Élmények a világ körül

Keresés

Pavilonok a Lehetőség, Fenntarthatóság és Mobilitás jegyében.

Dubai Expo: a pavilon-körzetek

A 2020-ra tervezett dubai világkiállítás időpontja 2021. október 1.- 2022. március 31-re módosul, azonban a rendezvény elnevezése - EXPO 2020 – változatlan.

„Összekapcsolt gondolatok, szebb jövő”
Az Expo 2020 témájának alapgondolata: „Összekapcsolt gondolatok, szebb jövő”, vagyis az innováció és fejlődés az emberek és ötletek eredeti és egyedi találkozásaiból jön létre.
Az Expo 2020 kiállításon résztvevő nemzetek bemutatják saját innovációikat, elért eredményeiket és törekvéseiket, körbejárva a Lehetőség, Mobilitás és Fenntarthatóság altémákat. Az altémák tematikájában megépülő pavilon-körzetekben az adott témát tükröző lenyűgöző és gondolatébresztő élményekben lehet része a látogatónak.


Lehetőség pavilon
Építész: Cox Architecture

Gondolkodott már azon, hogyan érhetne el valódi változást? A Lehetőség pavilonban a látogatók egy olyan utazáson vesznek részt, amelynek során önismeretre tesznek szert, nagy felismeréseket fogalmaznak meg, és bebizonyítják, hogy mindenki képes a változtatásra egy jobb világ reményében.
Ez az élmény megértteti a látogatókkal az emberiség előtt álló globális kihívásokat a fenntartható fejlesztési célok keretrendszerén belül. A Lehetőség pavilon cselekvésre szólít fel: minden látogatót arra kér, hogy csatlakozzon a mindenki számára jobb jövő létrehozását célzó misszióhoz.
A Lehetőség-körzetben láthatók majd többek között Ausztria, Kína, Japán, Olaszország, Norvégia, az Egyesült Királyság, Fehéroroszország, Ukrajna, Monaco, Luxemburg, Marokkó, Szaúd-Arábia pavilonjai.


Terra – a Fenntarthatóság pavilon
Építész: Grimshaw ArchitectsInnovatív gondolatok bolygónk jobbá tételéről – a látogatók bevonásával! Lépegessen egy sűrű erdő mélyén, miközben a gyökerek egymással kommunikálnak, játsszon a bolygó jövőjét kockára tevő flipperrel és tudja meg, hogyan lehet a túlzott mértékű emberi fogyasztás ellenére időnk a Föld megmentésére! Fedezze fel azokat az innovatív globális projekteket, amelyek új utakat nyitnak a fenntarthatóság felé, és azt a célt tűzik ki maguk elé, hogy megőrizzék bolygónkat a jövő generációi számára. Terra – a Fenntarthatóság pavilon-körzetében a legújabb környezetbarát építési technológiákat felhasználó különleges építőművészetet is megcsodálhatják a látogatók
A Fenntarthatóság részlegében láthatók majd Brazília, Kanada, Azerbajdzsán, Németország, a Cseh Köztársaság, Montenegró, Hollandia, Spanyolország, Svájc, a Fülöp-szigetek, Svédország és Szingapúr pavilonjai is.


Mobilitás pavilon
Építész: Foster + PartnersAz emberek, az áruk, az ötletek és az információ mozgása – és amit mindez jelent. Haladjon végig a mobilitás múltját, jelenét és jövőjét bemutató állomásokon, őseink felfedezéseitől a mesterséges intelligenciáig. Az utazás a világ legnagyobb emelőplatformján indul, amely – mielőtt továbbmenne a mobilitás kilenc méter magas szobraival való találkozóra – elviszi Önt a IX. századi Bagdadba, a Bölcsesség Házába.
A Mobilitás-szekció kiállítói között szerepel Magyarország, Finnország, Belgium, Lengyelország, Omán, Franciaország, Thaiföld, Dél-Korea, Peru, Türkmenisztán és Oroszország is.

 

Kapcsolódó ajánlatok:


HAMPTON BY HILTON**** - RAS AL KHAIMAH

Egyesült Arab Emirátusok
389 000 Ft-tól/fő

HILTON RAS AL KHAIMAH BEACH RESORT*****

Egyesült Arab Emirátusok
429 000 Ft-tól/fő

RADISSON RESORT RAS AL KHAIMAH MARJAN ISLAND ****

Egyesült Arab Emirátusok
449 000 Ft-tól/fő

DOUBLETREE BY HILTON RESORT & SPA MARJAN ISLAND***** - RAS AL KHAIMAH

Egyesült Arab Emirátusok
449 000 Ft-tól/fő

DOUBLETREE BY HILTON BUSINESS BAY**** DUBAI

Egyesült Arab Emirátusok
449 000 Ft-tól/fő

HABTOOR GRAND RESORT & SPA***** - DUBAI

Egyesült Arab Emirátusok
479 000 Ft-tól/fő

DUBAI - CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS

Egyesült Arab Emirátusok
479 000 Ft-tól/fő

THE COVE ROTANA RESORT***** - RAS AL KHAIMAH

Egyesült Arab Emirátusok
499 000 Ft-tól/fő

Hívjon minket!

+36 1 486 6600
Szakértőink minden utazási kérdésére válaszolnak.
Irodáinkban személyesen állunk az Ön rendelkezésére!

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00