Élmények a világ körül


Repüljön Ázsia egyik legsokszínűbb turistaparadicsomába, Bangkokba Moszkván keresztül az Aeroflottal!

Utazzon Bangkokba az Aeroflottal!

A mindig élénk forgalmú fővárosban, Bangkokban soha nem áll meg az élet. Itt még a levegő is egzotikus virágok illatától terhes, az éjszakai piac pultjai roskadoznak a különleges termékektől, az ételeket speciális fűszerek ízesítik, a helyiek pedig szűnni nem akaró kedvességgel fogadják a látogatót. Bangkok a Királyi Palota és a Buddhák városa, ahol páratlan történelmi és kulturális látnivalók összpontosulnak egy helyen, remek szálláslehetőségeinek se szeri – se száma, kitűnő ár – értékarányt képvisel az úti cél, számtalan program és kirándulás lehetséges a környező látnivalókhoz, illetve a szomszédos országokba, mint Kambodzsa, Szingapúr, Malájzia vagy Vietnám. Bangkok a vásárlás igazi fellegvára, hihetetlenül kedvező árakkal.
Íme 7 ok, ami miatt mindenképpen érdemes ellátogatni Bangkokba:

Moszkván keresztül Bangkokba az Aeroflottal

Az Aeroflot a világ egyik legfiatalabb repülőgépparkkal rendelkező légitársasága. Kiterjedt útvonalhálózata optimális, akár két órán belüli tranzit lehetőséget biztosít Európa és Ázsia között Seremetyjevó központon keresztül. Az Aeroflot prémium szintű szolgáltatásai hosszútávú, tengerentúli járatainak Business osztályain kényelmes, teljesen hátra dönthető ülésekkel felszerelt Boeing 777 és Airbus 330 repülőgépeken vehetőek igénybe. Az Aeroflot turista osztálya elsősorban a kedvezőbb díjakat, ill. a konkurens légtársaságokhoz képes alacsonyabb repülőjegy árakat kínál, amelyet a nemzetközi rangsorolások adatai és az utasok visszajelzései is alátámasztanak. Az Aeroflot-ot a 2017-os év legismertebb orosz márkájaként, ill. a legismertebb orosz légiközlekedési márkaként ismerték el a Brand Finance nemzetközi ügynökség szerint. Az Аeroflot a legjobb európai légitársaságnak számít a TripAdvisor, a világ legnagyobb utazási oldala szerint.

Bangkok, az Angyalok Városa

Bangkok, az Angyalok Városa - OTP TRAVEL utazási iroda
Bangkok (thai nyelven Krung Thep, jelentése: az angyalok városa) Thaiföld fővárosa, s egyben legnagyobb városa is. A város központja a Chao Praya folyó jobb partján fekszik, a Thai-öböl (Sziámi-öböl) mellett. Beceneve: „Kelet Velencéje”.

Bangkok a világ turistaközpontja

Bangkok a turistaparadicsom - OTP TRAVEL utazási iroda
A nemzetközi látogatók alapján Bangkok Hongkong után a második leglátogatottabb város a világon. 2015-ben mintegy 18,7 millió külföldi kereste fel, aki legalább egy éjszakát eltöltött itt.

Chao Praya, a Királyok folyója

Bangkok, Chao Praya, a Királyok folyója - OTP TRAVEL utazási iroda
A Chao Praya végigfut Bangkokon. A legtöbb régi európai térképen a folyó neve Menam vagy Mae Nam, jelentése: „a folyó”. A thaiföldiek gyakran „a királyok folyója”-ként emlegetik.

Phra Nakhon palota

Bangkok, Phra Nakhon palota - OTP TRAVEL utazási iroda
A bangkoki Phra Nakhon, azaz a Nagy Palota maga az eklektika: az épületeten a jellegzetes thai tetők láthatóak, de termei az itáliai reneszánsz stílusjegyeit hordozzák.

Wat Arun templom

Bangkok, Wat Arun templom - OTP TRAVEL utazási iroda
A Wat Arun buddhista templom nevének jelentése: "A hajnal temploma". A templom a 18. században épült, amikor Thaiföld fővárosa még Ayutthaya volt. A Wat Arun első nyugati szerzetesét 2005-ben szentelték fel, az amerikai Sean Patrick személyében.

Wat Phra Kaew, a Smaragd Buddha Temploma

Bangkok, Wat Phra Kaew - OTP TRAVEL utazási iroda
A Wat Phra Kaew neve magyarul "A Smaragd Buddha Temploma". Thaiföld legszentebb buddhista templomaként tartják számon. A templomban található smaragd Buddha erős vallási-politikai szimbólum, a thai társadalom védőszentje.

További ajánlatok:

HOTEL MARSI PATTAYA***

Thaiföld
289 000 Ft/fő -től

RAVINDRA RESORT JOMTIEN BEACH****

Thaiföld
349 000 Ft/fő -től

RENAISSANCE PATTAYA RESORT & SPA*****

Thaiföld
419 000 Ft/fő -től

DÉL-THAIFÖLDI KÖRUTAZÁS PIHENÉSSEL KRABIN

Thaiföld
599 000 Ft/fő -től

THAIFÖLD - KAMBODZSA KÖRUTAZÁS

Thaiföld
650 000 Ft/fő -től

SZILVESZTERI KÖRUTAZÁS DÉL-THAIFÖLDÖN

Thaiföld
799 000 Ft/fő -től

THAIFÖLD, KOH SAMUI ÉS DUBAI

Thaiföld
975 000 Ft/fő -től

Keressünk együtt!

Személyes utazási szaktanácsadóink
az Ön igényei megismerése után
a legmegfelelőbb utat állítják össze!

Segítünk!

Élő chat
hétfőtől - péntekig
08:30 - 17:00