Élmények a világ körül

Keresés

OTP Travel Utazási Iroda
Keletre készül? Íme tíz fantasztikus hely, amit feltétlenül látnia kell!

Top 10 ázsiai úti tipp

#1 BaliBali utazás - OTP Travel utazási iroda

Bali utazás - OTP Travel utazási iroda
A mesébe illő szépségű sziget homokos tengerpartjai, csodálatos templomai és csillogó luxusszállodái régóta vonzzák a pihenni vágyó turistákat. Kevésbé közismert, de a Bali szigetén azok is megtalálják a számításukat, akik az érintetlen természetért, a valódi vadonért rajonganak. Balin fantasztikus túralehetőségek vannak, a sokat próbált túrázók is elemükben érezhetik magukat.

#2 TokióTokió utazás - OTP Travel utazási iroda

Tokio utazás - OTP Travel utazási iroda
A japán főváros folyamatosan lüktető metropolisz. A hagyományok és a csúcstechnika bódító keveredése különleges hangulatot áraszt mindenhol. Tokió életében élvezet elmerülni, főleg, hogy a napközben óramű pontossággal működő város esténként bohém, kedves és nagyon emberi arcát mutatja. A szusi pedig mindenhol autentikus.
#3 HongkongHong-Kong utazás - OTP TRAVEL utazási irodaAz egykori angol gyarmat ma már ugyan Kína része, mégis valami egészen más. Hongkongban élénk és sokszínű kulturális élet zajlik ebben brit-kínai hibrid világban, amely az ide látogatót rendszerint rögtön magával ragadja. A felhőkarcolók árnyékában elterülő homokos strandok, a rögbi pályák és a buja táj láttán az ember csak azt kérdezi magától, miért nem voltam már itt korábban?

#4 SzöulSzöul utazás - OTP Travel utazási irodaA koreai főváros egy olajozottan működő gépezet. Az autók, a kerékpárosok és a gyalogosok zseniális összhangban működtetik a mindig nyüzsgő metropoliszt. Szöul folyamatosan épül és szépül, és az utóbbi évtizedekben alaposan meglódult gazdaság jelentősen felpezsdítette a kulturális életet is. Tavasszal és ősszel érdemes meglátogatni, ilyenkor a legkedvezőbb az időjárás és a szobaárak sem szökkennek az egekbe, mint a nyári hónapokban.

Szöul - kattintson a személyre szabott utazási ajánlatokért!

#5 SzingapúrSzingapúr utazás - OTP TRAVEL utazási iroda

Szingapúr utazás - OTP Travel utazási iroda
A soknemzetiségű metropoliszt a gasztronómia fellegvárát tartják számon Ázsia-szerte. Az itt található sokféle konyha a kulináris élvezetekért rajongók mekkájává tette. Szingapúr példamutató módon óvja a zöldterületeit, a beépítettség mértékét szigorú szabályokkal tartják kordában. A Marina Bay (a város turisztikai központja) mellett érdemes meglátogatni a sajátos hangulatú, etnikai alapokon szerveződött városrészeket is, ahol egészen más világba csöppenhet a látogató. Little India és Chinatown valóságos kis városok a városban, amelyeket már önmagukért is érdemes alaposabban felfedezni.

Szingapúr - kattintson a személyre szabott utazási ajánlatokért!

#6 PhuketPhuket utazás - OTP Travel utazási irodaPhuketet a gazdag vegetáció, a széles strandok és az égszínkék vizek teszik az egyik legvonzóbb ázsiai célponttá. Szállás itt is megfizethető – persze csak ha tudja, hol kell keresni. Ha nem aggódik az árak miatt, irány a Surin és Bang Tao; ha a szűkösebb a költségvetés legyen a célpont Kamala vagy Laguna!

Phuket -kattintson az utazási ajánlatokért!

#7 BangkokBankok utazás - OTP Travel utazási irodaA folytonosan pezsgő város a megállás nélkül zajló éjszakai élet kedvelőinek paradicsoma. Bangkok utcáin számtalan helyen belekóstolhatunk a thai konyha kulináris értékeibe. De vásárlási lehetőségekben sincs itt hiány, akár hipermodern bevásárlóközpontra, akár a kézműves termékeket is szép számmal kínáló piacokra vágyna az utazó.

Bangkok -kattintson az utazási ajánlatokért!

#8 ManilaManila utazás - OTP Travel utazási irodaManila színes és mindig pezsgő életének felfedezése már önmagában is megér egy látogatást. A műemlékekben gazdag város sok helyen meglehetősen rendezetlen benyomást kelt, mégis érdemes elmerülni a helyi forgatagban. A közlekedés kaotikus, ám ha eljutunk az egykori spanyol gyarmat egyik nyüzsgő hétvégi piacára belekóstolhatunk az ízletes filippínó konyha remekműveibe, vásárolhatunk a helyi kézművesek portékáiból és különleges édességeket kóstolhatunk igazán autentikus, ám meglehetősen nagy kontrasztokat mutató környezetben.

Manila -kattintson a személyre szabott utazási ajánlatokért!

#9 KatmanduKatmandu utazás - OTP Travel

Katmandu utazás - OTP TravelNepál vibráló, színes fővárosának kereteit a fölé magasodó Himalája hegyvonulatai adják. Templomai, a nyüzsgő Durbar tér és az UNESCO világörökségi védelme alatt álló Boudhanath Sztupa kedvelt úti céllá teszik nem csak a hegymászás szerelmeseinek körében.

Katmandu - kattintson a személyre szabott utazási ajánlatokért!

#10 KiotóKiotó utazás - OTP Travel utazási iroda

Kiotó utazás - OTP Travel
Japán pénzügyi és politikai központja ugyan Tokió, a kulturális főváros cím azonban minden kétséget kizáróan Kiotót illeti. A műemlékekben gazdag város szentélyeit, templomait járva, amelyek közül 17 élvezi az UNESCO védelmét is, valóban a régi, történelmi Japánban érezheti magát a látogató.

Kiotó -kattintson az utazási ajánlatokért!

Kapcsolódó ajánlatok:


VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN

Japán
érdeklődésre

DÉL-KOREA FELFEDEZÉSE

Dél-Korea
érdeklődésre

THAIFÖLD - KAMBODZSA KÖRUTAZÁS

Thaiföld
érdeklődésre

THAIFÖLD, KOH SAMUI ÉS DUBAI

Thaiföld
érdeklődésre

RAVINDRA RESORT JOMTIEN BEACH****

Thaiföld
349 000 Ft-tól/fő

RENAISSANCE PATTAYA RESORT & SPA*****

Thaiföld
419 000 Ft-tól/fő

AMARI PHUKET****+

Thaiföld
515 000 Ft-tól/fő

NAI HARN PHUKET*****

Thaiföld
599 000 Ft-tól/fő

BALI WINA HOLIDAY VILLA Kuta

Indonézia
377 000 Ft-tól/fő

GRAND MIRAGE RESORT AND THALASSO BALI Nusa Dua

Indonézia
479 000 Ft-tól/fő

HOTEL NIKKO BALI BENOA BEACH RESORT****+

Indonézia
479 000 Ft-tól/fő

További ajánlatok:

THAIFÖLD - KAMBODZSA KÖRUTAZÁS

Thaiföld
érdeklődésre

THAIFÖLD, KOH SAMUI ÉS DUBAI

Thaiföld
érdeklődésre

RAVINDRA RESORT JOMTIEN BEACH****

Thaiföld
349 000 Ft-tól/fő

RENAISSANCE PATTAYA RESORT & SPA*****

Thaiföld
419 000 Ft-tól/fő

AMARI PHUKET****+

Thaiföld
515 000 Ft-tól/fő

NAI HARN PHUKET*****

Thaiföld
599 000 Ft-tól/fő

DUSIT THANI LAGUNA RESORT*****

Thaiföld
659 000 Ft-tól/fő

THE SLATE*****

Thaiföld
699 000 Ft-tól/fő

DÉL-THAIFÖLDI KÖRUTAZÁS PIHENÉSSEL KRABIN

Thaiföld
729 000 Ft-tól/fő

SZILVESZTER THAIFÖLDÖN – BANGKOK ÉS KOH CHANG

Thaiföld
859 000 Ft/fő

BANGKOK ÉS SZIÁM KINCSEI, KOH SAMUI-VAL

Thaiföld
899 000 Ft/fő

THE SHORE AT KATATHANI*****

Thaiföld
990 000 Ft-tól/fő

KEEMALA*****

Thaiföld
1 215 000 Ft-tól/fő

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00