Élmények a világ körül

Keresés

Igazi kalandokra vágyik? Nem elég a városok vagy a tengerpartok szépsége? Van 5 utazási tippünk az Ön számára!

Top 5 kalandút adrenalinfüggőknek

Dél-Afrika szafari - egyéni körutazás

Hotel Funimation Borik, Zadar, Horvátország - OTP Travel utazási iroda
Kattintson a képre az út részleteiért!

11 varázslatos nap Johannesburgban, Dél-Afrika legnagyobb és leghíresebb vadrezervátumában, a Kruger Nemzeti Parkban és a Hluhluwe illetve Umfolozi vad- rezervátumban. A Gold Reef City-ben található tematikus parkban, amely a 70-es években még működő aranybánya volt, átélheti a nagy aranyláz Johannesburgjának életét. El fog ámulni a csodálatos kilátást nyújtó God’s Window valamint Afrika egyik legszebb természeti képződményének tartott Blyde kanyon láttán, a Kruger Nemzeti Parkban akár 147-féle emlőssel, köztük oroszlánokkal, párducokkal, bivalyokkal, elefántokkal és orrszarvúkkal és több mint 500-féle madárral találkozhat. A kalandokban bővelkedő utazást a zuluk földjére és Afrika legnagyobb óceánparkjának számító Shaka Marine World-be történő kirándulás teszi feledhetetlenné!

A 66-os út - az amerikai álomút, USA

A 66-os út - az amerikai álomút, USA - OTP Travel utazási iroda
Kattintson a képre az út részleteiért!

Aki látta a Szelíd motorosok című filmet, az biztos legalább egyszer ábrándozott arról, hogy nekivág a szabadság ígéretét magában rejtő Route 66-nak. Bár Los Angelesből kelet felé haladva, azaz „visszafelé" is lehet teljesíteni a távot, a klasszikus útvonal mégis a nyugati irány, így akkor teszünk legjobban, ha a Budapest-Chicago járatra foglalunk jegyet odafelé, visszafelé pedig a Los Angeles-Budapest vonalon repülünk. Autó vagy motort is bérelhetünk ugyanilyen módon. A 66-os ma az összes történelem viszontagsága ellenére teljes hosszában járható.
 

Kína és Hongkong csodái

Kína és Hongkong csodái - OTP Travel utazási iroda
Kattintson a képre az út részleteiért!

14 nap alatt természetesen nem lehet mindent látni a világ legnagyobb országának varázslatos helyeiből, de garantáljuk, hogy nem fog unatkozni az utazási kalandok szerelmese! Peking bebarangolása, a Kínai Nagy Falhoz tett kirándulás, riksázás, az Agyaghadsereg, pagodák, selyem manufaktúra, csodás kertek, hajókázás a földrajzkönyvekből ismert folyókon, Hongkong felhőkarcolói mind feledhetetlen és kalandos élményekkel fogják önt is magukkal ragadni!
 

Karib-tengeri kalandozások

Karib-tengeri kalandozások - OTP Travel utazási iroda
Kattintson a képre az út részleteiért!

A Karib-tenger kalózainak kalandos életébe ugyan nem tudjuk mi sem bevezetni, de hajóutunkon luxus körülmények között bejárhatja a filmekből ismert helyszíneket! Az izgalmak már a hajó indulása előtt megkezdődnek, ugyanis Miamiban, az Everglades Nemzeti Parkban légpárnás motorcsónakkal fedezheti fel az aligátorok lakta különleges mocsárvilág titkait. A hajóút többek között Jamaica gyönyörű partjai mentén vezet a Dunn’s River Fall-hoz, ahol megmászhatja a közel 50 m magas és 180 m hosszú vízesést. A Kajmán-szigetek fővárosában ellátogathat a világ leghíresebb rumos torta gyárába, és eljuthat a „Pokolba” is, a Hell fekete mészkőképződmények csoportja, amely mintegy fél futballpályányi területen fekszik. Barangolhat mexikói romvárosban, a végállomás pedig a Bahamák fővárosa, a karibi kalózok egykori fellegvára, Nassau. Kalandra fel!
 

Vietnám, Laosz, Kambodzsa

Vietnám, Laosz, Kambodzsa - OTP Travel utazási iroda
Kattintson a képre az út részleteiért!

Dél-Kelet Ázsia rejtett gyöngyszemei egy európai aggyal sokszor érthetetlen kultúrát kínálnak az utazónak, de ha igazi kalandokra vágyik, ez kihagyhatatlan vidék! A program szinte felsorolhatatlan: megszámlálhatatlan pagoda megtekintése, hajózás dzsunkán, több száz mészkő sziklaszirt, dzsungeltúra, fürdés a Kunag Si vízesés lábánál, kis szigetek és barlangok... Vietnám, Laosz és Kambodzsa bebarangolása felejthetetlen élményt garantálnak minden kalandornak!

Kapcsolódó ajánlatok:


DÉL-AFRIKA - SZAFARI ÉS KÖRUTAZÁS

Dél-Afrikai Köztársaság
1 469 000 Ft-tól/fő
Sajnos nincs megfelelő találat. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket.

MELIA INTERNACIONAL HOTEL VARADERO*****

Kuba
458 000 Ft-tól/fő

SOL VARADERO BEACH**** ADULTS ONLY

Kuba
715 000 Ft-tól/fő

VIETNÁM - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Vietnám
1 359 000 Ft-tól/fő

VIETNÁM – KAMBODZSA

Vietnám, Kambodzsa
1 635 000 Ft-tól/fő

További ajánlatok:

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdésére válaszolnak.
Irodáinkban személyesen állunk az Ön rendelkezésére!

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00