Élmények a világ körül

Keresés

Kihagyhatatlan ajánlatunk: Costa Rica

Costa RIca utazás - OTP Travel Utazási Iroda

Costa Rica

A négymilliós lakosú, ökoturizmusáról is ismert közép-amerikai ország keleti oldalán az aranyló homokpartokat a Karib-tenger mossa, nyugaton a végtelenbe nyúló Csendes-óceán határolja. Bár az ország neve spanyolul gazdag partot jelent, Costa Rica fejlődő ország, nem gazdasági nagyhatalom, nincs ipara vagy magas GDP-je, de mégis számos dologban élen jár. Amire rögtön büszkék is lehetnek, hogy területének egynegyede nemzeti park, ezzel méretéhez viszonyítva Costa Rica rendelkezik a világon a legnagyobb védett területtel. Két igen fontos címmel is rendelkezik az ország: egyfelől nemrég a világ legzöldebb országának választották, másrészt aHappy Planet Index alapján a világ legboldogabb országa.

Inspirációk: Pura Vida,Costa Rica

Costa Rica – az édenkert finomságai - OTP Travel Utazási Iroda
Az ananász- és kávéültetvények, a csokoládétúrák felejthetetlen élményekkel csalogatják azokat, akik szeretnék megismerni az ország virágzó kultúrájának és gazdaságának alappilléreit.

8 kuriózum a csodás Costa Ricá-ról - OTP Travel Utazási Iroda
Vajon vulkánból vagy nemzeti parkból van több Costa Ricán? Kik azok a Ticók? És azt tudja-e, hogy mi a sziget nemzeti madara? Kattintson és tudjon meg többet erről a csodálatos, boldog országról!

Fenntartható turizmus Costa Ricán - OTP Travel Utazási Iroda
Egy műanyagmentes ország példa értékű törekvései.

Costa Rica: egy rendkívüli ország - OTP Travel Utazási Iroda
Pura Vida: utazás másképp, avagy megélni a hétköznapok pillanatait a csodálatos Costa Ricán. Így tud most elutazni, ha Costa Ricára vágyik!

Costa Rica kincsei - OTP Travel Utazási Iroda
Costa Rica bővelkedik a természeti kincsekben - és ez igaz az itt termő, egzotikus gyümölcsökre is.

10 érdekesség Costa Ricáról - OTP Travel Utazási Iroda
Ismerje meg jobban Costa Ricát!

Kihagyhatatlan ajánlat Costa Ricába


Mikor szeretne utazni?