OTP Travel direkt: +36 1 486 6600
otptravel@otptravel.hu
Bemutatkozik az Emirátusok repülő sólyom ihlette pavilonja

Expo 2020 Dubai: az EAE pavilonja

Az Emirátusok gazdag kultúrája és fényes jövője lesz látható az EAE pavilonjában
A hét emírséget képviselő futurisztikus pavilon minden bizonnyal az Expo 2020 Dubai egyik legkülönlegesebb látnivalója lesz. Tervezője Santiago Calatrava világhírű spanyol építész és szobrász, kinek nevéhez olyan építészeti csodák fűződnek, mint a valenciai Művészetek és Tudományok városa, a sevillai Alamillo híd, a World Trade Center közlekedési csomópont New York-ban, vagy a Holnap Múzeuma Rio de Janeiró-ban. Santiago Calatrava tervezte Dubai legújabb toronyépületét, a még épülő és várhatóan 2021-re megnyíló Dubai Creek Harbour Towert is, mely az előzetes hírek szerint nemcsak Dubai, de a világ legmagasabb épülete is lesz.

Expo 2020 Dubai: az EAE pavilonja - OTP TRAVEL utazási iroda

Az Egyesült Arab Emirátusok 2020-as világkiállításra épülő pavilonja négy emeleten összesen 15 000 m2 területet foglal majd el és az Emírség kultúrájának legjavát mutatja be. A 12 000 m2-es kiállítótér területén az „Összekapcsolt gondolatok, szebb jövő” alapgondolat köré fűzött kiállítás látható majd, a legfelső szinten pedig egy kifejezetten vendéglátásra szánt terület kap helyet.

A repülő sólymot szimbolizáló pavilon a nemzet történelmét egy összekapcsolt globális középpont képében ábrázolja, és a vezetők egy békés, fejlődő és ambiciózus jövőbeli terveket dédelgető társadalom létrehozására irányuló elképzeléseit mutatja be.
 

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00