OTP Travel direkt: +36 1 486 6600
otptravel@otptravel.hu
Nem számít, hogy a világ mely pontján él, és melyek a kedvenc ízei, biztos, hogy az Expo 2020 Dubai különleges gasztronómiai élményben részesíti.

Expo 2020 Dubai: a gasztronómia világa

Nem számít, hogy a világ mely pontján él, és melyek a kedvenc ízei, biztos, hogy az Expo 2020 Dubai különleges gasztronómiai élményben részesíti.

Egyedi ételudvarok
A Family Circle, Asian Quarter, Signature Stars és Urban Bloc helyszíneken található négy ételudvarban a látogatók úgy kerülhetnek kapcsolatba az ételekkel, mint még soha, és megtapasztalhatják a helyszínek sugárzó energiáit, zenét hallgathatnak, sőt, még különféle játékokkal is szórakozhatnak.

Az ételek jövője
A kiterjesztett valóságot és a virtuális valóságot segítségül hívó, lenyűgöző és innovatív ételek alapvető elemei lesznek az Expo 2020 Dubai gasztronómiai élményeinek.

Kulináris élményeket nyújtó éttermek
Kóstolja meg a 192 résztvevő ország különböző ételsorainak gazdag és autentikus ízvilágát. Az éttermek izgalmas ételeket kínálnak, és alig várják, hogy vendégül láthassák a kíváncsi látogatókat ebédre, vacsorára vagy akár csak egy könnyű harapnivalóra.

Mesterkurzusok
A globális technikák és hozzávalók által inspirált új fogások elkészítése iránt érdeklődő látogatók is megtalálhatják számításukat az Expo 2020 Dubai Masterclass Kitchen és az Expo 2020 Connecting Minds Demonstration Kitchen mesterkurzusain.

Helyi kedvencek
Fedezze fel az EAE egyedi, a kultúrák és hozzávalók egyesülése által inspirált ételeit. Adja át magát a gasztronómiai felfedezés örömeinek és szerezzen életre szóló élményeket a helyi konyhaművészet megismerésével!


 

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00