OTP Travel direkt: +36 1 486 6600
otptravel@otptravel.hu
Costa Rica ezerarcú természeti környezettel csábítja a turistát.

Sokszínű Costa Rica

Míg a fennsíkokon és hegyekben hideg van, az erdőkben párás, hűvös idő fogadja a látogatót, San Joséban tavasz van, a tengerpartokon pedig a nyár az úr. Costa Rica ezerarcú természeti környezettel csábítja a turistát.

San José és környéke élettel teli és stílusos, ahol múzeumok, éttermek, színes piacok, nagy bevásárló- központok egyaránt megtalálhatók. Az ország fővárosa a közlekedési csomópontok és az utazások kiindulópontja is egyben. A város a Központi-völgy szívében van, amely a Kordillerák vulkáni kúpjai között, 1200 méteres magasságban húzódik. Az itt tett barangolások a természet és kulturális örökségek mellett a helyiek életébe is bepillantást engednek. A város kényelme és a természet adta izgalmak jól kombinálhatók, az aktív programok igazi kincsesbányája a vidék: trekking, lesiklás drótkötélen a dzsungelben, túra terepjárókkal, vadvízi evezés, lovaglás mind lehetséges itt, egész napos kirándulások keretében lenyűgöző vulkánok láthatók, a 200 km-re lévő aktív  Arenal vulkán Közép-Amerika egyik legszebb vulkánja, az itt tett látogatás kibővíthető tengerparti pihenéssel, vagy a nemzeti parkok valamelyikével, dzsungel lodge 
szállással.

A tengerpart
Costa Rica tengerpartjai minden igénynek és elképzelésnek megfelelnek: minőségi szállodákkal, a kisebb csoportok részére hangulatos haciendákkal, golfpályákkal, aktív programokkal, nyugtató Spa kezelésekkel, gasztronómiai élvezetekkel és lélegzetelállító környezettel kápráztatják el az utazókat. A festői csendes-óceáni partvidék a luxust ötvözi a kényelemmel, a nagy, mindennel felszerelt hotelektől a kis, néhány szobás lodge-okig. A karibi partvidék fele nemzeti park védett állat- és növényvilággal, itt főleg kisebb lodge-ok és panziók találhatók. Minden kellék megvan itt a tökéletes nyaraláshoz és kikapcsolódáshoz, ideális azoknak is, akik a tengerparti lazításnál jobban kedvelik az aktív programokat, a fővárosból akár belső repülőjárat nélkül is elérhetők egyes tengerpartok.

Kapcsolódó ajánlatok:


COSTA RICA - A BOLDOGSÁG ORSZÁGA

Ország: Costa Rica
498 000 Ft/fő -től

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA*****-10 ÉJSZAKA

Ország: Dominikai Köztársaság
439 000 Ft/fő -től

GRAND BAHIA PRINCIPE BAVARO***** - 10 ÉJSZAKA

Ország: Dominikai Közösség
459 000 Ft/fő -től

LUXURY BAHIA PRINCIPE ESMERALDA*****-10 ÉJSZAKA

Ország: Dominikai Köztársaság
549 000 Ft/fő -től

KUBAI MOZAIK-CSOPORTOS KÖRUTAZÁS ÜDÜLÉSSEL

Ország: Kuba
549 000 Ft/fő -től

SZILVESZTER KUBÁBAN, ÜDÜLÉSSEL VARADERÓN – CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Ország: Kuba
789 000 Ft/fő -től

További ajánlatok:

COSTA RICA - A BOLDOGSÁG ORSZÁGA

Ország: Costa Rica
498 000 Ft/fő -től

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
09:00 - 17:30