn magával ragadó városát. A balti országok megtekintése után Oroszország egyik legfontosabb városa, Szentpétervár meglátogatása méltó folytatása a körutazásnak. Az egykori orosz birodalmi főváros mesés palotái és katedrálisai, az Ermitázs elképesztően gazdag gyűjteménye, a majdnem 400 híd és 2300 műemlékvédelem alatt álló épület felejthetetlen emlékekkel gazdagítanak.
 

USA - Keleti parti csoportos körutazás

USA - Keleti parti csoportos körutazás - OTP Travel utazási iroda
Kattintson a képre az út részleteiért!

Az USA keleti partjának történelmi városai, égbeszökő felhőkarcolói és természeti csodái páratlan körutazásra hívogatnak. A „Nagy Almából” nem lehet elég nagyot harapni, hogy beteljünk vele. Manhattan éjszakai fényei és az Empire State Building tetejéről nyíló panoráma semmihez sem fogható. New York nyüzsgése éles kontrasztot alkot a Finger Lakes gyönyörű tóvidékével és a csodálatos szépségű Niagara-vízeséssel, ahonnan még egy torontói látogatásra is lehetőség nyílik a körutazás során. Amish Country különös világa, Washington, a főváros, Philadelphia macskaköves sikátorai mind a keleti part palettájának egy színe - és a körutazás egy-egy állomása.

Kapcsolódó ajánlatok:


RANDEVÚ RÓMÁVAL

Ország: Olaszország
69 000 Ft/fő -től

BARI-PUGLIA - EGYÉNI

Ország: Olaszország
105 000 Ft/fő -től

RUSZTIKUS BIRTOK CHIANTI BORVIDÉKÉN

Ország: Olaszország
105 000 Ft/2 fő -től

BIRTOK FIRENZE KÖRNYÉKÉN Reggello

Ország: Olaszország
105 000 Ft/3 fős lakosztály -tól

MOSZKVA - EGYÉNI VÁROSLÁTOGATÁS

Ország: Oroszország
115 000 Ft/fő -től

VIDÉKI HÁZ A TENGER KÖZELÉBEN Casino di Terra

Ország: Olaszország
119 000 Ft/apartman -tól

HOTEL BOLIVAR Lido di Jesolo

Ország: Olaszország
126 000 Ft/fő -től

FIRENZE TITKAI***

Ország: Olaszország
128 000 Ft/fő -től

További ajánlatok:

EZERARCÚ PORTUGÁLIA

Ország: Portugália
289 000 Ft/fő -től

PORTÓTÓL SANTIAGO DE COMPOSTELÁIG

Ország: Portugália
299 000 Ft/fő -től

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdésére válaszolnak.
Irodáinkban személyesen állunk az Ön rendelkezésére!

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
09:00 - 17:30